In hun minder waakzame ogenblikken weten zelfs de ergste imperium-managers diep van binnen wat waar is en laten het eruit glippen. Ik kan niet geloven dat het echt gebeurd is.

Tijdens een toespraak in Dallas aan de Southern Methodist University’s George W. Bush Presidential Center op woensdag, heeft de man zelf, George W. Bush, een groots ding gedaan, schrijft Caitlin Johnstone.

Terwijl hij Rusland bekritiseerde voor het manipuleren van verkiezingen en het buitensluiten van de politieke oppositie (wat al hilarisch zou zijn komende van om het even welke Amerikaan in het algemeen en Bush in het bijzonder), maakte de 43ste president de volgende opmerking:

“Het resultaat is een gebrek aan checks and balances in Rusland, en de beslissing van één man om een volkomen ongerechtvaardigde en brutale invasie van Irak te beginnen. Ik bedoel, van Oekraïne.”

En toen werd het nog beter. Na zichzelf met een nerveus gegrinnik gecorrigeerd te hebben, brak Bush de spanning in de empire-getrouwe menigte met de woorden: “Irak ook. Maar goed.” Hij grapte toen dat hij 75 jaar oud is, en dat hij nu harder op zijn “Aw shucks gee willikers I’m such a goofball” persona leunt dan hij ooit in zijn hele leven gedaan heeft.

En het publiek van Bush lachte. Zij vonden het geweldig. Een president die een illegale invasie had gelanceerd die meer dan een miljoen mensen het leven heeft gekost (waarschijnlijk veel meer dan dat), die openlijk bekende dat hij deed wat elke nieuwszender in de Westerse wereld de afgelopen drie maanden de longen uit zijn lijf heeft geschreeuwd over de Russische president Vladimir Poetin, was hilarisch voor hen.

  Wat kan Rusland eisen om te onderhandelen over een einde in Oekraine?

Er zijn niet genoeg schoenen in het heelal om hier correct op te reageren.

Zoals de komiek John Fugelsang het uitdrukte: “George W. Bush maakte geen Freudiaanse verspreking. Hij deed een Freudiaanse bekentenis.”

Een van de vele interessante dingen aan dit voorval is de waarschijnlijkheid dat de woorden van Bush eruit tuimelden op de manier waarop zij eruit tuimelden, omdat hij ofwel veel kritiek op zijn invasie heeft gehoord, ofwel er veel over heeft nagedacht.

Een bekend neuraal pad zou verklaren waarom zijn hersenen precies het slechtste woord kozen dat hij op dat moment voor “Oekraïne” kon inwisselen. Dit zou een klein lichtpuntje in de duisternis zijn voor ons, gewone mensen, die tegen oorlog zijn en van vrede houden, want het suggereert dat zelfs de ergste imperium-managers zich niet volledig kunnen isoleren van onze kritiek.

Al die spin en narratief management die ze in de Amerikaanse proxy-oorlog in Oekraïne hebben gegoten, en Bush maakt het allemaal ongedaan met het Bushisme om alle Bushisme te beëindigen.

Terwijl de westerse politieke/mediaklasse voortdurend haar kleren verscheurt over “desinformatie” over de oorlog in Oekraïne, zelfs terwijl ambtenaren van de V.S. openlijk toegeven dat zij de media gebruikt hebben om desinformatie over diezelfde oorlog te verspreiden, en zelfs terwijl de Biden-regering een journalist gevangen neemt en vervolgt omdat hij oorlogsmisdaden van de V.S. aan het licht gebracht heeft, krijgen wij in het kwadraat te horen dat de V.S. geen haar beter zijn dan Rusland, en dat het enige wat dat verhult, het feit is dat wij allen zwemmen in een zee van desinformatie en propaganda die door diezelfde politieke/mediaklasse verstrekt wordt.

  De Britten zenden een SOS uit: De situatie is dramatisch, veel Oekraïense troepen zijn uitgeput - "Rusland heeft zijn strategie veranderd en rukt op"

En deze bekentenis komt niet van een of andere lage imperium-lakei, maar van de man zelf. De man zelf. De man wiens naam alleen al dient als een ontkrachting in één woord van elke bewering over hoe uniek snood Vladimir Poetin wel niet is op het wereldtoneel en hoe uniek verdorven zijn invasie in Oekraïne wel niet is.

Als u echt kijkt naar wat er zojuist gebeurd is, het echt in u opneemt, dan is dit ene incident op zichzelf al genoeg om u te laten zien dat wij zwemmen in een zee van leugens die ontworpen zijn om ons een omgekeerd en kont-achterstevoren perspectief te geven van wat er gaande is in de wereld.

Als Bush zelf niet altijd het verschil kan zien tussen de invasie van Irak en de invasie van Oekraïne, dan betekent dit dat onze nieuwsmedia en onze politici ons voortdurend voorliegen. Ze hebben ons in 2002 en 2003 voorgelogen, en ze zijn nooit opgehouden met liegen, en ze liegen nu in het jaar 2022 nog steeds.

Het hele mainstream wereldbeeld is een perceptueel vertekeningsfilter dat het begrip van het publiek van de wereldgebeurtenissen zo vertroebelt dat Bush niet alleen vergeven is voor zijn misdaden, maar ook actief gerehabiliteerd is in de ogen van het publiek, terwijl de vijanden van de Verenigde Staten voortdurend vergeleken worden met Adolf Hitler en veroordeeld worden in de hele door de VS gedomineerde wereld.

In werkelijkheid zijn de Verenigde Staten de meest tirannieke en destructieve regering op deze planeet, en het is alleen omdat het publiek gevoed wordt met een non-stop stortvloed van propaganda, dat dit niet universeel duidelijk is.

  De elites hebben besloten: Europa trekt ten strijde tegen Rusland

Zelfs de ergste imperium-managers weten diep van binnen dat dit waar is, en in hun minder waakzame momenten glipt de waarheid er soms uit.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Hoeveel bent u bereid op te offeren om het Westen te helpen een propagandaoorlog tegen Poetin te winnen?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHet lot van de Oekraïense militanten die zich in Azovstal overgaven
Volgend artikelUitbraak in mei 2022, uiteindelijk 270 miljoen doden: Reeds in 2021 aangekondigde apenpokkenpandemie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. Komt door deze en is het proces van ascension in nature. Kortom de veredeling van de mens van het onderbewustzijn wanneer alle planeten vooruit staan en de reïncarnatie planeet Pluto alle oude karma’s oproept voor herstel en kom je op kalendar = schuldbekentenis of boetedoening. Werkt de hele wereld met 13 manen en kom je op deze die dus speelt: Anderen de schuld geven, toe-eigening zonder maar enig recht, wet en regelgeving, dader/slachtofferrol eigen wil opleggen en controle houden zijn/waren de ingrediënten van de vorige cyclus die langzaam aan het veranderen is. De nieuwe Waterman energie is: terug naar oorsprong, authenticiteit, respect voor het individu en moeder aarde zoals: Transformatie, Eenheid, Holisme, Liefde, Acceptatie, Naastenliefde, Compassie, Vrijheid, Vrije wil ervaren. De poort naar ons hart werd hierbij geopend als je weet dat de aarde in cyclussen verloopt en brengen oude hartsverlangens wat zielsverlangens zijn alsnog naar boven en uit zich op alle fronten in onze samenleving.

  Zielsverlangens worden nog steeds ondermijnd door opgelegd gedrag (kindsgedrag)terwijl vrijheid zorgt voor de creatiespiraal die ons allen laat groeien in de wereld voor al wat leeft. Zonder creatiespiraal geen evolutie en herhalen we wat reeds eerder gebeurde is kopieer gedrag.

  Oude emoties van de vorige cyclus zullen eerst geuit mogen worden. Zij hadden de beste bedoelingen en doorzagen het kwaad van het goede en dat zinde de kerk niet en zie hier hoe dat ging de Gnosis deel 2 Katharen 1990 https://youtu.be/1FtYE1ghfdw en zie dis als het kopieergedrag met ander karakters in andere tijdlijnen met andere ingrediënten van de boodschap maar komt op hetzelfde neer. Verkondigen een ideologie waar ze de hele wereld in willen laten geloven en de makke schapen gaan hierin mee op alle niveaus in de samenleving en zoeken bijval in hun verhaal.

  Conclusie: Als je deze dan in het tijdbeeld van nu zet want het gaat over gedragingen uit het verleden met dezelfde doelstellingen. Toen een geloof over brengen en doen we heden tendage een vaccin/medicijnen en/of een oorlog in dezelfde vorm en proberen anderen te overtuigen van de zogenaamde goede bedoelingen met valse inhoud over de werkelijkheid en kan de mens heden ten dage deze zelfde illusie doorbreken om alsnog niet verketterd te worden zoals toen. Doet onze overheden nog steeds hetzelfde wereldwijd met andere karakters. Dan zie je dat er in 2 eeuwen nog steeds niets veranderd is en we nog steeds hetzelfde doen en geen evolutie nastreven om het goddelijke in de mens een kans te geven.

  karma

  Het begrip ‘karma’ komt uit het sanskriet, waar het zoveel als ‘daad’ of ‘handeling’ betekent. De mens kan slechts vrij zijn binnen zijn eigen mogelijkheden. Hoe rijper een mens, hoe groter de vrijheid. In zulke vrijheid levend luisteren we naar onze innerlijke stem.
  De huizen *) en tekens die door de as van de Maansknopen in strijd met elkaar zijn, leveren de ervaringsgebieden waarop wij het conflict tussen het onbewuste, door gewoonte ingegeven gedrag (de Zuidelijke Maansknoop) en de bewuste keuze (de Noordelijke Maansknoop) hebben uit te vechten. De Zuidelijke Maansknoop of Drakestaart geeft weer wat wij, aan het begin van onze levensreis, al in ons rugzakje hadden. De Noordelijke Maansknoop of Drakekop wijst op aanwinsten en rijkdommen die we tijdens dit leven op kunnen doen. De Maansknopen zeggen dus iets over onze levenslessen.

  Iemand blokkeren of uit je leven zetten betekent niet altijd dat je voor iemand weg loopt of de confrontatie niet durft aan te gaan. Het is soms de bewuste keuze die je maakt om iemand niet meer toe te laten in je energieveld. Om niet meer te duelleren. Het getuigt van ware kracht om niet meer in manipulerende spelletjes van een ander mee te gaan. 

  Laat je niet gek maken door mensen die zich daardoor afgewezen voelen. Dat is hun Aardse les. Zij mogen leren omgaan met afwijzing en dit niet persoonlijk opvatten. 

  Soms passen mensen niet meer in je leven omdat je groeit en ontwikkelt en de ander de keuze maakt om te blijven hangen of omdat het nog niet de tijd is voor die persoon om te groeien. 

  Mensen die geraakt worden door afwijzing vanuit hun 2e chakra hebben vaak de neiging om vanuit pijn uit te halen, jaloers te reageren, willen je manipuleren, oude koeien uit de sloot te halen, willen graag bevestiging en gelijk hebben met hun overtuigingen en vatten de afwijzing zeer persoonlijk op. 

  Wees niet bang als je hier momenteel mee te maken hebt, laat deze mensen los als ze niet meer in je leven passen. Als er geen ruimte meer is voor deze mensen. Laat maar los in liefde en groei verder. Jij hebt het recht om los te laten! Als een ander daar moeite mee heeft, laat die les bij die ander, je hoeft niet te helpen, te redden of te overtuigen. Deze persoon heeft ook een pad om te bewandelen net als jij. 

  Vast houden heeft werkelijk geen zin. Het neemt je kracht en energie weg. Want al je levensenergie pomp jij in vasthouden. Laat maar los en voel hoe bevrijdend dat werkt en hoe je energie gaat stromen. Vasthouden belemmert ook de vrijheid van de ander. Ook de ander kan niet verder als jij vasthoud.

  Soms zijn mensen er niet klaar voor om met je mee te groeien. Soms kom je ze verderop misschien wel weer tegen op je pad als dat de bedoeling is. En zo niet, dan was het in eerste instantie nooit de bedoeling geweest dat deze persoon in je leven mee zou groeien. En jij heb zoveel energie verspilt om vast te houden. Zonde…. laat maar los in liefde…. 

  En maak ruimte vrij voor mooiere dingen in het leven. Nieuwe mensen die op je pad verschijnen waar je geen moeite meer voor hoeft te doen. Deze personen sluiten aan en weten net als jij… een godsgeschenk, een verademing, geen verwachtingen of afhankelijkheid…. dat is het mooie van het leven 🌻🌼🌳🌤🌟

  🌻Ik ben dankbaar voor jou die mee loopt zij aan zij op dit pad.

  Lichaam: het lichaam komt meer en meer in kracht terug. Mocht je de afgelopen periode niet zo lekker in je vel hebben gezeten of wat fysieke mankementen hebben gehad, dan komt daar de komende periode een einde aan. Je lichaam wordt steeds vitaler en krachtiger.

  Geest: je geest, je brein zal meer in verbinding komen met je hogere zelf. Wat ik ook erbij door krijg is dat je de komende periode meer inzichten en downloads aan lichtcodes zal gaan ontvangen. Hiermee wordt het lichaam ook steeds meer hersteld van oude DNA structuren. In verbinding met het lichaam verteld me dit dat je lijf dus ook steeds meer fysiek transformeert. Je zal er jonger uitgaan zien in je gezicht, je haar zal meer glansen en je ogen zal helderder zijn. Je gaat stralen als de zomerzon.

  Ziel: de ziel is bevrijd binnenin jou fysieke lichaam. De komende periode zal je merken dat je veel makkelijker vanuit je hart/ziel stappen gaat ondernemen. Dat je veel meer in contact staat met je hogere zelf. Lichaam, geest en ziel komt de komende periode voor jou in totale verbinding. Het lichaam had veel tijd nodig om te herstellen na al het innerlijk werk en transities. Puur omdat we moesten leren dat het lichaam een taal op zichzelf heeft. 

  Als je leert te luisteren naar de taal van je lichaam en je 7 hoofd Chakra’s dan kan jij je lichaam herstellen en andere keuzes maken in dit leven en na 2 eeuwen leren voor jezelf te zorgen zonder afgunst van anderen. Jij die Jij wil zijn = the wheel of fortune nastreven.

 2. “China en Rusland hebben hun krachten gebundeld om hun gemeenschappelijke vijand (de VS) te vernietigen. De operaties van Rusland in Oekraïne zijn in wezen een “reparatieoperatie” om ervoor te zorgen dat de VS zijn militaire hardware en troepen inzet voor het Oekraïense oorlogsgebied, waardoor kwetsbaarheden en een gebrek aan militaire paraatheid ontstaan ​​in de continentale Verenigde Staten (CONUS), net zoals China dat doet. voorbereidingen treffen om de VS binnen te vallen in een D-Day-achtige landing van troepen en militair materieel.”
  Bron: https://www.naturalnews.com/2022-05-20-china-preparing-for-d-day-invasion-of-the-continental-united-states.html en https://www.brighteon.com/9fe9eae5-22a2-4f72-a376-eca4bede6c06

 3. Monique I hope so, laten ze dat land van de kaart vegen en dan grote schoonmaak hier in Europa en de regering hier ook opruimen.

  • Loslaten begint met uitademen wat niet meer dient en is het 5e element in ons lichaam = ether. Ether is in het lichaam opgeslagen DNA/rDNA en bestaat uit ons maar herhalende gedachten van de niet uitgesproken gedachten waarover we ons zorgen maken en slaat het lichaam op als vocht. Angst aanjagen is dan ook het ergste wat ons kan overkomen en maken de regeringen gebruik van om macht en controle te houden. Kunst is om je hier van los te weken en je niet met die gedachten van hen in te laten en je te concentreren op jezelf en zijn de handen de grootste afleiding voor de mind = knutselen de beste remedie. Schilderen, iets opknappen, muziek luisteren of dingen doen waar je vrolijk van wordt en/of vrolijk stemt. Zwemmen. Boswandeling want groen verkoeld de gedachten en brengt je mind rust. Gedachten losweken doe ik door almaar de gedachten die ik heb op te schrijven op briefjes en later weer weggooi als het niet bij me past om te doen om zo mijn geest leeg te maken van balast. Die bij me passen voer ik uit en/of doe ik. My book Breathing and emotions is available on Apple Books en vindt je hier https://books.apple.com/us/book/breathing-and-emotions/id1560465605?ls=1

 4. Begon hier John Buchanan – Exposes Bush Family Nazi Connections https://youtu.be/aih4FxzdUgg
  En weet dan ook dat het lang geleden al gepland was voor waar we dus nu staan en Catherine weet daar alles van: We spraken over Catherine haar tijd onder de “Bush administration” waar ze begon te zien hoe corrupt de politiek en het systeem is. Over de periodes van bedreigingen richting haar en haar familie. Het monetaire systeem en hoe het ingericht is. Wie trekken er aan de touwtjes achter het wereldtoneel? Wat staat ons te wachten de komende tijd? Wat kun je nou zelf doen? En nog veel meer.

  Vond je het tof? Abonneer je dan op mijn kanaal en like de video en deel hem met je vrienden en op social media. Samen laten we het echte geluid groeien! Catherine is clearly a hero.
  https://youtu.be/bWYgkrjRruk en als onderstaande dan het doel was/ is vraag je jezelf toch echt af wat deze mensen met onze aarde als doel hebben.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in