Wat ik suggereer is dat de inenting een dekmantel is om letterlijk metalen materialen in te brengen, die potentieel magnetisch zijn, voor interactie met satellieten of zendmasten met het menselijk lichaam. Met andere woorden, in plaats van een mobiele telefoon te gebruiken, kun je je lichaam en je mobiele telefoon gebruiken voor het op afstand testen van, laten we zeggen, bloedsuikers of bloeddruk of zuurstofgehalte. En dit is wat het octrooi suggereert dat Pfizer heeft genomen, dat net vorige maand is toegekend, 31 augustus van dit jaar.”

“Dit was de conclusie waartoe ik kwam: dat het het allereerste patent is dat opduikt in een lijst van ongeveer 18.500 voor het doel van het traceren van contacten van, ik geloof, alle gevaccineerde mensen wereldwijd die verbonden zullen zijn of nu verbonden zijn met het internet der dingen,” zegt Dr. Robert Young tijdens een interview dat u HIER kunt bekijken (fragment begint op 24 min).” bericht Theexpose.uk.

Dr. Young doelt op octrooi US11107588 B2: Methods and Systems of Priorizing Treatments, Vaccination, Testing And/Of Activities While Protecting the Privacy of Individuals.

Download kopie van het US11107588-Patent document >

De octrooiaanvragers en uitvinders zijn Gal Ehrlich en Maier Fenster van Ehrlich & Fenster, een firma van octrooi- en handelsmerkengemachtigden in Israël. Dr. Young stelt dat het octrooi is verleend aan Pfizer. We konden de relatie tussen de octrooigemachtigden en Pfizer niet vinden om hier te delen. We vonden echter wel de onderstaande videoclip die aangeeft dat Pfizer meer wil worden dan alleen een organisatie die medicijnen produceert.


En, tijdens een interview in juli 2021 met Bio IT World zei Pfizer Senior Vice President, Bill Leister: “Digitale metgezellen kunnen helpen bij het geven van voorlichting, het verbeteren van therapietrouw of een juiste therapietrouw …”

  Viroloog en vaccindeskundige: "Vaccin verandert virus in oncontroleerbaar monster!"

Meer bronnen:

Karen Kingston, een biotech analiste, besprak het octrooiaanvraagdocument van 18 maart 2021 op de Stew Peters Show, kijk HIER. Hieronder hebben wij fragmenten uit de aanvraag als “een citaat” ingevoegd en Kingston’s commentaar daarop is gemarkeerd met “KC”.

N.B.: Wij hebben de geciteerde gedeelten uit het aanvraagdocument vergeleken met het goedgekeurde document dat Dr. Young noemt en zij zijn identiek, met uitzondering van enkele formuleringen in de samenvatting en de verwijzingsnummers van de paragrafen.

Het systeem bestaat uit een veelvoud van elektronische apparaten met instructies om een ID te genereren en, in de nabijheid van een ander dergelijk elektronisch apparaat, een of beide elektronische apparaten de ID naar/van het andere elektronische apparaat zenden/ontvangen .

KC: Dus, de Covid injectie coördineert met elektronische apparaten in jezelf en anderen.

Vervolgens wordt een score gegenereerd op basis van een veelheid van dergelijke ontvangen ID’s.

KC: Deze [afbeeldingen hieronder] tonen het netwerk van mensen en hoe ze allemaal met elkaar verbonden zijn.

Ten minste één server met instructies voor het verzenden naar genoemde meervoudige elektronische apparaten van informatie om genoemde relevante behandelingsinstructies weer te geven; waarbij genoemde ten minste één server of genoemde elektronische apparaten instructies bevatten om een voorspelling te genereren van de waarschijnlijkheid dat een subject genoemde ziekteverwekker overdraagt, op basis van een score van het subject.

KC: Als u nog eens naar de configuratie in de bovenstaande figuren kijkt, kunt u zien dat mensen in groepen met elkaar verbonden zijn.

KC: En dan in het centrum van de groep, als u naar de volgende dia gaat [zie boven], is dat misschien iemand die een lage of een hoge score heeft voor een neiging tot infectie of misschien niet gevaccineerd is en dan wordt de groep gecoördineerd om te begrijpen dat die persoon misschien gevaccineerd moet worden. En die score is gebaseerd op: elektronische informatie; geografische informatie; overheidsinformatie; en menselijke informatie.

  27.247 DODEN 2.563.768 GEWONDEN na COVID-19 injecties in Europese databank - Taiwan registreert meer sterfgevallen door vaccin dan door virus

KC: Ze geven een voorbeeld uit de praktijk en ik wil dat u kijkt naar de woorden die ze gebruiken.

United States Patent Application: US 2021/0082583 A1, EHRLICH et al., pagina 37

KC: Ze gebruiken het woord ‘profetisch’ en ze komen met drie mensen: John Doe; Jane Smith; en, Mark Lite. En je ziet een week van hun activiteiten en ze krijgen een score gebaseerd op hun activiteiten en interacties met andere mensen.

United States Patent Application: US 2021/0082583 A1, EHRLICH et al., pagina 37

KC: Ze houden ook rekening met andere dingen, ze houden rekening met hun leeftijd, hun beroepservaring, hun gezondheidstoestand. Helaas voor Jane houden ze rekening met het feit dat ze naar een religieuze bijeenkomst gaat. Dus, Jane die onder Mark stond voor het krijgen van een vaccinatie, nou ze kreeg een paar extra punten voor het gaan naar een religieuze bijeenkomst en nu staat ze voor op Mark in ‘behoefte aan een vaccinatie’.

Een extra punt om te benadrukken is de definitie van “vaccin” in het octrooi. Het omvat het bevatten van “een micro-organisme of virus in een verzwakte, levende of gedode toestand” dat ook toxines kan produceren. De definitie van “profylactisch” is ook zorgwekkend, aangezien het een preventieve maatregel is voor een “ziekte of een ander onbedoeld gevolg”.

United States Patent Application: US 2021/0082583 A1, EHRLICH et al., pagina 15

Alle vaccins die in het octrooi zijn opgenomen, zijn alle vaccins zoals die bij de Wereldgezondheidsorganisatie zijn bekendgemaakt.

In sommige uitvoeringen zijn de vaccins alle verbindingen zoals onthuld in de website van de Wereldgezondheidsorganisatie ( https : // www [ dot ] who [ dot ] int / publications / m / item / draft – landscape – of – covid – 19 – candidate – vaccines ) , die alle hierin zijn opgenomen door middel van verwijzing , en die naar keuze ( b.v. , als kit ) zijn voorzien van software zoals hierin beschreven en/of voorzien van gebruiksaanwijzingen gericht op potentiële superverspreiders die , b.v. , worden gedetecteerd met behulp van methoden en apparatuur zoals hierin beschreven , en omvatten het volgende:

United States Patent US 11107588 B2, p28 para.30

En opmerkelijk genoeg kan de behandeling bestaan uit “hydroxychloroquine en azithromycine plus zink” en kan “het verstrekken van een behandeling zoals beschreven” worden opgevat als “profylactische en/of vaccinatie”.

  De oversterfte in Europa blijft stijgen, IJsland zit al op plus 55 procent!
United States Patent Application: US 2021/0082583 A1, EHRLICH et al., pagina 26

Kingston keerde een paar dagen later terug naar de Stew Peters Show met een update om verder bewijs te bespreken: “Amerikanen dachten dat ze door gevaccineerd te worden hun ticket terugkregen naar hun rechten en hun vrijheid, terwijl het eigenlijk een toegangspoort is naar een gehoorzaamheidsplatform en mogelijk een executieplatform als je niet gehoorzaam bent op basis van je score,” zegt Kingston.

Stew Peters Show: Patent Proves Vaxx is Obedience Training Platform, 11 oktober 2021 (18 min)

“Kijk naar feiten. Kijk naar bewijs. En begrijp dat wanneer iemand kwade bedoelingen en sociopathie heeft, ze je niet vertellen dat ze je gaan schaden en mishandelen. Ze vertellen je wat je moet horen om hun doel te bereiken,” adviseert Kingston.

Dr Vladimir Zev Zelenko geeft zijn beoordeling in een Telegram post: “Word wakker domme kleine schapen. Jullie worden naar de slachtbank geleid.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

33-Jarige “volledig gevaccineerde” man drijft de spot met “anti-vaxxers” en noemt hen “idioten” en “debielen” – binnen 3 maanden dood na zijn experimentele inentingVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelSterftecijfer in Schotland tot 30 procent hoger dan vorig jaar
Volgend artikelPfizer-directrice rent voor haar leven na confrontatie met Project Veritas-verslaggever
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. Ik heb nu al verscheidene docus gezien dat er behalve metalen, grapheen ook een levend en groeiend organisme in sommige vaccinflesjes te vinden is. Geen van de onderzoekers had een idee wat het is.

 2. Wat een geweldige kans voor criminelen. Het op afstand kunnen zien waar mensen zijn, het door middel van de juiste frequentie en puls de alertheid van mensen te verminderen, ghb sex hoeft niet meer want je kan met een draagbare 5g zender mensen in de juiste stemming brengen. Een inbreker die de bewoners in zeer diepe slaap brengt om vervolgens op zijn gemak in te breken. Superhandig 5g zendtechnologie plus mensen geïnfiltreerd met grafeen nanodeeltjes waarmee de electromagnetische gevoeligheid wordt verhoogd, de techneuten hebben een berg van toekomstige kansen, gewoon leren hoe zendapparatuur werkt op de geschikte frequentie (resonantie frequentie grafeen) en psychologische onderzoeken bestuderen welke hersengolven gemoduleerd moeten worden.
  Een zender in de buurt van het uitgekozen slachtoffer, een tijdje de juiste frequentie erop loslaten en het persoon is was in jouw handen.
  Computers hacken is saai en ouderwets, mensen hacken is veel leuker.
  Stel je eens voor dat militairen en veiligheidsmensen op afstand ‘ bestuurbaar’ zijn. Gouden tijden voor maffia en erger.

 3. Het is mij al meer dan een jaar duidelijk waarom ;
  -1.5 meter regel er is.
  -Elon Musk 30a50.000 satellieten de lucht in wil !
  -Jeff Besos investeert in wereldwijde online verkoop , Climate change en eigenaar is van Washington Post !
  -Bill Gates groot deel van Big Pharma , WHO en wereldwijd de media bestuurt !
  -World Economic Forum het elite-clubje van de super-rijken is en jaarlijks vergadert in Davos (Swiss)
  waar enkel zij en de belangrijkste politieke leiders ter wereld(marionetten)samenkomen !

 4. En het gaat allemaal steeds harder en harder: amper vier maanden en dit ligt ook al weer op straat, we worden steeds sneller geïnformeerd over alle rottigheid die met ons uitgehaald wordt, laten we er ook steeds sneller op reageren en er niet meer aan mee doen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in