Image by Freepik

De regeringspartij VVD heeft een wetsvoorstel ingediend waardoor peuterspeelzalen en kinderdagverblijven ongevaccineerde kinderen mogen weigeren. De partij rechtvaardigt de vaccinatieplicht met een toename van het aantal gevallen van kinkhoest en mazelen.

Het wetsvoorstel werd in 2020 ingediend door de Volkspartij voor Vrijheid en Democratie (VVD) en de Socialistische Partij (SP), maar werd in de ijskast gezet nadat het niet voldoende steun kreeg. Nu wil de VVD-fractie van de huidige premier Mark Rutte het voorstel nieuw leven inblazen, schrijft Sofie Persson.

De reden om het voorstel opnieuw in te voeren is naar verluidt een uitbraak van kinkhoest in het land, meldt NL Times. Er zijn 1400 gevallen gemeld, waarbij dit jaar vier baby’s zijn overleden als gevolg van de ziekte. De autoriteiten dringen er bij mensen met verkoudheidsverschijnselen op aan om niet in nauw contact te komen met baby’s of zwangere vrouwen. Er zijn dit jaar ook verschillende gevallen van mazelen geweest.

“Dit zijn ziekten die je niet meer ziek hoeven te maken. Want je kunt je ertegen laten vaccineren,” zegt Sophie Hermans, Tweede Kamerlid voor de VVD.

Twijfelachtige steun

Sinds de coronacrisis is het aantal vaccinaties in het land over het algemeen gedaald, waarbij de vaccinatiegraad voor mazelen, kinkhoest, polio en rodehond vorig jaar onder de 90% is gezakt. In het geval van kinkhoest zou 85% van de baby’s onbeschermd zijn doordat de moeder of het kind niet gevaccineerd is.

Het wetsvoorstel zou kleuterscholen het wettelijke recht geven om ongevaccineerde kinderen te weigeren. De meerderheid van de Kamerleden steunt het wetsvoorstel echter niet en zelfs de SP, die het wetsvoorstel oorspronkelijk mede heeft ingediend, twijfelt nu. Staatssecretaris Maarten van Ooijen van Volksgezondheid stelt dat de vaccinatiedoelen bereikt moeten worden door artsen meer informatie te geven.

  VACCIN AFREKENING: Meer dan 66% van de "volledig gevaccineerde" Israëli's lijden nu aan bijwerkingen

“Mensen zijn niet onder de indruk van praatjes van politici of de overheid over vaccinatie. Wat vooral effectief is, zijn deskundigen die ouders helpen. Zoals artsen en jeugdverpleegkundigen in de kliniek tijdens individuele adviesgesprekken. Het kost tijd en veel energie, maar we zullen ons hierop blijven richten,” zegt hij.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Uitgebreide studie: Er zijn NUL Amish kinderen die lijden aan kanker, diabetes of autisme – WAAROM IS DAT?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelTrump 2.0: Wat zou het betekenen voor Amerika en de wereld?
Volgend artikelOversterfte nog steeds gecorreleerd met COVID-vaccinatiegraad – December 2023 data
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

51 REACTIES

 1. 90% van de mensen in dit land is dus nog steeds blind, achterlijk en OERDOM. Lekker je kinderen vol blijven spuiten met gif mensen, lekker doen. Idioten.

 2. Als we dan maar een dagverblijf voor ongevaccineerden mogen runnen. Volgens mij is dat een vooruitgang, die scheiding.. Allemaal kinderen van verstandige ouders bij elkaar. Dat is een verbetering, anders dan tussen kinderen van sufferds en naïeve idioten te zitten. Cognitieve vermogens zijn genetische parameters en worden doorgegeven aan kinderen. We krijgen dan leuke klasjes van slimme kinderen, die mijlenver meer zullen opsteken van elkaar dan anders. Ze kunnen dan ook uitgebreidere leerprogramma’s krijgen.

  • Het is schandalig dat jonge kindjes gevaccineerd moeten zijn!
   Dit moet gestopt worden, alles is met Valse voorwendselen in het leven geroepen, de Mazelen en Kinkhoest zijn allemaal terug te leiden naar Toevoegingen die door de Voedsel en Warenautoriteit per Seizoen en zelfs om het aantal jaren andere Toevoegingen E-nummers die niet verteren en ontstekingen van de Luchtwegen veroorzaken!
   IJzer/Sulfiet, Zink, Aluminium zijn de veroorzakers van Mazelen! Waardoor rode bultjes/vlekjes ontstaan en hoge koorts!!

   • Kinkhoest bij kinderen, dat wordt veroorzaakt door zaken die Niet Verteren, en deze worden per Seizoen door de Voedsel- en warenautoriteit verplicht voorgeschreven aan Fabrikanten, ook in Baby-flesvoeding! Het is werkelijk schandalig!
    Vaccin voor Kinkhoest… neeee niet doen!!
    Hier worden ook schadelijke stoffen in verwerkt!

 3. Je wilt je kinderen sws niet naar een kinderdagverblijf brengen.. tenzij je te druk bent met jezelf.. gelukkig is er voor ieder wat wils in deze wereld….

  • Het wordt tijd dat aanstaande oudrs hun kinderen thuis opvoeden en die het al zijn evenzo Wij werden lang gelden ingeent voor deze ziekten en het heeft niet geschaadt Maar de VVD wil zieltjes winnen en vooral niet de buitelanders dwingen om die spuiten te laten zetten door hun geloofsovertuiging Ja Rutte de VVD er is weer eens aktief en roept dat dan alle kinderen naar die priktent moeten ook al zijn ze al ingeent Maar nu moeten zij dat weer laten doen om de buitelanders bij te staan In een woord walgelijk als voor de ingeente kinderen wederom ingespoten moeten vanwege de vele buitelanders die hier illegaal verblijven die die ziekten ment zich meebrengen Controle!!!!!!!! ??????????? NEEN!!!!!!! want dat mag niet van de achterlijke rechters!!!!!!!

 4. “en zelfs de SP, die het wetsvoorstel oorspronkelijk mede heeft ingediend, twijfelt nu.'”

  Wat is dan de overtuiging geweest om een wetsvoorstel mede in te dienen waaraan men later zelf gaat twijfelen?
  Is dat weer een a.g.v. een hype emotie gebeurd, dat indienen?
  Denkt men daar in den Haag niet eerst na voordat ze met een wetsvoorstel komen?

  En later, wanneer een wet verkeerd dreigt uit te pakken vertrekken ze met de staart tussen de benen, of ze doen de gevolgen af als; complottheorie, nepnieuws, extreem rechts enz.

  Man man man, wat zitten daar toch een stel simpele idioten belangrijk te wezen.
  Levensgevaarlijk bovendien.

  • Voor de duidelijkheid:

   German Biologist Stefan Lanka in 2014: Viruses (Like Measles) Are A Hoax!
   https://www.bitchute.com/video/rFWgLbElxykj/

   “With the Supreme Court judgment in the measles virus trial any national and international statements on the alleged measles virus, the infectivity of measles, and on the benefit and safety of vaccination against measles, are since then of no scientific character and have thus been deprived of their legal basis.”

 5. Een krant vroeg of kinderen verplicht gevaccineerd moeten worden voor o.a kinderdagverblijven. 99% van de reacties was voor verplichte vaccinaties….!! Het zijn weer dezelfde schapen die ook zo reageerden op de covid prikken.

  Een enkeling met een verstandig reactie werd genegeerd. De verstandige reacties gaven aan dat het onzin is om je druk te maken over ongevaccineerde kinderen, als je EIGEN kind is gevaccineerd. Je moet je pas druk maken als je kind toch ziek wordt, ondanks de vaccinaties…Je dan afvragen of de vaccinaties uberhaupt zin hebben. En dat ieder mens recht heeft op zijn eigen lichamelijke integriteit.
  Bovendien kan een kind overal ziek worden i.p.v uitsluitend in een dagverblijf.

 6. Als ik goed geïnformeerd ben dan zouden Bill G. zijn kinderen ook niet gevaccineerd zijn. Waarom denken anderen steeds te moeten bepalen wat weer andere moeten doen. Zouden ze beter niet voor hun eigen deur keren. Het zijn ziekelijk mensen.

 7. Ja veel mensen zijn schapen.
  Maar in dit geval komt het initiatief wel weer van de VVD.
  Die van die man met weinig actieve herinneringen, Rutte
  Die nu, door op tijd de biezen te pakken nog altijd regeert over lopende zaken.
  En daarmee dus de oorlog (onze oorlog) in Oekraine financiert.
  Net zolang tot er een nieuwe regering gevormd wordt.
  De VVD, geraffineerde glibberige gluiperdpartij.

 8. https://www.frontnieuws.com/japanse-onderzoekers-waarschuwen-voor-de-risicos-van-bloedtransfusies-van-covid-gevaccineerde-mensen/#comment-281420

  1. wil-macht, 2. liefde-wijsheid, 3. actieve intelligentie. Het aantal combinaties van 3 schept 7, 1-2-3 per keer, het is een oude Atlantische formule. 123, 13, 23, 12.
  Er zijn drie typen ziekten naar de aard van de stralen, 3 = syfilis uit Lemurië, 2 = tbc uit Atlantis toen gierigheid en diefstal de hoofdzonde was, 1 = kanker (Arisch) die een reactie is op de 1e straal die tot overdreven groei, uitwassen, leidt. Corona valt in de categorie van de 2e straal.

  Ik wil hier nog aan toevoegen dat de enige ziekte de gierigheid zelf is. Die zelfs het fysieke lichaam van generatie tot generatie verder vervormt.
  Er worden tal van namen aan verbonden en de gierigheid heeft steeds andere symptomen, het eerste is geld. En de snuggere snotapen willen geld dan afschaffen als humane geste. Er zijn altijd mensen die meer willen dan de ander en zij beheersen de ethiek. Ze intimideren iedereen met hun kasten van huizen (de bouw is altijd fraude geworden). Alle religies en ethische systemen draaien hierom, dat het de duivel is. Dat aspect van heidendom of atheïsme brengt de geldwolven en de socialisten samen.

  Ziekten zijn de uiteindelijke vervormingen van de stralen, de glamour.

  • Als je bescheiden wil zijn, dan ben je verplicht dros uit de rest van de wereld binnen te halen. De Chinezen zijn in; het hoeft geen betoog dat ze de gedegenereerde afstammelingen zijn van het ras van Atlantis. Ook mopshondjes zijn in net als die leuke diertjes met datzelfde soort uiterlijk uit Azië.

 9. 49 jaar gewerkt met kinderen ,
  Als een kind is gevaccineerd zijn KUNNEN ZE HET NIET MEER KRIJGEN ]LEVENS LANG INMU ze hebben er geen las meer van en kunnen ongevaccineerde niet aan steken
  en ni een groep waar enkel niet geprikt zijn komt het maar zelden voor dat er en uitbraak is
  worden ze dan toch ergens besmet houden …..ze het kind gewoon thuis ,lekker uit zieken Dat is voor KINDER ZIEKTENS kinkhoest enz
  zelf ben ik ook nooit geprikt en heb elke kinder ziekte door gemaakt ,ben kern gezond

 10. Alles in de huidige wereld is tegenstrijdig: Waarom bang zijn van ongevaccineerde kindertjes als je eigen kind “veilig” gevaccineerd is? Ga je in deze foute denkrichting mee dan is het dus zo dat de vaccinaties blijkbaar niet werken, maar als ze niet werken heb je ze ook niet nodig.
  Een andere is de linkse politici die het steeds hebben over inclusiviteit, iedereen hoort erbij enz., maar vervolgens roepen ze dat ze keiharde oppositie gaan voeren tegen intolerantie (van de andere partijen). Ze tolereren dus zelf niet de rechtse partijen die overigens meestal veel toleranter zijn naar alles en iedereen.

 11. De Mengele partij D666 heeft bloed geroken en worden steeds driester. Vrijwillige (en nog net niet verplichte?) euthanasie, orgaanoogsten zonder narcose op nog steeds levende mensen, abortus, kinder mutilatie, drang en dwang vaccinaties en nu, als het aan hen ligt, gedwongen vaccinaties. Wat komt straks? Het kruisen van mensen met dieren en chips? But don’t mention the war🤮

  • Sorry, had even niet opgelet, het blijkt dat de VVD die prikken wil verplichten. Voor de rest is het toch voornamelijk D666 dat zo’n griezelige rol in het politieke theater speelt.

   • VVD & D666 zitten in dezelfde fractie Renew Europe in het overbodige & door lobbyisten bespeelde europarlement, onder het motto lood om oud ijzer.

  • Autisme was in Amerika een tijdlang het gevolg van zgn. Vaccinatie.
   De verantwoordelijken wisten dit maar hebben dit toen onder de pet gehouden.
   Ook in Duitsland, het zgn. Contergan schandaal.
   Eveneens met medeweten van hooggeplaatste verantwoordelijken.
   De lijst is eindeloos.
   Toch blijven mensen naief en volgzaam.

 12. Dat vroeg ik me ook af, waarom die ouders die hun kinderen wel laten vaxxen ons ouders die hun kinderen niet laten vaxxen a-sociaal vinden etc.
  Nu las ik dat dat te maken heeft met dat de 1e BMR (bof/mazelen/rode hond)vax met 14 maanden gegeven wordt en ze doodsbang zijn voor hun baby’s die jonger dan 14 maanden zijn dat die besmet worden.
  Ze zijn helaas zo gebrainwashed door de overheid en big pharma dat ze niet weten (want ze geloven de overheidspropaganda klakkeloos en gaan niet zelf op onderzoek uit om die propaganda op waarheid te checken) dat een federaal hooggerechtshof ooit uitgesproken heeft dat het mazelenvirus niet bestaat, zie dit artikel:
  https://leefbewust.nu/mazelenvirus-bestaat-niet/#

  Ik heb zelf als kind (in de jaren ’70) de bof, mazelen en rode hond gehad en in mijn tijd waren het gewone kinderziekten, dus ik verbaas me er nog steeds over dat ze tegenwoordig als een soort van levensgevaarlijke ziekten worden gezien en een meldingsplicht naar het RIVM hebben.
  Ik heb trouwens als kind helaas wel de kindervaxxen gehad die toen gegeven werden (waren in die tijd alleen maar de herhaaldelijke DTP vaxxen, dus toen nog geen BMR en al die andere troep die ze nu tegenwoordig inspuiten), en had als hele jonge baby veel last van terugkerende meerdere grote hardnekkige steenpuisten tegelijkertijd in mijn nek, herhaaldelijke ooronstekingen en was (ook in de rest van mijn jeugd) vaak verkouden en had jaarlijks (tot mijn 29e) een keelontsteking (trouwens, sinds ik op mijn 29e gestopt ben, ik ben inmiddels al in de 50, met melk en yoghurt te eten/drinken en met vlees/kip/vis te eten, heb ik nooit meer een keelontsteking gehad!).

  • Nog even ter aanvulling op mijn bericht van 12.07u:
   Ik leg een link met de vaxxen dat ik al die steenpuisten als piepjonge baby had en oorontstekingen en keelontstekingen had.
   Daarnaast had ik ook de pech dat mijn moeder geprobeerd heeft mij borstvoeding te geven maar dat dat niet lukte (omdat het heel erg veel pijn deed en ze tepelkloven en borstontsteking kreeg) en ze het na een paar dagen opgaf van de pijn.
   Nu was er in die tijd ook helemaal geen begeleiding op dat vlak, dus vermoedelijk heeft ze mij niet goed aangelegd.
   Maar ik heb dus kunstmelktroep gehad i.p.v. moedermelk.
   Dus wie weet heeft mijn lichaam ook díe troep (naast de vaxxintroep en de fluortabletjestroep) op alle mogelijke manieren (zoals dus via die grote steenpuisten, oorontstekingen, keelontstekingen en verkoudheden) geprobeerd eruit te werken.

   • Ja, daar kun je met zekerheid vanuit gaan.
    De cabal heeft alles in zijn zak, en ook de hele medicijnen industrie, en opleidingsinstituten, werkelijk alles.
    En zij doen er dan ook alles aan om ons afhankelijk, volgzaam en wilsloos te maken en te houden.
    Neem maar nooit iets van hun troep, Savita, dan zul je je geheid een heel atuk beter voelen denk ik.
    De cabal heeft zich sinds de oudheid mooi weten te vestigen en te verdedigen.
    Khazarian maffia zegt je dat iets?
    Of de Annunaki?
    Zo zijn er tal van zulke besvhavingen geweest in de oudheid die ondanks hun succes niet hebben lunnen standhouden.
    Mede doordat alles door deze bloedlijnen was geinftreerd.
    Alles wat er om ons heem gebeurt is daadwerkelijk gepland door zeer kwaadaardige ‘mensen’…

 13. De enigste pandemie waartegen massaal ‘gevaccineerd’ moet worden is Rutte en zijn linkse ‘socialistische’ clique van hybrid reptielen met hun plan deze wereld tot lijfeigenen te maken.
  Wij zijn een godsgeschenk en hebben een hele grote rol te vervullen in onze galaxy in de toekomst, maar dat is onmogelijk als wij het prive bezit zijn van die kwaadaardige Draco Reptilians en hun Tall Grey alliantie.
  Zodra zij aan ons goddelijke dna gaan knutslen om van ons een bio-technologische hermafrodieten slavenras te maken, is er voor ons geen enkele hoop meer om bij God te komen, en al helemaal niet meer een eventuele aansluiting kunnen vinden met de Galactische Federatie van vrije liefdevolle werelden van het licht.
  Alles, maar werkelijk alles is in het werk gesteld om ons dit onmogelijk te maken.
  De Draco Reptilians zijn al mjoenen jaren in conflict met de galactische federatie.
  De Reptilians is het kwaadaardige en demonische fassistische ras waartegen al eeuwem gevochten wordt door de federatie.
  Zij zijn ons kapot aan het maken, ons aam het knechten, zelfs God blijft niet gespaard.
  Wij mogen dit nooit en te nimmer laten gebeuren!
  Dit is geen grap en zuig dit niet uit mijn duim.
  Ik ben zelf in kontakt geweest met deze ‘beschavingen’, en weet waarover ik spreek.
  Maar als je mij dit 4 jaar geleden had gezegt had ik je voor gek verklaard, maar dit is echt, beste mensen.
  Onze regeringen weten dit al sinds mensenheugnis en werken nauw samen met deze kwaadaardige rassen.
  Als dit gebeurt zijn we hun eigendom.
  Zelfs god kan ons dan hoogstwaarschijnlijk niet meer redden.
  Wij moeten zo snel als mogelijk aansluiting vinden bij de galactische federatie van vrije liefdevolle werelden van onze galaxy.
  De Dracos zullen ons ook door die vaccins etc nanobots in ons lichaam te plaatsen dat ons de mogelijk tot astraal reizen afneemt, maar ook kunnen ze je algemene geestelijke welzijn en gemoedsrust op deze manier beinvloeden.
  Zij doen er werkelijk alles, maar ook echt alles aan, om ons het zwijgen op te leggen en ons voor eens en voor altijd te kmechten.
  Daarnaast heeft de ligging van onze planeet een gunstige plaats dat het zo een stuk veiliger maakt voor hun eigen thuisplaneten door de onze om te bpuwen tot een biotechnologische hermafrodiet achtige robotmensenras, volledig wilsloos en horig aan de elite.
  Dat demonische hybride reptielenras dat zich ook al sinds mensenheugnis aan onze kinderen te goed doet, ze martelt, eet, en bloed drinkt.
  Maar omdat zij niet naar de hemel kunnen willen ze hun hel zo gesellig mogelijk maken om het te lunnen uithouden daar door ons daar te werpen voor hun plezier.
  Ik weet het klinlt absurd, maar dit is een zo goed georganiseerd masterplan geweest door de bloedlijnen… uh… het gaat mijn pet even allemaal te boven.
  Hoofdzaak is dat wij voor de zwijnen worden gegooid!
  Er is nog ietsje hoop, maar of dit afdoende is betwijfel ik.
  Sterkte.
  Ook in het hiernamaals.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in