Gage Skidmore from Peoria, AZ, United States of America / Wikimedia (CC BY-SA 2.0 DEED)

In het geval van nog een presidentschap van Trump, zal de Oranje Man het verlangen in bedwang houden om wraak te nemen op zijn politieke vijanden, of zal hij bezwijken voor de verleiding om ‘dictator voor een dag’ te spelen en daarbij chaos te veroorzaken?

Misschien is het een understatement van de eeuw om te zeggen dat Donald Trump wrok koestert. Niet alleen werd zijn eerste termijn als president overschaduwd door de twee hoaxen die bekend staan als Russiagate en Ukrainegate, maar de juridische verwikkelingen blijven hem ook buiten zijn ambt volgen. Dit heeft van de Oranje Man de eerste voormalige president in de Amerikaanse geschiedenis gemaakt die wordt achtervolgd door staats- en federale rechtszaken. En mocht hij worden gekozen voor nog eens vier jaar in het Oval Office, dan moet niemand verbaasd zijn als de represailles tegen zijn aartsvijand serieus beginnen, schrijft Robert Bridge.

“Als ik geen immuniteit krijg, dan krijgt Crooked Joe Biden geen immuniteit,” foeterde Trump in januari op zijn social media site. “Alleen al met de grensinvasie en de overgave aan Afghanistan, om nog maar te zwijgen van de miljoenen dollars die in zijn ‘zakken’ zijn verdwenen met geld uit het buitenland, is Joe rijp voor een aanklacht.”

Dit soort vendetta-mentaliteit is nog zorgwekkender in het licht van Trumps verklaarde wens om “dictator voor een dag” te spelen. Hoewel het onduidelijk is wat voor soort zaken de voormalige president van plan is tegen Biden aan te spannen, kunnen we verwachten dat elk juridisch kanaal dat beschikbaar is vanaf de hoogte van zijn ambt zal worden onderzocht – onderzoeken naar hoogverraad, ambtsmisbruik, corruptie, het verkeerd omgaan met geheime documenten, enz.

  Het Oostfront van de Oekraïners is ingestort: Kiev evacueert 53 nederzettingen in Kharkiv - Oekraïense AFU: Russen hebben een "Schokvuist" gemaakt

Terwijl hij zijn zaakjes met de Biden-clan afhandelt, zal Trump geen tijd verliezen om terug te komen op het belangrijkste onderwerp waardoor hij in 2016 tot president werd verkozen, namelijk zijn belofte om de grens te beveiligen en een muur te bouwen. Dit zal een rommelige aangelegenheid worden, omdat het Amerikaanse leger, in samenwerking met de lokale rechtshandhavers, de opdracht zal krijgen om grootschalige invallen te doen om miljoenen illegalen in het hele land te deporteren.

Trump opperde het idee om iets soortgelijks te doen tijdens zijn eerste termijn, maar hij werd afgewezen door advocaten uit angst voor juridische gevolgen. Deze keer zal hij zich echter omringen met meer gehoorzame medewerkers, die al manieren aan het bedenken zijn om een gemilitariseerde grens “volkomen legaal” te maken.

Ondanks felle kritiek van mensenrechtenorganisaties zal de Trump-regering ook asielaanvragen van mensen die aan de grens aankomen opschorten, terwijl het geboorterecht van burgerschap voor kinderen die op Amerikaanse bodem zijn geboren uit ouders zonder papieren wordt stopgezet. Ondertussen zal het concept dat bekend staat als ‘sanctuary cities’, dat illegale migranten de mogelijkheid geeft om zich in het hele land te vestigen tegen enorme kosten voor de belastingbetaler, helemaal worden afgeschaft vanwege “schendingen van de grondwet.”

Over de kwestie van criminaliteit, die onder Biden’s bewind explosief is gestegen, verkondigde Trump dat onze “eens zo prachtige steden onleefbare, onhygiënische nachtmerries zijn geworden, overgeleverd aan daklozen, drugsverslaafden en gewelddadige en gevaarlijk gestoorde mensen.” Zijn plan om de crisis aan te pakken is om het kamperen in de stad te verbieden en de daklozen op te sluiten in tentsteden, die onder toezicht zullen staan van “dokters, psychiaters, maatschappelijk werkers en drugsrehabilitatie-specialisten.” Trump zei dat het geld dat de VS bespaart door “een einde te maken aan massale, ongeschoolde migratie” de kosten zal dekken.

  Noem me verrast, niet

Op het gebied van energie zal Trump het beleid van Biden terugdraaien, dat ogenschijnlijk bedoeld is om de planeet te redden van de klimaatverandering, een concept dat niet aanslaat in Republikeinse kringen. Trump zal de zonne- en windenergieprojecten van de Democraten op de lange baan schuiven, terwijl hij zijn eigen visie om eindeloze voorraden olie uit Canada aan te voeren via de Keystone XL-pijpleiding weer oppakt.

Op buitenlands gebied begon Trump in 2018 een handelsoorlog met China en het ziet ernaar uit dat dit roekeloze beleid zal worden voortgezet. Als integraal onderdeel van zijn ‘Make America Great Again’-programma blijft de Republikeinse kandidaat de Aziatische economische supermacht eerder als een vijand zien dan als een robuuste handelspartner (de handel tussen de VS en China bedroeg vorig jaar 758 miljard dollar aan goederen en diensten). Trump heeft beloofd om te beginnen met “agressieve nieuwe beperkingen op Chinese eigendom van activa in de VS, Amerikanen te verbieden in China te investeren en geleidelijk een verbod in te stellen op de invoer van belangrijke categorieën in China geproduceerde goederen zoals elektronica, staal en farmaceutische producten.”

Trump heeft een even achterdochtige kijk op de betrekkingen van Washington met de NAVO, vooral die leden van het westerse militaire blok die achterstallig zijn met hun lidmaatschapsbetalingen. De campagnewebsite van de presidentskandidaat bevat een cryptische regel over deze kwestie die Brussel ’s nachts wakker zal houden: “We moeten het proces afmaken dat we onder mijn regering zijn begonnen om het doel en de missie van de NAVO fundamenteel opnieuw te evalueren.”

  Biden's technologie-oorlog wordt nucleair

Ondanks de gespannen relaties met het blok zegt Trump dat, mocht hij tot president worden gekozen, hij het Oekraïne-conflict “binnen vierentwintig uur” zal beëindigen. Hoe zou hij die goocheltruc uithalen? Door Kiev af te snijden van de melkkoe, die Zelensky en het militair-industrieel complex al tientallen miljarden dollars aan Amerikaans belastinggeld heeft opgeleverd. Maar gezien de latente militante houding die het Capitool Hill doordringt, zou het beteugelen van deze vernietigingslust wel eens de moeilijkste opgave voor Trump 2.0 kunnen zijn.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Trump’s covid reactie werpt een lange schaduw vooruitVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe zilveren kogel tegen de barbaarse invasies van het Westen: De-dollarisering van het internationale systeem
Volgend artikelNederlandse regeringspartij: kinderdagverblijven moeten ongevaccineerde kinderen kunnen weigeren
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

30 REACTIES

 1. Trump won’t change shit, same bird different wing! Zionist die volledig achter israhell staat. Remember….. hillary…..lock her up, i will blablabla, en toen de tijd daar was waren de clintons ineens goede mensen…. vs is een grote fake show just like here!

  • No foreign wars started, highest employment, tax breaks for everyone, low gas prices… Only a “dictator” would “lock her up.” and of course he didn’t. Also, he was surrounded by bad apples and had to work with the burocracy he inherited. I guess we’ll see…

  • Precies. Helaas zijn er nog steeds dombo’s die denken dat die clown deze keer wel de deep state gaat aanpakken. Laat ze maar in die waan, wij weten beter.

 2. Geen; ” drain the Swamb ” meer????
  Zolang die verstopte machten niet opgeruimd zijn maakt het niet uit of we door de kat of door de hond gebeten worden.
  Zolang de Zionisten in iedere pot roeren zal er weinig veranderen in de wereld.

 3. Wat ik hier lees klinkt erg goed, maar Trump zal op allerlei wijze weer gedwarsboomd worden door de andere oligarchen in de VS. Zij zullen zoals ze al hebben laten zien, illegale acties niet schuwen, misschien wel moord wat Kennedy ook overkwam.

   • En de moordaanslag op president Andrew Jackson op 30.01.1835. Op 10.09.1833 had hij namelijk bekend gemaakt dat de Amerikaanse regering geen gebruik meer zou maken van de diensten van de Second Bank of the United States (1816).
    Het is overduidelijk dat de ziokhazaarse Rothschilds en hun handlangers achter deze aanslag zitten, want ze gaan over lijken, letterlijk.

 4. Het maakt feitelijk niet uit of hij wint of niet. Wie er ook wint, de VS is nu zo verdeeld dat zo ongeveer de helft van de bevolking de uitslag niet zal erkennen, het vertrouwen in het systeem is eigenlijk verdwenen.
  Het 2-partijen stelsel was opgezet met het idee dat dit ervoor zou zorgen dat ze elkaar nodig hadden en geen excessen zouden kennen. Dat werkte redelijk voor een tijd, totdat de top kwam te bestaan uit beroepspolitici die snel doorhadden dat ze gewoon 1 kliek van uitvreters konden vormen met slechts een uiterlijke schijn van andere ideeen.
  Overigens zou ik er zelf wel voor zijn als de hele Biden-kliek zou worden vervolgd. Niet zozeer uit haat of wrok, maar omdat het beleid op veel punten regelrecht tegen de grondwet van de VS ingaat en opzettelijk de samenleving ontwricht door het binnenlaten van miljoenen illegalen.

  En zoals altijd is het zo dat afbreken veel gemakkelijker en sneller is dan opbouwen. Om de chaos in de VS op te ruimen zullen vele decennia nodig zijn; grenzen dicht voor illegale migratie, opsporen en uitzetten van illegalen, economie herzien, leger herzien en terugtrekken uit de rest van de wereld, alle 3 en 4-letter bureaus volledig op de schop of zelfs afschaffen en ga zo maar door.
  En niks van dat alles zal gaan gebeuren, ongeacht wie er het presidentschap bekleedt, omdat het de bureaucraten en die schimmige bureautjes zijn die de werkelijke macht hebben

  • Beste Johan,
   Naar mijn mening kan de echte verandering slechts van buitenaf komen;
   Putin?
   Een CME?
   Aarde veranderingen zoals voorzien door Edgar Cayce?

   Er is op de hele wereld een grote chaos van mannetjes en vrouwtjes met grote ego’s en eigen belangen om op korte termijn veranderingen van hun te verwachten.

   Toen ik in mijn jonge jaren verplicht naar de kerk moest van mijn ouders, hoorde ik regelmatig de pastoor tijdens zijn preek zeggen; ” en in die tijd zullen de laatsten de eersten zijn en de eersten de laatsten”
   Ik had destijds geen benul van wat de beste man daarmee bedoelde, hoewel het mij altijd is bijgebleven.

   Nu, op een veel oudere leeftijd en kennis van vele zaken, heb ik het vermoeden dat een CME wel eens het gevolg zou kunnen zijn wat die pastoor destijds bedoelde.

   Zo’n wereldwijde gebeurtenis zou de mensheid terug kunnen werpen naar een tijdperk gelijkend op de middeleeuwen en de overlevers back to basic moeten gaan.
   De toen genoemde ‘ eersten’ zullen nog geen ei kunnen bakken of weten hoe ze aan een simpel brood moeten komen omdat hun miljarden hun waarde hebben verloren.
   Daarentegen zullen de destijds genoemde ‘ laatsten’ dan wel weten hoe ze zich staande kunnen houden.

   Tot die tijd blijven we gewoon naar het theater kijken hoe men op de bühne aan het acteren is.

  • Nou het ene grote verschil is dat Trump snel een einde maakt aan de Oekraïne oorlog (zegt ie), dat alleen is voor mij voldoende om te hopen dat hij Biden (de democraten) verslaat. We moeten van die oorlogen af en snel. Maar Robert F. Kennedy zou uiteraard oneindig veel beter zijn geweest.

 5. I pray i am wrong, but i don’t believe for a minute that the demonrats will surrender their totalitarian power. There will be no elections, or the voting machines will determine that Biden will be re-elected by a landslide.

 6. Er bestaat niet zoiets als een verlosser. Het verzet moet van de mensen zelf komen. Trump is niet bij machte om alleen de (internationale) Deep State omver te werpen.

 7. Buiten dat zullen ze werkelijk alle registers opentrekken om ervoor te zorgen dat Trump geen president zal worden. We zijn al getuige van de meest bizarre stalinistische showprocessen met exorbitant hoge boetes die gaande zijn in de marxistische kangoeroerechtbanken in Washington DC en New York. George Soros heeft inmiddels met zijn invloed bijna het hele Amerikaanse rechtssysteem gekaapt. Alex Soros (zoon van George) liep afgelopen jaren af en aan bij het Witte Huis om de messen te slijpen.

  Het meest bizarre is natuurlijk die vastgoedzaak. Mar-a-Lago werd geschat door rechter Arthur Engoron op 18 miljoen dollar terwijl het in werkelijkheid honderden miljoenen waard is en nu moet Trump bijna een half miljard betalen. Natuurlijk zijn al deze zogenaamde rechtszaken politiek gemotiveerd. Ze willen hem failliet maken en al zijn vastgoed ver onder de marktprijs verkopen. Wellicht dat ze de Trumptower en andere gebouwen van Trump dan vol met illegalen willen stoppen.

  Vooral storend is de voortdurende 24/7 demonisering tegen Trump die vanaf 2016 tot nu toe continu gaande is en waar je stijl achterover staat van alle leugens en vooral alles wat wordt weggelaten over de inhoudelijke kant.

 8. En wat voor Trump geldt, geldt ook voor Poetin. Ze worden voortdurend als ultieme duivels afgeschilderd en dit al vele jaren. We weten niet beter. Het geval is dat schaapjes heel gevoelig zijn voor deze massaconditionering. Als je een boodschap maar vaak genoeg hoort daalt het af naar je onderbewuste en ga je het als waarheid zien, tenminste als je niet op de hoogte bent van de andere kant van het verhaal. Ik bemerk op mijn werk dat 90 procent compleet gehersenspoeld is. De MSM is puur gif maar het is gif wat bijzonder effectief is.

  • Nehemia maart 20, 2024 Bij 15:57

   De “sluipende islamisering” gaat verder: waarom nikabs, hijaabs, wahabitische baarden en andere parafernalia van de radicale islam de norm zijn geworden in Rusland

   Vrouwen met hijaabs en nikabs zijn in de grote steden van Rusland de laatste tijd gemeengoed geworden, omdat de geschiedenis , zoals we weten, niemand iets leert. De tijden zijn vergeten toen de terroristische aanval op Dubrovka (Nord-Ost) in Moskou het leven eiste van 130 mensen (volgens niet-officiële gegevens – 174), maar weinig mensen herinneren zich de vrouwelijke zelfmoordterroristen in nikabs, met zelfmoordgordels om hun middel.

   In Rusland was het dragen van nikabs lange tijd een duidelijk teken van lidmaatschap van de radicale islam en een reden om de politie te bellen. Nog maar een paar jaar geleden zag je op openbare plaatsen waarschuwingsfolders over de terroristische dreiging die zou kunnen uitgaan van mensen die hun gezicht verborgen hielden. Nu loopt iemand daarentegen een groter gevaar als hij zo’n ‘martelaar’ in een nikab berispt, omdat hij beschuldigd kan worden van ‘het aanzetten tot etnische haat’. >>>

   https://topwar.ru/238419-polzuchaja-islamizacija-prodolzhaetsja-pochemu-nikaby-hidzhaby-vahhabitskie-borody-i-prochaja-atributika-radikalnogo-islama-stali-normoj-v-rossii.html

   • Ondanks het gegeven dat er in Rusland de nodige moslims wonen lijdt dat zelden tot grote problemen omdat ze er wel aan zijn gehouden om op een normale manier van de Russische samenleving deel uit te maken excessen daargelaten. In Rusland geen strapatsen die we in Zweden, Rankrijk en Duitsland met regelmaat voorbij zien komen.

     • Ik kom er met regelmaat en ik zie geen nicabs of zulke kledij. Ja er zijn moslims in Rusland maar er is weinig onvrede tussen orthodoxe mensen en moslims. Ze zijn op de eerste plaats Rus en dat verbind meer als godsdienst splijt

 9. Hoe dan ook als Trump geen president wordt is het sowieso einde oefening voor Amerika want de Democraten zullen er voor zorgen dat er nog veel meer miljoenen illegalen de grenzen bestormen. Dan zullen de Democraten de Supreme Court naar hun hand gaan zetten en dan grijpt het radicale links daar voor ALTIJD de macht en zullen iedereen op de rechterflank meedogenloos vervolgen. Iets wat nu al gaan de is en niet alleen in Amerika. Dit jaar is het erop of eronder.

 10. Wahahahahahahaha nu zegt Henry Makov het ook, het spelletje van Biden en Trump is: Good Cop vs Bad Cop altijd al gedacht

  Donald Trump speelt onder één hoedje met Joe Biden

  Hoe DJT het Witte Huis verloor

  https://youtu.be/DfrhPO28_Kc

  Donald Trump is een acteur in een politieke realityshow

  Hij had een duidelijk pad om de vervalste verkiezingen ongedaan te maken, maar hij nam die niet. Het zionisme en de communisten vormen de rechter- en linkervleugel van de joodse vrijmetselarij. De rol van zionisten als Trump en Bolsonaro is om de verkiezingen onder de communisten te laten vallen. >>>
  https://www.henrymakow.com/

 11. Neem dit ontstellende bericht:
  Door Obama benoemde rechter oordeelt dat illegale immigranten wapens mogen dragen in de VS.
  De Amerikaanse districtsrechter Sharon Johnson Coleman, benoemd door Barack Obama, oordeelde dat een illegale immigrant het recht heeft wapens te dragen op grond van het Tweede Amendement van de Amerikaanse grondwet.

  De Democraten willen de normale burgers dus alle wapens afpakken maar de miljoenen illegalen mogen wel wapens dragen. Knettergek maar het laat zien dat links Amerika tot de grond toe wil afbreken.

 12. Mogelijk horen we weer dezelfde uitroep die in 2017 door het Witte Huis galmde opnieuw en klinkt in de hele Amerikaanse federale administratie en ambtenarij de kreet “You’re Fired!” en volgt een komen en gaan van medewerkers. Trump kent nu het klappen van de zweep en komt goed voorbereid met betrouwbare medewerkers aan zet.
  Dictator voor één dag: uit de WHO, uit het klimaatakkoord, en aan de NAVO-leden “You’ve gotta pay your bill’s!”.
  Wellicht gaat ie ASAP Poetin de hand drukken en wordt de geldkraan naar Kiëv dichtgedraaid.
  De spanningen met China lopen hoog op, maar zoals alle eerder autoritaire leiders weet ook The Donald dat totale oorlog in het atoomtijdperk zelfmoord is en suïcidaal is Trump voor zover we weten helemaal niet.
  Een Amerika dat meer op zichzelf terugplooit met in het begin vrij chaotische hervormingen van het ambtenarenapparaat. Ook Europa moet zichzelf dan meer zien te beredderen, en zo komen we dan toch in een multipolaire wereld terecht.
  Ik verwacht geen doemscenario’s bij de herverkiezing van Trump maar uiteraard zullen zijn tegenstrevers het hem zo moeilijk mogelijk maken.
  Als ie herverkozen wordt. Biden kan van de trap vallen, wat de strijd zou veranderen, een derde kandidaat kan onverwacht zoveel stemmen halen dat er een tweede ronde nodig is, enzovoort. Verassingen zijn nooit uit te sluiten, maar als er niets onverwachts gebeurt ziet het er naar uit dat we een nek-aan-nek race krijgen in November waarbij de swing-states alweer de uitkomst bepalen en wordt het wellicht Trump.

 13. Hoezo als Trump wint? Hij is nu nog steeds de Commander In Chief en dat betekent, dat hij de echte president is, die met Airforce 1 vliegt en niet Biden. Maar het wereld toneelstuk speelt zich af in de failliete Washington DC inc. waar de acteur Biden de president speelt. Trump is de 19de president van de nieuwe oude federatie van Amerika van 1871. Daar kunnen presidenten 8 jaar president zijn. De uitfasering van de fiatdollar is van de failliete coöperatie en niet van de federatie. De zogenaamde Deep State is een private coöperatie en die moet eerst geruimd worden, voorts de nieuwe oude federatie van 1871 van start kan gaan. De zogenaamde strijd tussen de witte en de zwarte hoeden. Dat gaat volgens een vast gelegde wereldscript volgens de bijbel.

  De zogenaamde strijd tussen Trump en Biden is enkel afleiding van wat achter de schermen en het financiële markten afspeelt.

 14. GC (= 44, 88, 13) Gematria Calculator – #1 Best Online Gematria Calculator App

  Ik heb al uitgerekend wat er gaat gebeuren

  Keith Olbermann suggereert ‘hoop’ op de moord op Trump in X…
  WEB3 dagen geleden · Voormalig MSNBC-presentator Keith Olbermann leek in een recente X-post te “hopen” dat voormalig president Trump zou worden vermoord

  Donald Trump vergelijkt zichzelf met Abraham Lincoln gaat niet…

  Trump Ass@ssination Binnenkort!

  Dat is hun Ultieme uitdrukking van de vrijmetselaars

  ‘Ordo ab Chao’ is een Latijnse uitdrukking die in het Engels vertaald wordt als ‘Orde uit chaos’. Het wordt algemeen geassocieerd met een andere bekende Latijnse uitdrukking, ‘Lux in Tenebris’, wat zich vertaalt naar ‘Licht uit de Duisternis’, een ander enorm belangrijk thema binnen de Vrijmetselarij.

 15. Vergeet de bronnen, versch fbf uit de usa, trumpers uiteraard ff lachen v / d week, fox news biden toespraak , ik vroeg of ie zijn mond wilde leegmaken, zijn kijkers , te zien in de linkerhoek 632, TRUMP , 66.2K, LOL, ik kon rectale K Krijgen vanwege mijn DRUGS GEBRUIK, Old whore, ach , typisch linkse demoNcRATS.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in