Professor Cahill: “70-plussers die nu gevaccineerd worden, zullen waarschijnlijk binnen 2 tot 3 jaar sterven”

14

Het hele Corona-verhaal is een leugen, zegt immunoloog en moleculair bioloog Dolores Cahill. Er wordt beweerd dat het Coronavirus dodelijk is, dat er geen behandeling bestaat, dat we op afstand moeten blijven en mondkapjes moeten dragen, en dat het mRNA-vaccin tegen Corona veilig en doeltreffend is.

Dat is het niet, zegt Cahill, die lid is van de World Freedom Alliance. Coronavaccins, zegt zij, veroorzaken veel schade en zullen de komende jaren alleen maar meer schade veroorzaken.

“Mensen boven de 70 die een van deze mRNA-vaccins krijgen, zullen waarschijnlijk binnen twee tot drie jaar sterven. Als je in de dertig bent en je neemt het mRNA-vaccin, zul je binnen vijf tot tien jaar sterven. Daar komt nog bij dat je waarschijnlijk last krijgt van allergieën, neurocognitieve stoornissen, ontstekingen en onvruchtbaar wordt”, zegt professor Cahill in de video hieronder.

De immunoloog waarschuwt al maanden voor de risico’s van het Coronavaccin. Eerder zei zij dat men al tientallen jaren probeert een vaccin te ontwikkelen tegen RNA-virussen zoals het Coronavirus, maar dat een dergelijk vaccin nooit is goedgekeurd.

Voordat mRNA-vaccins op grote schaal werden geïntroduceerd, zegt de professor, verwachtte zij reeds dat veel mensen ernstige bijwerkingen zouden ondervinden of mogelijk zelfs zouden overlijden.

“Mensen kunnen erg ziek worden. Al na een paar dagen kunnen hun organen falen en kunnen ze binnen een week sterven. Ik zou het vaccin niet nemen”.

Backup:

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De grote vaccinzwendel: zelfs establishment deskundigen en wetenschappers geven toe dat de vaccins niet werken

Vorig artikelCOVID-19 vaccins met bijwerkingen: Duitse gezondheidsautoriteit schrapt ernstige gevallen van lijst
Volgend artikelCoronawaanzin: rouwende Oostenrijker omarmde vriend – gevangenisstraf!
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

 1. Het wordt een echt BLOEDBAD onder onze bejaarden !
  Eén van mijn ouders verblijft in een woonzorgcentrum. Daar werden (bijna) alle 90 bejaarden gevaccineerd met het Pfizer vaccin. Eerste vaccinatie half januari, tweede vaccinatie begin februari.
  Ik volg het sterftecijfer al 5 jaar en dat ligt rond de 25-30 overlijdens per jaar.
  Ik stel nu vast dat er vanaf 1 janauri tot 1 april een oversterfte is van 60% !!!!!!!

  Advies : dat men voor toename van het aantal overledenen (zie nieuws vandaag) eens weergeeft hoeveel er reeds gevaccineerd werden … dan zal er zeker wel een correlatie tussen de toename en vaccinatie aangetoond worden. M.a.w : de GENOCIDE is begonnen. De reden dat men de vaccinatiesnelheid wil optrekken wordt gevoed door de lek dat er in een periode van 6 – 12 maanden NA vaccinatie een groot aantal levensbedreigende hersen-complicaties te verwachten zijn en de bevolking hierdoor zal weigeren van nog verder gevaccineerd te worden. Men zegge het voort …….

  Bron:
  Masterplan “SPARS 2025-2028” in detail uitgewerkt :
  https://www.auricmedia.net/wp-content/uploads/2020/12/spars-pandemic-scenario.pdf
  Kijk naar de laatste bladzijden van dit pdf document, er staat per WEEK aangegeven wat de acties zijn.
  Van de opgegeven jaren moet je wel 5 jaar aftrekken, ze zijn blijkbaar voreger begonnen dan gepland.

  Video : uitleg bij dit document (in het Engels)
  World Shocked By SPARS 2025-2028 Document (93 minuten).
  https://banned.video/watch?id=6068e6f54749bf7c6f0fcb7b

  Voor mensen die geen Engels verstaan :
  Hier is een andere link van een nederlandstalige video (aanbevolen) :
  —————————————————————————————-
  DE ROOKGORDIJNEN VAN RUTTE EN KOMPANEN ONTRAFELD
  https://www.youtube.com/watch?v=J4lfHyVge_k
  —————————————————————————————

  Uit beide video’s kan je afleiden dat :
  – er geen covid crisis is (nog milder dan een klassieke griep)
  – de overheid en de corrupte media een gecoordineerd en al op voorhand gepland script afspelen om iedereen te onderdrukken
  – dat we nooit meer uit de covid-lockdown gaan komen
  – dat de vaccinaties een geplande tijdbom is : gevaccineerden doen het covid virus muteren in zwaardere varianten en verspreiden dit.
  – vaccinaties maken mannen en vrouwen onvruchtbaar en door het loslaten van de placenta zullen zwangere vrouwen hun baby verliezen.
  – tussen de 6 en 12 maanden na vaccinatie zal bij de gevaccineerden een stormvloed van hersen- en zenuwletsels uitbreken met zeer hoge mortaliteit.
  dat is de reden dat ze momenteel het vaccineren willen pushen : na 6 maanden breekt er paniek uit en wil niemand nog gevaccineerd worden.
  – dat er met de “great reset” nog een aanslag van de banken op onze spaarcenten en belegginsfondsen zal volgen

  Het is dus hoog tijd dat het vezet, dat reeds begonnen is wordt opgevoerd om deze waanzinnige LEUGEN te stoppen.

 2. Logisch.Het geheel is een goed georganiseerde massamoord, met veel participerende omgekochte politici.
  En–als je even logisch denkt:kijk eens naar de eenzijdige voorwaarden; neem je vaccinatie neem je deel aan testperiode als proefpersoon; duurt tot dec 2023……..typisch niet?

  tweede: je neemt toch ook geen vaccinatie tegen een verkoudheidje?

  • Neem geen vaccinatie! Dat gebeurd in Brazilië ook niet met als gevolg >4000
   Corona doden per dag! Over massa moord gesproken!

   • Beste E. Heyden, met uw naar mijn mening extreme reactie probeert u waarschijnlijk mensen die kritisch zijn ten aanzien van het gevolgde Corona beleid een schuldgevoel aan te praten en de stelling te poneren, dat met een “verplichte” corona vaccinatie dit allemaal niet was gebeurd. Dit is echter een absoluut niet bewezen aanname. Kwestie is naar mijn idee, of het middel niet veel erger is dan de kwaal. Brazilië is een land waar heel veel mensen onder de armoede grens leven en waar veel regels niet worden nageleefd. Dit heeft niets met wel of niet vaccineren te maken. Ben benieuwd hoe het er over een paar jaar voor staat met alle mensen die zijn ingespoten met experimentele gen-therapie…. Bijzonder detail: Als je een lijfrente polis hebt wordt deze bij overlijden na een corona-vaccinatie niet uitgekeerd, omdat je vrijwillig hebt meegedaan aan expirimentele gen-therapie…

   • Brazilië heeft 300+miljoen inwoners, dagelijks 4000 sterfgevallen gaat dus echt nergens over. Nederland met maar 17miljoen inwoners, heeft al vele jaren dagelijks 300/400 sterfgevallen waarvan gros sinds covid19 aan het zg Cvirus is overleden, in verhouding is dagelijks aantal sterfgevallen hier dus groter, ontbreken van zulke details, zegt alweer voldoende over plaatser van n dus waardeloos of zelfs kwaadaardig bericht omdat het uiterst misleidend is!

    Ga fietsen ofzo, doe iets nuttigs tgv ieders gezondheid ipv zeer bewust onterecht angst aanpraten!

 3. Bedankt Steven voor de tip over de lijfrente polis!

  Ik ben van mening dat we het aantal dozen of besmettingen niet met een 3e wereld land kunnen vergelijken aangezien de gezondheid en gezondheidszorg van dergelijke landen veel lager ligt dan hier. Ook andere factoren spelen mogelijk een rol in vatbaarheid voor ziektes zoals het hebben van een bepaalde bloedgroep.

 4. Bij een normale epidemie overlijd 1/3, 1/3 overleeft het en 1/3 wordt helemaal niet ziek! De epidemie slaat over naar een endemie waarin 2/3 dus blijft leven en de helft af en toe gevaccineerd moet worden of dood gaat als de opname drempel van de darmen een deficiëntie van de benodigde nutriënten veroorzaakt.
  Hoe zo eerder overlijden door de virus messenger RNA ? het kan zich niet vermenigvuldigen. het leeft hoogstens 2 maanden, zo ook de eiwitten en de gemaakte afweerstoffen IgA leeft 10 dagen ,IgG 2 tot 3 weken.
  We zijn elke 3 maanden gerenoveerd dus kunnen eigenlijk niet oud worden , wel Vitaal blijven!
  Acute dood is een van 10 bijwerkingen van melk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Tarwe is 70% de oorzaak van COPD en acute astma
  Carnitine gebrek geeft onbehandelbare hartritmestoornissen en ga zo maar door.
  De clinjisch ecologen gebruiken de intracutane test om ziektebeelden op te roepen en weer uit te doven.
  Boezem het volk toch niet onnodig angsten aan. Ze mogen blij zijn dat zij tot nu toe met medicijnen klachtenvrij ziek blijven. Nog al wiedes dat er door dit beleid waarbij niet gelet wordt op deficiënties, zoveel doden vallen. Maar ja, de tweede Kamer en het Kabinet waren op deze basale mako’s vorig jaar in Maart al op de hoogte. Het balletje dat door Rutte werd opgegooid werd alleen regulier besproken i.p.v. het inzetten van de alternatieve geneeskunde!!!!!!!!!!!!!

 5. Apart, dus de verzekeringsmaatschappijen erkennen de gifspuit wel degelijk als een “experimentele” gen-therapie waar mensen aan sterven. Dat zegt toch al genoeg dat de spuit voor geen meter klopt als “bescherming” tegen de zgn corona? Tevens gebruiken ze de gifspuit om handenvol geld in eigen zak te behouden omdat ze beweren dat een mens per se overleden is aan de gifspuit en niet aan iets anders. Dat maakt de gifspuit dan unilateraal een zelfmoordwapen (bij zelfmoord keren de Verz ook niet uit). Als je op de kennis van de Verz over de gifspuit kan staven, dan zou je die spuit dus inderdaad nooit moeten nemen – want als je vroegtijdig doodgaat, dan is dat vanwege die spuit. Hoe komt het dat de Verz wel eerlijk zijn, en het Gekozen Leiderschap niet? De huichelarij druipt er werkelijk overal aan alle kanten van af, maar de Verz zijn niet dom en weten hoe het echt in elkaar zit.

  Bedankt voor deze opmerking, Steven de Groot:
  “Bijzonder detail: Als je een lijfrente polis hebt wordt deze bij overlijden na een corona-vaccinatie niet uitgekeerd, omdat je vrijwillig hebt meegedaan aan expirimentele gen-therapie…”

 6. Ieders lichaam is eigendom van de staat.

  Claim je naam maakt daar een eind aan.
  Verandering:
  Jeroen Kuiper wordt dan Jeroen van de familie Kuiper (Jeroen vdf Kuiper).

   • Vraag je eerst eens waarom al die mensen die dit beweren het zelf nog nooit gelukt is.
    Daar geen enkel bewijs van kunnen tonen.
    Allemaal nog ingeschreven staan bij de staat der Nederland.
    En allemaal nog steeds belasting betalen. En een geldig BSN hebben.
    Hier over bestaan de meest wilde fantasieen.
    Zoek maar eens op internet op dit onderwerp.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in