Image by pikisuperstar on Freepik

Donald Trump heeft een Covid-probleem.

Hoe graag hij ook zou willen dat het nooit gebeurd was, de zinloze (vanuit gezondheidsoogpunt) en tiranniek verwoestende reactie op de pandemie die hij in maart 2020 lanceerde, is zijn schuld, schrijft Thomas Buckley.

Hij is verantwoordelijk voor die beslissing.

Ergens tussen 9 maart 2020 en 16 maart 2020 – waarschijnlijk rond 10 maart – ging Trump van relatief rationeel in zijn reactie akkoord met een monumentale maatschappelijke ontwrichting.

Trump veranderde van gedachten.

Of liet het voor hem veranderen.

En dat is de sleutel tot het Covid-probleem van Trump. Of hij staat volmondig achter zijn beslissing of hij geeft toe dat hij – hij, de meester van de deal – zich heeft laten ompraten.

En dat kan hij niet.

Dr. Fauci, Birx, Collins, zijn adviseurs, Big Pharma, het Pentagon, de rest van het staatsveiligheidsapparaat, de media, apocalyptische academici die een goede zaak (geld en carrière) zagen aankomen en internationale organisaties die staan te popelen om hun bestaansrecht te bewijzen, wezen allemaal dezelfde kant op: Covid zal een catastrofaal probleem zijn dat om een ongekende reactie vraagt.

En Trump – misschien tegen zijn instinct in, misschien werd hem de status van redder beloofd voor de verkiezingen in november – knipperde met zijn ogen.

Politiek gezien laat dit de natie in een zeer vreemde positie achter – geen van de vermoedelijke presidentskandidaten wil op wat voor manier dan ook praten over een van de belangrijkste gebeurtenissen in de geschiedenis van de natie.

Het Biden-kamp zou Trump de schuld kunnen geven van zijn rampzalige beslissing, maar zal dat niet doen omdat ze de beleidsconstructie hebben verdubbeld. Het Trump-kamp zal Biden niet hekelen voor de verwoestende vaccinatiemandaten en de voortdurende sociale sluitingen omdat zij ermee begonnen zijn.

Met andere woorden, geen van beide kandidaten heeft een reden om de reactie op de pandemie ter sprake te brengen. De situatie lijkt een beetje op de Mutually Assured Destruction-doctrine uit de Koude Oorlog – we drukken niet op de knop als jij niet op de knop drukt en we moeten geen van beiden op de knop drukken omdat we allebei zullen sterven als we dat wel doen.

Het is waar dat Trump trots heeft gesproken over zijn Operatie Warp Speed, hoe het de wereld in recordtijd een vaccin heeft gegeven. Vanuit bureaucratisch oogpunt was het een werkelijke prestatie, maar vanuit het oogpunt van volksgezondheid was het dat niet.

Als het had gewerkt zoals geadverteerd, zou het een monumentale prestatie zijn geweest (niet dat Trump enige eer zou hebben gekregen, zeker gezien het feit dat Pfizer de aankondiging heeft uitgesteld tot na de stemming in 2020).

  Na het 3 jaar lang te hebben gehekeld en miljoenen zien sterven, geeft de FDA nu toe dat artsen het volste recht hadden om Ivermectine voor te schrijven als legitieme behandeling voor Covid-19

Maar uiteindelijk waren de producten geen vaccins, het waren prikken, zoals de jaarlijkse griepprik, die de impact van Covid konden verminderen, maar iemand niet immuun maakten om het te krijgen of niet in staat om het door te geven. Met andere woorden, vanuit een “terugkeer naar normaal standpunt” was het technisch gezien zinloos omdat het niets veranderde aan het gevaar voor de volksgezondheid – of het gebrek daaraan – van Covid zelf.

De injectie was, als het ging om het hebben van een betekenisvolle impact op het vermogen van de samenleving om te functioneren, als maskering en sociale distantiëring; het was zinloos deugdsignalering dat uiteindelijk een vijgenblad rechtvaardiging bood om het wat makkelijker te krijgen… een beetje.

Gezien de kern van zijn achterban zou Trump door het land moeten vliegen en luid moeten praten over gesloten scholen en kerken en politieagenten die ontslagen worden omdat ze de prik niet namen en mensen die het leger verlaten en gezinnen die uit elkaar vallen en vriendschappen die worden beëindigd en bedrijven die worden gesloten en de echte vermindering van de Amerikaanse vrijheden die heeft plaatsgevonden.

Maar dat doet hij niet omdat hij dan zou moeten toegeven dat hij een fout heeft gemaakt, dat de bureaucratie die alles te winnen had hem een loer heeft gedraaid.

Biden zou Trump de huid kunnen volschelden vanwege het lakse financiële toezicht op de Covid-hulp en een hele reeks andere problemen bij de aanpak van de pandemie. Maar dat doet hij niet omdat zijn regering het niet alleen niet beter deed, maar zelfs slechter, en de mensen die baat hadden bij de reactie op de pandemie hebben de neiging om de regering en haar beleid te steunen. Met andere woorden, je vertelt niet je grootste steunpilaren – overheidsmedewerkers, progressieven, academici, enz. – dat alles waar ze tijdens de pandemie in geloofden verkeerd was en dat ze de macht die ze hebben opgebouwd moeten teruggeven.

Deze patstelling aan de top is een van de redenen voor de kracht van de kandidatuur van RFK Jr. (en de enige serieuze zwakke plek in het pantser van Trump op weg naar november).

Opiniepeilingen laten zien dat het grootste deel van het publiek “over Covid heen is”. Maar dat is niet de juiste vraag, want “over Covid” zijn betekent helemaal niet dat je niet wilt uitzoeken wat er gebeurd is.

Mensen willen niet echt discussiëren over het virus – maar wel over de reactie op de pandemie.

Er is een groot deel van de bevolking dat wil weten wat er echt is gebeurd en noch de Biden noch de Trump campagne wil die weg inslaan.

  Dr. Coleman: Zullen de dokters en verpleegsters die de Covid-19 prik geven als oorlogsmisdadigers berecht worden?

RFK Jr. wil die weg wel inslaan, een feit dat zijn kandidatuur overeind houdt en de collaborerende huismedia ervan weerhoudt zijn campagne te bespreken (tenzij het wordt ingekaderd als hoe het de Trump/Biden inspanningen schaadt of hoe krankzinnig slecht hij is).

Ervan uitgaande dat RFK Jr. niet wint in november, wat zal er dan gebeuren – zal de natie de echte, eerlijke waarheid krijgen over de reactie op de pandemie – hoe het begon, waarom het begon, hoe betrokken de veiligheidsstaat was, wat de echte schade was die werd veroorzaakt?

Als Biden wint, nee. De hele gebeurtenis zal worden gefilterd om te lijken op elke andere herinnering die op dit moment in Biden’s hoofd leeft – vluchtig, warrig, onjuist en niet belangrijk gevonden.

Als Trump wint… misschien. Het is mogelijk dat Trump nu niet over de reactie op de pandemie praat om zowel politieke als psychologische redenen en dat hij, eenmaal weer veilig in functie, een echte diepe duik in de pandemiereactie een integraal onderdeel kan maken van zijn strijd tegen de deep state.

Het papieren spoor bestaat: Fauci sprak met de CIA, het ministerie van Defensie nam een groot deel van de logistiek over, er was al een gedetailleerd plan opgesteld dat Trump kon uitvoeren, enz.

Om dit te kunnen doen, moet Trump beter voorbereid zijn op deze inspanning dan de vorige keer – de deep state stelde het niet op prijs dat zijn macht en vermogen om zijn hypotheekbetalingen te doen en zijn sociale status aan de top van de DC piramide bedreigd werden door Trump de vorige keer, en ze waren in staat om er iets aan te doen omdat Trump de foutieve veronderstelling maakte dat alleen omdat hij president was de bureaucratie zou moeten doen wat hij wilde.

Natuurlijk is het de pandemische reactie zelf die de deep state boven het hoofd van Trump zou kunnen houden voor een tweede termijn, als hij die krijgt. De media en de bureaucratie zullen graag – in opdracht van de veiligheidsdienst – 180 graden draaien en verklaren dat de reactie op de pandemie een absolute ramp was voor de natie en dat het allemaal Trump’s schuld is, waarmee vier jaar van Covid collusion beginnen, als je wilt (het zou kunnen, maar zal waarschijnlijk niet gebeuren tijdens de campagne zelf, omdat Biden dan collateral damage zou zijn).

Er is mogelijk een “uitweg” (misschien twee) voor Trump tijdens de campagne over de Covid-kwestie. Ten eerste kan hij erop wijzen dat hij geen president was toen de reactie op de pandemie voortduurde tot 2021 en 2022 en dat hij dingen anders zou hebben gedaan dan Biden – bijvoorbeeld geen mandaten instellen – om de kwelling op zijn minst te verkorten. Hij kan ook heel specifiek zeggen dat hij een einde zou hebben gemaakt aan een van de meest problematische aspecten van de eeuwige respons: de uitzaaiing van de censuur- en surveillanceprogramma’s van de overheid.

  Restauranteigenaar over waarom hij gevaccineerde mensen niet binnenlaat

Ten tweede kan hij zeggen dat hij in zijn nieuwe termijn alle Covid-gerelateerde programma’s zal beëindigen, de nationale volksgezondheidsbureaucratie zal hervormen en een echte Covid-commissie zal instellen (wat hem politiek goed van pas zou kunnen komen, ondanks het risico op verlegenheid).

Maar op dit moment, met de politieke klasse die helemaal niet geïnteresseerd is in het bespreken van de kwestie, bevindt het land zich in de hachelijke positie dat het net een niveau van ontwrichting heeft meegemaakt dat sinds de Tweede Wereldoorlog niet meer is voorgekomen en dat niemand met macht erover wil praten. Het collectieve schuldgevoel bedekt de natie als laag over laag afgebladderde verf.

Dit zou de hoofdkwestie van de campagne moeten zijn en dat is niet zo, wat een vreselijke slechte dienst is aan de natie.

Het gevaar hiervan is eenvoudig: Zonder een heldere blik op het verleden en een nieuwe constructie (eigenlijk de oude constructie) voor het omgaan met pandemieën die geen grootschalige verwoesting met zich meebrengt, zijn we gedoemd tot herhaling, wanneer, niet als, het weer gebeurt.

Rechten die in een opwelling worden ingepikt? Wetenschap gecoöpteerd door laffe hebzucht en vuile machtspolitiek? Sociaal vertrouwen gedecimeerd in naam van theoretische tijdelijke winst?

Dit zal allemaal gebeuren, als een slechte herhaling, tenzij de kwestie eerlijk wordt aangepakt in het licht van de dag.

Biden en Trump zijn de natie dat verschuldigd – of ze zullen betalen is het grote onbekende.

Opmerking – hoewel dit stuk zich richt op het falen van Trump, moet die daad – hoe belangrijk ook – worden afgewogen tegen zijn hele presidentschap en de mogelijkheden van een nieuwe ambtstermijn. Het verleden kan een proloog zijn, maar het is niet noodzakelijk voorspellend. Er moet ook worden opgemerkt dat Trump over het algemeen een betere president was dan Biden en dat hij ongetwijfeld een betere president zou zijn in de toekomst, alles welbeschouwd.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Vaccinzeloot: De regering zei dat het vaccin veilig was – mijn lichaam vertelde een ander verhaalVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelSituatierapport Oekraïne: Ineenstorting op komst – en dan?
Volgend artikelDe wereld zet zich schrap voor een apocalyptische toekomst
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

45 REACTIES

 1. Voor het gemak vergeet de schrijver even dat de steulpositities in de westerse wereld voor 98% corrupt zijn, maar Trump heeft het allemaal gedaan. De hele Trump administration zat vol meg verraders en backstabbers. Zelfs Mike Pence, zijn VP, bleek een totale verrader. Zijn presidentschap was 4jr lang Orange man bad, Russia Russia Russia, impeach impeach impeach… en toen creëerde de deepstate de pandemie en in de 4jr die volgde hebben de mensen die Trump verguisden en hem als een heks opjaagden, het westen naar de afgrond gesleept. En nu heeft Trump het allemaal gedaan omdat hij niet tegen de 98% corruptie opstond?

  We zullen zien waar we uitkomen, maar het lijkt me duidelijk dat de oplossing moet komen van de mensheid die gewoon alle vertrouwen in overheden opgeeft en lokaal en samen opnieuw begint. Het oude systeem was een tumor, het nieuwe systeem wordt nog erger, wij moeten uitchecken ipv vechten met iets wat we moeten loslaten om verder te komen.

  • Beste Theme,
   Ik denk dat het voor Trump goed zou uitpakken als hij door het stof zou gaan en zijn fout van destijds zou erkennen.

   Ik vrees echter dat dat niet zal gebeuren.
   Mensen en fouten erkennen is zeldzame combinatie.
   En voor een politicus is dat net zo zeldzaam als een schoonmoeder die jou verteld dat jij een perfecte gozer bent en de beste keus van haar dochter.

   • die schoonmoeders vertellen dat pas nadat ze eerst hun hele schoonmoederleven hebben kunnen zien dat de schoonzoon wel oké is, en niet eerder.

    we zien toch met de regelmaat van de klok dat mensen na pensioen of op sterfbed hun verhaal doen

  • Trump heeft zo verschrikkelijk klem gezeten in die tijd dat hij een onwaarschijnlijke reactie moest geven.
   En dat was warpspeed!!
   De prikkenmakers konden de vraag niet aan.!
   En Trump kon in het geheim langs de chemiereuzen om hen over te halen wel de gevraagde worpspeedhoeveelheden te leveren door miljoenen spuiten van hcl 0.9 te voorzien, de nepspuiten.
   Trump heeft miljoenen mensen gered!
   Maar vooralsnog kan dit niet openbaar gemaakt.

   • dat hij wat moest lijkt wel duidelijk; hij had alleen dwang moeten afwijzen en de verantwoordelijkheid bij de burgers zelf moeten laten, was er nu niets aan de hand geweest

    de boosheid komt meer uit de dwang dan uit het productresultaat

 2. Waarom zijn de medemensen toch zo druk met het saneren van de bullebak crypto-jood Trump? Die man heeft meerdere keren laten zien in DAAD en WOORD waar hij staat: achter de AIPAC banier en voor Israhell.

  “Fouten” die hij heeft gemaakt, zijn nauwelijks “fouten” te noemen, maar zijn in feite keiharde trappen tegen een behoeftige maatschappij die een echte leider zoekt. Deze “fouten” zijn doelbewust gemaakt – niet eens per ongeluk, nee, weloverwogen, en deze fouten hebben een heel land geraakt, zo niet meerdere landen, en heel veel mensen nodeloos en permanent kapot gemaakt.

  De FEITEN liegen er niet om:
  – De Sahara deal met zionist Jared Kushner
  – De operatie warpspeed om iedereen geinjecteerd te krijgen met het DNA gif
  – De ambassade naar Jerusalem
  – Het erkennen van Jerusalem als hoofdstad van Israhell
  – Het accepteren van zijn beloning als Koning van Israhell
  – Het vermoorden van Iran’s Qasem Sulameini onder valse pretext door Israhell ingefluisterd

  En wat zit er nog meer in de meurende kast van deze zak met blubber waar iedereen maar achteraan draaft alsof hij de Meshiach is? De man is een mongool eerste klasse.

  Je mag geloven wat je wilt, dat is het mooie aan mens zijn, maar de feiten liegen er niet om.
  “You’re fired!” buldert de Donald, en hopelijk deze keer tegen zichzelf.

  • Ook vraag ik mij af waar hij in geïnvesteerd heeft toen hij president af was.
   Ik ben er nog geen berichten over tegen gekomen.
   Het zou mij niet verbazen dat zijn vermogen behoorlijk is uitgedijd de laatste jaren.

   • MoBy februari 14, 2024 Bij 14:47
    Dat is een heel mooie verhandeling over al die oplichters en hun relaties. De Donald weet veel over de “swamp” en hij gaf iedereen mooie lipservice met zijn “drain the swamp”, maar hij deed er geen flikker aan. Als je deze webscroll leest van verderfelijke figuren, dan snap je waarom hij er geen flikker aan deed. Ook Trump is een ras oplichter die voor Israhell werkt.

    Maar ja, mensen zijn altijd op zoek naar een redder. En Trump is de redder. Helaas kan het niet anders. (Met Milei net zo. Met Wilders net zo.) En weinigen zien de waarheid.

    • @Immortal, Niets aan toe te voegen…Ja misschien de Ambrahamic family house in de VAE. Zit Trump ook diep in ,evenals veel rijke Emiraatjes..(Ook oververtegenwoordigd in het wef) yerw8jl ze Brics ambiëren…Ambrahamic family house is een sinister iets….

  • Beste Immortal,
   Het schiet mij ineens weer te binnen dat Trump 2x van een faillissement gered is door…….
   Rothschild !!
   Zou het dan toch; ‘voor wat hoort wat’ zijn?

   • Oh shit… nou, hij zal er niet onder geleden hebben! Zet maar onderaan het lijstje van “fouten”. Wie met de duivel speelt, komt in het krijt.

    • Als ik eerlijk ben dan denk ik niet dat we er goed van af gaan komen, we zijn wel met meer maar als het echt helemaal niet meer te redden is gaan de nuke’s gewoon gegooid worden. Wel duidelijk dat het slechte verliezers zijn die liever alles naar de tifus gooien dan ons laten “winnen”. Maarja we kunnen wel proberen om er een paar cq liefst zo veel mogelijk mee te nemen aka verhangen. Ondertussen zullen velen van hun tegen die tijd wel veilig in hun schuilplaatsen zitten (eigenlijk het zelfde als 80 jaar geleden) aangezien ze erg veel voorbereidingstijd hebben gekregen.

     • MoBy februari 14, 2024 Bij 21:48
      Ze zijn nog wel een tijdje druk met het veroveren van de wereld, maar het zal geen 30 jaar meer duren voor ze zeggen “als ik de wereld niet krijg dan maak ik hem helemaal kapot.” Misschien nog geen tien jaar…

 3. Waar Trump wel voor verantwoordelijk gesteld mag worden is “Operation Warp Speed” die de farmaceutische bedrijven dwong een goedkoperen en snellere productiemethode te kiezen en in plaats van synthetisch mRNA genetisch bemodificeerde bacteriën mRNA te lalen produceren waardoor de prikken nu vervuild zijn met bacterieel DNA. Zonder Trump’s “Operation Warp Speed” had het veel langer geduurd voor iedereen geprikt kon worden.
  Maar Trump was hoedanook geen president meer toen de campagne met vaccinatiedwang en de tirrannie van het ontnemen van vrijheden van ongevaccineerden begon.

 4. Ik geloof enkel mijn eigen ogen, hij heeft operatie warp speed uitgerold met succes maar ik heb ook een interview gezien waarin hij zegt dat iedereen de vrije keuze zou moeten hebben in het al dan niet halen van de spuit.
  Daarmee is de kous af en deed hij voor iedereen goed.

  • Fem februari 14, 2024 Bij 13:13
   Ik kan me niet herinneren dat hij er voor gezorgd heeft dat dit ook daadwerkelijk gehandhaafd werd door autoriteiten en werkgevers etc. Dan had hij inderdaad voor iedereen goed gedaan. Daarmee is de kous nog niet af. Aanpakken, daar gaat het om. Grab’ em by the pussy! zegt de Donald.

  • Trump heeft Hydroxychloroguine en ivermectine ook gepromoot… ver voordat er ‘vaccins’ waren. Ze hebben Trump maandenlang belachelijk gemaakt en geroepen dat HCQ bleekmiddel is en dat ivermectine een middel voor paarden is. Ik kies geen poppetjes of ‘leiders’ meer. Ik kies voor team mensheid en persoonlijke leiderschap obv liefde. Weg met de hele piramide waarmee de elites ons als slaven passief en machteloos houden.

 5. “het waren prikken, zoals de jaarlijkse griepprik, die de impact van Covid konden verminderen, maar iemand niet immuun maakten om het te krijgen of niet in staat om het door te geven.”
  MEENT DE STELLER DIT ECHT !
  GAAT HIJ MET DEZE (MSM) STELLING AKKOORD.
  Zijn jullie geschift of zo ?

  Wat met GRAFEENHYDROXIDE,
  OVERSTERFTE in parallel met alle grafieken van die vaccinatie

  Ik sta perplex van deze idiote tekst !

  Als het gaat over Trump, wel ja het siert hem niet dat hij zich zo heeft laten OMLULLEN.
  En er nooit op is teruggekomen.
  Nochtans was zijn persoonlijke dokter op een gegeven moment de zeer betreurde Dr Zelenko.

 6. het is hier al vaker gezegd: mogelijk had hij geen keus.
  als hij ook maar de kleinste twijfel over dit verkoudheidsvirus of de prikken had geuit, dan zou hij door iedere zieke en nabestaanden van overledenen voor het hekje gesleept worden.
  misschien meende hij het echt en is, zoals zovelen, in de leugens getrapt. maar hij kan hoe dan ook niet toegeven dat hij fout zat. of… hij doet dat gewoon en pleegt, naast de tribunalen in gang te zetten, politieke zelfmoord.
  misschien dat het feit dat steeds meer mensen wakker worden hem geen andere keus geeft dan mee te gaan in het openbaar maken van de waarheid.
  we gaan het wel zien.

  • De vijand, de satanisten kan je niet frontaal verslaan. Het warp speed plan is echt niet door Trump bedacht, hij moest het alleen meedelen en dat heeft hij gedaan. Warp speed tegenhouden was hetzelfde geweest als een enorme stoomwals tegenhouden door op de weg te gaan liggen. Trump heeft juist eerst heel duidelijk en vrij lang HCQ en ivermectine gepromoot en toen kwamen de ‘vaccins’ van de swamp satanisten. De vijand is gigantisch, dat warp speed plan is waarschijnlijk al decennia zoniet honderden jaren geleden bedacht. Ik hoop dat de mensheid beseft dat het aan onszelf is. WIJ moeten opstaan en plannen als warp speed tegenhouden ipv te hopen en te wachten op één enkel mens die de hele deepstate maar even moet oprollen.

   De satanisten hebben alles geïnfiltreerd, daar zijn ze zo trots op. Wij moeten in de praktijk aan de slag om alles te infiltreren en de macht terug te nemen. See something, say something.

   En als je bijv bij de Hema werkt of winkelt… neem ontslag of boycot ze. En zo moeten we keuzes gaan maken ipv af te wachten tot iemand ons redt.

    • Het Britse hedge fund Lion Capital (klein zusje/broertje van BlackRock, State Street & Vanguard) heeft de HEMA (anno 1926) in het vorige decennium als een sprinkhanenplaag compleet uitgewoond & leeg gevreten. Het maatschappelijk middenveld stond erbij en keek ernaar.

     Sinds eind 2020 is Jumbo-eigenaar familie Van Eerd in het bezit van de HEMA en ze boeren best wel goed met hun prominente plek op de Quote 500 met een geschat vermogen van ruim 2,1 miljard, overigens ruim boven de 330 miljoen van gangstermeisje & Young Global Leader Mabel van O.

     • Ron Swart februari 14, 2024 Bij 14:19
      Verdomd. Vandaar dat er een foto van Colette in het Jumbo blaadje stond met dat oog bedekt (met een pollepeltje, zo koddig). En vandaar dat de hema het zo goed bleef doen tijdens de corona hoax. Jammer. Nu moet ik de hema ook vaarwel zeggen.

    • Beste Djennis,
     De HEMA valt onder het JUMBO concern.
     En de JUMBO is aangesloten bij het WEF.
     Het KRUIDVAT is in Chinese handen.
     enz.enz.

    • Dat zijn al die grotere organisaties. Bij Mars in Veghel hangt ook de regenboogvlag hoog in top. Waarom zouden ze dit doen? Allemaal geïndoctrineerd door die irritante globalistische 3letterorganisaties waar ze een belooft presentje van verwachten. Hema is van Jumbo. Deze club had ook al de gekkigheid om sexspeeltjes in de schappen te zetten. Je kunt ze allemaal mijden maar dan moet je uiteindelijk alleen gaan winkelen bij de boer en cash betalen wat ik zoveel mogelijk doe. Dan nog is de grote massa slapende struisvogelschapen niet op de hoogte. Nu anno 15-2-2024 zie ik nog steeds die goedgelovige staatsaanbiddende dwazen met een muilkorf lopen. Ongelofelijk.

   • Theme februari 14, 2024 Bij 13:46

    “En als je bijv bij de Hema werkt of winkelt… neem ontslag of boycot ze. En zo moeten we keuzes gaan maken ipv af te wachten tot iemand ons redt.”

    Geef jij deze mensen te eten en onderdak wanneer ze de hypotheek ect niet meer kunnen betalen, kom nu eens met een degelijk plan van aanpak i.p.v. die grijs gedraaide LP keer op keer af te spelen.

    • @Adriaan W.

     Zijn die mensen verstandelijk of lichamelijk beperkt dan? Grijs gedraaide LP? Als je voor de duivel werkt is er maar 1 oplossing om uit de macht van de duivel te komen… ontslag nemen en nooit meer naar de HEMA.

     Maar dat is volgens jou geen degelijk plan?

     Kom jij maar eens met een degelijk plan ipv een beetje te roepen dat ik de werknemers van de duivel maar onderdak en eten moet geven. Jou plan is om voor de HEMA te blijven werken en gewoon daar te blijven winkelen.

     Degelijk plan… degelijker dan ontslag nemen en die hele HEMA boycotten wordt het plan niet Adriaan. Als je de nazi’s wil verslaan, moet je stoppen om voor de nazi’s te werken en niets meer bij ze kopen. Ik snap je commentaar niet. Werken er bij de HEMA mensen die geen ander werk kunnen doen dan bij de HEMA?

     Onslag nemen, ander werk zoeken en boycotten lijkt mij een heel degelijk en overzichtelijk plan.

     • Ik vind het een mooi plan, maar er zijn veel te veel werknemers die bij veel te veel foute werkgevers werken. Iedereen zou dan ontslag moeten nemen bij de ING, de Rabo, BASF, Monsanto, Het NRC, het TNO, Dupont, kalverhouderijen, etc. Dankzij al die foute werkgevers, en dus ook de hema, hebben heel veel mensen een bestaan voor hun kindjes kunnen maken. Als iedereen nou ontslag zou nemen, allemaal tegelijk, wat dan? Dan stort alles in, ja klopt. Maar hoe komen die kindjes aan eten? Dan gaan we toch de kant op waar het WEF je wil hebben? Je hebt niks en je bent gelukkig. En heel veel mensen gaan dood. Wat de WEFfers ook willen. En de hele economie ligt plat. Ook wat ze willen. En dan gaan ze lekker de Great Reshit doen, want al die zelf-ontslagen mensen hebben daar de macht niet voor. Want waar gaan al die mensen werken die ontslag hebben genomen bij al die foute werkgevers?

       • Tigron februari 14, 2024 Bij 19:56
        Mag het dan een speld zijn? (grappie). Zoals ik het zie: In het oog van de Eeuwigheid kan je het niemand kwalijk nemen wat ze geloven. Je kan alleen maar delen wat je weet. Maar als ze jouw pap niet willen eten, dan zij het zo. Want zo hoort de Tijd te lopen. De Tijd oordeelt niet, maakt geen onderscheid, en verandert alleen van vorm. Dus als iedereen achter Trump aan wil blijven hollen, dan mag dat en moet dat kunnen. Hoe dat mij persoonlijk raakt, is niet interessant, ook al ben ik er zelf niet blij mee. Als onderdelen van Tijd maakt het in het oog van de Eeuwigheid allemaal geen ene donder uit wie wat gelooft en waarom. Het beste is dan om in jezelf te geloven, en een glimlach naar je medemensen te sturen. Ook al vreten de ondankbare zakken je pap niet. 🙂 groetjes uit de veluwe Tigron.

      • Immortal februari 14, 2024 Bij 19:49

       Inderdaad Immortal, kleine ondernemers zijn decennia lang gedwongen om overgenomen te worden door het corporatisme of gewoon kapot gemaakt, of door de overheid als vriendendienst goedkoop van de hand gedaan bijv. het vroegere PTT de meesten van ons reguurders kennen deze tenenkrommende smerige zaken welke feitelijk het fascisme inleiden n.m.m.

 7. Het is heel simpel.. om zoveel rijkdom te vergaren als bijvoorbeeld Trump, zul je mee moeten spelen met de “grote jongens”, anders krijg je dat nooit voor elkaar! Oh ja, hij is ook vrijgesteld van belastingen.. hoe dan? Wetjes regeltjes bladibla, doet er allemaal niet toe.. kwestie van dealtjes sluiten met de juiste mensen.. waar je mee omgaat word je mee besmet en wie rijkdom verlangt zal duisternis vinden

 8. het ging erom om gifinjecties op te dringen aan de bevolking om ons te ‘beschermen’ tegens iets waar geen zuiver isolaat van is en dus niet bestaat. Dit alles ivm depopulatie. Hiermee heeft Trump voor velen zijn geloofwaardigheid bij het chemisch afval gezet.

  • Jack Schlangen februari 14, 2024 Bij 17:10

   Precies, het nooit geïsoleerde niet bestaande virus dat een pathogeen, micro organisme is dat in de vorm van vaccins bijna op gedwongen werd en nog steeds genomen wordt door de overheid geïndoctrineerde mensen.

 9. Houdt men er rekening mee dat Trump & Co een jarenlang goed voorbereide valstrik hebben gespannen en rustig iedereen uit zijn tent lieten komen om erin te trappen? Alle fouten, overtredingen en misdaden werden geregistreerd door de militaire inlichtingendiensten (inclusief de Amerikaanse Space Force). Ze hebben nu alle bewijzen in handen om op het gewenste moment de val te laten dichtklappen.

  https://t.me/s/PascalNajadiNEWS

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in