De VS voeren niet alleen oorlog tot de laatste Oekraïner, maar ook tot de laatste Duitse fabriek!”

Dat zei Scott Ritter, voormalig verkenningsofficier van het Amerikaanse Korps Mariniers en VN-wapeninspecteur.

In zijn laatste analyse waarschuwt hij Europa dat de Amerikaanse regering bereid is niet alleen de laatste Oekraïner op het slagveld tegen Rusland op te offeren, maar ook de laatste Duitse fabriek.

Hij stelt onder andere:

“Rusland heeft zijn standpunt in december (van 2021) duidelijk gemaakt! En ik nodig iedereen uit om de ontwerpovereenkomsten die Rusland op 17 december (2021) op tafel heeft gelegd, nog eens te lezen.

Het waren ontwerpovereenkomsten. Het waren geen voorstellen. Het waren goed gecoördineerde standpunten van Rusland die goed doordacht waren en die zeiden: “Je hebt ons in een hoek gedreven en dat is het. Dit is onze laatste poging. We willen hier een oorlog voorkomen.”

En zij zeiden tot het Westen: “Lees het. Laten we het serieus bespreken. Als u dat niet doet, komt er een technische militaire oplossing.” We negeerden ze…

Rusland heeft deze voorstellen nooit van tafel gehaald. Deze voorstellen zijn volgens mij het sluitstuk. Daarom geloof ik niet dat er een onstabiele vrede komt. Ik geloof niet dat er een West-Oekraïne komt.

Als Rusland hierna een West-Oekraïne laat voortbestaan, dan heeft Rusland de oorlog verloren. Als Rusland daarna een instabiele vrede laat voortbestaan, dan heeft Rusland de oorlog verloren. Een overwinning voor Rusland is de overeenkomst die zij in december op tafel hebben gelegd, een nieuw Europees veiligheidskader dat de belangen van de Russische nationale veiligheid respecteert, dat het feit respecteert dat Rusland een gevestigd belang heeft bij wat er aan zijn grenzen gebeurt.

Rusland zal de Banderieten vernietigen. Rusland zal het West-Oekraïense nationalisme verpletteren. Dat is de enige manier waarop Rusland de overwinning kan behalen.

De Fransen en Duitsers beginnen te beseffen dat de vijand niet in het oosten zit… De vijand zit in het westen… Het zijn niet de Russen die hun economie vernietigen. Het zijn de Amerikanen die hun economie vernietigen! De Amerikanen stelen hun industrieën door de prijzen te verhogen en alles te vernietigen!

De enigen die verenigd zijn, zijn de “lemmingen” in Polen en de Baltische landen die allemaal dolblij lijken te zijn dat ze naar de Russische “klif” rennen.

Er is geen Europese eenheid.

Wat er in Oekraïne gebeurt is een oorlogsmisdaad, een oorlogsmisdaad begaan door het Westen, niet door de Russen!”

Via Warnews24/7.

  Medvedev: "Het zal allemaal eindigen met een Russische parade in Berlijn - We zullen Groot-Brittannië in de afgrond van de zee storten"

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Poetin’s Astana persconferentie – Hij is geen Biden


Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelGascontract met Qatar wijst op meer problemen voor Duitsland
Volgend artikelDe moderne periode: In volle vaart achteruit
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

21 REACTIES

 1. Beste Mensen

  Heel goed gezien
  De Russen hebben werkelijk niks te maken met deze Oorlog
  Wel de Blanken verkleed in Witte Huid die IndianaLand hebben omgedoopt tot Amerika na eerst Alle bewoners van aldaar te hebben vermoord inclusief op sleeptouw genomen de Voorgangers
  Bron van die Onheil brengers genaamd Europeanen
  Immers Amerikanen zijn geboren hoofdzakelijk uit Europeanen

  Dank U

  • Beste:
   Amerika is geen land, maar bestaat uit 2 continenten, en omvat ongeveer 1 miljard inwoners. De meesten hebben Spaans of Portugees als voertaal (en steunen Rusland: zie UN resolutie ll.). Op deze sites wordt dikwijls misleidend naar “de Amerikanen” verwezen als men het eigenlijk over een groep van enkele tienduizenden psychopaten uit voornamelijk 2 Noord-Amerikaanse landen heeft.

   • Ga een sprookjesboek lezen. Die mislukte Europeanen die te zwak waren om hier een toekomst op te bouwen hebben daar wel degelijk de inheemse bevolking uitgemoord en weggepest. Toen ze in dat werelddeel klaar waren met moorden hebben ze hun terreur over de rest van de wereld uitgestort.

   • Beste Mensen

    Droom lekker verder
    Met oogkleppen op
    Beter gezegd met boerka en lange rok
    Om telkens weer overheen te struikelen en niet te tellen vaak vallen
    Zonder zelfbesef
    De waarheid is altijd heel hard en doet heel veel pijn
    Dus veilig is veilig
    Ogen dicht houden en een Super grote vuile deken over het hoofd als tulband over het oor binden
    Zo hoort men ook nagenoeg niks

    Dank U

    • Wederom geen enkel argument of weerlegging, alleen een woordenbrij zoals politici ook doen. Je bent een globalist die mensen een nieuwe erfzonde probeert aan te praten. Ga lekker terug naar joop.nl

     • Beste Mensen

      In een boek staan altijd twee tegengesteld heden
      Wat te doen om het te zien en te begrijpen

      En Jezus Zijde
      Als ik weg gaat … valt
      Pas dan komt U in het lichaam wonen

      Precies zoals het bij Hemzelf Meneer Jezus heeft plaats gevonden
      Zo gaat het altijd
      Nooit anders
      Amen

      Dank U

  • Je hebt helemaal gelijk Ringo Dada.

   Daarom steunen ze in de USA ook de zionisten die genoside plegen op de Palestijnen.
   Dat is nl. precies hetzelfe “verhaal”.
   -VERMOORD DE BEVOLKING DIE IN EEN GEBIED WOONT EN VERKLAAR DAT JIJ DAAR vanaf NU DE BAAS BENT-.
   Neocons en Netanyahu weten hoe het moet.
   Net zo makkelijk. (dit is sarcastisch bedoeld).

 2. Het is heel triest, maar om heel eerlijk te zijn kan ik er niet op wachten tot onze Westerse “beschaving” ingestort is. Vandaag zag ik in het dorp waarin ik woon dat ze ook al waren gezwicht om Zwarte Piet in de ban te doen. Dat er nog een paar elites in de ivoren gemeenteraad toren zitten is al erg genoeg, maar wat nog erger was was de juichende menigte die deze “roetveeg creaties” stonden te verwelkomen. Geen principes die heilig zijn, maar het gemakzucht van brood en spelen.

  Traditie is de bindmiddel van een samenleving die haar ook door moeilijke tijden heen helpt. Een beschaving die deze achteloos wegwerpt t.b.v. comfort is geen lang leven beschoren wanneer de zaken wat minder gaan. Er is niks meer wat de mensen bindt om zich samen door moeilijke tijden heen te slaan.

  Ruud Koopman publiceerde al in 2017 in het AD een artikel over: “het Westen moet zich veel weerbaarder opstellen”. Samengevat ging het artikel over hoe gemakkelijk de Westerling zich alles af laat pakken om maar geen problemen te hebben waardoor het gevaar bestaat dat een cultuur die veel strijdbaarder is dan de onze zoals de Islamitische onze cultuur makkelijk omver kan blazen wanneer de belangrijkste bindmiddel nl. een goedlopende economie stopt te functioneren. We dreigen zoals dit artikel op Frontnieuws laat zien in deze fase terecht te komen. Ook de typische kenmerken van beschaving in verval zijn in de Westerse samenleving makkelijk te herkennen: decadentie (zolang ik maar op vakantie kan gaan), hoogmoed (Oekraine wint met gemak, we kunnen het klimaat aanpassen) en krankzinnigheid (het nromaal vinden dat totale samenleving opgesloten en ingespoten wordt met experimentele troep voor een verkoudheid).

  Duidelijk is dat zodra onze economie en welvaart instort dat het afgelopen zal zijn met de Westerse beschaving en haar zogenaamde “normen en waarden”, wat die ook mogen betekenen. Gisteren werd er een Koerd die asiel had gekregen door Zweden zonder tussenkomst van de rechter uitgeleverd aan Erdogan om maar bij de NAVO te kunnen komen. Wat nou rechtstaat? Laten we heel eerlijk zijn, een samenleving die haar tradities en normen en waarden verkwanselt is niks, en kan maar het beste zo snel mogelijk verdwijnen.

  Ik ben wel benieuwd wat er daarna gaat komen. Zal deze economische schokgolf zodra de Westerse valuta vallen groot genoeg zijn om de massa wakker te maken en in actie te laten komen om op de brokstukken van wat eens de Westerse beschaving was iets nieuws op te bouwen wat wel tradities en normen en waarden kent? Of nemen de schreeuwende minderheden de macht volledig over? Ik geef de technocratische visies van Klaus Schwab weinig kans omdat die leiden aan het toren van Babel syndroom welke een kenrmerk is van de elites van de Westerse beschaving en er mee in zal storten. Wat het ook wordt, ik denk niet dat het nog slechter kan worden. Want zelfs leven onder bijv. een Islamitische juk waar ze wel respect hebben voor haar tradities, normen en waarden vind ik ook niks, maar wel een aantrekkelijkere alternatief dan het nihilisme dat het globalisme voorstelt.

   • Als je moet kiezen?
    Ik ga er nog voor in een boerka omdat je dan helemaal vrij bent. Ook op straat. Kan onder m’n boerka de middelvinger opsteken. Niemand die het ziet. Ik dacht tijdens de mondpamperperiode dat je beter in boerka kan gaan dan met de vernederende beklap die dan ook niet gebruikt is.
    Wel zorgen dat je een van karakter goede man trouwt. Dat is een absolute voorwaarde.
    Ik ken er met goede mannen en ze leven prettig.

 3. Dit laat me meteen ook aan het uitgelekte doc. vd RAND Corp. denken, genaamd WEAKENING GERMANY, STRENGTHENING THE U.S.
  Een zin uit dit rapport zegt : “The biggest obstacle to this, according to RAND, is the growing independence of Germany.”
  https://www.riotimesonline.com/brazil-news/modern-day-censorship/swedish-newspaper-publishes-leaked-u-s-strategic-plan-to-destroy-german-economy/

  Enfin, vanaf het moment dat de VS Europa binnentrad als ‘bevrijder’ in 1945 is het in feite daarna nooit meer weg gegaan en is in feite als bezetter gebleven. Op tal van veel sluwere en doortraptere manieren heeft deze ziekelijk imperialistische mogendheid sindsdien haar ijzeren grip op Europa weten te houden. Zie bv de Atlantik-Brücke (German: [atˈlantɪkˌbʁʏkə], Atlantic Bridge) is a leading private non-profit association to promote German-American understanding and Atlanticism. Founded in Hamburg in 1952 ), The Transatlanic Alliance, The Trilateral Commission, etc. Allemaal vormen van US control over Europe.
  Duitsland als grootste economische motor voor Europa mag absoluut ecomonische allianties aangaan met Rusland / China / BRICS. Daarom moet het vh machtswellustige VS maar kapot.
  Er zullen zoals altijd wel veel meer factoren meespelen

  • Schrijffoutje in “Duitsland als grootste economische motor voor Europa mag absoluut economische allianties aangaan met Rusland / China / BRICS.”
   Moet zijn: Duitsland als grootste economische motor voor Europa mag absoluut geen economische allianties aangaan met Rusland / China / BRICS. 🙂

  • De eerste en tweede wereldoorlog zijn beide aangesticht door Engeland. Met als enige reden het verzwakken van de Duitse economie. Nooit was de zgn. Jodenvervolging of het nazisme een reden van oorlog, het ging om geld, veel geld. “made in Germany” een Engelse uitvinding om de burgers te waarschuwen geen producten uit Duitsland te kopen was puur een middel om de Duitse economie te verzwakken. En de Amerikanen die ons “bevrijd” hebben?! Waarvan? Met de toenmalige Duitsers hadden we een beter leven kunnen opbouwen als onder de bijna tachtigjarige dictatuur van Washington

   • Alle Europese Joodse vluchtelingen in de tweede WO II,
    wilde naar Engeland vluchten, maar die accepteerden geen Joden.
    De joden konden de Noord Zee niet oversteken, daarom zijn er zoveel Joden in west Europa vermoord.
    In feite door de Engelse blokkade.

    • Beste Mensen

     De Linkerhand is genoodzaakt samen te werken met de Rechterhand
     Per slot van rekening vertegenwoordigen die beiden èèn lichaam
     Alles wat voor de eigen rechten opkomt dus tegenwerking bied is gewoon slecht en moet worden geneutraliseerd
     Dit is de Wet van de Dictator

     Dank U

    • Beste Mensen

     De Joden wilden terug naar hun oorspronkelijke verblijfplaats
     Maar werden belet
     Zo werden die gedeporteerd naar een Aziatische nieuw op Palestina buit gemaakte gestolen gebied omgedoopt tot Israël om vervolgens ook daar onheil te kunnen schoppen terreur zaaiende de lakens uit te kunnen delen

     Dank U

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in