Pixabay

Substack blogger onder het pseudoniem Simplicius, uitstekend artikel “World Plummets into Eschatological Frenzy: Unraveling the Implications” onthult evangelische predikers die een religieuze oorlog aanwakkeren die leidt tot de vervulling van de “eindtijd” profetie. Jarenlang hebben sommige megakerken deze messiaanse profetie gepromoot, hun kerkbanken en kassen gevuld en seminars, boeken en video’s verkocht. Apocalyptiek en dystopie verkopen. Ground zero is het heilige Land Kanaän, nu bekend als Israël, schrijft Bob Bishop.

Definitieve Palestijnse oplossing?

Als reactie op de terroristische Hamas-aanval van 7 oktober is Israël begonnen met het bombarderen en binnenvallen van de Gazastrook. Het noorden van Gaza is grotendeels met de grond gelijk gemaakt. De ‘Definitieve Palestijnse Oplossing’ van de regering Netanyahu heeft geleid tot aanzienlijke burgerslachtoffers met het uiteindelijke doel om de Palestijnen uit Gaza te verdrijven naar het Sinaï-schiereiland.

Deze geopolitieke gebeurtenis is het Sunni-Shi’itische scheidingsvlak aan het oplossen en verenigt het Midden-Oosten tegen Israël en zijn beschermer, de Verenigde Staten. Escalatie zal leiden tot een regionale oorlog en tot terroristische aanslagen door buitenlandse slapende cellen dankzij Biden’s open grens. De timing kon niet slechter zijn door Amerika’s uit de hand lopende tekorten, uitgeputte voorraad militair materieel en ultralage militaire moraal.

Het vuur aanwakkeren

Pastor John Hagee stichtte de niet-confessionele megakerk Cornerstone Church in San Antonio. Zijn theologie is gericht op het welvaartsevangelie en de verdediging van het moderne Israël omdat het de “eindtijd” profetie inluidt en de terugkeer van Christus nabij brengt. Het welvaartsevangelie van Hagee maakt Gods genade ouderwets en rijkdom is de maatstaf voor alles. Hij is een bekende en zeer invloedrijke christelijke zionist.

  Israëlische inlichtingendienst weet plotseling precies waar Hamas is

Hagee ziet de Russische invasie in de Donbas regio in Oekraïne als het begin van de apocalyptische profetieën. Hij zamelde geld in om Oekraïense Joodse vluchtelingen naar Israël te vliegen, ook al is president Zelenskyy Joods. In maart 2022 ontmoette hij de eerste lading vliegtuigen op het platform van Ben-Gurion International Airport in Tel Aviv. Fotomomenten zijn cruciaal om zijn apocalyptische visie te verkopen.

Hagee stichtte en is voorzitter van de non-profit organisatie Christians United for Israel (CUFI) om te lobbyen voor de verdediging van Israël bij het publiek en in Washington. Politici, zoals GOP presidentskandidaten Mike Pence en Nikki Haley, maken John Hagee het hof vanwege zijn grote televisiepubliek en zijn vermogen om fondsen te werven.

Hagee verzorgde de toespraak voor de presidentscampagne van globalist Haley. Haley is de voormalige gouverneur van South Carolina en voormalig VN-ambassadeur. Haley, Hagee’s lieveling, noemde Israël de “frontlinie van verdediging voor Amerika” en wakkerde het conflict aan door Netanyahu op te roepen om “ze af te maken” met betrekking tot Hamas.

Hagee hield vorige maand de 41e “Nacht om Israël te eren“. Hij riep op tot oorlog met Iran omdat het Hamas en Hezbollah sponsort, ondanks de kolossale militaire mislukkingen in Irak, Afghanistan, Libië en Syrië. Een oorlog met Iran zou weer een hardnekkig moeras zijn en zou uit de hand kunnen lopen in een Derde Wereldoorlog.

Hagee beweert belachelijk genoeg dat hij de 47e afstammeling van zijn familie is die het Evangelie predikt, waarmee hij afstamt van de Grote Kruistochten. Zijn eindtijd-theologie en oorlogszucht maken hem in zijn ogen tot een moderne kruisvaarder.

  De "gekalibreerde" aanvallen op het neokolonialisme

Aardse beloningen

John Hagee, zijn vrouw Diana en zijn zoon Matt zijn directeuren van Global Evangelism, Inc. (GEI), gestructureerd als een kerk, waardoor het geen belastingaangifte hoeft te doen. GEI is een dynastiek imperium. Tot de bezittingen van GEI behoren de Cornerstone Church, de Cornerstone School en talloze nevenvestigingen, waaronder de lucratieve media en uitgeverijen. Hun uitvoerende vergoedingen en privé-bedrijfsvoordelen ontsnappen aan het onderzoek achter de belastingvrijstelling van GEI.

John Hagee en zijn vrouw Diana hebben twee herenhuizen van een miljoen dollar in de exclusieve Dominion subdivisie voor de allerrijksten. Hagee is de GEI Rabbi Trust begunstigde van een 7.800 hectare grote La Fonda ranch in Brackettville, Texas. GEI bezit de titel. Rabbi Trusts worden gebruikt voor pensioenplannen, zijn belastingvrij en kunnen aanzienlijke bedragen opzij zetten. Ranches van de grootte en het kaliber van La Fonda hebben een marktwaarde van tientallen miljoenen. Sommigen hebben gespeculeerd dat de royalty’s voor de boeken van Hagee in de Rabbi Trust worden gestort.

Hagee en zijn zoon Matt’s Ranger Creek Farms, LLC bezitten 53 hectare waarvan de conservatieve waarde is geschat op $3,9 miljoen in het bloeiende Boerne, Texas. Matt heeft een landhuis en exploiteert een manege op het landgoed. Ze hebben nog meer LLC’s die hun rijkdom verbergen voor openbare documenten.

“Maar zij die rijk willen worden, vallen in verzoeking en een val en in vele dwaze en schadelijke verlangens die mensen in het verderf en vernietiging storten.” – 1 Timoteüs 6:9


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

ISRAËL CONFLICT DOSSIER

IDF-veteraan gaat thermonucleair tegen Netanyahu, onthult dat Hamas-aanval “inside job” wasVolg Frontnieuws op Telegram

  Politiek en arrogantie - het falen van de Israëlische inlichtingendienst op 7 oktober begrijpen

Lees meer over:

Vorig artikelAfvalscharrelen: Het is niet alleen als de SHTF – Het is al een manier van leven voor velen
Volgend artikelEr komt een enorme storm op de gevaccineerden af…
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

22 REACTIES

 1. en eens temeer, trekken de Joden naar andere landen in dit geval hopen ze de oorlogsbuit waarvan ze denken het te kunnen verdelen naar hun toe..o wee, enkel in de US zullen ze nog terecht kunnen..vrees ik..

 2. Voor mij is een teken dat het niet lang meer kan duren, dat een groot deel van de christenheid aan alle kenmerken voldoet van de laatste fase in de kerkgeschiedenis, die van Laodicea. Zeven fasen worden in Openbaring 2 en 3 neergezet door Jezus Christus Zelf. De beschrijvingen van de stadia in de kerkelijke ontwikkeling kloppen ‘hand in glove’ met de feitelijke geschiedenis van de kerk – tot in detail. De laatste fase, die van Loadicea laat de ontwikkeling van de westerse kerk zien sinds WO-II. Dit is wat Jezus tot ‘de kerk van de Laodiceërs’ te zeggen heeft:

  Want u zegt: Ik ben rijk en steeds rijker geworden en heb aan niets gebrek, maar u weet niet dat juist u ellendig, beklagenswaardig, arm, blind en naakt bent.

  De blindheid zowel als de ogenschijnlijke rijkdom worden beide gevoed door…Israël, dat de kerk volledig heeft weten te infiltreren. Omdat de kerk sindsdien in de wereldpolitiek voortdurend de kant van Israël kiest, deelt zij in de rijkdom der Rothschild-machten. Jezus Christus is zij echter totaal kwijt. Dat blijkt uit het vervolg van de ‘brief aan Laodicea’:

  ‘Zie, Ik sta aan de deur en Ik klop. Als iemand Mijn stem hoort en de deur opent, zal Ik bij hem binnenkomen en de maaltijd met hem gebruiken, en hij met Mij’

 3. Precies. Daarom willen ze dat laatste stukje ‘heilige land’ nog effe snel inpikken, dan kan de vlag er op, en dan kan de meshiag neerdalen uit de hemel. Want uiteraard komt die man met de baard graag op bezoek bij dit soort psychoten die de hele wereld willen beschijten met hun mentale ziektes. Hij zit er per slot van rekening ook al eeuwen op te wachten, op dat mooie moment. Het is niet meer te volgen.

 4. Christelijke zionistische pastor John Hagee predikt de endlösung van het Palestijnse volk, een pastor moet zich in eerste instantie bezighouden waarvoor hij theologisch opgeleid is.

 5. Christians United for Israel

  Het idee is al belachellijk tegendraads, net zoals de term “Judeo-Christelijk”

  Israel haat Christenen, bespuugt ze.

 6. Ik was er al opgekomen dat sommige (Amerikaanse) christenen vanuit hun astrale fantasie de catastrofes waarvoor gewaarschuwd wordt in de Bijbel en openbaring juist bevorderen in plaats van vermijden, met hun wetenschappelijke, vaak archeologische of geografische interesse waar Abraham de mosterd vandaan haalt. Maar dat het zo concreet zou zijn, is eigenlijk te mooi om waar te zijn.

 7. Ik stuurde de link door naar iemand die in de VS woonde maar terugkwam naar Nederland en zijn vrouw achterliet. En zijn zoon; hij was daarmee in een gesprek dat ook naar mij doorgestuurd werd. Zijn familie zijn praktiserende christenen. Hij had Hagee ontmoet.

  Enkele fragmenten

  John Hagee, vanwege onderstaand boek, waarvoor ik hem zeer dankbaar ben, kan hij bij mij geen kwaad meer doen, ook ervaar ik hem niet in een donker of kwaad daglicht.

  Dat wil niet zeggen dat ik hem blindelings steun in zijn ‘crusade’…

  En waarom dan ook niet drie kernbommen op Jeruzalem: één voor de Islam, één voor het Jodendom, én om van hele gezeur af te zijn: één voor het Christendom.

  Ik heb John Hagee in Las Vegas ontmoet in een boekhandel waar hij zijn nieuwste boek ondertekende…

  Ik had een exemplaar gekocht, over de ‘vader-zoonrelatie’ en opdracht in de bijbel,

  Dat een vader een zoon moet zegenen.

  Zodat de zoon niet onverschillig terzijde wordt geschoven.

  En eigenlijk opgroeit zonder een ‘geestelijke vader’.

  Het boek heeft wel degelijk invloed gehad op mijn houding naar mijn zoon toe, en ik heb op belangrijke momenten gezegend.

  Bijvoorbeeld op het vliegveld, toen ik voor het laatst in Las Vegas was.

  Het helpt wel zo’n zegen van vader aan zoon.

  • Ik dacht wel dat er een verband moet zijn.
   Het is niet makkelijk het karma met een Amerikaanse vrouw op te lossen.

   Ik stuurde hem net daarvoor een invitatie voor de afvalscharrelaars met een afbeelding van Marilyn Monroe.

   Antwoord.

   De vuilnisbakken doorzoeken doe ik al en ben derhalve een ervaringsdeskundige.

   Dank voor het artikel, ja ik ‘graai’ niet alleen.

   Een bemoedigend bericht!

 8. De Egyptische president is een zionistische jood

  Verwacht niet dat Egypte Gaza ter verdediging zal komen. De Egyptische president Abdel Fattah Al-Sisi is juridisch volkomen Joods en zou koosjer zijn onder de Israëlische Wet op de Terugkeer.

  Hij had een Marokkaans-Joodse moeder… zijn machtsovername zou een Mossad-staatsgreep zijn geweest. Blijkbaar is dit oud nieuws! Kevin Barrett onthulde het tien jaar geleden: >>>

  https://web.archive.org/web/20130918091705/http://www.veteranstoday.com/2013/09/16/al-sisi-jew/

 9. Israël moet van GODS wege op oud-testamentische grond dit Hamas geboefte tot de laatste nan wegdoen!!

  Zelf ben ik twee keer in Gaza geweest voordat de 9/11 massamoordenaar George W. Bush
  Voormalig criminele WEF-BILDERBERGER vaccinazi President van de Verenigde Staten Israël dwong om het islamitisch terroristische geboefte hun eigen land weg te geven!!Land voor vrede werd land voor raketlanceerinstallatie’s!!

  https://nl.gatestoneinstitute.org/18646/miljoen-christenen-vervolgd

  De genegeerde pandemie: 360 miljoen christenen wereldwijd vervolgd
  door Raymond Ibrahim
  24 Juni 2022

  Wakker worden mijnheer frontnieuws!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in