Moslima eist dat twee hondjes aan boord verwijderd worden – wordt zelf het vliegtuig uitgekickt

FENIXX KLASSIEKEN

Anila Daulatzai uit Baltimore is gearresteerd en aangeklaagd voor wanordelijk gedrag, het niet voldoen aan redelijke en wettelijke bevelen, rustverstoring, belemmeren en hinderen van een politieagent, en verzet tegen arrestatie, zegt Luitenant Kevin Ayd van de Maryland Transportation Authority Police.

Daulatzai beweerde dat ze een levensbedreigende allergie voor honden had, maar kon niet het medisch certificaat overleggen om alsnog met haar vlucht door te gaan. Zoals de meeste lezers weten, haten moslims honden en beschouwen ze als onrein. In de islam wordt het bezit van een hond, behalve dan een werkhond, beschouwd als een zonde. Moslims staan bekend voor het vergiftigen van honden van hun buren in niet-islamitische landen.

Anila Daulatzai draagt ​​vaak een islamitische hijab en was in 2014-15 een bezoekend adjunct-hoogleraar vrouwenstudies en islamitische studies aan de Harvard Divinity School.

Het incident, dat met een smartphone video werd vastgelegd, vond plaats op de internationale luchthaven Baltimore-Washington, nadat ze een passagier had gevraagd om zijn twee honden uit het vliegtuig te verwijderen, volgens een getuige. In plaats daarvan vroeg de vluchtbemanning de vrouw om te vertrekken, wat ze weigerde.

Daulatzai werd afgevoerd naar de district rechtbank van Anne Arundel. Zij is op verzoek van de kapitein uit het vliegtuig verwijderd. Een video van een bijstander toont twee politieagenten die worstelen om Daulatzai van haar stoel en uit het vliegtuig te krijgen.

Biden's voorsprong neemt af na de onthulling

7 REACTIES

 1. Ze hadden dat mens, Anila van Gekkensteijn, met haar kop naar voren, vanuit het vliegtuig op de startbaan moeten gooien, had ze zelf kunnen gaan opstijgen. Wat zijn het toch afschuwelijke insecten, die moslims !

 2. Ze moeten die moslim honden eruit gooien, normale honden moeten gewoon gezellig met hun baasje, voruwtje mee kunnen!

 3. Als je die moslims vraagt : wie is de schepper van de hemel en aarde en de dieren, mensen , zeggen ze Allah.
  Maar WAAROM heeft Allah dan ook de wolven, vossen, honden, varkens, wilde zwijnen, paling, geschapen ?
  Als deze dieren in hun boek de koran als onreine dieren worden gebrandmerkt, WAAROM heeft hij ze dan geschapen ?
  Heel dat boek staat vol van tegenstrijdige versen, die in strijd zijn met het realisme, ongelovigen zou je mogen doden en hun vrouwen als slaven gebruiken.
  Zo zou ik nog door kunnen gaan,

 4. De Koran is één , grote, achterlijke LEUGEN en is tevens een leidraad om te moorden!!!
  Volgens mij is dat laatste VERBODEN!!!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here