Pixabay

Om te begrijpen waarom zoveel mensen over de hele wereld, waaronder gezonde jonge mensen, plotseling last krijgen van ontstoken harten net nadat ze zijn gevaccineerd tegen Covid-19, moeten we ons richten op de bron van deze gevaarlijke ontsteking, schrijft S.D. Wells.

Wanneer zich bloedstolsels vormen in diepe aders, heet dat diep-veneuze trombose (DVT), en dit kan gebeuren als iets de bekleding van het bloedvat beschadigt of het bloed gemakkelijker doet stollen. Als dit één keer gebeurt, zijn er meestal meer bloedstolsels op komst. De meeste artsen in Amerika zijn volkomen “perplex” en kunnen niet achterhalen wat de bloedstolsels veroorzaakt. Zij zouden gemakkelijk kunnen beginnen met het onderzoeken van bloedvaten op mRNA-geproduceerde “eiwitten” die de vaccins, door middel van herscholing van de cellen, verspreiden door het lichaam van de onlangs met Covid gevaccineerde slachtoffers.

We kunnen nu vaststellen, dankzij de Covid-vaccin wetenschappers die onlangs de klok hebben geluid, dat er een hoger dan gebruikelijk risico op bloedstolsels bestaat voor deze gevallen van ontsteking van het hart, omdat het overbelast is om bloed langs al deze “wegversperringen” van eiwitten, prionen en ziekte nabootsende fragmenten te persen die rondzweven in de bloedvaten, vastplakken aan de binnenwanden van de vaten, schade en ernstige ontsteking veroorzakend.

Covid-19 mRNA-vaccins instrueren uw cellen om onbeperkt eiwitten en prionen te produceren die het bloed verstoppen en hartontsteking VEROORZAKEN

Er is een combinatie van ontsteking en stolling in de vaten die veneuze trombo-embolie (VTE) veroorzaakt. Dit is de reden waarom alle fabrikanten van Covid-19 vaccins klinische proeven hebben overgeslagen en voor de injecties “noodtoestemming” hebben gekregen, omdat ze door de Amerikaanse gezondheidsautoriteiten FDA en CDC worden beschouwd als “medische experimenten,” en dit is nog steeds aan de gang. Het is één groot medisch experiment dat bloedstolsels, hartontstekingen en de dood veroorzaakt, maar alle dokters zijn zogezegd verbijsterd en onthutst.

  Waarom we gedwongen worden te vaccineren

Wat een mysterie, hè? Het kunnen toch niet de ongeteste, onveilige, prion-scheppende Chinese griepprikken zijn, of wel? Geen mens of entiteit mag die vraag ooit stellen.

De artsen en virologen zullen de schuld blijven geven aan alles behalve de vaccins, inclusief auto-immuunziekten zoals Crohn’s of Lupus. Binnenkort zullen ze de Delta variant van Covid de schuld geven in plaats van de vaccins.

Uw bloed, als u met Covid-19 mRNA bent ingeënt, raakt nu langzaam verstopt en stolt om te proberen zich te “verdedigen” tegen de eiwitten die uw eigen cellen nu aanmaken – eiwitten die de dodelijke virusstammen van de Chinese griep nabootsen. Uw bloed dat langs deze stolsels stroomt kan ook aan de klonter bijdragen, waardoor de klonters groter en gevaarlijker worden en de stollingsfactor wordt verergerd. Dan neemt de ontsteking toe en stijgt de kans op een hartaanval explosief.

Het antwoord op het verwarrende “mysterie” van hartontsteking vlak na Covid-19 vaccinatie

Dit is het antwoord op het “mysterie” waarom perfect gezonde jonge volwassenen, over de hele wereld, binnen enkele dagen nadat ze Covid-19 “gevaccineerd” hebben gekregen last krijgen van hartontsteking. Ook het eiwit in de niet-mRNA vaccins kan ontstekingen en stollingen veroorzaken, dus geen van de “vaxxers” is veilig. De CDC loog, alweer.

Natuurlijk raakt het hart ontstoken als belangrijke aders verstopt zijn met virus-imiterende eiwitten die aan elkaar en aan de binnenwanden van de bloedvaten kleven. Natuurlijk raakt het hele menselijke lichaam ontstoken als het immuunsysteem vaststelt dat het CONSTANT wordt aangevallen door een leger van gemuteerde virusachtige fragmenten.

  Geheime Holocaust: Verdwijnen miljoenen vaccinatieslachtoffers in massagraven?

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

VS: COVID-19 sterfte onder volledig gevaccineerde mensen verdrievoudigdVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelBill Gates: Ik stopte Trump van onderzoek naar vaccins
Volgend artikelVolledig gevaccineerde man die Moderna Covid-19 boostershot kreeg, meldt ‘ernstigere’ bijwerkingen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in