Er gebeuren interessante dingen in Israël, dat door Albert Bourla, CEO van Pfizer, wordt omschreven als “het laboratorium van de wereld”, Karen Harradine.

Zoals ik in april schreef, is Israël een jong land met veel fitte en gezonde mensen. Covid-19 is vooral gevaarlijk voor ouderen en kwetsbaren, maar toch blijft de Israëlische regering haar burgers bang maken door hen te laten denken dat hun uitstekende ziekenhuisfaciliteiten zullen worden overspoeld met duizenden die elke dag aan het virus zullen sterven. Dit wordt nog absurder gemaakt door het feit dat van de 906.405 Israëli’s die met Covid-19 zijn besmet, er 6.559 zijn gestorven, een sterftecijfer van slechts 0,72 procent.

Het lezen van de recente draconische regels die zijn opgesteld door de nieuwe premier van het land, Naftali Bennett, is als het lezen van een persbericht van de Johnson junta over Covid-19 restricties.

Voor het eerst in de medische geschiedenis worden de ongevaccineerden gezien als een “gevaar” voor de gevaccineerden. Waarom is het een “burgerplicht” om gevaccineerd te worden met een experimenteel vaccin voor een virus met een laag sterftecijfer? Ligt de burgerplicht niet in het verzet tegen deze waanzin en medische tirannie en er niet aan mee te doen?

Zoals Neville Hodgkinson een paar weken geleden op deze pagina’s liet zien, is het vaccinprogramma in Israël tamelijk nutteloos gebleken in het bieden van bescherming op de lange termijn tegen Covid-19, en tamelijk goed in het bevorderen van dodelijke neveneffecten:

Israël en Covid: is het medicijn dodelijker dan de ziekte?

Vorige maand was 40% van de nieuwe Covid-patiënten gevaccineerd, waardoor de gevaccineerden 6,72 maal meer kans hadden om met het virus te worden geïnfecteerd dan degenen die na infectie natuurlijke immuniteit hebben verworven. Immuniteit door besmetting blijkt doeltreffender te zijn dan immuniteit door de vaccins.

Toch gaat de Israëlische regering door met haar verplichte vaccinatiecampagne, waarbij Bennett dreigt met een nieuwe lockdown als niet genoeg Israëli’s worden gevaccineerd.

  Een stille vaccin-genocide

De snode Groene Pas, een blauwdruk voor vaccinatiepaspoorten, is opnieuw ingevoerd, maar restauranteigenaars hebben hun bedenkingen, omdat deze moeilijk te controleren zijn en hun zaken schaden. Prominente musici hebben uit protest hun concerten afgezegd. Bezorgde burgers demonstreerden vorige maand voor Bennetts huis, en meer burgers demonstreerden eerder deze maand in Tel Aviv.

Vanaf maandag zullen Israëlische winkels een “paarse pas” moeten tonen, waardoor ze slechts één klant per zeven vierkante meter mogen hebben en de eens zo robuuste Israëlische economie nog verder wordt verwoest.

Volgens zeggen kan het vaccin kan iemand beschermen tegen ernstig ziek worden met Covid-19 – als hij geen bijwerkingen van de injectie krijgt. Maar dit zijn geen magische elixers die anderen beschermen tegen ziekte, ondanks wat de vaccinzeloten roepen. Wie daar anders over denkt, vervalt in anti-wetenschappelijk, middeleeuws, magisch denken.

De regering van Benjamin Netanyahu heeft een overeenkomst gesloten met Pfizer om miljoenen Covid-19 vaccins te kopen voor 2022, zonder de precieze hoeveelheid of de kosten voor het land bekend te maken. Zoals verwacht, om van deze overtollige vaccins af te komen, worden nu boostershots van Pfizer opgelegd aan bejaarde Israëli’s, ondanks het feit dat deze niet eens een noodtoestemming hebben.

Israëli’s worden nog steeds onderworpen aan afschuwelijke medische experimenten, waarbij zij kwetsuren of zelfs de dood riskeren met vaccins die op lange termijn ondoeltreffend blijken te zijn en een verontrustend falen laten zien in het beschermen tegen ernstige symptomen. Een derde van de Israëli’s die de derde injectie kregen, meldde bijwerkingen die varieerden van huiduitslag tot pijn op de borst. De Israëlische regering zelf klinkt niet erg overtuigd over de effecten van de herhalingsinjecties en neemt een afwachtende houding aan.

De nadruk ligt in Israël, net als hier in het VK, op het aantal PCR-test gevallen, een scheve en gebrekkige benadering waarvan zowel de WHO als de Amerikaanse CDC nu inzien dat het een volstrekt onbetrouwbare maatstaf voor infectie is, die veel valse positieven oplevert, en waarbij veel van de symptomatische gevallen niet meer dan een lichte verkoudheid zijn. Van de 15.292 vermoedelijke gevallen van Covid-19 in Israël eind juli waren er 159 in ernstige toestand. Dat het land aan autoritaire regels wordt onderworpen voor slechts 159 mensen toont aan dat het hier niet om een virus gaat maar om iets veel duisterders.

  Open brief aan de "Goede Duitser" in je

Pfizer eiste dat deze landen hun soevereine bezittingen zouden inbrengen om het farmaceutisch bedrijf schadeloos te stellen als het zou worden aangeklaagd wegens bijwerkingen. Dit doet vragen rijzen over de geldigheid van de beweringen van Pfizer dat de vaccins “veilig en effectief” zijn en over het gedrag van het onderhandelingsteam van Pfizer. Waarom gedraagt een farmaceutisch bedrijf zich als een agressieve koloniale macht? Welke andere landen heeft Pfizer gekoeioneerd en overgehaald om een deal met de duivel te sluiten? Het is grotesk dat dit allemaal gebeurt voor een virus met een minuscuul sterftecijfer.

Maar gezien wat er onder de Johnson junta gebeurt, kunnen de Britten niet met de vinger naar de Israëli’s wijzen. De meeste westerse democratieën en hun bondgenoten zoals Israël hebben hun burgerlijke vrijheden uitgewist en hun economieën vernietigd op instructie van de Chinese Communistische Partij (CCP) en haar marionet, de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), een prominente dochteronderneming van de Verenigde Naties.

De instructie om de brute lockdowns en het opleggen van experimentele vaccins van de CCP te kopiëren komt rechtstreeks van de VN, toegejuicht door hun handlangers bij de Bill en Melinda Gates Foundation en het World Economic Forum (WEF).

De CCP maakt zich schuldig aan de vervolging van moslims, christenen en joden in eigen land, en is een fervente en afschuwelijke kolonisator van Afrika. In een rechtvaardige wereld zou China een pariastaat zijn, die niet opstaat in de VN en leugenachtige anti-wetenschapspropaganda verspreidt aan de rest van de wereld.

Waarom hebben ook democratische landen gehoor gegeven aan de woorden van de dubieuze directeur-generaal van de WHO, Tedros Adhanom Gebreyesus, en wetenschappelijk bewezen remedies voor ziektebestrijding terzijde geschoven ten gunste van autoritaire controle-instrumenten? Dat zij dit hebben gedaan is zeer verontrustend, vooral omdat de VN al tientallen jaren in staat van oorlog verkeert met het westen, en zijn bondgenoot Israël. Het is verbazingwekkend dat democratische landen zonder dat er ook maar één schot is gelost zich hebben laten veroveren door de tirannen die de VN leiden.

  De zoveelste "complottheorie" wordt bewaarheid - Vaccins voeden varianten en veroorzaken ziekte

Gezien het jarenlange misbruik en de haat waarmee de Joodse staat bij de VN is geconfronteerd, is het nog verbazingwekkender dat dit dappere en slimme land haar instructies voor Covid-19 heeft opgevolgd. Er komt nooit iets goeds van deze anti-westerse haatdragende, antisemitische kolos, die nu gecontroleerd wordt door de CCP en eeuwig gedomineerd wordt door de Organisation of Islamic Cooperation, geen van beide vrienden van Israël.

Israël protesteert terecht al jaren tegen het virulente antisemitisme van de VN. Zowel Pfizer als de VN zijn schadelijke krachten in onze wereld, de laatste vooral gevaarlijk voor de veiligheid van Israël. Waarom heeft de Israëlische regering er dan voor gekozen het regressieve en destructieve pad van de VN te volgen?

Ik heb vaak gezegd dat Israël de grens bewaakt tussen het westen en de krachten die ons willen vernietigen. Het is beangstigend dat dit land dat niet meer doet. Het geboorteland van mijn grootvader, de plaats waar mijn familie woont en het toevluchtsoord voor het wereldwijde Jodendom is in gevaar. En dat geldt ook voor de rest van de ooit vrije wereld.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Bill Gates: spoedig een geheel nieuwe pandemie die tot tienmaal erger is dan CoronaVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelZe hebben oma vermoord, nu gaan ze de kinderen vermoorden
Volgend artikelDe propagandaoorlog (Deel II)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

4 REACTIES

 1. Wat een flauwekul, de Chinese CCP heeft hier niks te vertellen als wij het niet toelaten! En het virus komt van Amerika, alle patenten laten dit overduidelijk zien! Het Wuhan labo is van GSK..géén Chinees labo denk ik dan zo! De verder banden van het Wuhan-GSK labo ben ik nu te moe voor! Het volk van Iran zit nu te lachen , nog 2 jaar en de Joden vallen dood neer van de hartaanvallen,verstopte aders enz…, door hun eigen schuld en de extreemrechts idioot die ze verkozen hebben. Net zoals wij ook hier een bende oplichters hebben verkozen! Conclusie..de Joden zijn even laf als wij en kunnen en willen niet meer voor hun/onze vrijheid vechten, zo simpel is het! De zee wacht op hen, de Iraniërs staan klaar om hen nog een prikje extra te geven, en de Joden gaan het nog aanpakken ook! Hitler wint met zijn haatzaaierij nog WOII, wie had dat kunnen denken!

 2. Er klopt iets niet met de prijs die Israël betaalde voor het Pfizer vaccin.
  Deze prijs ligt enorm veel uit de lijn van de prijzen die de EU en de US bataalde. (bijna dubbel !).

  Uit de recent gelekte contracten van Pfizer en de EU en Bulgarije blijkt dat de EU ca. 30 € betaalde voor vaccinatie 1 en 2.
  De US betaalde ca. 39 $ voor 2 vaccins.
  Israël betaalde rond de 60 € (!!!) voor 2 vaccins.

  Als je leest dat Natanyahu 17 keer met Pfizer belde om zogezegd de “leveringen” te verzekeren , kan je alleen maar vermoeden dat er meer aan de hand was.

  Wat denken jullie van volgende theorie ?
  Natanyahu wist dat hij de verkiezingen ging verliezen en heeft met Pfizer een deal gesloten :
  Hij (Israël) zou bijna de dubbele prijs betalen voor hun vaccin, en hierop zou Pfizer een “flowback” voor de helft terugstorten op zijn (of de partij) rekening. Een grote appel voor de dorst of een “pensioen” ?

  Bronvermelding :

  https://www.timesofisrael.com/israel-will-reportedly-pay-more-than-us-eu-for-pfizer-coronavirus-vaccine/
  American government will be charged $39 for each two-shot dose, and the European bloc even less, but Jerusalem said to agree to pay $56

  https://www.dailymail.co.uk/news/article-9128233/Israel-paid-jump-vaccine-queue.html
  Israel ‘paid to jump the vaccine queue’ with PM Benjamin Netanyahu phoning Pfizer boss 17 times in just days to secure more supplies of the Covid jab

  EU agreed 15.50 euros per dose for Pfizer vaccine -document
  https://www.reuters.com/article/us-health-coronavirus-eu-vaccine-prices-idUSKBN28V0Y6

  EU contract met Pfizer :
  https://www.rai.it/dl/doc/2021/04/17/1618676600910_APA%20BioNTech%20Pfizer__.pdf

  Totale afwijzing van alle verantwoordelijkheden en schadeclaims door Pfizer !
  Totaal onaanvaardbaar. Een ware schande !

  Shalom !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in