Een gehoorzame idioot is iemand die automatisch “gezagsdragers” gelooft en gemakkelijk gehersenspoeld / gaslighted wordt door de bedrijfsmedia om een hele reeks onwaarheden te geloven. In feite is de geest van een gehoorzame idioot bijna volledig gevuld met leugens, zonder enig anker naar de waarheid of realiteit. Bijna iedereen die u kent is een gehoorzaamheidsidioot. Het eindeloze, genadeloze gebonk van psychologische operaties, angstcampagnes en “crisisbestuur” heeft de overgrote meerderheid van de mensen veranderd in hersenloze nalevingsrobots die meegaan in elke absurde eis die aan hen gesteld wordt door malafide regeringen. (Zoals “alle zwangere vrouwen moeten COVID-vaccins krijgen” of “alle schoolkinderen moeten maskers dragen en van elkaar geïsoleerd worden.”) schrijft Healthranger.

Het is beangstigend dat gehoorzame idioten zich zelden realiseren dat ze gehoorzame idioten zijn. Dat komt omdat het rationele deel van hun verstand omzeild of tenietgedaan is door een zorgvuldige “angstengineering” door de regimes die aan de macht zijn. Daarom kan de volgende lijst nuttig zijn voor bepaalde mensen om hun gehoorzaamheidsidiotie zelf te diagnosticeren… als ze durven.

Top tien tekenen dat u een gehoorzame idioot bent

#1) U neemt onmiddellijk elke vaccinatie die door de (door de farmaceutische industrie gefinancierde) media en autoritaire overheid gepusht wordt, omdat u naïef gelooft dat zij het beste voor u willen. U eist geen bewijs van veiligheid of werkzaamheid en u leest de bijsluiters van vaccins niet. U neemt de vaccinaties alleen omdat u gehoorzaam bent.

#2) U houdt al uw activa in fiatvaluta / dollars omdat u denkt dat alternatieve activa – goud, zilver, crypto – onbetrouwbaar zijn… zelfs terwijl uw dollars bijna 2% per maand aan koopkracht verliezen. U houdt vast aan dollars tot het einde, wanneer ze waardeloos worden dankzij devaluatie / hyperinflatie door het drukken van geld.

#3) U haat Donald J. Trump omdat uw emotionele conditie gemakkelijk gemanipuleerd wordt door de bedrijfsmedia die al jaren samenzweert met de liegende deep state om te proberen Trump te vernietigen. Uw emoties worden volledig gecontroleerd door de door de CIA geleide bedrijfsmedia en u bent geprogrammeerd als een Pavloviaanse hond om haat op te roepen bij het zien van Trump.

Eerstelijns dokter: Miljoenen zullen tegen de herfst AIDS krijgen van het COVID-19 vaccin

#4) U gebruikt Google als uw zoekmachine en u gelooft alle de door globalisten gefinancierde “factcheckers” op Facebook en YouTube. U gelooft “gezaghebbende bronnen” ook al liegen die routinematig en kwaadwillig, en u veracht de alternatieve media die de waarheid vertellen. U bent, met andere woorden, geprogrammeerd om automatisch officiële leugens te geloven terwijl u de duidelijke waarheid verwerpt.

#5) U bent zo gehersenspoeld dat u denkt dat koolstofdioxide – de molecule die verantwoordelijk is voor fotosynthese en letterlijk al het plantenleven op de planeet Aarde – een gevaar is voor de planeet. En u bent tegen een warme, natte, weelderige, groene planeet omdat u gelooft dat een koude, dode, levenloze planeet zonder CO2 in de atmosfeer op de een of andere manier beter zou zijn. U pleit voor de totale vernietiging van de atmosfeer van de aarde terwijl u op de een of andere manier denkt dat u “de planeet redt”.

#6) U viert de surveillancestaat omdat “ik niets te verbergen heb” en u installeert graag spionageapparatuur van Amazon in uw huis die elk gesprek afluistert en uw leven beheerst. U denkt dat overheidssurveillance van privéburgers noodzakelijk is voor de “openbare veiligheid” en u geeft graag uw privacy op in ruil voor de illusie van veiligheid. U vindt het waarschijnlijk ook niet erg om gechipt te worden.

#7) U hebt er geen idee van dat Joe Biden $20 miljoen aan steekpenningen van buitenlandse entiteiten heeft ontvangen, omdat u alleen naar de door de CIA gecontroleerde bedrijfsmedia kijkt, en die berichten niet over het omkoopschandaal van het misdaadkartel Biden. U denkt ook dat cocaïne in het Witte Huis op de een of andere manier niets te maken had met Hunter Biden.

#8) U bent dom genoeg om letterlijk te geloven dat een man een vrouw kan worden, en u denkt dat mannen zwanger kunnen raken. U denkt ook dat een kind kan instemmen met het laten verminken en afsnijden van zijn geslachtsdelen om de status van “geslachtsbevestiging” te krijgen. U denkt dat de overheid de aangewezen plaats is om de LGBT-cultus te promoten – een soort verwrongen religie – ook al veracht u het christendom en zou u nooit willen dat de overheid de Bijbel promoot of overal met Bijbelvlaggen zwaait. Maar pedofiele LGBT-vlaggen vindt u prima, omdat u denkt dat grooming van kinderen “inclusief” is. U bent niet alleen een gehoorzame idioot, maar als u de LGBT-agenda aanbidt, bent u eigenlijk lid van een gevaarlijke sekte.

Maleisië: drones controleren de lichaamstemperatuur van de bevolking - bij verhoogde temperatuur komt bewakingsdienst ter plaatse

#9) U weigert het kwaad in iemand anders te zien dan Donald Trump aanhangers of christenen, en u denkt dat “goede bedoelingen” van de machthebbers altijd tot positieve resultaten zullen leiden, zelfs als dat betekent dat u mensen vrijheid en onafhankelijkheid ontzegt. U vindt dat bijna alle criminelen op straat moeten worden vrijgelaten om nog een kans te krijgen, en u weigert om iemand verantwoordelijk te houden voor hun criminele gedrag. U gelooft naïef dat het Biden-regime het Amerikaanse volk wil helpen in plaats van Amerika te vernietigen, en u bent ervan overtuigd dat de vaccins van Big Pharma een uiting van liefde en genezing zijn in plaats van de werkelijke ontvolkingswapens die ze zijn.

#10) U steunt de tirannieke dictatuur van Oekraïne terwijl u denkt dat u “de vrijheid verdedigt”, ook al heeft de corrupte regering van Oekraïne alle oppositiemedia en tegengestelde politieke partijen verboden, waardoor er een dictatoriale eenpartijstaat is ontstaan. U vindt het geweldig om meer wapens naar Oekraïne te sturen en de grenzen van Oekraïne te verdedigen, maar u vindt dat Amerikanen geen wapens en grensbescherming zouden moeten hebben. Dat komt omdat u een gehoorzame idioot bent die twee tegengestelde gedachten tegelijkertijd in uw hoofd kan houden en op de een of andere manier gelooft dat ze allebei waar zijn.

Wees geen gehoorzame idioot

Openbare scholen en universiteiten kweken gehoorzame idioten. Als u kinderen of kleinkinderen hebt, laat ze dan niet hersenspoelen op overheidsscholen. School ze in plaats daarvan lokaal en privé. – Haal uw nieuws en informatie buiten de gecontroleerde bedrijfsmedia. Anders zult u nooit de waarheid over iets te weten komen.

Wees altijd wantrouwig tegenover het “nieuwe ding” dat plotseling de social media overspoelt, waarbij miljoenen mensen hun social media-icoontjes veranderen in iets als de vlag van Oekraïne, of de LGBT-vlag, of vaccinicoontjes, enz. Elk “nieuwtje” dat de hersenloze massa overspoelt, is bijna per definitie weer een psy-op voor gehoorzame idioten.

Waarom de werkelijke oversterfte erger is dan u denkt

Als u merkt dat u het eens bent met uw familieleden en vrienden die u kent als gehoorzame idioten, controleer uzelf dan. Hebt u zich laten verleiden tot hersenloze meegaandheid in een bepaalde kwestie? Schud uzelf wakker uit de hypnose en laat u opnieuw kritisch denken. Dit zal de betovering verbreken en uw rationaliteit herstellen.

Bijna alles wat de mainstream media u vertellen is een kunstmatige leugen. Dit is de reden waarom Fox News Tucker Carlson moest ontslaan – omdat hij volgens de globalisten van Fox te veel waarheid verkondigde . (Tucker gaat zijn eigen media-imperium beginnen, dus hij lacht het laatst.)

Haal uw videomateriaal van alternatieve videoplatforms zoals Brighteon.com of Rumble.com in plaats van YouTube. Op YouTube en andere mainstream platforms wordt de waarheid algoritmisch afgeknepen. Op dezelfde manier kunt u uw social media vinden op alternatieve sociale mediasites zoals BrighteonSocial.com of TruthSocial.com.

We hebben ook een website gewijd aan nieuws over menselijke domheid. Deze heet Stupid.news en heeft een toepasselijke naam. Blijf NaturalNews.com lezen en schrijf u in voor de gratis e-maillijst (zie de knop “inschrijven” rechts bovenaan de pagina) om op de hoogte te blijven van de realiteit, zodat u goed bewapend bent met precies datgene wat u nodig hebt om uw geest te verdedigen tegen gehoorzame idioten. Voor uw vermaak kunt u kijken hoe ik mijn fysieke lichaam verander in komiek JP Sears:


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Een patent uitgegeven voor het doel om alle gevaccineerde mensen wereldwijd te traceren – “Word wakker domme kleine schapen. Jullie worden naar de slachtbank geleid.”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHij is geen Geert Wilders – Een blik op het soort politicus dat West-Europa zal laten zinken
Volgend artikelDe Russen zijn door de Oekraïense verdediging bij Liman Pervy gebroken: De Oekraïners bezwijken met een knal in Kupiansk (Video’s) – Ze sturen reserves en huurlingen
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

76 REACTIES

 1. Geslaagd voor de test. Zo moeilijk was hij nu ook weer niet…. ….hoewel, als ik eens naar die mensen om me heen kijk…

  • Jij ook al?…..ik kan er nog een aan toevoegen……

   11; Geloven dat die golf van kankers allemaal door de aspartaam komt.

   Het is niet voor niks dat dit nu bekend is gemaakt. Dat het giftige tinnef is wist ik 30 jaar geleden al

  • Google is gewoon heel goed. Dus op dat punt ben ik gezakt. Sterker, ik gebruik steeds vaker AI, die is vaak nog beter dan Google. Zeker chatGTP in combinatie met een betaalde AI. En

   En Trump, die vertrouw ik net zo als ik mensen vertrouw. Niet of nauwelijks dus. Ik heb dus een 8 gehaald. Dat is al een heel stuk beter dan mijn resultaten op de Middelbare School.

  • Ik scoor 0 op 10. Of 11 als ik aspartaam mee tel.

   Maar ik gebruik Google ook. Al worden de resultaten wel minder goed heb ik gemerkt. Maar andere zoekmachines vind ik vervelend om mee te werken. Vooral met plaatjes is Google veel beter.

   Wat veel belangrijker is dan welke zoekmachine is wat je ingeeft als zoekterm en of jijzelf de resultaten goed kunt interpreteren. Oftewel: een zoekmachine is maar zo goed als zijn gebruiker!

   Chat GPT en andere AI is zeer gevaarlijk omdat het geen bronnen vermeld en je dus de betrouwbaarheid van de bron niet kunt filteren. Je moet het maar gewoon geloven.

   Er zit een leger aan Wikipedia editors, betaald door drieletter agencies, klaar om gevoelige informatie aan te passen aan het verplichte verhaal. En AI geeft dat letterlijk 1:1 aan je door want Wikipedia staat bovenaan als verplicht betrouwbaar.

   Dus als je AI gebruikt besef dan wel dat je over alle bovenstaande 10 punten voorgelogen wordt. Dan ben je dus misschien geen gehoorzame idioot maar gewoon een domme idioot die een slimme idioot probeert te lijken.

   Dus Gijp, je kunt beter zelf je resultaten beoordelen in plaats van het door een AI te laten doen. Anders is deze test volledig overbodig.

   • Disciplus Simplex juli 17, 2023 at 23:09

    Chat GPT en andere AI is zeer gevaarlijk omdat het geen bronnen vermeld en je dus de betrouwbaarheid van de bron niet kunt filteren. Je moet het maar gewoon geloven

    Wat zal ik hier nu eens opzeggen, het is onzin. chatGTP hoef je dat niet voor waarheid aan te nemen. Je kan nog altijd zelf op onderzoek in de zoekmachines of bibliotheek. Of de telefoon pakken en een vriend bellen. Bij wijze van spreken. Probeer het, er gaat een wereld voor je open.

    Maar het echte gevaar is dat hij ook van mij leert. En daar ben ik me ter degene van bewust. Dus ik vraag pas iets als ik zeker weet dat het me niet kan schaden en ooit tegen me gebruikt kan worden. En dat ik ruzie met bijvoorbeeld een gemeente heb, ach is toch alleen grappig. Als ik win offert de overheid een pionnetje op, als ik verlies lacht de overheid en zegt, “ goed geprobeerd jochie, wij waren sterker”

    Dat is het echte gevaar. Dus gebruik het ding met in je achterhoofd dat het ding jou niet kan misbruiken.

  • So what is he saying? It’s getting better? Dream on its only going to get worse. The fabric of this universe is darkness and it will stay that way. I didn’t need to see it all to tell its all the same newage BS: “you will become as gods” is the oldest lie in the book.

   • @Disciplus Simplex… hij zegt juist dat het eerst veel veel veel slechter zal worden. Maar alles, ook de duisternis, is onderdeel van van het licht. Tenzij je alleen duisternis ziet en geen licht voelt. De duisternis is er alleen maar om het verlangen naar licht te creëren. Lijden, trauma is de weg van het ego naar het licht.

 2. Ik slaagde niet voor mijn examen “gehoorzame idioot”, want bij punt 1 ging het al mis.
  Ik lees weliswaar ook niet de bijsluiter van de “vaccins”, maar dat komt omdat ik geen enkel vertrouwen heb in zo’n “vaccin” en dus sowieso nooit vrijwillig dergelijke troep in m’n lichaam zal laten spuiten.
  Een “griepvaccin” heb ik ook nooit genomen en met succes kunnen afraden aan m’n directe familieleden.
  Het was me natuurlijk al opgevallen dat de meeste mensen die jaarlijks trouw in de rij staan voor zo’n griepprik, ieder jaar griep kregen, terwijl ikzelf hooguit beetje verkouden was.
  Hoe dan ook, zelfs zonder de bewuste bijsluiter te lezen moest ik de cursus met directe ingang verlaten en kreeg ik het etiket: “ongehoorzame idioot”!

 3. 2 centuries of slavery, false doctrines, destructive indoctrinations, absurd ideas, children’s stories about God, education, medicine and love and lasted until the end of 2019 with these ingredients: blaming others, appropriation without any right, law and regulation, perpetrator Imposing your own will and maintaining control are/were the ingredients of the previous cycle that is slowly changing…….

  The new Aquarius energy is: back to origin, authenticity, respect for the individual and mother earth such as: Transformation, Unity, Holism, Love, Acceptance, Charity, Compassion, Freedom, Free will experience.
  From the constellation Pisces it gradually moves to Aquarius in our time.

  The age of Aquarius could, according to some astrologers, be accompanied by major changes on a global scale.

  The new culture of Aquarius would be associated with creative individuality and not with specific rulers.

  As we all moving from Materialisme to Spiritualisme is from Desire to Intelligence.

  Astrologie is de benaming voor de leer die de samenhang tussen de stand van de hemellichamen (vooral planeten en sterren) en het leven op aarde beschrijft. Daarbij gaat het bijvoorbeeld om het beschrijven of verklaren van iemands karakter, en om het voorspellen van iemands toekomst en van grote wereldgebeurtenissen. Een astroloog kan bijvoorbeeld iemands horoscoop trekken: zijn levensloop aflezen aan de stand van de sterren.

  The Ancient Art and Science of Awakening Consciousness https://glorian.org/learn/courses-and-lectures/astrology/

  Dit jaar is een periode spirituele testen. Iedereen zal uitgedaagd en getest worden op Liefde.
  Kies je vanuit  het hart?
  Blijf je trouw aan je innerlijke authoriteit?
  Buig jij voor manipulatie, controle en macht uit angst om te verliezen wat je denkt te bezitten?
  Alle imperiums gebouwd op “het oude” zullen instorten.
  Je kunt je verzetten maar dan zul je ten onder gaan in de golf van positieve verandering die niet te stoppen is. 

  De apocalypse is ongelofelijk goed nieuws en geeft gouden kansen tot groei, vernieuwing en expansie.

  De Aquarius samenzwering is een krachtig netwerk zonder specifieke leiders dat ijvert voor radicale verandering in de wereld.

  De samenzweerders zijn onderwijzers en kantoorbedienden, beroemde wetenschappers, overheidsfunctionarissen en wetgevers, artiesten en miljonairs, taxichauffeurs en beroemdheden, toonaangevende figuren op het gebied van geneeskunde, onderwijs, recht en psychologie.
  Ferguson analyseert en beschrijft in detail de snelle en radicale veranderingen die zij opwekken.

  Nieuwe opvattingen, visies en denkbeelden die voor een paradigmaverandering zorgen op tal van gebieden: economie, onderwijs, politiek, geneeskunde, godsdienst en gezinsleven.

  The New Moon in Cancer July 17. A new beginning with a lot of positive energy for the motivated ones
  https://youtu.be/tSrMIklwjtE

  • Help. Nog zo’n gehersenspoelde newage profeet die alles met de haren erbij sleept en in de blender gooit en dan zegt: “da’s goed voor je”

   Ja joh: losse sterren op miljarden lichtjaren afstand gaan ons leven bepalen. Over absurde ideeën en kinderverhaaltjes gesproken. Ga toch fijn de Telegraaf lezen, pagina 4. Daar staat je horoscoop en de stripverhalen.

   Mijn liefde voor de Waarheid is voor mij allesbepalend. Zonder Waarheid is liefde onecht. Zonder echtheid is liefde waardeloos. Zonder genade is waarheid liefdeloos. Gelukkig is de Waarheid die ik ken de vleesgeworden genade en liefde.

   De originele betekenis en doel van de ongecorrumpeerde sterrenbeelden vertellen van Hem. De leeuw en de aar die opschiet uit de maagd. Dat verhaal is het eerste verhaal dat zich uitstrekt van begin tot einde van alle ruimte-tijd die ons gegeven is en geschreven staat in de sterren. De sterren voorspellen niets en zij besturen niets. Het is enkel een verhaal gevormd door de namen van de sterren van helder tot klein.

   Gezakt op puntje #9

   • Disciplus Simplex juli 17, 2023 at 23:44

    Zullen we voor de gein AI eens testen, live. Ik weet geen donder van New Age, heeft me nooit geboeid, kijken waar hij mee komt. Kan je zelf ook nog wat zaken inbrengen.

    Ik begin de vraag: leg mij uit wat New age behelst alsof ik een kind van 13 ben. En verwerk daarin de volgende punten.

    Ik moet alleen even klooien met de instellingen anders gaat hij verkeerde bronnen aanhalen en wordt het onzin, maar ik denk dat het antwoord dichtbij komt hoe jij denkt. Het is maar een grapje, wil je niet ook goed. Hoeft ook niet te blijven staan op frontnieuws maar als test is het toch geinig? Ik ben toch nog wakker

    • Ik heb het al gedaan, haal maar weg. want het is offtopic, maar er zijn nog lezers op dit artikel. Dus ik gooi het in de groep. Wat klopt er niet aan AI. Lijkt me broodnuchter beantwoord.

     Vraag:Leg me eens uit wat New Age is, waar het voor staat en wat de diepere bedoeling van New Age is.

     New Age is een spirituele beweging die ontstond in de jaren 60 en 70 van de vorige eeuw. Het is een verzameling van ideeën, overtuigingen en praktijken die gericht zijn op persoonlijke groei, spiritueel bewustzijn en het vinden van innerlijke vrede.

     New Age omvat een breed scala aan onderwerpen en concepten, waaronder alternatieve genezing, meditatie, astrologie, kristaltherapie, reïncarnatie, channeling, energiewerk en meer. Het draait om het idee dat er een hogere, universele energie is die alles doordringt en dat we allemaal verbonden zijn met deze energie.

     De diepere bedoeling van New Age is om individuen te helpen zich bewust te worden van hun eigen spirituele kracht en potentieel. Het moedigt mensen aan om hun eigen waarheid te vinden en hun eigen spirituele pad te volgen, los van traditionele religieuze dogma’s. New Age streeft naar eenheid, harmonie en vrede in de wereld, en gelooft dat dit kan worden bereikt door individuele spirituele groei en bewustzijn.

     Het is belangrijk om te begrijpen dat New Age geen georganiseerde religie is, maar eerder een verzameling van ideeën en praktijken die mensen kunnen gebruiken op hun spirituele reis. Het is een persoonlijke en individuele benadering van spiritualiteit, waarbij mensen vrij zijn om te kiezen welke aspecten van New Age ze willen omarmen en welke niet.

     vraag:Wat zeggen skeptici over new age

     Skeptici hebben verschillende kritieken op New Age. Ze stellen vaak dat New Age gebaseerd is op pseudowetenschap en vage, onbewezen claims. Ze benadrukken dat veel van de praktijken en overtuigingen binnen New Age niet wetenschappelijk onderbouwd zijn en dat er geen solide bewijs is voor de effectiviteit ervan.

     Skeptici wijzen er ook op dat New Age soms kan leiden tot het verlies van kritisch denken en het accepteren van ongefundeerde overtuigingen. Ze waarschuwen dat mensen gemakkelijk misleid kunnen worden door charlatans die profiteren van de populariteit van New Age en valse claims maken over hun producten of diensten.

     Daarnaast benadrukken skeptici dat New Age soms een gebrek aan verantwoordelijkheid en realisme kan bevorderen. Ze stellen dat sommige New Age-ideeën en praktijken mensen kunnen doen geloven dat ze hun problemen kunnen oplossen door simpelweg positief te denken of door zich te richten op hun eigen spirituele groei, zonder rekening te houden met de complexiteit van het leven en de wereld om hen heen.

     Het is belangrijk op te merken dat skeptici niet per se tegen spiritualiteit zijn, maar eerder kritisch kijken naar de claims en praktijken die binnen New Age worden gepresenteerd. Ze moedigen mensen aan om kritisch te blijven denken, bewijs te zoeken en hun eigen onderzoek te doen voordat ze conclusies trekken of beslissingen nemen.

 4. Het dom, of liever onwetend houden, van de mens is van alle tijden. Eerst werden we uitgesloten van onderwijs, boeken, wetenschap enz. Maar dan kwam het geschrift, de drukpers, marconi enz. Deze ontwikkeling zorgde er al voor dat mensen de voorgekauwde kennis van de macht niet meer voor lief namen. Nu is het al zover gevorderd dat vrijwel iedereen bijna alles kan weten, uit de meest diverse bronnen. Het monopolie op kennis is verdwenen. De poppenspelers zoeken nu andere technologische middelen. Er woedt een strijd om onze geest. Die maakt al meer dan een eeuw gebruik van de slinkse manipulaties van de sociale wetenschappen: o.m. angst en verdeeldheid zaaien onder het kleine volk, zodat ze niet samenwerken. Geweld gebruiken wordt voor de autoriteiten ook steeds moeilijker, omdat dergelijke misbruiken almaar zichtbaarder worden dankzij de sociale media. Moeilijke mensen opsluiten in psychiatrische ziekenhuizen en gevangenissen ligt ook steeds meer onder vuur. Michel Foucault die zoiets aan den lijve had ondervonden, heeft daar zinnige dingen over geschreven. Soms beseffen we zelf niet hoe onvrij we zijn. Je zou zelfs kunnen zeggen dat alle instellingen waar we verplicht moeten verblijven, op vastgestelde uren, denk maar aan scholen, ondernemingen en rustoorden, hier ook aan beantwoorden. Je kunt er wel ontsnappen, maar als je in leven wil blijven, toch weer niet. Robotisering van de mens is dan ook de nieuwe stap die wordt voorbereid: de cyborg, de willoze groepsmens door één brein gestuurd, zoals die met het leger van de Borg al lang geleden werd voorgesteld in die Star Trek serie met Kapitein Picard. Mmm, cyborg, een woord dat je nu niet meer hoort. Misschien oubollig, maar zeker voorbijgestreefd.

  • “Geweld gebruiken wordt voor de autoriteiten steeds moeilijker”? Vind ik van niet. De digitale maatschappij maakt het ze juist makkelijker. Het is heel eenvoudig om iemand uit sluiten dmv digitale technieken, is ook een vorm van geweld. Is nog niet zover maar er wordt hard aan gewerkt. En het gaat ze lukken ook, dankzij een (te)veel aan useful idiots.

  • @ria, Guglielmo Marconi (1894 – 1937) was een dienaar van de duistere krachten en zijn overlijden in 1937 is in scene gezet.

  • Zeer inzichtvol ria.

   Schrift, Radio en Internet hebben voor een revolutie aan informatieverspreiding gezorgd die voorheen angstvallig in kloosters in antieke talen geheim gehouden werd. De eerste leverde de reformatie op die door de inquisitie van Loyola keihard en bloederig onderdrukt werd.
   Voor de laatste wordt nu het raamwerk opgetuigd om dit te onderdrukken. En nu zijn het weer de volgelingen van Loyola.

   Toch gaat het niet om informatie. Het gaat om relatie, om ons hart, onze ziel. Dus liefde in waarheid en geest. Onze geest wordt een rad voor ogen gedraaid.

   We krijgen binnenkort een nieuwe virtueel eeuwig leven aangeboden als cyberspace heaven. Daarvoor moet je een andere sci-fi serie bekijken die profetisch is. De prequel van Battlestar Galactica genaamd Caprica. Aan de ene kant de cylons waarin een bewustzijn kan worden geupload in een robot, aan de andere kant de kunstmatige hemel waar een ‘ziel’ kan worden geupload in de cloud. Een volkomen surrogaat religie voor ‘martelaren’ van het goede doel.
   De serie werd abrupt afgebroken. Teveel openbaring?

 5. Je kan een mens kunstjes leren en laten gehoorzamen, maar pas op… als je te ver gaat, vervalt alle programmering, neemt de natuur/God/liefde het over en worden het pubers die zich gaan verzetten. De massa staat op het punt om rake klappen te gaan krijgen en wij staan klaar om ze in ons leger op te nemen zodra ze vragen beginnen te stellen. Ze denken dat ze de slaven een hok indrijven, maar ze drijven de slapers uiteindelijk onze armen in. Wacht maar tot de slapers wat gaan voelen, ons leger zal heel snel gaan groeien als de keuze tussen een hel of een hemel op aarde voor iedereen duidelijk wordt.

 6. #3: Als u denkt dat u door Trump ‘gered’ zult worden droomt u net zo hard! Trump is deel van het circus en dus deel van het probleem. Net als Poetin trouwens, zij spelen ‘Good cop, Bad cop” tegen het “Empire of Evil” slechts voor de ‘Make-BeLIEve’.

  #4: Net als goegel worden alle andere zoekmachines net zo hard gemanipuleerd, Er is echt geen enkele reden om te denken dat de alternatieven door de fascisten ‘vergeten’ worden. Net als de alphabet-diensten die alle ‘social-media’ onder hun toezicht en controle hebben, ja, ook na alle ‘onthullingen’ nog steeds. Ook twitter!

  • Precies dus dat! De auteur van het artikel is zelf een ‘gehoorzame idioot’. Tucker Carlson is ook een Judasgeit. T ligt er allemaal zo dik bovenop dat ze een spel spelen. Hoe blind zijn mensen … hemeltergend

  • Exact. Het hele internet is ooit opgezet door darpa. Zoek (google….😎) ook eens op echelon en pegasus en de nachtmerrie is compleet. Overigens vind ik Qwant wel een goede zoekmachine. Maar die zal de DGSE dan wel weer monitoren…

  • Dit gaat niet om Trump of Poetin of Biden… dit gaat om het ontwaken van de hele mensheid. En je kan roepen wat je wil over Trump en Poetin, maar die twee hebben de mensheid wakker geschud. Velen die hier reageren zijn wakker omdat Trump de onzichtbare vanaf 2016 aanvalt en zichtbaar heeft gemaakt. Trump of Poetin gaan ons niet redden, ze hebben ons laten zien dat WIJ onszelf moeten gaan redden.

   Poetin heeft in een speech gezegd dat hij de USA en haar satelietstaten niet hoeft aan te vallen, omdat hun inwoners zullen ontwaken voor het kwaad in hun midden en dat die inwoners zelf de verraders in hun midden zullen opruimen.

   Dit is veel veel veel groter dan wat ‘wereldleiders’ dit gaat over energie. De mensheid wordt wakker dat alles wat uit politiek en media komt, allemaal leugens zijn.

   Mensen willen het vuur niet zien. Hoe ontmantel je politieke systemen die voor 98% corrupt zijn, zonder dat je het hele land/continent ten gronde richt??? Door ze het vuur te laten voelen. Trump en Poetin gaan ons niet redden, ze hebben de sluier van ons hoofd getrokken waardoor we wakker zijn geworden en uiteindelijk onszelf gaan redden. Let maar op… Mark Rutte gaat nu met zijn team van verraders de dictatuur uitrollen, komend jaar krijgen we tirannie… de slapers zullen wakker worden omdat elke slaper wel een paar wakkeren kent… wij gaan dit zelf oplossen, maar eerst moet er een noodzaak komen en die gaat nu beginnen. Demissionaire Mark gaat een crisis uitroepen en dan met de spoedwet de verkiezingen oneindig uitstellen door crisis na crisis uit te roepen. Wacht maar af… er komt voor november een crisis!!!

   Niemand gaat ons redden, WIJ gaan onszelf redden. Wakkere mensen leiden zichzelf en elkaar met liefde. Slapende mensen volgen leiders. Trump en Poetin leren ons dat we niet moeten volgen, maar dat we de liefde/eenheid in leven moeten houden en uit liefde samen een nieuwe wereld kunnen creëren. Iedereen is zijn eigen leider, liefde em vrede is ons gemeenschappelijke doel, iedereen zal daarin een voorbeeld voor anderen moeten worden… want mensen zijn kopieermachines. Dat wat je voordoet vermenigvuldigt zich. Daarom krijgen wij non-stop hersenspoeling in de vorm van voorbeeld denken en voorbeeld gedrag van de satanisten en hun media.

   Maargoed… niemand gaat ons redden… WIJ gaan onszelf redden, zodra we allemaal beseffen dat wij allemaal hetzelfde willen/verlangen… vrede, eerlijkheid, eenheid, delen, geven, liefde. Maar eerst moet er eenduidig besef komen dat WIJ in onze hoofden allemaal verschillen, maar in onze harten hebben we allemaal hetzelfde nodig en vanuit onze harten willen wij allemaal hetzelfde.

   • Hoi Rommel. Mocht ik reacties plaatsen die niet passen, dan hoor ik het graag. Ik probeer op te letten dat ik bij het onderwerp blijf, maar er zijn zoveel dingen die aan elkaar vast zitten en door elkaar heen lopen dat een reactie begint met 2 regels en eindigt in een opstel… haha… Excuses als ik te ver uitwijdt, verwijder mij gerust als ik een stoorzender ben, ik wil liever dat we samen ergens komen dan dat ik mijn ding kan zeggen.

  • Gerard. Dat vergeet ik allemaal denkende aan Kinderhandel, adenochrome, pedofilie vernormalisering, gender woke bedrog, orgaanhandel. Vergeet ik iets?
   Onderscheid maken in deze boze wereld is nog steeds mogelijk.

   • @Svea… Er is liefde (sensitiviteit) of het is er niet… en als het er niet is, wordt alles een gevoelloze angstige hel.

  • Juist. Maar oordeel niet te hard. Niemand is overal van op de hoogte. Dat kan ook niet. Dus niemand is wakker, niet volledig. Sommigen zijn redelijk alert, andere slaan slaapdronken om zich heen. Iedereen heeft wel ergens moeite mee om te geloven. En anderen slaan weer door en geloven onzinnige dingen.

   Je kunt pas zaken goed beoordelen als je fundament klopt, je basale wereldbeeld. En daar ligt een heel groot probleem.

   Wakker worden begint bij je ogen open doen. En dan zelf kijken en discrimineren wat waar is en wat niet. En omdat niemand ooit helemaal wakker of vrij is in zijn handelen moet je niet denken dat een ander het voor je oplost. Maar ze kunnen wel veel helpen.

  • Demoralisatie maakt hopeloosheid.

   Velen volgen alles op 1D niveau, via beeldschermen en de media. En in 1D lijken we te verliezen, want de vijand controleert 1D en 2D volledig, maar wat zich momenteel in de wereld afspeelt gebeurt op 9D en de meeste mensen kunnen die dimensie niet meer zien. En ALLES wat de vijand nu doet is bedoelt om ons in 1D te houden en op te sluiten. We zijn in honderden/duizenden jaren tijd langzaam naar het 1D bewustzijns niveau gebracht. We zitten gevangen in een bewustzijn dat alleen nog naar de grond of naar schermen kijkt. Dat is de matrix en die gaat in elkaar storten. Dat we niet meer op twitter kunnen lezen is een zegening, want de mensen die daar fulltime in 1D bezig waren om te strijden voor onze vrijheid, die moeten nu wat anders doen dan de hele dag twitteren… die gaan dus hun kennis en wijsheden delen in 2D en 3D (het echte leven). We zijn getuige van het ontwaken uit 1D. Komend jaar gaan de tirannen hun 2G/QR wereld proberen door te douwen, maar er staat een leger klaar dat nu niet meer alleen online zal zijn, de wakkeren zullen zich manifesteren omdat ze zijn afgekickt doordat ze alleen in de realiteit nog kunnen/mogen praten. Dit is allemaal veel groter dan wat namen en poppetjes die op de voorgrond wat kunstjes doen. Het circus is meer dan de show waar je naar kijkt. Kijk goed en je ziet dat de tent op instorten staat, of kijk naar de circus directeur die zegt dat alles volkomen veilig is.

 7. Het wordt steeds moeilijker om nog erger iets van te vinden.

  Ontkenning op ontkenning.

  Ook hier .

  In heel veel gevallen weet ik niéts. Ik was er niet bij……en als ik er bij was geweest, had ik alleen maar kunnen erkennen dat mensen kennelijk dol zijn op theatrale barokke waanzin.

 8. @ in hetmeer, ik heb Chat GTP gevraagd wat barokke waanzin is. Ik gebruik de term nooit. Kan je zeggen wat je precies bedoeld?

  Vraag: Ai, kan je duiden wat mensen bedoelen als ze zeggen “ barokke waanzin”? Geef eens tien mogelijkheden

  Natuurlijk! “Barokke waanzin” is een uitdrukking die op verschillende manieren geïnterpreteerd kan worden, afhankelijk van de context en de intentie van degene die het gebruikt. Hier zijn tien mogelijke interpretaties of betekenissen van de term:

  Overmatige versiering: Het verwijst naar een stijl of vorm die buitensporig gedetailleerd, extravagant of overladen is met decoratieve elementen.
  Complexiteit: Het suggereert een overdaad aan ingewikkelde, gecompliceerde structuren, composities of ideeën.
  Overweldigend: Het beschrijft iets dat overweldigend is in termen van visuele impact, emotie of intensiteit.
  Excentriciteit: Het duidt op gedrag, stijl of uiterlijk dat opvallend, excentriek of buitenissig is.
  Theatraal: Het verwijst naar iets dat dramatisch, groots en spectaculair is, vergelijkbaar met een theaterproductie.
  Irrationeel: Het impliceert dat iets onlogisch, irrationeel of zonder duidelijke reden is.
  Overdreven pracht en praal: Het suggereert weelderigheid, weelde en overdreven grandeur in bijvoorbeeld architectuur, kunst of kleding.
  Verwarrend: Het betekent dat iets verwarrend of moeilijk te begrijpen is vanwege de complexiteit, chaos of veelheid aan elementen.
  Overdaad: Het duidt op een overmatige hoeveelheid of hoeveelheden die de grenzen van het redelijke overschrijden.
  Creatieve extravagantie: Het beschrijft een vorm van artistieke expressie die barst van creatieve vrijheid, uitbundigheid en gedurfde keuzes.
  Het is belangrijk om op te merken dat “barokke waanzin” een subjectieve term is en dat de interpretatie ervan kan variëren afhankelijk van de persoon die het gebruikt en de context waarin het wordt toegepast.

  • Pas op met dat chatgp… voor je het weet laat het je leugens opvreten. Alle kennis die nodig is om SAMEN deze planeet te verzorgen en onderhouden is in jou/mij/ons, maar ze gebruiken AI om ons eigen denken over te nemen, chatgp (of dat wat chatgp beheert) bestuurt je gedachten. Gebruik het als gereedschap. Je echte chatgp is je intuïtie, stel al je vragen aan je intuïtie, die weet wel hoe het zit, daarom ben je hier ook.

   • Let God sort them out juli 17, 2023 at 15:30,

    Ze gebruiken Ai om mij leugens te laten opvreten? Kan, maar het kan ook de andere kant op werken. Misschien maakt AI ons wel gelijker.

    Ik kom daar steeds meer achter. Ik heb procedure op procedure tegen de gemeente. Ook al hebben ze 300 man in dienst, ze kunnen voorlopig niet tegen mij op. En dat is echt waar. Ze haten me, maar dat komt goed uit, ik haat die stinkambtenaren ook.

    Bovendien ben je er zelf bij. Kom nou, beetje vertrouwen op je eigen intellect.

    • Haha… geweldig Gijp. Je frustreert de machine. Prachtig. Respect voor je inspanningen, dat doe ik je niet na. Zorg goed voor jezelf, je bent een belangrijke luis in de pels.

     En vwb chatgp zeg ik niet dat jij of anderen je zomaar voor de gek laat houden, maar we moeten die rommel hooguit als hulpmiddel gebruiken of het wapen van AI, tegen henzelf gebruiken.

     Uiteindelijk zou het Kessler syndroom wel fijn zijn, dat zou alle psychologische oorlogsvoering die er momenteel is beëindigen, maar dan zouden we ws weer een echte grondoorlog krijgen. Bijzondere tijden. Houd je haaks Gijp.

     • Chatgtp kan je manipuleren/sturen. Maar niet zo makkelijk.

      De betaalde AI biedt veel meer. Die kan je een temperatuur ( zo heet dat nou eenmaal ) meegeven. Wil je een strikt zakelijk antwoord of wil je hem laten raaskallen. Het blijft een beetje proberen.

      Maar het is fascinerend. Voor nu hebbend de stinkambtenaren van de gemeente er geen weerwoord tegen. Ja dingen niet ontvankelijk verklaren. Maar de bestuursrechter dacht er anders over en ik heb vrijdag weer 184 eurootjes overgemaakt voor griffiekosten bij de bestuursrechter. Misschien ben ik wel de eerste van Nederland. bij de Raad van State heb ik ook een procedure lopen in hoger beroep. Ook geholpen door AI.

      Dat ding werkt gewoon 3000 keer sneller dan de menselijke geest. Ongeveer 150.000 keer sneller dan een gemiddelde ambtenaar.

      Lach erom! Het is maar een stom ding. Maar zoals gezegd, kan 150.000 keer sneller informatie vinden dan een stinkambtenaar.

  • Hey Gijp

   In wezen alles in je reactie benaderd dat wat barok inhoudt. Het was een tijdperk van (middeleeuwse) overdadige versieringen, krullen, toeters en bellen…….absoluut vakmanschap voor de prelaten van over de top getrokken ijdelheid……,(wat je nog in kerken en kathedralen vindt) en hoe het prelatendom uit die periode in staat was om elke kwaliteit uit het mensdom te zuigen vind je o.a. terug in het boek ” pilaren van de aarde”. Als je googelt op bijv. Barok houtsnijwerk krijg je interessante altaren in beeld .

   Barokke waanzin….?!…..is voor mij de manier waarop het ego zich in alle bochten, toeters, bellen en krullen wringt om de persoonlijkheidsstructuur intact te laten…… géén veranderingen……en al helemaal geen kritiek toe te hoeven laten. Mannen zijn daar het ergst in…… helaas. Waar je ook bent….in de kroeg of de politiek….. blaaskaken die anderen wensen te overschreeuwen.

   Hiëronymus Bosch heeft de hel uitgebeeld in zijn werk…….de waanzin ten top. Meng dat met de middeleeuwse barok, en je hebt het theater van de barokke waanzin.

   En dat brokkelt af. We zitten aan het einde van een 26000-jarige cyclus. Het einde van het tijdperk van de hegemonie van de man. Het einde van het tijdperk van het recht van de sterkste. Het einde van het hebben van méér recht op alles , dan een ander.
   Dat loopt ten einde. De angst is losgebroken in dat wereldje. Het is een stervend dier……en het vecht voor zijn laatste adem……uit de buurt blijven.
   Doodgaan doet het vanzelf .
   2025 is het kantelpunt.
   We gaan interessante tijden tegemoet.
   Écht interessante…….!
   Nog twee jaar geduld.

   • @Inhetmeer…

    Interessante reactie… die cyclus zie ik ook, het is jammer dat weinigen dit (tot nu) toe ook zien. We zijn getuige van het einde van het ego en het terugkomen op het omega punt, het einde en het begin… God gaat het ego eindigen en aan een schone lei beginnen.

  • Beste Gijp, hulde aan je verzet. Je gebruikt het als jouw hulpmiddel. Prima.

   Maar toch: wees voorzichtig met AI. Leer zelf filteren. Duurt wat langer maar je leert ook meer. En hoe meer je leert hoe sneller je verbanden ziet. En het verschil tussen waarheid en manipulatie herkent.

   Je kunt nog zoveel feitjes weten, maar als je de verbanden niet ziet onthou je niks. Je snapt iemand pas als je over iemands woorden nadenkt. Probeert in zijn gedachten te kruipen. Dat is communicatie. Dat werkt 2 kanten op.

   Als jij iemands woorden voor je laat interpreteren en denkt: ‘dat bedoelt hij dus’ dan is de kans groot dat je er naast zit. Dan zijn het niet de woorden van de ander maar de politiek correct gekleurde AI interpretatie ervan.

   Met wetteksten zul je daar weinig last mee hebben omdat die heel exact zijn. Maar met filosofische of ideologische zaken zul je er waarschijnlijk gigantisch naast zitten.

   Dat gaat knagen aan jouw fundament. Jouw wereldbeeld. En dan word jij er slechter van.

 9. Inderdaad zijn er vele volgers die werkelijk denken dat ze goede burgers zijn, als ze gehoorzamen wat er vertelt wordt door de (zogenaamde) autoriteiten. Die stellen nooit kritische vragen of wat dan ook. Zullen ook nooit zelf iets uitzoeken of het wel waar is wat er vertelt wordt door de (zogenaamde) autoriteiten.

  Maar wat is waarheid? Dat is eigenlijk voor iedereen net iets anders. Iedereen neemt de kennis ervan, wat het meest bij hem/haar past. Zo zijn er bij de opsommingen van de 10 punten ook een soort van generalisering toegepast door de opsteller ervan van wat hij als waarheid aanneemt. Maar zolang iedereen elkaars interpretatie niet als de enige absolute waarheid blijft verdedigen, maar open staat voor andere interpretaties blijft de discussie open voor iedereen. De waarheid zoekende mensen heb je in vele gradaties, iedereen heeft zijn eigen vlak waar hij/zij meer van weet dan op andere vlakken zo kunnen we elkaar aanvullen. En ieder heeft weer zijn eigen diepgang van die materie. Zo zijn er vele die liefst alles tot de bodem uitzoeken, maar die ervaren weer grote tegenstand van de mensen die enkel maar oppervlakkig kunnen denken.

  De zogenaamde machthebbers willen iedereen kanaliseren van wat hij/zij wel of niet mag weten en gedragen en deze opgelegde totaliteit wordt steeds strakker en strakker aangedraaid door de zich zelf benoemde autoriteiten. Die een enigszins vast script volgen op het wereld schaakbord, waar de gewone man/vrouw geen weet van hebben in deze matrix. Of dat we in een simulatie geprojecteerd zijn via een avatar of dat we in de werkelijkheid leven omdat het zo echt aanvoelt. Wie het weet mag het zeggen. Maar dan krijg je weer automatisch de voorstanders en de tegenstanders die tegen elkaar opboksen van wat is de ECHTE waarheid.

 10. Dat je elkaar recht inde ogen kunt kijken en dat je niet achterbaks moet zijn. Wie goed doet, goed ontmoet. Volgens mij is dat een waarheid voor mij Qvic. Ieder geval werkt het voor mij. Leven en laten leven. Een ander wat gunnen. Elkaar respecteren. Je kent het wel. Honderden spreekwoorden en gezegdes over.

   • Bijzonder, chatGTP, kan het zich niet herinneren. Maar de betaalde AI wel.

    Rommel haal weg als het niets toevoegt. Maar ik vind het wel boeiend.

    Vraag:Is er ergens bekend dat Eurocommssaris Frans Timmermans op een jezuïeten school heeft gezeten. dat heeft hij in een interview gezegd. Klopt dat?

    Antwoord: Ik heb geen directe informatie dat Frans Timmermans op een jezuïetenschool heeft gezeten. Frans Timmermans heeft zijn middelbare school afgerond aan het Sint-Maartenscollege in Maastricht, Nederland. Het is echter altijd mogelijk dat hij op een bepaald moment in zijn leven heeft gesproken over zijn interesse in het jezuïetendom of zijn bewondering voor hun onderwijsfilosofie. Het kan nuttig zijn om zijn eerdere interviews en biografieën te raadplegen voor meer informatie over dit onderwerp.

    Vraag:Sint-Maartenscollege in Maastricht, heeft deze binding met jezuïeten?

    Antwoord:Mijn excuses voor de verwarring. Het Sint-Maartenscollege in Maastricht heeft inderdaad een historische band met de jezuïetenorde, maar het is geen jezuïetenschool. Het college is een katholieke school opgericht door de Broeders van de Beyart in samenwerking met de jezuïeten. Hoewel het onderwijs op het Sint-Maartenscollege katholiek is en gebaseerd is op de jezuïetenpedagogiek, wordt het niet direct beheerd of bestuurd door de jezuïetenorde. Het is daarom correct om te zeggen dat Frans Timmermans het Sint-Maartenscollege heeft bijgewoond, maar het is niet juist om te beweren dat hij op een jezuïetenschool heeft gezeten.

    Vraag:kan je deze historische band iets uitdiepen?

    antwoord:Natuurlijk! Het Sint-Maartenscollege in Maastricht heeft inderdaad een lange historische band met de jezuïeten. De school werd in 1918 opgericht door de Broeders van de Beyart, die nauwe banden hadden met de jezuïetenorde. De Broeders van de Beyart werkten samen met de jezuïeten om het onderwijsaanbod en de pedagogische benadering van de school te ontwikkelen.

    De jezuïetenorde is een religieuze orde binnen de Katholieke Kerk, opgericht door Ignatius van Loyola in de zestiende eeuw. Ze staan bekend om hun nadruk op onderwijs en vorming, en hun benadering van pedagogiek is gebaseerd op Ignatiaanse spiritualiteit.

    De jezuïeten hebben een sterke invloed gehad op de onderwijsfilosofie en het curriculum van het Sint-Maartenscollege. Ze hebben bijgedragen aan de ontwikkeling van een brede en intellectueel uitdagende opleiding, en hebben wa (stokt AI)

    Ga verder

    Het Sint-Maartenscollege heeft veel elementen van de jezuïeteneducatie geïntegreerd in het onderwijsprogramma. Dit omvat onder andere de nadruk op intellectuele vorming, het ontwikkelen van analytisch denken, zelfreflectie, en het stimuleren van een brede algemene ontwikkeling. Daarnaast wordt ook aandacht besteed aan persoonlijke vorming, morele waarden en sociale verantwoordelijkheid.

    De invloed van de jezuïeten is niet alleen te zien in het curriculum, maar ook in de onderwijscultuur van de school. Er wordt bijvoorbeeld veel waarde gehecht aan persoonlijke begeleiding en mentorship, waarbij docenten proberen de individuele talenten en mogelijkheden van elke leerling te ontwikkelen.

    Hoewel het Sint-Maartenscollege in Maastricht dus niet direct onder het beheer of bestuur van de jezuïetenorde valt, heeft het een sterke affiniteit met de jezuïeten en hun onderwijsfilosofie.

    Hoe sterk? kan je dat uitleggen?

    De mate waarin het Sint-Maartenscollege in Maastricht verbonden is met de jezuïetenorde kan variëren afhankelijk van de tijd en de context. In het verleden waren er bijvoorbeeld jezuïetenleraren die actief betrokken waren bij het onderwijs op de school. Deze jezuïeten brachten hun kennis, ervaring en filosofieën mee in het ontwikkelen en implementeren van het onderwijsprogramma.

    Hoewel de directe betrokkenheid van jezuïeten in de dagelijkse gang van zaken kan fluctueren, blijft de focus op de jezuïetenpedagogiek en de kernwaarden van de jezuïeten duidelijk aanwezig. Het Sint-Maartenscollege streeft ernaar om de persoonlijke vorming van studenten te bevorderen, ethische normen en waarden te onderwijzen en de ontwikkeling van kritisch denken en intellectuele nieuwsgierigheid te stimuleren, kenmerkend voor de jezuïeteneducatie.

    Hoewel de spec (Ai stokt)

    Ga verder

    …specifieke band in termen van directe betrokkenheid kan variëren, wordt de algemene invloed van de jezuïeten ook weerspiegeld in de onderwijscultuur en -waarden van het Sint-Maartenscollege. De school streeft ernaar om een uitdagende en stimulerende leeromgeving te bieden, waarbij zowel intellectuele als persoonlijke groei centraal staan. Dit omvat het ontwikkelen van vaardigheden zoals kritisch denken, zelfreflectie, empathie en een verantwoordelijkheidsgevoel voor de maatschappij.

    Daarnaast kunnen er nog steeds banden bestaan tussen het Sint-Maartenscollege en jezuïetennetwerken, zoals het delen van best practices en het uitwisselen van kennis en expertise op het gebied van onderwijs. Hoewel de mate van verbondenheid kan variëren, is de geest van de jezuïeteneducatie tastbaar aanwezig in de waarden en het onderwijs.

      • heeft me 2 minuten gekost. Vooruit laat het er 5 zijn ( maar was het niet eens) we zitten in de tijd van ontwaking. Misschien is AI toch niet zo gevaarlijk als we denken? Althans moeten denken, als iedereen er tegen is, ben ik voor. Kan ik niks aan doen. Aard van het beestje.

       Alles is op YouTube te vinden hoe je het beest kan berijden. Het is fascinerend. Google is al Passee. Wordt straks alleen nog maar gebruikt als naslagwerk. Net zoals er al heel veel zoekmachines de afgelopen 20 jaar opkwamen, en allang weer weg zijn.

       • Beste Gijp:

        het heeft je 2 minuten gekost en niks opgeleverd. Het enige wat je voorgeschoteld hebt gekregen is de mooie façade van een stinkende rioolput.

        Dit zijn leugens. De duistere waarheid over de jezuïeten zul je van een gefactcheckte AI nooit te zien krijgen. Het is een geheime orde met hele diepe putten en gevaarlijke psychopate huurmoordenaars.

        Kijk naar de laatste matrix film. Met die psychiater met die blauwe bril. Dat is AI. Die zorgt ervoor dat jij je dagelijkse dosis blauwe pillen inneemt. En jij maar denken dat het goed met je gaat (Neo dus, die zijn roeping misloopt).

    • @Gijp, als ik goed ben geïnformeerd heeft met de sluiting van het (Sint-) Aloysius College in Den Haag in 2016 de laatste Nederlandse jezuïetenschool z’n poorten gesloten.

     • Ik wil niet vervelend worden voor frontnieuws maar ik vraag het AI

      Vraag. Wanneer heeft de laatste Nederlandse jezuïetenschool z’n poorten gesloten.

      De laatste Nederlandse jezuïetenschool, het Canisius College in Nijmegen, heeft zijn deuren niet gesloten. Het onderwijsinstituut bestaat nog steeds en biedt onderwijs aan, hoewel het tegenwoordig een openbare scholengemeenschap is. Het Canisius College was oorspronkelijk opgericht door de jezuïeten en stond bekend als een jezuïetenschool. Hoewel de jezuïeten niet langer verantwoordelijk zijn voor de school, wordt de traditie voortgezet in de naam en de waarden van de instelling.

      vraag: Wat weet je over het (Sint-) Aloysius College in Den Haag
      Het (Sint-) Aloysius College is een bekende middelbare school in Den Haag, Nederland. Het Aloysius College heeft zijn oorsprong in de jezuïetenorde en werd in 1875 opgericht als een kloosterschool voor jongens. Het onderwijsinstituut is vernoemd naar de heilige Aloysius Gonzaga, een jezuïet en patron van de jeugd.

      Het Aloysius College staat bekend om zijn academische excellentie en strenge curriculum. De school biedt zowel gymnasium- als atheneumprogramma’s aan, waarbij leerlingen worden gestimuleerd om academische en persoonlijke ontwikkeling na te streven.

      Naast het streven naar academische excellentie, heeft het Aloysius College ook aandacht voor persoonlijke groei en ontwikkeling. De school hecht veel belang aan de vorming van leerlingen tot kritische en zelfstandige denkers, met aandacht voor ethiek en maatschappelijke betrokkenheid.

      Het (Sint-) Aloysius College is tegenwoordig een gemengde school waar jongens en meisjes samen onderwijs volgen. De school is gehuisvest aan de Oostduinlaan in Den Haag en heeft een diverse en multiculturele leerlingenpopulatie.

      Naast het reguliere onderwijsprogramma biedt het Aloysius College ook diverse buitenschoolse activiteiten aan. Zo zijn er sportclubs, culturele evenementen, uitwisselingsprogramma’s met andere scholen in binnen- en buitenland, en verschillende clubs en gezelschappen waar leerlingen aan kunnen deelnemen.

      Het Aloysius College heeft een goede reputatie en staat bekend als een school waar een hoge kwaliteit van onderwijs wordt geboden. Het heeft een sterke focus op zowel academische prestaties als persoonlijke ontwikkeling. Veel oud-leerlingen van het Aloysius College gaan na hun middelbare school succesvol verder met hun studie en carrière.

      Het (Sint-) Aloysius College is dus een bekende en gerespecteerde school in Den Haag, die voortkomt uit de jezuïeten traditie. Hoewel het onderwijsinstituut zich niet langer expliciet verbonden voelt met de jezuïetenorde, blijven de jezuïetische waarden zoals persoonlijke vorming en maatschappelijke betrokkenheid een belangrijk onderdeel van de schoolcultuur.

      Het Aloysius College hecht ook veel waarde aan een goede band met ouders en onderhoudt nauw contact met hen om de beste ondersteuning voor de leerlingen te bieden.

      Het is belangrijk op te merken dat de informatie die ik verstrek gebaseerd is op mijn programmeertaal model, getraind op een breed scala aan gegevens, en ik heb geen directe up-to-date informatie over specifieke gebeurtenissen of ontwikkelingen met betrekking tot het Aloysius College. Voor de meest actuele en gedetailleerde informatie raad ik aan de officiële website van de school te bezoeken.

      • Het volgende artikel – door een reaguurder eerder geplaatst op FN – had ik nog openstaan. Past hier wel..

       “… de Jezuïeten hadden twintig sterke missiecentra opgericht, reducties genaamd, met vele duizenden van de Guarani’s ingeschreven als hun leden. … De jezuïeten wilden daar een volledig communistisch systeem opzetten, in de zin dat er geen individuele rechten werden erkend en er geen privé-eigendom was. Alles was van de Staat en moest gemeenschappelijk worden gedeeld. Maar in werkelijkheid werd het grootste deel van de opbrengst van verkochte goederen altijd overgemaakt aan de Camarilla (jezuïetenoversten) in Europa; en de Guarani’s kregen alleen de eerste levensbehoeften in ruil voor hun zwoegen en zweten.”

       https://www.jamesjpn.net/government/the-authors-of-communism-socialism-jesuits/

      • @Gijp

       Om je een beter begrip te geven wat een jezuïet gezworen heeft: dit is hun eed. Lees en huiver.

       Het onderwijs is alleen maar een middel tot een doel. Uitroeien van ‘ketters’. De spreekwoordelijke ‘kadaverdiscipline’ van de Duitse SS-ERS is afkomstig van de jezuïetenorde. De marines boot camp, Een recruit tot de grond afbreken en dan totaal gehoorzaam drillen is exact wat er met de jezuïet ook gebeurt. Komt ie:

       ““Ik______, nu in de aanwezigheid van de Almachtige God, de Heilige Maagd Maria, de Heilige Aartsengel Michaël, de Heilige Johannes de Doper, de Heilige Apostelen Petrus en Paulus, en alle Heiligen, heilige heerscharen van de Hemel, en om jij, mijn spookachtige Algemene Overste van de Sociëteit van Jezus, gesticht door St. Ignatius van Loyola, tijdens de pontificering van Paulus de Derde, en voortgezet tot op de dag van vandaag, dus door de schoot van de maagd, de matrix van God, en de roede van Jezus Christus, verklaar en besef dat zijne heiligheid, de paus, de plaatsvervanger van Christus is, en het ware en enige hoofd is van de katholieke of universele kerk over de hele aarde, en dat door de kracht van de sleutels van binden en ontbinden, gegeven aan zijn Geheiligd door mijn Heiland Jezus Christus, hij heeft de macht om ketterse koningen, prinsen, staten, gemenebesten en regeringen af ​​te zetten,allemaal illegaal zijn zonder zijn heilige bevestiging, en dat ze veilig kunnen worden vernietigd.

       “Verder verklaar ik dat ik alle agenten van Zijne Heiligheid zal helpen en bijstaan ​​en adviseren waar ik ook zal zijn, en mijn uiterste best zal doen om de ketterse PROTESTANTSE of LIBERALE doctrines uit te roeien en al hun vermeende machten te vernietigen, legaal of anderszins.

       “Ik beloof en verklaar verder dat, niettegenstaande ik geen enkele ketterse religie hoef aan te nemen, voor de verspreiding van de belangen van de Moederkerk, om al haar raadgevers geheim en privé te houden, van tijd tot tijd zoals ze mij opdragen, en niet direct of indirect bekend te maken, door woord, geschrift, welke omstandigheden dan ook; maar om alles uit te voeren wat mij zal worden voorgesteld, gegeven of ontdekt door jou, mijn spookachtige Vader ……..

       “Ik beloof en verklaar verder dat ik geen eigen mening of wilsovertuiging zal hebben, of welke mentale terughoudendheid dan ook, zelfs niet als een lijk of een kadaver (perinde ac kadaver), maar ik zal zonder aarzelen elk bevel gehoorzamen dat ik van mijn superieuren in de militie van de paus en Jezus Christus.

       “Dat ik naar elk deel van de wereld zal gaan, wat dan ook, en zonder morren en onderdanig zal zijn in alle dingen die mij worden meegedeeld … Ik beloof en verklaar verder dat ik, wanneer de gelegenheid zich voordoet, meedogenloos zal maken en strijden oorlog, in het geheim of openlijk, tegen alle ketters, PROTESTANTEN en LIBERALEN, zoals mij is opgedragen om de hele aarde uit te roeien en uit te roeien, en dat ik noch geslacht, leeftijd noch toestand zal sparen, en dat ik zal hangen, deze beruchte ketters verspillen, villen, koken, wurgen en levend begraven; verscheuren de magen en baarmoeders van hun vrouwen en verpletteren de hoofden van hun baby’s tegen de muur, om hun afschuwelijke ras voor altijd uit te roeien.

       “Dat wanneer hetzelfde niet openlijk kan worden gedaan, ik in het geheim de gifbeker, het wurgkoord, het staal van de poniard of de loden kogel zal gebruiken voor de eer, rang, waardigheid of autoriteit van de persoon of personen, wat hun ook moge zijn. staat in het leven, openbaar of privé, zoals mij te allen tijde wordt opgedragen door een vertegenwoordiger van de paus of overste van de Broederschap van het Heilig Geloof van de Sociëteit van Jezus.” – Delen van de jezuïet ‘Extreme Oath of Induction’, zoals vastgelegd in het Congressional Record of the United States of America (House Bill 1523, betwiste verkiezingszaak van Eugene C. Bonniwell, tegen Thos. S. Butler, 15 februari 1913 , pp. 3215-16.)” – The New Illustrated Great Controversy door Ellen G. White, uitgegeven door: Laymen for Religious Liberty Inc., PO Box 908, Dyland, FL 32721.

       Zalige onwetendheid lijkt goedaardig en passief, maar is de breedband tiran van de bevolking en het openbare plein. Waak en bid dat u niet in verleiding komt en misleid wordt door de vijand die zich in het volle zicht verbergt. ”

       Jezuïeten zijn satanisten. Daar wil je je kind niet laten leren. Of beter gezegd; indoctrineren.

       • Beste Disciplus,

        Deze kende ik, en nu ga ik ermee ophouden hoor, ik wil geen ban van frontnieuws. Maar wat zegt AI. Zit Ai ver van de waarheid af? Valt wel mee denk ik. En ik kan doorvragen. Echt het is grappig om erin te investeren. Ik check heel veel informatie ermee. Laats een artikel op frontnieuws dat de Russen een rivier waren overgestoken. Hij kon alles vertellen, hoe diep de rivier was, hoe breed, het debiet. Ongeveer de Linge in Nederland. Ga dat zelf eens uitzoeken? Onmogelijk in korte tijd.

        Nu even over de jezuïeten en Ai, hij moet denken als een kwaadaardige paus. Hier kan je ook weer eindeloos op doorborduren. Maar daar is deze website niet voor bedoeld.

        Als kwaadaardige paus kun je de jezuïeten inzetten om je zaak te bevorderen op verschillende manieren:

        1. Manipulatie en infiltratie: De jezuïeten staan bekend om hun intelligentie en strategisch denken. Je kunt ze gebruiken om te infiltreren in belangrijke organisaties, instellingen en regeringen om zo informatie te vergaren of om leden te beïnvloeden om jouw kwaadaardige agenda te ondersteunen.

        2. Propaganda en misleiding: De jezuïeten zijn bekend om hun retorische vaardigheden en vermogen om mensen te beïnvloeden. Je kunt ze gebruiken om misleidende boodschappen te verspreiden om zo de publieke opinie te beïnvloeden ten gunste van jouw kwaadaardige doelen.

        3. Manipulatie van het geloof: Als paus heb je veel invloed op het geloof en de spiritualiteit van mensen. Je kunt de jezuïeten gebruiken om een vervormde interpretatie van religieuze leerstellingen te verspreiden die jouw kwaadaardige bedoelingen ondersteunen. Bijvoorbeeld door religie te gebruiken om mensen te onderdrukken, angst aan te jagen of verdeeldheid te zaaien.

        4. Geheim genootschap: De jezuïeten staan bekend om hun interne hiërarchie en geheimhouding. Je kunt ze gebruiken om een geheim genootschap te vormen dat trouw is aan jou en jouw kwaadaardige plannen uitvoert. Dit kan bijvoorbeeld bestaan uit het plegen van aanslagen, rooftochten of het uitschakelen van tegenstanders.

  • God zij dank heb ik voor al dit soort info geen Trump-et nodig.
   Ruim tien jaren geleden mijn Tell a Vision al de deur uit gepleurd.

 11. 1. Ik heb geen vaccinatie gehad voor corona
  2. Ik gebruik euro’s en ik ben niet echt bekent met crypto en activa e.d
  3. Ik haat Donald Trump niet.
  4. Ik gebruik Google omdat ik een goede zoekmachine vind
  5.geloof ik niet zo in
  6. Ik heb alleen Amazon als webshop. Ik heb toeval niet zo lang geleden wat besteld bij Amazon
  7. Niet van toepassing
  8. Moet men zelf weten. Als man een vrouw wil worden en anders om. Moet hem of haar zelf weten.
  9. Iedereen heeft wat kwaad en iets goeds in zich
  10. Ik steun niet elke kant ik sta

 12. 11. Ik betaal nog steeds mijn boetes.
  12. Als ik het OV pak trap ik niet het brede poortje van het metrostation in of sluip ik niet achter iemand naar binnen in de tram aan.
  13. Ondanks alle waanzin besta ik nog steeds comfortabel gevangen in Nederland.

  Serieus, alleen al door dat ben ik een krankzinnige gehoorzame idioot…

 13. Die boetes betaal ik alleen maar omdat er een haffel geunifomeerd stom tuig, als een bloedhond aan de ketting van de overheid, die boetes tóch wel komt innen…….met alle verhogingen er bij. Als je teveel betaald om dat gehufter te voorkómen, krijg je dat echt niet terug.
  Natuurlijk maak ik bezwaar, al was het alleen maar om ze iets te laten dóén voor dat geld. Ze krijgen het niet helemaal zomaar……..en het is me een genoegen om dat soort op een stevige manier te confronteren met hun laffe dieven methodes.

 14. Mijn definitie:

  1. Volwassenen die alleen maar kunnen staken voor eeuwige eigen collectieve CAO.
  2. Volwassenen die niet afstand kunnen doen van smartphones.
  3. Volwassenen die betalen met smartphone.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in