De Covid-19 plandemie heeft voor het grootste deel van de wereldbevolking alle kunstmatig gecreëerde gruwel verloren. De timing van de apenpokken die zich nu plotseling zouden verspreiden – in werkelijkheid stapelen de aanwijzingen voor de ziekte zich al enige  tijd op, volgens medische deskundigen kan het virus al enige tijd circuleren – lijkt daarom nogal interessant. In feite hadden de apenpokken blijkbaar ook hun eigen “Event 201”: Een “kiemspel” dat men – net als bij SARS-CoV-2 – in detail vooruit gepland heeft op een mogelijke pandemie met de ziekteverwekker, met alle gevolgen van dien, schrijft Report24.news.

Terwijl “Event 201” over een nieuw type coronavirus in oktober 2019 plaatsvond – kort voor de officiële “pandemie-uitbraak” – was de simulatie van de apenpokken al wat langer geleden: in maart 2021 organiseerden het Nuclear Threat Initiative (NTI) en de Munich Security Conference (MSC) een simulatie over een pandemie met een ongewone stam van het apenpokkenvirus. De gebruikelijke verdachten waren erbij betrokken – d.w.z. vertegenwoordigers van de WHO, de Bill & Melinda Gates Foundation, de VN, farmaceutische bedrijven (Johnson & Johnson en Merck) en het hoofd van de Wellcome Trust, Jeremy Farrar, die nauw verbonden is met de farmaceutische industrie, .

De samenvatting van de “oefening” luidt als volgt:

“Het fictieve oefenscenario werd ontwikkeld in overleg met technische en beleidsdeskundigen en beeldde een dodelijke wereldwijde pandemie uit waarbij een ongewone stam van het apenpokkenvirus voor het eerst opdook in het fictieve land Brinia en zich in 18 maanden over de hele wereld verspreidde. Uiteindelijk bleek uit het oefenscenario dat de oorspronkelijke uitbraak veroorzaakt was door een terroristische aanval waarbij een pathogeen gebruikt werd dat geproduceerd was in een laboratorium met ontoereikende bioveiligheid, biobeveiligingsvoorschriften en een zwak toezicht. Aan het eind van de oefening had de fictieve pandemie wereldwijd geleid tot meer dan drie miljard gevallen en 270 miljoen doden.” – Bron

  Sorry, dit gaat niet weg

Het scenario is gebaseerd op een genetisch gemodificeerde apenpokkenstam die resistent zou moeten zijn tegen pokkenvaccins. Het virus zou door terroristen zijn losgelaten – uitgerekend in mei 2022:

Screenshot uit “Strengthening Global Systems to Prevent and Respond to High-Consequence Biological Threats: Results from the 2021 Tabletop Exercise Conducted in Partnership with the Munich Security Conference“.

Van mei/juni 2022 tot december 2023 fantaseert het scenario dan maar liefst 271 miljoen doden. De conclusies van deze “kiemspelletjes”, zoals Bill Gates ze noemt, zijn altijd dezelfde: er moet meer geld gepompt worden in “preventie van pandemieën” – en er is meer “internationale samenwerking” nodig. Bij voorkeur zoals in het kader van het massaal omstreden pandemieverdrag van de WHO, dat de deur verder open moet zetten voor willekeurige afschaffingen van grondrechten.

“De besprekingen tijdens de tafelblad-oefening hebben tot een aantal waardevolle inzichten en belangrijke bevindingen geleid. Het belangrijkste is dat de deelnemers aan de oefening het erover eens waren dat, ondanks de verbeteringen na de wereldwijde reactie op COVID-19, het internationale systeem voor preventie, opsporing, analyse, waarschuwing en reactie op pandemieën jammerlijk ontoereikend is om de huidige en de verwachte toekomstige uitdagingen aan te pakken. Er zijn grote en fundamentele lacunes in de internationale structuur voor bioveiligheid en paraatheid voor pandemieën, die het vermogen van de internationale gemeenschap ondermijnen om toekomstige biologische gebeurtenissen te voorkomen en er doeltreffend op te reageren – ook die welke de gevolgen van COVID-19 zouden kunnen evenaren of aanzienlijk grotere schade zouden kunnen aanrichten.” – Bron

Men kan denken dat het werken met dergelijke scenario’s om zich voor te bereiden op een noodsituatie goed en belangrijk is – maar de beschreven horrorscenario’s illustreren vaak hoe waanzinnig wordt gerekend op een uiteindelijk dodelijke en zeer besmettelijke ziekte, uitgerekend door degenen die er veel geld mee kunnen verdienen en/of macht mee kunnen verwerven. Als de zogenaamde Covid-pandemie één ding bewees, dan was het wel dat de gezondheid van de bevolking voor de machthebbers geen enkele rol speelde. Het werkelijke effect van Covid-19 zelf, vooral in vergelijking met de verwoestende gevolgen van de genomen maatregelen, is inmiddels welbekend en maakt niemand meer bang.

  WEF-gelieerde wetenschappers onthullen nep'vlees' gemaakt van schimmel

Onlangs heeft een medisch deskundige het treffend samengevat in het wetenschappelijk tijdschrift Surgical Neurology International:

“De COVID-19 pandemie is een van de meest gemanipuleerde besmettelijke ziekten in de geschiedenis, die gekenmerkt wordt door officiële leugens in een eindeloze stroom onder leiding van regeringsbureaucraten, medische verenigingen, medische genootschappen, de media en internationale organisaties. Wij hebben een lange lijst gezien van ongekende inbreuken op de medische praktijk, waaronder aanvallen op medische deskundigen, de vernietiging van medische carrières onder artsen die weigeren mee te werken aan het doden van hun patiënten, en een massale reglementering van de gezondheidszorg, geleid door ongekwalificeerde personen met enorme rijkdom, macht en invloed.” – Bron

Duitse gezondheidsminister Lauterbach roept op tot “snelle actie”

De mainstream media hoeven dus niet verbaasd te zijn dat hun paniekerige apenpokken-artikelen op de sociale netwerken nu net zo overspoeld worden met lachende emoji’s als bij hun dagelijkse Lauterbach-waarschuwingen en dramatische Corona-verhalen. In feite zinspeelt Karl Lauterbach, naar aanleiding van wat nu het eerste bekende geval in Duitsland is, al over de noodzaak om “snel te handelen” om de “uitbraak” van apenpokkenvirussen in te dammen. Misschien door miljoenen doses vaccin te kopen, zoals in de VS? Door massale PCR-tests, zoals wij die kennen van SARS-CoV-2? Wij zullen zien.

De WHO adviseert daarbij het volgende:

“Tijdige tracering van contacten, surveillancemaatregelen en bewustmaking van de gezondheidswerkers, met inbegrip van de klinieken voor seksuele gezondheid en dermatologie, zijn van essentieel belang om verdere secundaire gevallen te voorkomen en de huidige uitbraak doeltreffend te beheersen. Bovendien kan het gebruik van farmaceutische tegenmaatregelen worden overwogen als onderdeel van de testprotocollen.” – Bron

  Heeft u het vaccin genomen? Uit de gegevens blijkt dat hoe meer u vaccineert, hoe zieker u wordt

Wij hebben dit al eerder gezien: zo is het reeds eerder begonnen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

APENPOKKEN DOSSIER

Bloedbank gesproken: Bewijs rondom vernietiging van immuunsysteem door vaccinsVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelBush’s Freudiaanse bekentenis over Irak … “een volkomen ongerechtvaardigde en brutale invasie van Irak te beginnen”
Volgend artikelAan alle oorlogszuchtigen in de bewapeningswaanzin: Op naar Oekraïne met jullie!
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

67 REACTIES

 1. We zouden ook kunnen zorgen dat de dragers hier niet komen door radicaal de grenzen voor deze dragers te sluiten… Dat fictieve land “Brinia” kunnen we achteloos ergens in Afrika situeren…

 2. Zo voorspelbaar…, ze gaan de gewone waterpokken bij kinderen diagnoseren als apenpokken om zo niet alleen de volwassenen maar ook de jonge kinderen te vaccineren. Er zal wel weer getest moeten worden bij kinderen die de waterpokken hebben: diagnose apenpokken!

  Waterpokken treft altijd de kinderen 1x in een mensenleven…

  Daarnaast worden homo’s en sexwerkers ieder jaar gratis gevaccineerd tegen hepatitis B…
  Dus deze vaccinatie is gevaarlijker dan de kans op hepatitis B wanneer er door het laboratorium mee gerotzooid wordt… apart dat op dit moment, volgens de media, voornamelijk homo’s de apenpokken hebben.
  Dus die zogenaamde apenpokken bij volwassenen wordt via vaccins verspreid…

  Aids komt ook niet zomaar uit de lucht vallen.

   • Er is maar een oplossing alle elite en macht hebbers uitschakelen wij moeten eens gaan leren voor ons zelf op te komen want van onze overheden moeten wij het zeker niet hebben die zitten allemaal tot hun oren in de vele misdaden die tegen het volk worden gepleegd, maar wij slaafvolk wij offeren liever onze kinderen en familie op aan de giftspuit en zo houden wij zelf deze misdaden tegen de mensheid in stand, HEEEEEl LAAAS

    • Omdat wij mensen te fatsoenlijk zijn om het echt goed diep aan te pakken. Wij mogen blij zijn dat we niet zo diep gezonken zijn zoals die schoften.

  • Ze weten zelfs al hoeveel doden er gaan vallen… (uiteindelijk 270 miljoen doden)
   Knettergek zijn ze geworden. Word tijd om wat terug te gaan doen. Voel me echt een sitting duck..

   • Het volk over de gehele wereld is aan het over leven en houden zich vast aan elke strooialm het is triest om te zien hoe het volk zich laat uitroeien door deze smerige elite en beleidsmakers en wat kunnen de weinige mensen die dit zien gebeuren mee helpen, het volk zal uit gehongerd gaan worden let op dit is geen grap.

  • Helemaal mee eens. Net als bij covid uitbraak hebben ze indertijd met het griepvaccin geknoeid en waarschijnlijk nog steeds.

 3. Het word tijd om mijn chrome vriend uit het vet te halen….
  Ze raken in paniek, en dat zijn de gevaarlijkste gekken.

 4. Wat een bedrog.
  Ik las enkele minuten geleden dat apenpokken niet van mens op mens word overgedragen.
  Dat het een te genezen ziekte is
  Dat het niet dodelijk is.
  Spijt me dat ik de herkomst van het artikel niet meer weet.

  M.i.z. begint het bedrog van c -19 opnieuw.
  Hetzelfde verloop als met covid.
  Maar dat is mijn mening.

  Echter is een jaar of twee geleden bewijs gevonden dat we niet van apen afstammen.
  Jammer. de kans dat ons immuunsysteem de apenpokken kan bestrijden zonder niet lichaamseigen stoffen is waarschijnlijk klein.

  Het valt wel op dat de afstamming v.d. mens v. Apen in zo’n kort tijdbestek
  voor of zelfs tijdens c-19 is ontdekt.
  Waar we van afstammen is nu een groot raadsel.

  Ik zie tijdslijnen, die me ervan overtuigen dat we weer voor de gek worden gehouden.

  De great reset lijkt op losse schroeven te staan.

  Waarom anders weer een verstikkende angst creëren?
  Ik weet dat het al een tijdje over apenpokken virus gaat, en vind het opvallend.

  Die handtekening in Genève “moet” met de achteraf toestemming v.d. bevolking worden gezet.

  Dit is een duw in de rug voor de minder standvastigen.
  Het zal tot meer polarisatie leiden.
  Wat ook de bedoeling is.

  Mensen doe zelf onderzoek.
  Internet heeft men niet voor niets.
  Wees openminded en onbevooroordeeld.
  Neem afstand en vorm bij onderzoek een eigen mening.

  Deze angsttacktiek zijn de munitie die de organisatie v.d. corona hoax.gebruiken om ons te knechten.

  Het c-19 vaccin veroorzaakt veel leed onder de wereldbevolking, toch is men niet eerlijk met de cijfers.
  Dat is voor mij een teken aan de wand.

  M.i.z. is het vaccin (gen-therapie) de boosdoener die allerlei ziekten in de gevaxten veroorzaakt.
  Daarom zou het me niet verbazen als de apenpokken zo verspreid over de wereld is ontstaan.

  Astra zeneca maakte daaromtrent bekend dat apenbloed dat bewerkt is in de vaccins(gen-therapie) aanwezig is.

  Ik raad iedereen aan om het op te zoeken.
  Raak niet in de paniekmodus, dat doen de boosdoeners wel.

  Houd moed.

  • Heel veel lager, exact 0 (nul!). Die spuiten vermoorden mensen, niet een of ander onbestaand verzonnen sprookjes”virus”.

   • @Druiof,

    Beste,

    Jensen is CO…..waarom??!!
    Simpel, omdat hij de VIRUSLEUGEN, welke nu toch echt wel bij iedereen die een héél klein beetje ECHT WAKKER is duidelijk moet zijn, in stand net als Maurice de Hond, Willem Bengel en de rest.

    Gegroet

    Gladiator
    ps als we nu niet beginnen om 1 lijn te trekken dan kan ik voorspellen waar we uitkomen…….down the drain….!!
    Virussen bestaan niet, althans niet in die vorm welke dat gespuis ons telkens maar weer blijft wijsmaken! Nog vragen!?

 5. KOmt het nu van de oerang-oetangs,bavianen of biolab resus apen zoals alle regeringen.. de wereldlijders komenn toch uit een reageer buisje???? 🙂

  • @Rare wereld; wereldlijders met lange’ ij’ geschreven ,is voor mensen die pijn hebben, die dus lijden; lijkt mij eerder plausibel dat wij dat zijn, het gewone volk dat dus dat momenteel lijdt (onder covidmaatregelen, georkestreerde inflatie etc..)De echte wereldleiders daarentegen met ‘ei’ geschreven;geen twijfels dat ze er wel bij varen en zelfs profiteren..

   • Wij zijn het volk en wij laten ons graag dood spuiten voor de elite wij zijn niet bang voor de dood zij wel wij zijn mensen maar geen landverraders en zeker geen moordenaars die zitten bij de elite en bij de VVD, o ja ik heb nog plek voor twee apen.

 6. De angst kaart moet weer getrokken worden, daar draait het om. Er liggen nog miljarden vaccins op de plank van de vorige keer. Geef ze een ander naampje en wat P.R. er omheen en je kunt die meuk weer aan de man brengen. 60% van de bevolkingen staan al te trappelen om hun volgende gifspuit in hun boven arm te laten drukken. Om hun illusie weer te kunnen strelen dat zij dan er tegen gevaccineerd zijn. Elke pandemie en crisissen zijn tot nu toe alle man-made, georganiseerd door de Rothshieds/ cabal. Om zo weer miljoenen mensen de dood in te jagen, onder het mom van onze eigen gezondheid en veiligheid en om de wetgeving zo aan te passen daar zij weer mega winsten kunnen opstrijken ten koste van de bevolkingen. Dat gaat al eeuwen zo met list en bedrog, hun sterkste wapen is de bevolking angst aan te jagen om zo hun standvastigheid en intelligentie te breken. Zodat de bevolking zich vrijwillig onderwerpen aan hun gezag en zo gehoorzamen. Prik hun angst ballon door en kom er achter dat zij niet zonder een bevolking kunnen overleven. Al hebben zij alle macht en geld, maar als niemand angstig en/of gehoorzaam is aan hen zijn is het geld waardeloos en verdampt hun macht als sneeuw voor de zon. Dan zul je van zelf zien dat zij dan de grootste angsthazen zijn en zelf niets kunnen om te overleven.

 7. Judy Micovits :” ze hebben een chimpansee verkoudheids ‘virus’ gebruikt in het C-19 “vaccin”.” Logisch dus. Met een afnemend immuunsysteem kan je van alles oplopen. Inclusief alle apenziekten.

 8. Ja hoor een nieuw virus nu weer apenpokken
  Allemaal weer bangmakerij
  Lees ik in de krant dat het is opgedoken op een homo festival in België
  Ja iemand moet de schuld krijgen natuurlijk
  Nou de schaapjes zullen wel weer in de rij gaan staan voor hun zoveelste prik
  Geef ze allemaal een banaan 🍌

 9. Dagblad van het noorden melde gisteren eerste geval van apenpokken. En natuurlijk dat het waarschijnlijk al verder verspreid is.
  .

 10. Die lui zijn een grote bedrijging voor onze gezondheid en onze vrijheid.
  Ze werken er al jaren aan om de boel te verzwakken voor de massa, en met succes.
  Die organisaties bestaan al decennia en sommige mogelijk al eeuwen. Wel met andere namen en in wat andere vormen.
  De manieren en de plannen zijn al oud.
  Ze parasiteren en profiteren door de boel te verzieken en crisissen en oorlogen te veroorzaken, en dan de kansen pakken om van alles te grijpen.

 11. Het scenario dat terroristen in mei een biologisch wapen op de mensheid loslaten is niet zomaar verzonnen. Iemand opgevallen hoe extreem we de afgelopen maand dag en nacht besproeid zijn met chemtrails?
  Observeer de lucht eens wat vaker en probeer vervolgens de sproeiende vliegtuigen te identificeren op https://www.flightradar24.com/51.86,4.37/6
  Wij worden niet ziek, wij worden vergiftigd. Door massaal stoïcijns niet te willen accepteren dat ons dit aangedaan wordt, door hen die zich zelf boven ons gesteld hebben, laten we ons gewoon langzaam vermoorden.

  • blackpeat; Ik zag die chemtrails (na een jaar) de afgelopen week alweer. Ik liep langs het kanaal met ons hondje en zag in de lucht een soort van netwerk. Horizontale brede strepen die gekruist werden door brede verticale strepen. Dit zijn geen gassen van verkeersvliegtuigen want die lossen altijd op in de lucht. https://www.spiegelbeeld.nl/images/pdf/chemtrails2.pdf Er bestaat ergens een foto op internet waar te zien is hoe zo’n sproeivliegtuig geland is en vergeten is zijn sproeiers uit te zetten.

  • Blackpeat en Big-John, ik zeg dat ook steeds. Al vanaf 2005 of zo. Ook al een paar keer aangegeven hier. Het is constant sproeien, om de dag of zo. En dan zijn er reaguurders die zeggen dat het ‘condensatie’ is. Maar kijk maar goed: de vette strepen trekken ook door de vochtige wolken, dus hoe kan er condensatie ontstaan in vocht? Vandaag is het weer mooi blauw, en als je in de zon gaat, dan merk je hoe fel die zon is. Veel feller dan zeg maar tien jaar geleden. En dat komt omdat ze bezig zijn de bovenste lagen weg te schrapen. Dan moeten ze de lucht weer bedekken met strepen, omdat anders alles verschroeit. Mensen krijgen ook tranende ogen van die verschraalde atmosfeer. Maar er is meer gaande met die strepen, dan alleen wat u zegt. En vergeet ook niet wat dat moet kosten, om elke keer de atmosfeer op een kunstmatige manier af te dekken met kunstmatige wolkenlagen. Bill Gates is ook al bezig om met 2030 een krijtwolk om de aarde te plaatsen, dan kan de hele ionosfeer naar de verdommenis. En dat is de uiteindelijke bedoeling – geoengineering van de Aarde en van de mens.
   zonderreden.substack.com – Geoengineering and consent

 12. ik vraag me af of het wel echt een pokkenvirus is, want ze gebruiken wederom de frauduleuze PCR test. Pokken komt niet enkel op je geslachtsdelen en de blaasjes zien er uit als een gewone SOA. Ik denk ook niet dat ze een virus gaan verspreiden waar ze zelf ook aan kunnen overlijden. “Vaccins” hebben nooit gewerkt, dus ook zij zouden niet veilig zijn dan. Ongelofelijk ook al hun voorspellingen, en daarna gebeurt het zogenaamd. Ja dan ben je dus echt de dader. Twee olifanten in de kamer nu. Maar we doen net alsof zij een glazen bol hebben en echt niet de dader zijn. Stelletje terroristen zijn het. Als ze me bang willen maken, lukt niet. Ik weiger.

 13. Leesplankje anno 2022

  Aap pokt Mies
  Wim zus besmet
  Teun puur wijs
  Lam vreest wap
  Wei – land prik
  Hok plicht schapen

 14. Ik richt mij als mens ook bekend onder de naam onnozele of loon slaaf en mijn troetelnaam is wappie, wij weten inmiddels dat er weer een nieuw virus de wereld teistert het gevaarlijke apenvirus er zijn nu al twee mensen gevonden op de acht miljard mensen die eraan besmet zijn, maar er is er weer een bij gekomen dat op dit moment wel 7 miljard mensen treft en dan noemen wij het voedsel virus als je door de eerste gang bij de super bent gelopen is je huishoudgeld al op maar dat is natuurlijk niet zo erg als het apenvirus.

 15. Het is wel duidelijk waarom er door Bill en Belinda Gates grote stukken (Epstein Island 2.0) land zijn opgekocht. Dat wordt een beschermd reservaat voor de superrijke moordenaars, als burgers hen eindelijk eens komen halen om onder de grond te stoppen of met beton aan de voeten in het water gooien.

  • @Adriaan W.

   Hè hè, eindelijk iemand die in 1x de nagel op zijn kopt raakt. Fijn om nog mee te mogen maken.

   En tot slot van deze fabeltjeskrant……..wij doen er net zo hard aan mee door op zoiets onnozels telkens hele rijen met commentaren te geven!
   Degene die nog niet HE LE MAAL overtuigd is van de virusleugen of hoe de vork nu werkelijk in de steel steekt die roept maar. Ik heb nogal wat mensen welke dit in no time haarfijn uit de doeken doen en deze zijn nogal beter thuis in deze materie dan M. de Hond, R. Jensen, Willem Bengel en al het andere CO tuig!

   Fijne dag verder

   Gladiator

  • Book ”The invisible Rainbow” …flu is caused by an ‘influence’ that’s why it was called ”influenca” (now influenza), not an infectious agent.
   You cannot vaccinate against an influence, any more than you can vaccinate against sunburn.

 16. Schaapjes het is weer tijd om je te laten inenten tegen het apenvirus wees er snel bij want op is op anders gaan jullie naar de apen heul wees dankbaar dat ik er geen gebruik van zal maken en geeft daarom mijn spuiten aan jullie schaapjes, sterf in vrede.

 17. Heeft het ook niet weer met geld te maken? Gates wilt toch dat er een miljard per jaar voor vrij komt om die zgn ‘kiemoefeningen’ te doen (dat zijn kennelijk die geniepige voorbereidingen die ze een paar jaar eerder doen voordat ze de ‘pandemie’ in leven roepen). Het is gewoon weer een manier om geld te troggelen, lijkt het. De gifspuiterij verkoop loopt een beetje af, en Gates ziet zijn winsten dalen. Die man is super pervers. En vandaag op 22-5-22 gaan ze de WHO de macht geven, dus nu moeten al die debiele regeringen ook nog eens een miljard storten op de rekening van Gates om de kiemoefeningen te houden. En zo kun je als land lekker voor de ‘pandemie’ betalen en je bevolking terroriseren. hahahahah! En Gates lacht zich een bult. Dat die man nog rondloopt en dat elk ‘normaal’ mens gek gemaakt wordt door hem. Niet te volgen….

 18. Gladjes het Van Ranst protocol er naast leggen en angst-bingo spelen.

  Verder valt er niet zoveel zinnigs over te zeggen want we hebben de hele poppekast al een keer gezien natuurlijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in