SARS-CoV-2 een ‘in het laboratorium vrijgelaten, door het laboratorium ontwikkeld’ virus. Het bewijs is nu overweldigend dat SARS-CoV-2 en de COVID-19 pandemie het resultaat zijn van een laboratoriumuitbraak. Hoewel niemand had gedacht dat we in ons leven meer vrij en ongecensureerd zouden kunnen spreken in veel kanalen, zoals online, gelooft Cummins dat de waarheid naar buiten zal komen.

“Als we in een rechtszaal zaten, en er was een jury geselecteerd op basis van het feit dat ze een objectief oordeel konden vellen, dan zouden vanwege het overwicht aan bewijs nu zonder twijfel winnen”, zegt Cummins, .

“Ze verdienen miljarden dollars aan een in het lab ontwikkeld virus dat nooit had mogen bestaan en dat ook niet zou hebben bestaan als het publiek ervan had geweten. Maar ze opereren in het geheim en we begrijpen niet dat het militair-industrieel complex niet alleen een dreiging is van een nucleaire oorlog of een conflict dat escaleert in dat.

Deze mensen zijn op dit moment een bedreiging met wat ze globaal doen. Ze ontwerpen dingen waar SARS-CoV-2 vergeleken bij minder bedreigend is”.

Waar Cummins op doelt is controversieel “gain-of-function” (GOF) onderzoek, dat verwijst naar studies die het vermogen van ziekteverwekkers om ziekten te veroorzaken vergroten, bijvoorbeeld door ze virulenter of gemakkelijker overdraagbaar te maken. Omdat GOF-onderzoek kan worden gebruikt om ziekteverwekkers beter in staat te stellen mensen te infecteren, houdt het grote risico’s in voor de bioveiligheid.

Veel deskundigen, waaronder Jonathan Latham, Ph.D., een moleculair bioloog en viroloog, en Allison Wilson, Ph.D., een geneticus, geloven dat GOF-onderzoek uitgevoerd aan het Wuhan Institute of Virology (WIV) “een essentiële oorzakelijke rol heeft gespeeld in de pandemie”. Verkerk vraagt Cummins of hij denkt dat SARS-CoV-2 een toevallige ontsnapping was als gevolg van GOF-onderzoek of een doelbewuste introductie, waarop Cummins antwoordt dat dat eigenlijk er niet toe doet – hoe dan ook, het is een ramp:

“Wetenschappers zijn op dit moment bezig het SARS-CoV-2 virus zo te manipuleren dat het de fundamentele immuunrespons van mensen kan overleven. Denk hier eens een minuutje over na…

Als er een andere versie op de markt komt – of het nu opzettelijk of per ongeluk is, dat maakt niet uit – maar het is een versie die zodanig is opgevoerd dat je natuurlijke immuunsysteem het niet kan afweren, dan wordt het heel moeilijk om te praten over de veiligheid van vaccins en keuzevrijheid. De globalisten zien nu dat ze de macht en controle kunnen consolideren van wat lijkt op een toevallige ontsnapping. Dit zal ook met andere varianten kunnen gebeuren”.

GOF mazen moeten gedicht worden

De omstreden onderzoekscommissie van de WHO, belast met het vaststellen van de oorsprong van SARS-CoV-2, maakte bekend dat het Wuhan Institute of Virology (WIV) en twee andere bioveiligheidsniveau-4 laboratoria in Wuhan, China, niets te maken hadden met de COVID-19 uitbraak in februari 2021.

  Traumanatie

Sindsdien heeft het WIV vermeldingen van zijn samenwerking met het National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID), dat deel uitmaakt van de National Institutes of Health (NIH), en andere Amerikaanse onderzoekspartners van zijn website verwijderd. Het heeft ook beschrijvingen van GOF-onderzoek naar het SARS-virus verwijderd.

De regering van de VS heeft toegezegd haar inspanningen te verdubbelen om de werkelijke oorsprong van COVID-19 te achterhalen. Beijing heeft verklaard dat het het onderzoek als afgerond beschouwt, maar verwacht wordt dat een Amerikaans onderzoek de informatie van het WIV zal onderzoeken die in het bezit is van het NIH, het NIAID, het U.S. Agency for International Development, het Ministerie van Defensie, het Ministerie van Binnenlandse Veiligheid, de EcoHealth Alliance en de National Science Foundation.

Ondertussen heeft de Senaat een amendement goedgekeurd om Amerikaanse financiering van het WIV te verbieden, terwijl een ander amendement Amerikaanse financiering van GOF-onderzoek in China verbiedt. Dit is een stap in de goede richting, maar het gaat lang niet ver genoeg en zal op geen enkele manier een nieuwe door de mens veroorzaakte pandemie voorkomen, omdat dit soort onderzoek over de hele wereld wordt gedaan, niet alleen in China.

Tenzij de Amerikaanse regering GOF-onderzoek binnen haar eigen grenzen verbiedt, en de rest van de wereld aanmoedigt dit ook te doen, is er niets dat onderzoekers ervan weerhoudt een andere dodelijke ziekteverwekker te creëren die nooit op natuurlijke wijze zou zijn ontstaan. Zoals Cummins stelt, moeten we alle mazen dichten en GOF-onderzoek illegaal maken, anders is het slechts een kwestie van tijd voordat een ander gemanipuleerd virus wordt losgelaten.

Cummins vermeldt dat enig bewijs suggereert dat ook HIV mogelijk in het laboratorium is vrijgekomen, samen met de ziekte van Lyme, waarvan hij zegt dat het een chemisch en biologisch wapen zou kunnen zijn dat is ontsnapt.

“Het is hier, en het medische establishment probeerde eerst te zeggen dat het allemaal tussen je oren zat, en is vervolgens erg terughoudend geweest om te kijken hoe ingewikkeld de symptomen zijn en hoe ernstig deze ziekte is. En de reden waarom het zo ernstig is – dit is niet zoals andere ziekten waar ze naar kijken – is omdat dit ding werd bewapend om te worden gebruikt in de oorlog. Het werd gebruikt in verschillende gebieden van de Koude Oorlog en de Hete Oorlog”.

Angstaanjagende voorspelling van het dagelijks leven na de Great Reset

Cummins bespreekt ook de andere kant van de Great Reset, en wat er sociaal en politiek zou kunnen gebeuren als de technocraten erin slagen de macht over te nemen. De langetermijnagenda gaat niet over COVID-19 of zelfs maar de invoering van een bioveiligheidsstaat, maar zal worden gebruikt voor de uitroeiing van homo sapiens – het einde van de mensheid zoals u die kent.

  Denemarken factcheckt bangmakerij over Covid-19, wil vaccinatieprogramma stopzetten

Dit is geen giswerk. De notie van transhumanisme wordt actief onderzocht en verkend. In een artikel getiteld “Looking Forward to the End of Humanity,” merkte The Wall Street Journal op dat COVID-19 “de belofte en het gevaar van ’transhumanisme,’ het idee om technologie te gebruiken om ziekte, veroudering en dood te overwinnen, voor het voetlicht heeft gebracht”.

Een van de problemen is dat, als je eenmaal toegeeft, je slaaf wordt van het systeem, en juist die dingen die ons menselijk maken – zoals onafhankelijkheid van geest – zijn verdwenen of nutteloos gemaakt, omdat de technocraten alles controleren. Er is een verlies van vrije wil als mensen macht overdragen aan technologie en biotechnologie. Zelfs de voortplanting zoals je die nu kent zal worden aangetast. Cummins legt uit dat het vergelijkbaar is met communistisch China:

“Aan de oppervlakte lijkt het op verlicht kapitalisme … maar een middenklasse persoon in China heeft geen rechten vergeleken met de resterende rechten die wij hebben. Je kunt in China niet op het internet gaan en informatie vinden die de regering niet wil dat je ziet, punt uit. Het hoeft niet te betekenen dat we arm zullen zijn. We zullen nog steeds een zeer grote middenklasse hebben.

Er zal geen werk zijn voor de lagere klasse, maar ik denk dat ze gewoon denken dat ze hen een soort symbolisch loon kunnen geven, en ze lijken er niet om te geven dat we ons niet meer zullen kunnen voortplanten en reproduceren zoals we dat nu doen. Het is een ernstige zaak dat we deze chemicaliën in het milieu hebben die het aantal zaadcellen verminderen en het moeilijker en moeilijker maken voor mensen om op natuurlijke wijze kinderen te krijgen.

Het is alsof de elite, de globalisten en transhumanisten, het niets kan schelen, omdat ze hiervan zijn afgeschermd en zij denken dat kunstmatige inseminatie goed is voor iedereen. Op die manier kunnen we onder meer de bevolking controleren”.

Uw financiële leven zal ook worden gecontroleerd

Elk facet van de samenleving is het doelwit als onderdeel van de Great Reset. Het Wereld Economisch Forum (WEF), een belangrijke promotor van de Reset, is zeer uitgesproken over het afschaffen van contant geld en het overgaan op een centraal gecontroleerde digitale valuta. Wanneer en als dit gebeurt, zal het fungeren als een nieuwe laag van controle en toezicht.

“We moeten mensen voorlichten over wat er op dit moment in China gebeurt. In China is je bankrekening gekoppeld aan je gedrag, en als ze je iets willen verbieden, zul je economisch niet overleven.

Ik denk dat de mensen niet helemaal begrijpen hoe het is, deze digitale valuta gecontroleerd door de centrale banken, door de overheid. We moeten dit systeem bestrijden en ons realiseren dat surveillancekapitalisme niet in de toekomst ligt.

  Nieuwe studie: Meer dan vier COVID-prikken veroorzaken een bijna volledige ineenstorting van het immuunsysteem bij muizen

Het bestaat al in de Verenigde Staten, en ze hebben gewoon de deal nog niet gesloten zoals de Great Reset van plan is. Dingen als contant geld gebruiken, lokaal kopen, lokaal voedsel verbouwen, sterke regeringen opbouwen – we moeten de macht decentraliseren”, zegt Cummins.

Het herscheppen van China’s sociale kredietsysteem is op dit moment waarschijnlijk gemakkelijker dan iemand zou durven te denken, en het zou waarschijnlijk niet lang duren om het te implementeren. Er zijn geen wetten om het surveillancekapitalisme aan banden te leggen, en de enige reden waarom het de afgelopen 20 jaar heeft kunnen floreren is omdat er geen wetten tegen waren, voornamelijk omdat het nooit eerder heeft bestaan.

Surveillance is de grootste winstgevende industrie op de planeet geworden, en uw hele bestaan is nu het doelwit van winstbejag.

We hebben een participerende democratie nodig, geen Great Reset

Cummins dringt er bij het publiek op aan om te stoppen met vechten over politieke termen en ideologieën en in plaats daarvan samen te komen voor een participatieve democratie, waarin mensen controle hebben over het beleid dat hun dagelijkse leven beïnvloedt. Dit zou de dominantie van miljardairs en corporaties elimineren, wat het tegenovergestelde is van wat de Great Reset probeert te bereiken.

“We moeten het militair-industrieel complex op wereldschaal neerhalen en terwijl we dit doen het ombuigen naar pacificatie en conflictoplossing. En ik geloof echt dat we dit kunnen doen. Het is interessant dat een groot percentage van de politie en mariniers COVID-19 vaccins weigert, omdat ze niet alleen sceptisch staan tegenover COVID-19 maar ook tegenover het eliteverhaal. De oplossing zal liggen in kleine, lokale bewegingen die hun macht behouden.

Er zijn een miljoen verschillende gemeenschappen in de wereld. In elk van deze gemeenschappen moeten we ons organiseren en de macht terugnemen… Het belangrijkste is wat we nu doen in onze lokale regio’s. Als we lokale munteenheden willen, cryptocurrencies, die echt werken en die niet door de overheid kunnen worden platgelegd, dan is het nu de tijd.

Maar we kunnen niet in deze richting blijven glijden. We kunnen niet een internet hebben dat gecontroleerd wordt door miljardairs die een Great Reset willen en denken dat ze daar op de een of andere manier naartoe kunnen werken. We moeten ze uitschakelen. We moeten alternatieven creëren, en ik geloof dat we dat kunnen”, zegt Cummins.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De Echte Redenen voor LockdownVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelGênant: slechts 6% van de uitgenodigde Duitse staatstelevisiezender-werknemers kwam voor de vaccinatie opdagen
Volgend artikelMegasteden en stedelijke dystopie – Onze toekomst is gepland
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. Geachte redactie,

  Uw artikel over Angstaanjagende voorspelling van het dagelijks leven na de Great Reset verbaasde mij enigzins.
  Mijn visie over het z.g. virus is dat er geen virus is!!
  Waarom niet denkt u? nou omdat griepverschijnselen al zolang bestaan als de mens bestaat.
  Ook de symptomen van griepverschijnselen zijn al dag en jaar gelijk.
  Wat het verschil is NU en andere jaren is n.l dat ze er met een vergrootglas opzitten en laten zien als iets onwerkelijks.
  Ik verzeker u dat dit zeker niet ongewoon is.
  Ik heb waterdichte bewijzen dat het niet anders is dan anders, dus normaal(via IC verpleegkundige)
  Stel u voor dat er mensen zijn die bewust een z.g. virus maken om mensen ziek te maken, dan lopen de mensen die het maken ook gevaar.
  Of denkt dat ze elkaar vertrouwen op iets wat hun niet ziek zou kunnen maken.(snapt u)
  De hele z.g. virus theorie kan n.l. zo van tafel want het is ONZIN.
  Waarom? Omdat er nooit een bewijs is getoond dat welk z.g. virus bestaat zoals het ons al meer dan 160 jaar wordt voorgespiegeld.
  Firma Pfizer o.a. weet hier alles van.
  Ook alle educatie wat gaat over virustheorie komt vanuit de Farmaceuten en alle belanghebbenden.
  Tom Barnett uit Australie heeft vorig april hierover een video online geplaatst waarin hij precies uitlegt wat virussen nou zijn.
  Hij legt uit dat een virus wel bestaat, maar niet datgene is wat wij al jaren denken dat het is.
  Hij legt uit dat virusdelen eigen afval is van je ontgiftingsysteem van je lichaam.
  Waarom hebben mensen in de meest zonnige perioden van het jaar bijna geen last van z.g. griepverschijnselen? omdat het immuunsysteem dan het sterkste is.(meer zonlicht)
  Hij legt uit dat je ontgifting een continuproces is dat je doorgaans niet merkt, mits we gezond zijn en gezond voedsel eten.
  Maar hij legt uit dat wij steeds meer gemanipuleerd, vaak ongezonder voedsel binnenkrijgen waardoor ons lichaam steeds meer moet vechten tegen gifstoffen.
  De mens wordt steeds ouder en ouder, door deze huidige toegenomen vergrijzing zijn er ook meer mensen die door deze griepverschijnselen kunnen overlijden.
  Dus in verhouding dan he.

  Met de Spaanse griep was het probleem dat mensen ook heel bang gemaakt werden en massaal eigen gemaakte zuurstofmaskers gingen maken en dragen(jong en oud), met alle gevolgen van dien.
  Als jij in 1917 longontsteking kreeg(door de bacterieen van je eigen niet hygienisch textieldoekje) dan denk ik niet dat je veel overlevingskans maakt toch?

  Waarom is de aanval op de mens in 2008-2009 eigenlijk mislukt? Omdat de Media nog niet volledig in handen was van dezelfde mensen die de huidige crisis hebben veroorzaakt.
  De Mexicaanse griep was een voorbode en we trappen er weer in.(banken crisis)

  Europa is failliet en de pensioenfondsen net zo!

  Het gaat niet over een virus, het gaat over slaven en luxepaarden.(werkmieren en Koningin)
  Er zijn n.l. in ons westers systeem te weinig slaven t.o.v. de managers e.d.
  Want als de balans goed zou zijn dan is het financieel systeem ook goed, en dit is helaas niet het geval.
  Voor iedere met de handen werkende op de vloer, staan 12 managers!!!!!!!!

  Daar waar de balans enigszins wel nog goed is, is in China en omringende landen.
  Dit is ook de reden dat MOTOR van de wereld =China!!!!!!
  Waar is het allemaal begonnen? In China
  Waar zijn de mensen het meest manipulatief en volgzaam? In China
  Waar zit de Grootste industriele macht van de wereld? In China
  Waar ligt een groot deel van de Amerikaanse Vloot? Vlak bij de kust van taiwan/ gebied nabij China. Waarom? om China te beschermen natuurlijk. Als je iemand wilt beschermen ga je er naar toe lijkt me?
  Als de motor(geldsysteem voor de eliten) stilvalt of te weinig opbrengt dan zijn de eliten niet blij.
  Een nadeel van de mens(de meeste) is dat ze altijd maar meer en meer willen

  Wie heeft de industrie al meer dan 50 jaar geleden naar China gebracht? Juist…onze eigen grote machtige Westerse industrie.
  Deze industrie is sterk verweven met de machtigste mensen op aarde en overheden.
  Dit is ook de reden dat ze nu mensen uit het systeem willen halen die dus TE DUUR ZIJN.

  Mensen die te duur zijn, te weten:

  Te weten:
  – oudere mensen met Pensioen
  – oudere mensen met AOW
  – oudere mensen zonder hypotheek(huis vrij geen schuld), sterker nog ze hebben nog geld zat
  – oudere mensen blijven te lang in hun woning wonen(jeugd kan niet doorstromen, huizen te duur)
  – oudere mensen die ziek worden kosten te veel verpleegkundigetijd en die is er veel te weinig
  – belasting wacht op erf belasting.
  – mensen met een terechte uitkering
  – mensen met een onterechte uitkering
  – jeugd die niet fysiek meer wilt werken

  De voorbereidingen van deze aanval op de mens, is zeer nauwkeurig gedaan met vele plannen en protocollen die enigszins per land anders zijn, vanwege verschillende culturen.
  Alles wat er n.l. gebeurt IS NIET LOGISCH.
  De meeste mensen die bang zijn kunnen ook niet meer logisch denken……..!!!!

  Mensen die bang zijn kun je nog makkelijker beinvloeden.
  Het is relatief makkelijk om mensen te misleiden, maar het is moeilijker om mensen duidelijk te maken dat ze misleid zijn.

  Ik denk dat ik dan niet meer hoef uit te leggen.
  Ik zie graag een reactie van u, of ik hier te kort door de bocht ga!!!!!!

  p.s. dit is nog maar een korte uitleg van mijn visie!! het is moeilijk dit in een mailtje te omschrijven

  • Zeker kort door de bocht. Met name over de ouderen die al sinds hun 15e jaar (hoge) AOW premie hebben betaald (en waarvan meestal ambtenaren) nog eens extra pensioenpremie. Dus het omslagsysteem waar we mee te maken hebben is een fout systeem. Minister Drees maakt bij de invoering van de AOW die denkfout om niet eerst fondsen op te bouwen (waar je tegenwoordig ook niet blij van wordt ofwel door EU en regeringen worden leeg geroofd) maar de AOW direct als uitbetalingssysteem in te voeren (= dus omslagsysteem). Om nu de “schuld” bij de oudjes te leggen is natuurlijk compleet fout. Ten eerste hebben ze er (buitensporig) voor betaald (vaak rond de 50 jaar hoge premies) en ten tweede zijn de meesten nog zelfstandig en niet in dure met managers, kantoorpersoneel, zorgpersoneel, huisvesting etc. opgesloten. Overigens worden ze hartelijk bedankt voor de wederopbouw na de zware WOII. Geen dank graag gedaan. Dus hou op met die tweedelingsgedachte! Dat is nou juist wat als die Schwab figuren willen: Tweedeling!

 2. De regeringen hebben sinds WO II bewust de woningnood in stand gehouden. Al in de jaren 50 moesten echtpaartje bij Ma en Pa op een zolderkamertje intrekken, de meesten weten dat nog wel. De jeugd wil nu een gloednieuw koophuis, ook elk jaar naar Ibiza om te feesten, een vaatwasmachine, een vette auto. Nou ons is geleerd dat je een euro (gulden) maar 1x kon omdraaien. Laten ze nu ook nog eens de pech hebben dat onze klote regering elk jaar 100.000 opvreters binnenhalen, die wel in die luxe mogen baden en zelfs geen cent hoeven uit te geven aan huizen, voedsel, bedden en bad. Ze geen cent belasting betalen, maar alleen maar belastinggeld kosten. 100.000 van die piepeltjes x 100.000 euro (berekend door het CBS) = volgens mij nog steeds 10.000.000.000 euro. Daar kunnen ze die hele klimaatwaanzin zelfs mee betalen maar het is nog erger…daardoor ! kan de jeugd niet uit de voeten. “Hun huizen” worden gekaapt en zelfs aanstalten om te bouwen IS NOG STEEDS niet gemaakt. Om je dan nog maar niet te ergeren aan al die lieden uit ver-weg-niestan die hier de boel naar de kloten helpen met hun criminele gedrag en klachten over een trage Wifi verbinding. Tis niet om je dood te lachen maar te huilen. De Albert Heyn lacht zich kapot met hun omzet stijging van staatswege gefinancierd en de ziekenhuizen vol met “donker getinte” zieken met dure operaties. En die arme autochtone kassajuffrouw bij de Blokker betaalt wel netjes even minimaal 135 piek zorgkosten per maand met een eigen jaarlijkse bijdrage van 385 piek….en dat van een armetierig minimumloontje, 20 jaar wachtend op een woning…DAT IS ONZE JEUGD, zonder TOEKOMST!

 3. Dag Frontnieuws, dank voor al jullie mooie werk. Ik ben erg begaan met deze periode maar ben ook gefascineerd. Mijn intuïtie vertelt me dat we dit doormaken om het tegendeel, namelijk een mooie wereld, te bewerkstelligen. We hebben dit contrast nodig om het andere te creëren. Als ik denk aan het beroemde Double Slit Experiment waarvan men zag dat lichtdeeltjes zich gedroegen volgens de gedachten en de verwachtingen van de wetenschappers die ze observeerden, als partikels of golven. Hierin zag men dat gedachten wel degelijk behoren tot en tegelijk ook sturen wat er zich in de sub-atomische wereld afspeelt. Zo kunnen we bijna zeggen, hoogstwaarschijnlijk, dat we nu op ons af krijgen wat we denken; zijn we nog teveel kwaad op onszelf of de anderen? Houden we wel van onszelf en zo ook de anderen? Zitten we nog vast in oude, verdrongen wondes en frustraties, ook doorgegeven door vroegere generaties? Werken we wel genoeg aan het helen van onszelf? Mijn gevoel is dat als we onszelf helen komt er een enorme golf van goedheid, welbevinden en creativiteit op ons af, een prachtig leven voor allen. Alles wat we meemaken nu is alles wat we aantrekken, net door het sturen van negatieve ladingen op alle mogelijke vlakken. Er is werk aan de winkel, maar als dit ingezien wordt verdwijnt het kwaad en de miserie. Want wat we zien en meemaken is een afspiegeling van onszelf.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in