Foto ter illustratie

Sinds vorig jaar is het aantal verkeersongevallen in de Verenigde Staten enorm toegenomen. Op basis van haar waarnemingen heeft de National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) enige tijd geleden voorspeld dat er tegen 2021 een statistische stijging van het aantal verkeersdoden zou zijn in ten minste 44 (van de 50) Amerikaanse staten, bericht Alethonews.com.

Het aantal doden bij ongevallen met meerdere voertuigen in steden en op stedelijke wegen in de Verenigde Staten is vanaf 2020 namelijk met 16 procent gestegen. Voor mensen ouder dan 65 jaar is het aantal verkeersdoden met 14 procent gestegen. Het aantal dodelijke ongevallen met voetgangers is met 13 procent gestegen. Zelfs het aantal verkeersdoden op motorfietsen steeg met negen procent, en het aantal verkeersdoden op fietsers steeg met vijf procent.

De staten met het hoogste aantal verkeersdoden zijn Californië, Texas, Florida en Washington DC.

De cijfers van de NHTSA vertegenwoordigen de slechtste ongevallenstatistieken sinds 2005 en de grootste procentuele stijging in één jaar in de geschiedenis van het Fatality Analysis Reporting System.

In absolute cijfers: 43.000 Amerikanen stierven in 2021 op de Amerikaanse wegen – het hoogste niveau in 16 jaar. Het aantal auto-ongevallen is in 2021 met tien procent gestegen ten opzichte van 2020 en neemt nog steeds toe. Voor 2022 is de prognose dat 50.000 Amerikanen in auto-ongevallen zullen omkomen.

De NHTSA lijkt ongeïnteresseerd om uit te zoeken waarom het stijgende aantal ongevallen, samenvallend met de “pandemie”, een hoogtepunt van 16 jaar heeft bereikt. De Governors Highway Safety Association (GHSA) daarentegen geeft snelheidsovertredingen, alcohol, drugs en verstrooid rijden de schuld van de enorme stijging van het aantal verkeersdoden.

  Van Held naar Uitgestotene - Ongevaccineerde verpleegkundigen geschorst zonder loon

Ongeveer 270 miljoen Amerikanen zijn in de afgelopen twee jaar tegen Covid-19 ingeënt met mRNA-vaccins. Nu gaan er achter gesloten deuren stemmen op om meer autopsies te laten verrichten op de vermeende “ongeluk”-slachtoffers. In ieder geval correleert de toename van de aantallen opvallend met het toenemende aantal instortende atleten, publieke figuren en, meer recent, toeristen wereldwijd.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Prof. Dr. Mattias Desmet: “Blijf je uitspreken. Als er andere stemmen zijn in de publieke ruimte, dan zal de massahypnose verstoord worden.”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe mythe van de HIMARS “game changer” – Door de Amerikanen geleverd raketsysteem is doeltreffend, maar het zal Oekraïne niet de overwinning brengen
Volgend artikelPoetin legt de Europeanen uit waar het bij de Nord Stream turbine om gaat, en meer
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. Er zijn meer auto’s, ook teveel auto’s op te kleine wegen, de auto’s zijn zwaarder, de chauffeurs zijn afgeleid ‘Sms en Gps’, het klassieke drank en druggebruik. Ook roekeloos gedrag en onvoldoende scholing en vaardigheid.

  • Je vergeet de prikkies nog te noemen.
   Ik kom dagelijks situaties op de weg tegen waarbij ik denk: wat is dit nou?
   Lijken vaak net zombies achter het stuur. De prikuitwerking wordt steeds meer zichtbaar. Ook in het verkeer.

  • Onzin, door de hoge brandstofprijs word er veel minder gereden en auto’s worden steeds veiliger…. mensen worden tijdens het rijden onwel en veroorzaken daarom op hoge snelheid meer ongelukken, vaccinatie schade 2.0 !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in