Ik ben in de war. Zou volledige vaccinatie het aantal gevallen, ziekenhuisopnames en sterfgevallen niet moeten doen afnemen, en niet doen toenemen? Wanneer u een experiment uitvoert, is het waarschijnlijk een goed idee om, u weet wel… de resultaten te controleren. Misschien naar de gegevens te kijken, en u af te vragen of uw hypothese werkt, schrijft James Edward Taylor.

Kijk naar deze grafieken en vertel me wat u ziet.

(Grafieken met dank aan de weergaloze Ian Miller van Unmasked):

Vermont, bijna 100% gevaccineerd, en kijk eens naar de ziekenhuisopnames:

IJsland: 100% gevaccineerd, en kijk naar de gevallen:

IJsland update (12 juli 2022):

Gibraltar: 100% gevaccineerd (al een tijdje), en kijk naar de gevallen:

Het European Journal of Epidemiology bestudeerde vaccinatie versus dagelijkse nieuwe gevallen in 68 landen en 2947 Amerikaanse counties, en zei dit in september: “Op landenniveau blijkt er geen waarneembaar verband te zijn tussen het percentage van de bevolking dat volledig gevaccineerd is en nieuwe COVID-19 gevallen in de laatste 7 dagen (Fig. 1). In feite suggereert de trendlijn een marginaal positief verband, zodat landen met een hoger percentage van de bevolking dat volledig gevaccineerd is, meer COVID-19-gevallen per 1 miljoen mensen hebben.” https://link.springer.com/content/pdf/10.1007/s10654-021-00808-7.pdf

Kijk naar de trendlijn. “Marginaal positief”, wat betekent: meer gevaccineerden = meer gevallen.

(Let ook op dat arme, eenzame puntje bovenaan, Israël, dat het vroegst en het hardst gevaccineerd heeft, en dat nu het hoogste aantal gevallen per miljoen ter wereld heeft).

Update 12 juli 2022: Australië

Update 12 juli 2022: Nieuw-Zeeland

Update 12 juli 2022: Singapore

Update 12 juli 2020 Frankrijk

  Afrika en Ivermectine

Ik kan geen reden bedenken om te zeggen dat dit “werkt”.

Als het zou werken, zouden deze grafieken er dan niet precies omgekeerd uitzien?

Hoeveel meer bewijs hebben wij nodig om het experiment te stoppen?


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

The Telegraph: Covid’s “derde golf” zal een massale dood zien onder de GEVACCINEERDENVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikel“We hebben wapens genoeg”: De helft van de inwoners van de VS wacht op het begin van een burgeroorlog
Volgend artikelRusland zegt dat het Oekraïne is, en niet Rusland, dat de bodem van het vat schraapt op zoek naar vervangende troepen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

7 REACTIES

  1. Bedenk dat de zogeheten wetenschappelijke (betekent ‘lijkt op wetenschap ‘) bladen ook in handen is van Black Rock e.d. Dus moet je helaas wetenschap met een korreltje zout nemen. Zo jammer.

  2. Van veel beslissingen in mijn leven heb ik achteraf flink spijt van. Van mijn beslissing om niet mee te doen met de prikjes dus totaal niet, integendeel, het is de redding van mij en mijn gezin. Jammer voor mijn vrienden, collega’s en familie die ik tevergeefs geprobeerd heb hen te weerhouden het prikje te halen. Resultaat: 1 onverklaarbaar overleden (redelijk jonge) collega, 1 vriend/kennis die volledig arbeidsongeschikt is verklaard en 1 familielid die bijna non-stop ziek is en heeft toegegeven sinds de prikjes voel ik me nooit meer gezond.

  3. De twee oudste wetenschappen zijn toch echt Astrologie en Reïncarnatie wetenschap en werd eeuwenlang bijgehouden door het Vaticaan tot 1974 en heeft allemaal te maken met gedrag en ondermijnend gezag. De leus was dom en onwetend houden en geldt dit ook voor medicijnen en is alles een History Repeat. Werd er een schaamtegevoel aangepraat en kruistochten uitgevoerd die wereldwijd plaatsvonden. Het proces van ascension in nature as karma’s arrives for better outcomes in behavior. https://www.createyourownworldbynaturalhealing.com/?page_id=657

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in