Als wij het niet stoppen, zullen wij slaapwandelend door de poorten van de hel gaan, een enkele reis naar digitale dystopie.” ∼ Dr. Mike Yeadon

Ik kwam een juweeltje tegen op een van mijn Substack berichten, waarin ik het had over CBDC en het Digital Transaction Control Grid. Wanneer u door de commentaren scrollt, ziet u een lang bericht, dat niet voor niets lang was, want het komt van niemand minder dan Dr. Mike Yeadon, schrijft The Vigilant Fox.

De moeite is veel groter dan een “normale opmerking,” en de boodschap was te belangrijk om te laten staan. Dus, weet u wat? Laten we Dr. Yeadon de megafoon geven. Hier is wat hij te zeggen had over het opkomende controlenetwerk:

Totalitaire controle was altijd al het doel: dit is wat wij kunnen doen om hun agenda te dwarsbomen. Als wij het niet stoppen, zullen wij slaapwandelend door de poorten van de hel gaan, een enkele reis naar digitale dystopie.

1. De wereldwijde COVID-fraude heeft als doelstellingen totalitaire controle.

2. Een deel van die controle wordt bemiddeld door iedereen te dwingen een verplichte digitale ID te hebben & te tonen. Massavaccinatie is zeer succesvol geweest in het contrasteren van een deel van dat controleraster.

3. Het tegenwicht kan gedwongen worden om verplichte digitale ID te aanvaarden door aan te geven dat het nodig is om toegang te krijgen tot een beperkte maar essentiële hulpbron, zoals voedsel of benzine. Ik geloof dat daarom beide onder bedreiging zijn, zodat zo’n rantsoenering ingevoerd zou kunnen worden en we zouden geen gemakkelijke manier hebben om er tegen te argumenteren.

  Franse verzetsstrijders vernietigen massaal 5G-netwerken

4. Zodra we allemaal zo’n digitale ID gebruiken, zouden de oplichters een nieuw pandemisch virus kunnen uitroepen en vaccinatie verplicht kunnen stellen als voorwaarde om die ID geldig te blijven (geen prik, geen energie/voedsel).

5. Het andere element van het controlenetwerk is de cashloze digitale valuta. Om de haverklap zal ons verteld worden dat alle vertrouwen in de bestaande soevereine munten verloren is, secundair aan het overmatig drukken van geld om mensen en bedrijven te steunen tijdens “de pandemie”, denk ik. Ik weet niet hoe dit zal uitpakken, maar ik vermoed dat degenen die hier de drijvende kracht achter zijn, hun nieuwe e-dollarrekeningen al aan het financieren zijn, en wat oud geld op een veilige plaats aan het zetten zijn. De rest van ons zal weggevaagd worden, tot de grond toe afgebrand. We zullen een volstrekt ontoereikend UBI [Universal Basic Income krijgen], en er zal geen mechanisme zijn om in beroep te gaan.

Wat te doen?

A. Ophouden met te doen alsof alles oké is, dat het maar een virusje is, dat de regering dit onder controle heeft en dat weldra alles weer normaal zal worden. Dat zal niet gebeuren. Wij worden overal aangevallen door de 0,0001%. Als wij hen niet tegenhouden, zullen wij slaapwandelend door de poorten van de hel gaan, een enkele reis naar digitale dystopie.

B. Maak iedereen wakker die nog niet wakker is. Help degenen die zich nog maar net onwennig verroeren om in te zien dat wij te maken hebben met de eerste werkelijk existentiële bedreiging voor de Vrije Mensheid.

  Vaccinatieschade nu alomtegenwoordig in Denemarken als "Omicron" ziekenhuisopnames die voornamelijk voorkomen bij "volledig gevaccineerden"

C. Weiger alle c19-vaccins. Wat u al gedaan hebt, is gedaan, maar zwicht niet voor meer.

D. Weiger alle regels te respecteren die fysiek genegeerd kunnen worden en die betrekking hebben op de gefingeerde pandemie (maskers, lockdown, een vaccinpas tonen om welke reden dan ook, behalve bij grensovergangen, en gebruik dan uw paspoort).

E. Blijf contant geld gebruiken. Er is absoluut geen reden om contant geld te schrappen. Het bestaan ervan beperkt de macht van de uitvoerende macht om voor altijd alles over u te weten te komen. Als contant geld wordt ingetrokken, is dat het einde van de vrijheid, van de politieke campagne, van de privacy.

F. Om de inzet te verhogen, ik ben er zoveel mogelijk van overtuigd dat de elites van plan zijn de meesten van ons te vermoorden, gebruik makend van de totalitaire tirannie die dit systeem hun zal geven als wij passief blijven.

LAAT HET NIET GEBEUREN!

Dank u, Dr. Yeadon, voor alles wat u doet en voor de tijd die u genomen hebt om deze buitengewone nota samen te stellen.

Als u meer van Mike wilt horen, volg dan zijn Telegramkanaal  of lees waarom hij aanraadt om altijd het verhaal van de regering in twijfel te trekken.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Angstaanjagende voorspelling van het dagelijks leven na de Great ResetVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelSituatierapport Oekraïne – Verslag ter plaatse – Ingestorte Oekraïense frontlinie
Volgend artikelWaarom promoten de globalisten het idee van mensenvlees?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

22 REACTIES

 1. Probleem is dat de meerderheid de centralistische structuren door werk, kopen bij grote globalistische ondernemingen, kuddegedrag, betrekken van (fake)informatie via de staatspropagandamedia etc. het systeem ondersteunen zonder het in de gaten de hebben. Verandering van manier van leven richting decentralisme, lokalisme, ruilhandel etc. heeft op termijn veel meer effect dan welke demo/protest dan ook.

  • Heb ooit eens aan een goedbedoeld georganiseerde ruilkring deelgenomen. Daar zat een groenslinks mens in het bestuur die niet uitbetaalde. Eruit gestapt.

  • 👍bij ons in de directe omgeving word veel groenten en fruit in de achtertuinen verbouwd.
   We spreken af wie welke groenten kweekt.
   En dat gaat over het algemeen goed.
   Ook winnen we zaden.

   De overschotten worden bij een v.d. hobbykwekers in een schuurtje gebracht, waar omstanders ze kunnen kopen.
   Dit alles op basis van vertrouwen in elkaar.

   Ieder die wat koopt schrijft zijn naam in een schrift en wat gekocht is plus wat er voor betaald is.

   Zo ook met goederen die niet meer gebruikt worden.

   Ook garage -en kofferbak verkoop is een succes.
   Dit word al vele tientalle jaren zo gedaan.

   Er zijn winkels genoeg in de omgeving, waar te koop is wat iedereen nodig heeft.

   Dat is het punt ook niet.

   Op een bepaald moment is men zich ervan bewust geworden, dat wat afgedankt word een ander blij kan maken.

   Natuurlijk zijn er zaken die in zo’n ruilhandel niet te krijgen zijn.

   B.v. b. inktpatronen voor printers.
   Ik noem maar wat, daar moet je voor naar de winkel of via internet.

   Zelf probeer ik zoveel mogelijk internet aankopen te vermijden.
   Evenals internetbankieren en verzekeringen.

   Alles via de post op papier.

   Alleen is dat steeds moeilijker geworden.

   Maar waar een wil is, is een weg.

   • Dat leest als een mooie en slimme samenleving. Mijn woning heeft een klein tuintje. Toen ik er kwam wonen heb ik er wat tegels uitgetrokken en wat boompjes geplant die ik weliswaar kort moet houden vanwege protocollen. Geeft leven, schaduw en mulch. Daarna begon ik inheemse zaden te planten. Alles aan blad en tak wat ervan afkomt, gebruik ik als mulch of maak er natuurlijke fertilizer van of gaat in de compost bin en een deel gaat in de drogerij voor consumptie. Daarna begon ik biologische zaden en/of op de vensterbank gekweekte groenten in de aarde te steken. Het inheemse groen (eetbaar) moest ik daarmee wel iets uitdunnen vanwege ruimte gebrek. Ieder jaar geef ik een aantal van mijn buren wat zaden en/of een of meerdere zelf opgekweekte groente plantjes met daarbij zonodig wat tips. Voor de aardigheid en om hen aan te sporen meer te investeren in eetbaar groen in plaats van in tuincentra planten. Slechts weinig van mijn buren zien de lol ervan in om eigen tomaten en winterharde aardbeien op te kweken, maar het overschot aan tegels laat men toch liever liggen. Kippen mogen we niet hebben (helaas). Waar ik kan laat ik iets in zaad schieten om de zaden te verzamelen. Ben er nog niet achter hoe ik in een zomerwarme woning zonder elektriciteit om te koelen het beste de zaden kan bewaren. Misschien heb je een tip @Gamble of iemand?

    Goede, maar overbodige spullen alsook boeken gaan hier naar een daarvoor bestemd plekje om zonder betaling te mogen meenemen. In mij zit verder geen handelaarsgeest en een kofferbak heb ik ook niet.

    Iemand – #Flardinga – vroeg om ´iets leuks´ op FRONTNIEUWS en de content van David the Good geeft mijzelf al jaren een goed gemoed, dus die zet ik hieronder. Iets om bij te kwijlen, althans dat geldt voor mij, want wat zou ik graag meer grond tot mijn beschikking hebben om me op te kunnen uitleven! Have fun!

    The FIRST (actually second) Thing You Should Do on a New Homestead to ENSURE GARDENING SUCCESS!
    https://www.youtube.com/watch?v=I5W_t9YeUPY

    WE’RE BACK and on a NEW Homestead! Here’s a look at the new garden space!
    https://www.youtube.com/watch?v=HsIepZQeh5s

    • Wel een tip v.w.b. kippen. Overweeg kwartels. Kleinere maar ook veel gezondere eitjes. Ze moeten welbl omheind scharrelen want ze zijn niet hokvast.

 2. Blijf contant geld gebruiken? Ja, dat kan je doen natuurlijk.
  Maar op een dag zeggen ze gewoon dat contant geld uit de handel wordt genomen en dat je er na een bepaalde datum niet meer mee kunt betalen. Geen enkel persoon gaat het geld dan nog accepteren om aan te nemen….en dan?

  • ´Als contant geld wordt ingetrokken, is dat het einde van de vrijheid, van de politieke campagne, van de privacy.´

   Aangaande ruilhandel. Dien je wel iets te ruilen te hebben en dat is niet voor een ieder weggelegd.

   • Tuurlijk wel. Iedereen is gewaarschuwd en had kunnen weten dat fiat geld waardeloos is. Of dacht je dat voor de creatie van de Euro, Gulden, etc, ruilhandel niet voor iedereen was weggelegd. Hoe moeten die mensen al die eeuwen door het leven gekomen zijn.

  • Geld dat buiten de overheid gebruikt kan worden zoals Goud en zilver en wellicht ook Bitcoin.
   Natuurlijk valt dat wel met de acceptatie door de massa.
   Maar goed, Zilver blijft zilver. Goud blijft altijd goud. Ook al gooi je goud in de sloot en vindt deze 1000 jaar later. Het is nog steeds hetzelfde.
   Goud, de king of money , de money of Kings (qoute: Bart Brands)

   • Persoonlijk heb ik er zo geen zin in om me te gaan bezighouden met goud of zilver en weegschaaltjes en kruimels en omrekenen enzovoorts. Maar dat is voor mij. Niet voor mij dus.

     • Bitcoin is zeker een scam welke op grote schaal uitgemolken wordt door dezelfde wallstreet lui die ons proberen te knechten. Wat betreft goud en zilver daarvoor bestaan ook kleine 1 grams muntjes. Goud voor grote, zilver voor kleine bedragen.

      Als genoeg mensen goud en zilver gaan gebruiken om het huidige geld systeem te laten vallen dan komen er vanzelf weer alternatieven voor directe goud en zilverhandel zoals een goudstandaard oid.

    • Dat is wel echt een MSM trol reactie. Gebruik je ook weegschaaltjes en schuifmaatjes om te kijken of je eurotjes wel echt zijn?

     Zilveren guldens en rijksdaalders van voor 1967 zijn prima te gebruiken als betaalmiddel.
     Het goudgehalte van omloopmunten zoals gouden tientjes en sovereigns staat vast, op moderne beleggingsmunten staat het gewicht in oz (31,1 gram) en zijn er bv. in 1/10, 1/20, 1/4, etc.

   • Bitcoin is wel de domste “investering”. Erg dom en gevaarlijk om afhankelijk te zijn van het medium van de criminelen zelf!!!

    Zaden, kennis, vaardigheden, menselijkheid. Dát zijn de ruilmiddelen.

  • Nu alvast Wiener Philharmoniker 1 ounce sterling zilveren munten kopen en als de tijd rijp is daar je lokale betalingen mee gaan doen en digitale betalingsmiddelen zo min mogelijk of niet gebruiken.

 3. Digitaal geld… alle digitale overheidsprojecten zijn mislukt, SPEER, C2000, toeslagenuitbetalingen bij de Belastingdienst, noem maar op. De enige die er rijk van worden zijn de (IT) consultants (die niet in loondienst zijn)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in