© Samuel Regan-Asante op Unsplash

Willen artsen hun medische licentie houden, moeten zij hun intellectuele toewijding en trouw uitspreken aan de vaccinindustrie en haar myriade van valse narratieven. Elke beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg die vraagtekens durft te zetten bij “de wetenschap” riskeert zijn medische licentie te verliezen. Elke arts die zich uitspreekt tegen de opdringerige vaccinpropaganda kan zijn titel kwijtraken, zijn carrière vernietigd en zijn reputatie besmeurd, schrijft Vaccineinjurynews.com.

Op 29 juli 2021 waarschuwde de Federation of State Medical Boards (FSMB) alle beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg dat zij hun medische licentie kunnen verliezen als zij zogenaamde “COVID-19 vaccin misinformatie” creëren of verspreiden.

Geen vrije meningsuiting voor artsen, die officieel alleen nog maar vaccinpropaganda mogen spuien

Artsen mogen niets meer zeggen dat “wantrouwen kan zaaien” over COVID-19 vaccins, en ze mogen niet langer hun eigen gegevens verzamelen, informatie delen met andere artsen, waarnemingen doen of hun eigen conclusies trekken. Artsen zullen zich niet langer mogen uitspreken in interviews met de media, tenzij in het interview vaccins worden gepromoot. Professionals in de gezondheidszorg mogen zich niet langer uitspreken op social media, in hun particuliere medische praktijk, of op hun eigen persoonlijke website. Gezondheidspionier, Dr. Joseph Mercola, werd zelfs verordend om 25 jaar onderzoek van zijn website te halen.

Artsen zullen niet langer mogen spreken over de medische problemen die worden veroorzaakt door de vaccins, en zullen er onvermijdelijk minder rapporten over vaccinatieschade bij het Vaccine Adverse Events Reporting System (VAERS) worden ingediend. Dit rapportagesysteem van de overheid is in 2021 overspoeld met meldingen over verwondingen door vaccins, met honderdduizenden rapporten over ernstige verwondingen en duizenden rapporten over overlijden als gevolg van de experimentele COVID-19 vaccins.

  Trump's antwoord op het linkse vandalisme: bouwt 250 standbeelden

Medische staatsraden eisen trouw aan de vaccinindustrie

De FSMB vertegenwoordigt elk medisch bestuur in de Verenigde Staten en zal nu haar  autoriteit gebruiken om artsen de mond te snoeren en hun werkwijze te controleren. Wanneer de organisatie “verkeerde informatie over COVID-19 vaccins” opmerkt in interviews, medische literatuur, opgenomen gesprekken of berichten in social media, zullen zij de arts straffen en doorverwijzen voor disciplinaire maatregelen bij de medische raad van hun respectieve staat. Als een arts de risico’s van de vaccins onthult, en de voordelen van natuurlijke immuniteit, kan hij het doelwit worden van de alwetende, almachtige FSMB. Als een arts geïnformeerde toestemming, oplossingen voor het immuunsysteem of behandelingspaden verschaft, kan zijn medische vergunning worden geschorst of ingetrokken. Dr. Eric Nepute uit St. Louis werd zelfs door de FTC aangeklaagd voor het promoten van zink en vitamine D, twee doeltreffende behandelingen. America’s Frontline Doctors en medische professionals in het hele land worden geconfronteerd met vele niveaus van censuur en intimidatie.

De FSMB verklaart: “Vanwege hun gespecialiseerde kennis en opleiding, bezitten gediplomeerde artsen een hoge mate van publiek vertrouwen en hebben daarom een machtig platform in de samenleving, of ze dat nu erkennen of niet.”

“Zij hebben ook een ethische en professionele verantwoordelijkheid om de geneeskunde te beoefenen in het beste belang van hun patiënten en moeten informatie delen die feitelijk, wetenschappelijk onderbouwd en op consensus gebaseerd is voor de verbetering van de volksgezondheid.”

De FSMB is nu gewoon een andere handhavingsarm van de vaccinindustrie, die de woorden van artsen controleert en bepaalt wat de feiten zijn. Op deze manier behandelt de vaccinindustrie artsen als misleidende marionetten die frauduleuze verhalen moeten spuien over immuniteit en gezondheid. Deze onderdanigheid aan de vaccinindustrie wordt nog verergerd door een federale regering die beweert dat “verkeerde informatie over COVID-19 vaccins dodelijk is”. Het Bidden-regime heeft nu toegegeven dat zij en de Surgeon General samenwerken met social mediaplatforms om informatie te elimineren die niet de “wetenschap” van het vaccin aanbidt.

  Exclusief: Vrouw voelt zich "als wandelende dode" na letsel door COVID-19 vaccin

In werkelijkheid worden professionals in de gezondheidszorg bedreigd om hun geweten en hun medische ethiek te laten varen. Medische basisprincipes zoals geïnformeerde toestemming worden nu beschouwd als “COVID-19 vaccinmisinformatie” als die informatie ertoe leidt dat een patiënt besluit dat een vaccin niet geschikt voor hem is. De FSMB schendt nu de Code van Neurenberg en zal GAVI’s vax-all agenda uitvoeren, die de wetenschap van natuurlijke immuniteit negeert en censuur gebruikt om talloze mensen te dwingen en te intimideren om te voldoen aan nodeloze medische fraude (COVI-19 vaccinatie).


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Farmacie-insider onthult: Bijna elke positieve Coronatest is valsVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelLaatste Amerikaanse VAERS-gegevens: totaal aantal meldingen van sterfgevallen de 12.000 overschreden
Volgend artikelVaccincatastrofe: Israël – 85-90% van de in het ziekenhuis opgenomen Covidpatiënten zijn dubbel gevaccineerd / VS – significant hogere sterftecijfers onder gehospitaliseerde gevaccineerden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

26 REACTIES

 1. Toch denk ik stiekem wel eens dat het goed zou zijn als er, zoals in WO II een goed geleide ondergrondse gewapende verzetsbeweging zou zijn die met harde doch rechtvaardige hand opruimt wat nu lang genoeg de weg naar herstel heeft geblokkeerd. Het zal er op den duur sowieso waarschijnlijk wel van komen, maar tijdens het wachten daarop maken degenen die onterecht de macht hebben gegrepen zo vreselijk veel kapot.

 2. je moet deze ranzige mensjes eens horen huilen als dit straks deze totaal andere kant op gaat en de eerste doden gaan vallen omdat er een x aantal van dat soort kanker verspreidende figuren afgeschoten gaan worden..want daar gaat dit op uitdraaien..only matter of time..ik heb er geen medelijden mee..dit hebben ze over zichzelf afgeroepen..dood aan de vijanden van het gewone werkvolk..dit soort mensen heeft altijd hun rijkdom over de ruggen van de gewone werkende mensen vergaard..zonder ons waren ze helemaal niks..hun verdiende loon..dat ze maar een langzame en pijn dood mogen sterven..amen

 3. Vraag me af of dit wel kan als je het voor laat komen.
  Dit gaat echt tegen alles in van waar hun beroep uit bestaat, gegevens verzamelen en voorlichting.
  Als ze hier gehoor aan geven dan hebben ze het echt helemaal verknald bij iedereen.
  Dat allerlaatste beetje vertrouwen wat sommige misschien nog hebben is hiermee helemaal gesloopt.
  Ontslag nemen is dan nog de enige optie, als de rechter dit goedkeurt.

 4. Alle artsen moeten per direct het werk neerleggen; dan hebben ze niemand meer. Klaar.

  Maar artsen vinden het geld wel erg lekker, of ze daarvoor hun ziel moeten verkopen of niet. Misschien iets om de goede artsen in de parallelle samenleving te sluiten? Dan hebben we tenminste echte artsen en blijven de gifspuiters over voor de dommen.

   • Je hoeft het niet waar te nemen. Als je een keuze maakt dan vind je vanzelf hetgeen wat jouw keuze bevestigd en waarin je door jouw gekozen positie kan continueren; deel soort zoekt soort. Ik zie het meer als een samenleving met verschillende stromingen. Gezien het feit dat je deze vraag op deze site neerlegt kreeg ik bijgedachte over de achterliggende intentie van de vraag. Deze site is een opzichzelfstaande deel van die of de samenleving namelijk Parallelle Berichtgeving. Het is gefocust op een ander verhaal als wat er gemiddeld in de reguliere media te vinden is. In principe zou je deze site als Supplementaire Informatie kunnen beschouwen zonder er een label van Voor of Tegen op te plakken. We maken samen mensheid uit laten we iets goeds achterlaten voor wat er na ons komt.

 5. De tweedeling zal in alle facetten merkbaar worden. Vermoedelijk zullen de natuurgeneesmiddelen een vlucht gaan nemen. De tuinen en bermen staan vol met geneeskrachtige flora. Dan krijgen we weer types zoals van de Moosdijk. Het worden spannende tijden.

  • Dan moet je wel wat weten wat je daar uit kan plukken en wat je er mee kan doen.
   1x kwam er hier iemand met een tip van een boek dat niet meer bestond.
   En dat was het. Niemand wist verder iets. Wel dat er veel groeit, meer niet.
   Misschien heb jij nog een tip over een boek waar je daar iets meer over kan vinden.
   Op internet is het moeilijk zoeken, vind ik.
   Er staat wel veel, maar wat is bruikbaar.
   Van gras en paardenbloemen alleen kan je niet leven.
   Ik zag wel dat ik nog een boek had staan over homeopathische geneeskunde, dat heb ik nog nooit goed bekeken.

   • De truck is, Bert, ga naar de kringloop en koop voor n eurootje regelmatig een boek, met foto’s en tekeningen, bekijk en lees de boeken, ga de SCHONE berm in en pluk wat en maak fotootjes, je zult zien dat je al heel snel in staat bent om een serieus lekkere kruidenthee te zetten geneeskrachtig (preventief) en wel…..Zó moeilijk is t allemaal niet, waar n wil is een weg.

     • Hier hebben ze vrij veel hazelnoten bomen staan.
      Maar te vroeg plukken heeft geen zin.
      Je zal er een tentje bij moeten zetten en in slapen, want als je te laat bent, dan zijn is er alweer een complete familie Turken je voor geweest die ze met vuilniszakken tegelijk helemaal leeg stelen.
      Ik heb het een paar keer gezien, niemand heeft er dan nog iets aan.

   • Hoy Bert
    Ik woon in Nepal waar veel bergen zijn. Hogerop eten veel mensen verse brandneteltoppen als spinazie. Tevens jonge scheuten van varens dit moet wel eerst gekookt worden want er zit blauwzuur in. De laatste zou ik niet aanraden omdat ik niet precies weet welke variant het is. Het groen van de mosterdzaadplant wordt ook als spinazie gegeten. Zuurkool maak je gemakkelijk thuis. Je koopt witte kolen, snijd ze in reepjes elke kilo 10gram zout. Alles flink kneden met de hand. Dan in een pot een bord erover met een steen erop en na 10 dagen klaar veel vitamine C en gezonde bacteriën voor de maag. Het moet wel allemaal onder de vloeistof zitten anders iets steriel water erbij dorn. Mais kan je tot meel malen wij doen het met een eigen maalsteen van dat meel kan je porridge koken flink dik dat je het met een vork kan eten. Hier maakt men er met de hand een bal van en dompeld dat in een soep van linzen. Maizena is niet geschikt dat is gebleekt en te fijn. Deze pap wordt hier veel gegeten samen met groenten dus in plaats van aardappelen of rijst. Als je soya bonen roosterd in een wok en daar poeder van maakt heb je een gezonde koffie. Wel oppassen met roosteren het is even een kneep dat je het juiste moment op een plat bord doet om af te koelen. Voor de rest is YouTube een kanaal waar veel te vinden is. Koop grof meel bij een molenaar en maak met water wat deeg rol daar ronde schijven van en leg ze op een platte ijzeren schijf om iets te bakken. Ik maak dit dagelijks geen chemicaliën en goed snel en gezond. Als je er wat bakpoeder door mengt en dan in de rond schijven drie snedes maakt met een mes en dit in olie bakt dan heb je lekker Tibetaans brood. Je kan door je meel ook een handje maismeel of boekweit meel doen. Een hand maismeel op drie gewoon meel. Boekweitmeel is makkelijk tot een lekkere pap te maken met wat rozijnen erdoor super gezond. Hoop dat dit een goede voorzet voor je is. Het beste advies wat ik je kan geven is dus meel en gedroogde bonen/ peulvruchten inslaan dat is het bulk voedsel voor de energie behoefte met veel mineralen en vitaminen in de peulvruchten en bonen en dan je groente variëren met wat er te krijgen is. Hoop dat je er wat mee kan.

 6. Ik vraag me af hoeveel artsen er vrijwillig ontslag zullen nemen. Ik denk niet dat er in NL veel druk op ze hoeft te staan om maar gewoon mee te doen met de gifspuit. Ze doen het nu al. Bovendien is mijn ervaring met bijv de NLse huisartsenij dat het slechts poortwachters zijn voor de verzekering, veel meedenken met je doen ze niet. Een jonge stagiar wist bijv niet eens wat “valeriaan” was. Dus natuurlijke produkten krijgen ze ook niet te zien tijdens hun opleiding. Bellen doen ze ook niet, behalve als ze je wat willen inspuiten voor 25 eu, zoals de griepspuit (die ook vol zit met rotzooi).

 7. Er zijn zo onvoorstelbaar veel boeken over eetbare en/of geneeskrachtige planten uit de natuur, ook in de kringloop zou die met gemak moeten vinden. Zoek een boek met duidelijke foto’s.
  Daarbij zou je je daar beter nu in kunnen verdiepen dan op t moment dat je t nodig hebt.
  Zo heb ik redelijk wat ’onkruid’ kennis maar ook ken ik ongeveer 6 soorten paddenstoelen die ik kan eten.
  Ik zie t als een hobby trouwens, tegen de tijd dat ik van armoede mn eten uit de natuur moet gaan halen geef ik de pijp aan Maarten.
  Wel krijgen mn dieren (preventief)veel kruiden en bladeren, noten, bessen enz ook mn vissen in t aquarium krijgen bijv brandnetel en verschillende bladeren.
  Homeopathie is mn grote passie wat betreft geneeskunde.

  • Dat is nou net het probleem. Welke moet je nou kiezen.
   Er zijn zo onvoorstelbaar veel boeken in omloop.
   Zomaar 10 boeken uit een rek plukken wordt ook een dure aangelegenheid zo.
   Maar iets met veel foto’s, anders weet je ook niet hoe iets er uit ziet.
   je moet het wel goed herkennen, en zeker met paddenstoelen.

   • De truck is, Bert, ga naar de kringloop en koop voor n eurootje regelmatig een boek, met foto’s en tekeningen, bekijk en lees de boeken, ga de SCHONE berm in en pluk wat en maak fotootjes, je zult zien dat je al heel snel in staat bent om een serieus lekkere kruidenthee te zetten geneeskrachtig (preventief) en wel…..Zó moeilijk is t allemaal niet, waar n wil is een weg.

  • Ik ken de cantharel nog van vroeger zoeken met onze papa. Nu kun je die in de Lidl kopen, in Polen uit de bossen gehaald. Een vriend plukt vaak jonge brandnetels en maakt er een super lekkere hap van. Dus uit het bos grazen zou nog kunnen. De tomaten in de tuin staan momenteel wat te verpieteren, door de kou mss? Dus: cantharellen als de Lidl dan nog bestaat, brandnetels uit het bos, en tomaten als de oogst lukt. De winterpot heb ik nog niet bekeken. Geneeskrachtige kruiden: als het zo ver komt, ga ik opium roken, tot ik in een heerlijke lange slaap val. (moet nog uitpluizen waar ik de opium haal, maar mss krijgen we die wel gratis van de heersers???)

   Oh, dat brengt me op een gedachte, als “ze” echt iedereen zo ver willen krijgen die gifspuit te nemen, lok ze dan met gratis coke, een maandlang of zo, want dat is in EU het belangrijkste genotsmiddel. Fuck de gratis frietjes of donuts. hahaha!

 8. Ik meen te kunnen zien dat er geen artsen op de FN reageren? Valt iemand anders dat ook op? Ik vind dat tekenend voor de disinteresse van mensen om zich ergens goed in te verdiepen. Vooral voor artsen zou deze site van groot belang moeten zijn. Spijtig, maar wel herkenbaar. Wat vinden jullie?

  • Een behoorlijk tijdje geleden was hier iemand die beweerde arts te zijn.
   Maar ook nogal een voorstander vooral.
   Kwam alleen maar met wazige berichten aan om zijn gelijk aan te tonen.
   Tenminste, ik dacht dat het op deze site was, op zo veel zit ik er nou ook weer niet.

   • Kan het me niet herinneren. Ik lees eigenlijk alleen maar FN. En recentelijk af en toe de EJBRon, maar die is een tikkeltje hysterisch af en toe. Vreemd toch dat er geen artsen in vermomming zitten hier.

   • Een ander probleem op internet is dat iedereen wel kan beweren dat ie arts is.
    Niemand zet dan zijn praktijk er bij in zo’n discussie of een echte naam.

 9. De huidige artsen hebben voor 99,99% medicijnen gestudeerd en geen gezondheidsleer. Van natuurlijke geneeskrachtige planten en kruiden hebben zij geen weet van. Daar de meeste artsen maar een klein onderdeeltje van de mens weet, omdat zij moesten specialiseren in die beroepstak. Maar ook de doorsnee burgers weten eigenlijk niets meer over wat er in de natuur groeit en wat eetbaar is en wat niet. We zijn met z’n alle veel te gemakzuchtig geworden en willen het liefst overal een pilletje voor. Zo is het hoofdbestanddeel van aspirine, wilgenbast. Daar zet jij dan thee van. Dit is een bloedverdunner die ook ontsmettend werkt. Ideaal nu voor de gevaccineerde waardoor je trombose vorming kan verminderen. Ook ideaal voor ouderen, want hoe ouder je bent hoe dikker je bloed wordt.

 10. Zelf als je niet gevaccineerd bent en je hebt een partner die gevaccineerd is, ben je ook automatisch indirect geïnfecteerd. De gif wat in het lichaam van de ander partner zit, ko.t automatisch in de andere partner door intiem zijn. Zo zijn door de vaccine vele relaties stuk gelopen. Hier zeggen artsen helemaal niets over. Zwangere moeders die gevaccineerd zijn, brengen geen gezonde baby’s terwijl. De meeste kinderen sterven twee maanden na de geboorte, i.v.m. ademhalingsproblemen. Terwijl ongevaccineerde zwangere vrouw gezonde baby’s ter wereld brengen. Mannen en vrouwen die gevaccineerd zijn, zijn allebei gesteriliseerd. Ze kunnen fluiten naar gezin stichten!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in