De Amerikaanse president Donald Trump beweert nu dat er bewijs is dat de oorsprong van het Coronavirus een laboratorium in Wuhan, China kan zijn. Een definitief antwoord zou er binnenkort moeten zijn, zegt hij.

Foto: Screenshot CNBC YouTube 

Tijdens een persconferentie op donderdag werd Donald Trump gevraagd of hij bewijs had gezien dat sterk suggereert dat Covid-19 afkomstig is van het Wuhan Instituut voor Virologie.

“Ja, dat heb ik”, antwoordt de president. “En ik denk dat de WHO zich zou moeten schamen. Ze gedragen zich als China’s PR-bureau”.

Maar wanneer hem wordt gevraagd wat het is waardoor hij denkt dat het virus uit een laboratorium kan komen, zegt hij:

“Ik kan het je niet vertellen. Ik mag het niet vertellen”.

Hij wil niet de definitieve conclusie trekken dat het virus daadwerkelijk uit een lab komt. De Verenigde Staten onderzoeken momenteel de bron.

“We zouden het antwoord in de nabije toekomst moeten hebben”, zegt Trump. Hij wijst erop dat het resultaat bepalend zal zijn voor zijn toekomstige houding ten opzichte van China.

“We onderzoeken precies waar het vandaan komt, van wie het komt en hoe het kon gebeuren. We zullen erachter moeten kunnen komen”.

Moslima eist dat twee hondjes aan boord verwijderd worden – wordt zelf het vliegtuig uitgekickt

  Volksgezondheidsdienst: PCR-test kan geen onderscheid maken tussen actief virus of virus dat door het immuunsysteem is geneutraliseerd
Vorig artikelVirussen-Immuunsysteem
Volgend artikelAan de Griekse grens: Turkse soldaat schiet op Frontex-grenswachters
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in