Foto ter illustratie

We herinneren ons nog het juichende nieuws: “Vaccinatie wereldkampioen Israël”. Israël wordt gezien als een rolmodel, vooral door Westerse politici. Inmiddels is het echter stil geworden rond het vermeende modelland. Geen wonder: de resultaten van de brede “door vaccinering” van de bevolking met de omstreden, nieuwe spike-eiwit injecties zijn verwoestend. Het zijn vooral de “gevaccineerden” die met Corona geïnfecteerd zijn. Ze belanden er bijzonder vaak door in het ziekenhuis, zoals een Israëlische arts opmerkt.

 • Hij zegt: “Het lijkt erop dat de efficiëntie van vaccinatie bijna nul is”.
 • Gevaccineerde mensen lijken vaker ernstig ziek te worden.
 • Meer dan twee keer zoveel ziekenhuisopnames onder Israëliërs met de spike-eiwit injectie.

Rafael Zioni heeft Israël’s Corona statistieken op zijn Twitterpagina geplaatst. Het zijn de officiële gegevens van het Israëlische Ministerie van Volksgezondheid.

Dr. Zioni is internist in het Israëlische Laniado Ziekenhuis. Hij weet waar hij het over heeft. De meeste Corona-infecties en de daarmee gepaard gaande ziekenhuisopnames in Israël treffen gevaccineerde mensen. Door de brede vaccinatiegraad van de bevolking blijven er natuurlijk minder ongevaccineerden over. Maar deze lijken de Corona-infecties gemiddeld zelfs beter te overleven dan degenen die al twee doses van het Pfizer-serum hebben gekregen.

“Dit zijn Israëlische gegevens over het uitbreken van infecties onder gevaccineerden met twee Pfizer-doses. Het lijkt erop dat de efficiëntie bijna nul is”, verklaart hij.

Ernstig ziekteverloop komt vaker voor bij de gevaccineerden

  Globalisten publiceren tijdschema voor gezondheidstirannie

Maar dat is niet alles. Een ernstige Corona-ziekteverloop lijkt vaker voor te komen bij de gevaccineerden. Dr. Zioni deelt een statistiek hierover. Het laat zien, zoals Zioni uitlegt:

“Dit is het aantal opnames en ernstige gevallen van deze maand. De bovenste grafiek geeft de opnames weer. Onderste grafiek ernstige patiënten. Groen is volledig gevaccineerd. Oranje is met één dosis van Pfizer. Rood is ongevaccineerd. De trend is zeer duidelijk, vooral voor ernstige patiënten”.

Meer dan het dubbele aantal ziekenhuisopnames dan de ongevaccineerden

Twittergebruiker Elvis beschrijft de dramatische situatie in Israël aan de hand van statistische gegevens:

“Kijk nu eens naar Israël, het meest gevaccineerde land ter wereld. Geen statistisch verschil in gevallen tussen gevaccineerden en ongevaccineerden. Maar en dit is een grote maar, meer dan twee keer zoveel ziekenhuisopnames van gevaccineerden dan ongevaccineerden!”

Ernstige bijwerkingen: dramatische cijfers uit de VS

Verder zijn er dramatische cijfers van gerapporteerde bijwerkingen van vaccins. 438.440 gevallen van ernstige bijwerkingen van vaccins werden geregistreerd bij het VAERS-portaal. Daar zijn op moment van schrijven onder meer 10.991 sterfgevallen, 30.781 ziekenhuisopnamen, 2.885 gezichtsverlammingen, 2.487 anafylactische shocks, 1.073 miskramen, 3.906 hartaanvallen en 9.374 handicaps bekend geworden sinds het begin van de vaccinaties.

  De naald en de aangerichte schade

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Waarom u zich geen zorgen hoeft te maken over de nieuwe COVID-19-varianten en wie zijn de poppenspelers op de achtergrond?Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelArtsen voor COVID Ethiek pleiten voor “onmiddellijke” stopzetting gebruik COVID-19 vaccin”
Volgend artikelDr. Vladimir Zelenko: “De wereld is gegijzeld door een groep sociopaten”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

28 REACTIES

 1. Tja, voer voor de onkundigen, voorheen deskundigen. Het blijken steeds meer handelsreizigers te zijn geweest voor “big pharma” of dansende marionetten van de rijke globalisatische waandenkbeelden. Nu rijp om bij het chemisch afval te worden gezet.

 2. Goed bruikbaar artikel! Schandalig dat het vaccin precies het tegenovergestelde lijkt te doen als onze experts vooraf zeiden.

 3. Kan het zo zijn dat de gevaccineerden in deze karakteristieken ouderen zijn? Het is altijd zo geweest dat er meer ouderen ernstig ziek worden van Corona dan jongeren en dat er meer ziekenhuisopnames zijn van ouderen dan van jongeren. Als je gevaccineerd bent kun je nog steeds Corona krijgen. Als je tot de risicogroep bijv ouderen behoort zullen er meer ouderen in het ziekenhuis belanden dan jongeren. Dit zie je nu ook in NL gebeuren. Veel besmettingen onder vooral jongeren maar de zuikenhuis opnames zijn momenteel laag.
  Kortom de grafieken zullen wel kloppen maar de leeftijd van de pacienten had ook meegenomen moeten worden. Botweg concluderen uit deze karakteristieken dat vaccineren niet helpt lijkt mij geen bewijs.

  • John als je gevaccineerd bent hoef je je normaal gesproken niet bang te maken dat je in een ziekenhuis zou komen te liggen maar dat gebeurd toch heel veel nu, en het geeft niet hoe oud je zou zijn, je zou beschermed moeten zijn.
   Nu als er meer gevaccineerde in het ziekenhuis liggen dan ongevaccineerden dan is de vaccine niet erg goed, en de 95% effectivenes dat ze beweerde wat het is wel eens een leugen zou kunnen zijn. Ik heb berichten gelezen dat het maar 1% effective is. Zo misschien ligt de waarheid ergens in het midden, wie zou het weten?

 4. Vroeger in de 2e wereldoorlog had je de gaskamers nu hebben we de spuit om mensen om te brengen m.a.w.
  GENOCIDE…
  Men gaat net zo lang door met spuiten dat het resultaat bereikt is.
  F.vErp

 5. Er zijn nauwelijks meer ongevaccineerden meer daar, en zeker geen ouderen zonder vaccin. Waarschijnlijk zijn de meesten zonder vaccin jongeren en die komen nauwelijks in het ziekenhuis. De grafiek laat denk ik zien dat er er toch nog een klein aantal personen met vaccin in het ziekenhuis komen, waarschijnlijk ouderen/zieken. Er zijn toch wereldwijd wel duidelijke aanwijzingen dat er door de vaccins veel minder personen in het ziekenhuis komen. Lijkt mij dat er nog weinig aan de hand is. Dit staat los van de maatregelen, die mij meer zorgen baren, zoals de lockdowns en de reisbewijzen.

 6. Ik wil jullie groeten die allemaal hun tweede prik hebben gehaald helaas kan ik op jullie begrafenis niet aanwezig zijn in verband met de corona . HEER ONTFEMP U OVER HEN ZE WISTEN NIET WAT ZE DEDEN.

 7. Aan de replies te zien van de beste man weten de meeste mensen de ‘officiële’ data niet te vinden. Merk ik hier ook hoor. Als je vraagt hoeveel zijn er dan echt gestorven… en hoeveel zijn er dan per jaar de afgelopen, pak m beet, 4 jaar gestorven… weten ze niet. Zoiets simpels. Zeg ik kom zoeken we t even op bij t CBS. Vraag ik nog wel even of dat volgens hun officieel is (weten sommige niet eens) als de regering deze cijfers gebruikt, vind jij ze dan officieel? Dan zoeken we t op en dat moeten ze verwerken na even starend en verbaasd te kijken.
  Van de zotte, ook Google. Wie echte data wil gaat toch niet meer via staatspropaganda opzoeken!

  • Ik lees alles en ik zoek alles op.
   Maar al die getallen die onthou ik ook niet.
   Ik onthou veel, maar getallen……………….

    • IK zit toch dit net te lezen van je .

     “en hoeveel zijn er dan per jaar de afgelopen, pak m beet, 4 jaar gestorven… weten ze niet. Zoiets simpels.

     • Ik ga naar de site van het cbs daar kun je de afgelopen 4, 5 jaar cijfers van overleden mensen in nederland vinden. Per week. Die leg je naast 2020 en zover kan 2021. Dan zie je dat we ergens een piek hebben met overleden mensen, maar dat heeft elk jaar. De aantallen zijn ongeveer gelijk, geen massale oversterfte. 4 jaar kan je toch wel als cijfer geven? En onthouden?

       • Tuurlijk. Doe ik ook. Maar je had een reactie gegeven en niets meer laten weten of je het wel snapt. Thats it. Ik zie je wel vaker trollen op reacties, maar je laat meestal niets meer horen of je t begrepen hebt of t wel snapt als je eerder niet goed gelezen of begrepen hebt. Ik was benieuwd dus. Jij gaf een opmerking en t zou fijn zijn om te horen of je t begrijpt of niet
        That’s it

        • Wat nou weer, ik geef jou een normaal antwoord op je vraag.
         Ik ben helemaal niet aan het trollen.
         En ik zit niert 24 uur per dag naar deze site te kijken.
         En dan kan je wel eens iets missen.
         Ik snap weinig van jou reactie.
         Ik heb niet snel genoeg ergens op gereageert, en dna meteen lichtelijk geirriteerd.
         Ik zal het maar bij lichtelijk houden.
         Dit is gewoon ruzie zoeken.

        • Vandaag zat ik formule 1 te kijken, liep nogal uit.
         Nu, Star Trek.
         En als er dan reclame is dan kijk ik even.
         s, ochtend vroeg zxit ik hier wat vaker.
         Nou tevreden.

 8. Laten we gwewoon helemaal niet meer op elkaar reageren.
  Als ik alles eerlijk opschrijf wat ik nu denk, dan krijg ik ruzie met Rommel.
  Maar dit irriteerd mij behoorlijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in