Soldaten van Fort Riley, Kansas, ziek door Spaanse griep op een ziekenafdeling in Camp Funston ©  Otis Historical Archives, National Museum of Health and Medicine (United States public domain tag)

Alles wat je dacht te weten over de beruchte uitbraak van de “Spaanse griep” in 1918 is waarschijnlijk fout.

Het blijkt dat een van de meest bekende pandemieën uit de recente geschiedenis in feite werd veroorzaakt door de “vaccins” die zogenaamd werden geïntroduceerd om het te stoppen – net als hoe de Wuhan coronavirus (Covid-19) “vaccins” van vandaag de dag zich meer covid verspreiden, schrijft Ethan Huff.

Dr. Sal Martingano, FICPA, legt uit dat de massale vaccinatie tijdens de Spaanse griep er juist voor zorgde dat mensen stierven. In feite waren de enige mensen die uiteindelijk stierven tijdens deze beproeving degenen die werden geprikt.

In haar boek Vaccination Condemned, legt Dr Eleanor McBean, Ph.D., N.D., uit hoe zij een “ongevaccineerde overlevende” is van de Spaanse Griep in 1918. Ze blijft er bij mensen op aandringen om de historische gebeurtenis met een nieuwe lens te bekijken, wat ze de lezers in haar boek helpt te doen.

McBean schreef een tweede boek, Vaccination … The Silent Killer, dat dieper ingaat op de onthullingen in haar eerste boek. Het bewijs dat ze levert wijst naar de vaccins, en niet de griep zelf (als die er al ooit was…) als de ware boosdoener die resulteerde in tientallen miljoenen doden.

“McBeans verslaggeving van de ‘Spaanse Griep’ van 1918, als verslaggever en als een ongevaccineerde overlevende, vereist dat de historische basis van de gebeurtenis opnieuw moet worden bekeken, niet als een ‘samenzweringstheorie’, maar met bewijs dat ‘je haren in brand zal zetten’,” schrijft Dr. Martingano.

“McBean levert het bewijs dat niet alleen de historische gebeurtenissen van de ‘Spaanse Griep’ van 1918 gecompromitteerd waren, maar ook die van de Polio- en de Mexicaanse griepepidemieën.”

  Dr. Coleman: Is de WHO de terroristische vleugel van de VN?

Het eerste geval van de Spaanse griep deed zich voor op een militaire basis in Kansas waar vaccinexperimenten werden uitgevoerd.

Omdat Spanje zowel tijdens de eerste als de tweede wereldoorlog neutraal bleef en de pers niet censureerde zoals elders gebeurde, zou het het eerste land ter wereld worden dat in 1918 melding maakte van een griepepidemie.

Dit verklaart waarom Spanje als zondebok werd aangewezen voor wat later de “Spaanse griep” zou worden genoemd. Het blijkt echter dat het eerste echte geval van de dodelijke ziekte zich voordeed in Kansas op een militaire basis waar vaccinexperimenten werden uitgevoerd.

Ter voorbereiding op de Eerste Wereldoorlog voerden militairen in Fort Riley, waar al talrijke vaccins waren ontwikkeld, een grootschalig vaccinatie-experiment uit. Dit zou ertoe leiden dat “patiënt nul” in de Verenigde Staten zou verschijnen in plaats van in Spanje.

Als de geschiedenis eerlijk zou zijn, zou het eigenlijk de Amerikaanse militaire griep van 1918 worden genoemd. Maar dankzij de grote invloed van mensen als de Rockefeller familie en andere Big Pharma globalisten, werd de schuld op Spanje geschoven.

“De prille farmaceutische industrie, gesponsord door het ‘Rockefeller Institute for Medical Research’, had iets wat ze nooit eerder hadden gehad – een grote voorraad menselijke proefkonijnen,” legt Martingano uit.

“Aangeleverd door de eerste dienstplicht van het Amerikaanse leger, liep de pool van proefpersonen op tot meer dan 6 miljoen mannen.”

Er was geen Spaanse griep: het was bacteriële meningitis veroorzaakt door vaccins

Het zou tot lang na de oorlog duren voordat autopsies aantoonden dat de miljoenen mensen die stierven aan de “Spaanse griep” in werkelijkheid stierven aan door vaccins veroorzaakte bacteriële meningitis. Gerelateerd: Frontnieuws Ziekte-uitbraken bij COVID-19 gevaccineerden: een parallel met de Spaanse griep?

  Is wetenschap een bedreiging voor de menselijke gezondheid geworden?

“Het werd veroorzaakt door willekeurige doseringen van een experimenteel ‘bacterieel meningitis-vaccin’, dat tot op de dag van vandaag griepachtige symptomen nabootst,” legt Martingano uit. “De massale, meervoudige aanvallen met extra vaccins op het onvoorbereide immuunsysteem van soldaten en burgers creëerden een ‘killing field’.”

Interessant is dat de enige mensen die niet werden getroffen door de zogenaamde Spaanse griep, degenen waren die het nemen van de injecties vermeden. Deze mensen, waaronder McBean, zouden een normaal leven gaan leiden en zelfs alles vertellen over wat zij in die afschuwelijke tijd meemaakten.

In het begin kregen vooral soldaten de injecties, maar uiteindelijk werd een groot restant van de injecties aan burgers gegeven. Dit resulteerde op grote schaal in massale sterfte onder de Amerikaanse burgerbevolking.

“Uit angst dat de soldaten bij thuiskomst ziekten zouden verspreiden onder hun gezinnen, voerde de Amerikaanse regering de grootste ‘angstcampagne’ voor vaccins in de geschiedenis,” schrijft Martingano.

“Ze gebruikten de menselijke bevolking als een onderzoeks- en ontwikkelingslaboratorium om experimentele vaccins in de praktijk te testen… Tientallen miljoenen burgers stierven op dezelfde manier als de soldaten.”

Net als vandaag, negeerden de artsen van toen meestal wat zij zagen gebeuren als gevolg van de massale injectiecampagne. In plaats van het te stoppen om levens te redden, gingen ze juist verder met het intensiveren van de injectiecampagne, wat resulteerde in nog veel meer doden.

In totaal kregen de soldaten van WO I in de VS 14 tot 25 ongeteste, experimentele injecties, allemaal binnen enkele dagen na elkaar. Dit veroorzaakte een cascade van verhevigde ziekten in één keer, waarvan het medische systeem de schuld gaf aan de “Spaanse griep”.

“De artsen noemden het een nieuwe ziekte en gingen over tot het onderdrukken van de symptomen met extra medicijnen of vaccins,” legt Martingano verder uit.

Dit ontnuchterende verslag van wat er werkelijk gebeurde tijdens de zogenaamde Spaanse Grieppandemie van 1918 verklaart veel over wat de wereld momenteel te verduren heeft met de nieuwste frauduleuze plandemie-episode die “covid” wordt genoemd. Het was allemaal een leugen toen, en is nog steeds een leugen vandaag.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Pest 1720, Cholera-uitbraak 1820, Spaanse griep 1920, Chinees Coronavirus 2020Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelOxford-studie vaccin bijwerkingen: Risico op myocarditis bij jongere mannen tot 14 keer hoger na vaccinatie dan na infectie
Volgend artikelLufthansa moet vluchten annuleren omdat te veel piloten zich ziek hebben gemeld, Corona is het niet
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

23 REACTIES

 1. Daar is dus door de elite één ding van geleerd, namelijk hoe je tot depopulatie kan geraken!
  Spuiten, spuiten, spuiten en nog eens spuiten!

 2. A R E P O R T ON A N T I M E N I N G I T I S VACCINATION AND
  OBSERVATIONS ON AGGLUTININS IN T H E BLOOD OF
  CHRONIC MENINGOCOCCUS CARRIERS.
  BY FREDERICK L. GATES,M. D.((((GATES )))(+Rockefeller)))
  First Lieutenant, Medical Corps, U. S. Army.
  (From the Base Hospital, Fort Riley, Kansas, and The Rockefeller Institute ./or
  Medical Research, New York.)
  PLATES 47 AND 48.
  (Received for publication, July 20, 1918.)
  Following an outbreak of epidemic meningitis at Camp Funston,
  Kansas, in October and November, 1917, a series of antimeningitis
  vaccinations was undertaken on volunteer subjects from the camp.
  Major E. H. Schorer, Chief of the Laboratory Section at the adjacent
  Base Hospital at Fort Riley, offered every facility at his command
  and cooperated in the laboratory work connected with the vaccina-
  tions. In the camp, under the direction of the Division Surgeon,
  Lieutenant Colonel J. L. Shepard, a preliminary series of vaccinations
  on a relatively small number of volunteers served to determine the
  appropriate doses and the resultant local and general reactions. Fol-
  lowing this series, the vaccine was offered by the Division Surgeon to
  the camp at large, and “given by the regimental surgeons to all who
  wished to take it.

  Link 1:
  https://pdfs.semanticscholar.org/b382/66368819c1a916824e635c343f13fad3abf3.pdf

  en Link 2:
  https://mens-en-gezondheid.infonu.nl/ziekten/40102-spaanse-griep-de-grootste-pandemie-in-onze-geschiedenis.html

   • spaanse griep (vaccin) in 1917/1918 en2019

    uitbraak van epidemische meningitis in Camp Funston,
    Kansas, in oktober en november 1917, een reeks antimeningitis
    vaccinaties werden uitgevoerd op vrijwillige proefpersonen uit het kamp
    (ontstaan van “spaanse griep”)

    Juli 20, 1918. frederick taylor Gates (vaccin maker)
    2019 Bill Gates(vaccin maker)

    juli 20 1918 The Rockefeller Institute(vaccin makers)
    2019 Rockefeller Institute (vaccin makers)

    verdacht: toen in 1917/1920 hoogste cijfers 100 miljoen doden(ook toen hebben ze vaccin gebruikt)
    nu volgens 2 bronnen 3 tot 4 miljard mensen gevaccineerd

    Dit fake vaccin word een RAMP
    Dit fake vaccin gaat miljarden doden
    Gaat het lampje branden?

 3. Begin hier steeds meer in te geloven , die spuiten brengen meer kwaad dan goed .

  Zullen er aan Duitse kant ook slachtoffers gevallen zijn , als dat niet zo is dan is weer een bevestiging dat het aan de gifspuiten lag , maar daar heb ik nog nooit wat over gevonden

 4. Lyme is ook een militair laboratorium experiment, idem met miltvuur (anthrax) en Mycoplasma fermethans incognitus, een militair experiment om de celkern van energie te beroven, in de jaren 60 in Canada en Nederldn uitgeprobeerd door de USA. Canada heeft diplomatieke maatregelen genomen nadat het bekend was, Nederlandse politici kropen gewoon door. Is besmettelijk/ overdraagbaar en de sympthomen zijn die van fybromyalgie…..in de jaren 90 was dit goedje zeer waarschijnlijk deel van de lading van ELAL vlucht die in de Bijlmer parkeerde….bestemd voor de strijd tegen de PLO.

  Golfsyndroom: cocktail van spuiten die zowel militairen als hun famillie ziek maken doordat de hoeveelheid aan vreemde stoffen het afweersysteem overbelastte en sommige van de ingredienten zichzelf konden ontwikkelen tot chronische ziekmakers. Amerikaanse ( en Engelse) soldaten worden na uitzending in de Arabische gebieden nu altijd op een aantal stoffen getest om te voorkomen dat ze ziek worden of de ziekte kan uitbreiden….Nederland ontkend dat er ook maar iets aan de hand is ( doen ze vaker….) en test dus geen militairen want onze spuiten zijn ongevenaard goed…..

  Dat er met alle leugens tegen de eigen bevolking door politiek en overheid nog mensen in overheids dienst willen is mij een raadsel, maar het zal iets te maken hebben met de wens zelf niet verantwoording voor het eigen leven te willen dragen, iets anders kan ik er niet van maken.

  De enige spuit die ik vrijwillig neem is Tetanus, omdat een hondebeet of een wondinfectie heel slecht kan uitpakken. Polio is zwaar kut en dat voorkomen is ook logica. Verder kan een verdovingsspuit wel handig zijn soms, maar dan zijn we eigenlijk aan het eind van de nuttige spuiten….

  Ik wens iedereen voor 2022 het beste, dat het een jaar mag zijn waarin vrijheid wint van het nieuwe slaven normaal en waar de takken van een park in Den Haag vol mogen hangen met rot fruit. Emigraite voor wie kan, wraak en boete voor wie het verdiend.

  En anders….one piece at a time….only cost you a dime…

  Duchesne

 5. positief nieuws, het blanke ras word in New York blijkbaar gespaard….https://www.rt.com/news/544868-non-whites-covid-priority/

  gekleurde mogen eerst dood….of lees ik het niet goed…? Over rascisme gesproken….

  Ben ik benieuwd: als ze geen prik mogen moeten ze dus ook overal worden buiten geloten….euh, volgens mij is de Amerikaanse grondwet hier vol onder vuur…maar ja, dat is het nieuwe normaal blijkbaar, alle rechten van burgers vertrappen….

 6. Mijn oma was geboren in 1903, dus zij heeft het hele Spaanse griep-gebeuren bewust meegemaakt.
  Wat ze vertelde is dat het voornamelijk de mensen die goed doorvoed waren, er aan stierven.
  Arme mensen zoals zij ( het Groningse platteland herbergde erg veel armoede) werden niet ziek.
  Nu vraag ik me af of het aan dat wel of niet doorvoede heeft gelegen of dat mensen die het beter hadden wel werden ingeënt en de armere niet?
  Dat is helaas nooit ter sprake gekomen.

  • Goed punt ! In “specialisten” en “experts” word teveel vertrouwen gesteld, en logish denken schijnt een zeldzame hobby te zijn….

   Armoede is een punt waarop gezondheid faalt als er ook ondervoeding is. Verder waren er in 1918 veel Belgen in Friesland en Groningen die gevlucht wanren voor de oorlog. Een extra punt in sterfte welke buiten de statistieken viel of juist de lokale cijfers verdraaide. Hoe er werd geteld zullen we nooit weten, enkel dat er werd geteld….
   Ongeveer zoals nu word bepaald dat er een besmettingsgraad is door met niet geschikte middelen cijfers te creeeren. Idem met overlijdens, om maar aan de “panieknorm” te kunenn komen….

   Dit land zou rijker worden van het verdwijnen van de kranten en de tv journaals en “praatprogramma’s”, waar het eindresultaat van ene discussie al in het draaiboek staat.

  • In Drenthe is een heel dorp(je) uitgestorven aan de spaanse griep.
   Drenthe had veel armoede, Vraag me af hoe dit heeft kunnen gebeuren..

  • Mooi inderdaad, dit komt wel mooi met elkaar overeen; wie weet wie er geprikt waren en wie niet. En de mensen die destijds geprikt waren voelden zich in ieder geval “lucky bastards” cq. verheven en speciaal maar werden uiteindelijk getroffen. Wel te vergelijken met waar we nu in verkeren.

 7. Heel interessant dit artikel over de Spaanse griep. Bij mijn moeder haar ouderlijk huis zijn er ook 2 kinderen gestorven aan de Spaanse griep. Zelf kreeg ik als 26 jarige in 1974 een zware A griep met bijverschijnselen, te weten; hersenvliesontsteking, vocht achter de longen en een te hoog bloedbezinksel. De dokter wist zich geen raad meer en stuurde mij naar het ziekenhuis. Ik was zo vreselijk ziek dat ik zelfs naar de dood verlangde, kreeg felle lichtflitsen in mijn rechteroog en zag mijn geestelijk dubbel die mij aankeek. In het ziekenhuis gaven ze mij een overdosis met penicilline (3x daags 1000 mg). Na 1 dag was ik een beetje opgeknapt maar stond onder de rode vlekken van de penicilline. Vreemd was dat ik deze vlekken ook al had voor mijn ziekte. Toen kon de huisarts geen diagnose stellen, hij wist niet wat het was. Bij mijn moederthuis waarde de Spaanse griep dus rond, je zou bijna denken dat het erfelijk is vanwege die hersenvliesontsteking die ik ook heb gehad (die vaccins in 1918 gaven hersenvliesontsteking).

  • Antibiotika wirkt erst so nach dem 3. TAG da hilft eine höhere Dosis wohl auch nicht. Mein Sohn hatte mit 8 Jahren (2009) eine Lungenentzündung . Der Arzt hat diese nicht erkannt und hat ihm außer Nuriflex zur Fiebersenkend nichts gegeben. Er hatte es auch nach 5 Tagen nicht erkannt, darum fuhr ich zu einen Kinderarzt jedoch der hat die Lungenentzündung auch NICHT erkannt. Schließlich fuhr ich am 6.Tag zum ,Lungenfacharzt ; seine Worte ..um Gottes Willen warum ist dieses Kind nicht im Kraunknhaus? Ich sagte sagen Sie mir es ich bin kein Arzt und Sie sind der 3.den ich aufsuche
   Mein Sohn war dann 2 Monate nicht in der Schule und nach einem halben Jahr war seine Lunge fast ausgeheilt die vielen Narbem was er hatte sind jetzt alle weg.

 8. Hoe oud is de schrijfster McBean? Wanneer werd de eerste druk van haar boek uitgegeven? Ze kan niet meer in leven zijn tenzij ze 120 jaar is!
  Gaarne reply!

 9. Waren er toen al vaccins?
  De eerste vaccins tegen difterie, kinkhoest, tetanus, polio en griep kwamen pas in 1950, in 1957 is de Nederlandse regering begonnen met een vaccinatie programma.

  • 1957,
   Was de A Griep
   Heb ikzelf gehad, was kind, ben toen erg verzwakt (was bewusteloos) opgenomen geweest in het ziekenhuis.

   • Heb ik ook gehad, behoorlijke koorts gehad. Nog 2 personen in huis waren tegelijk ziek.
    En in 1967 kreeg ik nog een zware griep erover heen. Beide keren flauwgevallen en daarna knapte het op.
    Benieuwd wat er toen uitgestrooid was en waar het zich overal voordeed.

 10. Het allereerste toen nog experimentele griepvaccin dateert van 1938!
  Kom uit katholieke familie en kreeg als kind in 1968 (Hong-Kong griep) de sacramenten van zowel de zieken als de stervenden. Ik weet dus wat ijlkoortsen zijn en waarom dat ijlkoorts heet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in