Ik heb al heel lang uitgelegd dat ik niet denk dat Tucker Carlson mijn website leest en mijn gespreksonderwerpen gebruikt, en dat het gewoon zo is dat hij een slim team heeft, en grote geesten denken hetzelfde.

Mensen hebben zoiets van, “Anglin, Tucker leest in feite gewoon uw artikelen in de uitzending,” en ik heb zoiets van, “natuurlijk zou hij dat nooit doen. Als hij dat zou doen, zou hij de UFO hoax niet promoten, en zou hij erop wijzen dat het plan van China voor wereldheerschappij veel minder gewelddadig, anaal en satanisch is dan het plan van de VS voor wereldheerschappij,” schrijft Unz.com.

Maar weet u wie misschien mijn site leest en mijn gespreksonderwerpen overneemt? Vladimir Poetin. Hij heeft het voortdurend over de anale agenda, en heeft Russische soldaten een pamflet gegeven waarin staat dat zij het laatste bastion zijn tegen de Satanische Nieuwe Wereldorde.

En als u hem zou vragen naar nep-UFO’s, dan zou hij zeker zeggen: “Ja, wij geloven dat dit hun volgende listige plan is. Wij hebben gemerkt dat op de een of andere manier alle beelden van deze UFO’s uitsluitend afkomstig zijn van bronnen van de Amerikaanse regering.”

De toespraak van Poetin op woensdag leek te veel op mijn eigen werk om toeval te kunnen zijn.

Hier is de hele toespraak (met ondertiteling na de toespraak, niet die maffe live dub).

https://www.youtube.com/watch?v=5iEZc36zFYQ

U moet daarop klikken en het op YouTube bekijken – embedden is geblokkeerd. Hij staat niet op BitChute of Odysee. Ze zijn kopieën ervan op YouTube aan het verwijderen en in sommige landen aan het censureren, dus als dat niet werkt, typ dan gewoon “Putin speech March 16” en u zou het moeten kunnen vinden.

Het is de moeite van het kijken waard, maar hier zijn de hoogtepunten van RT.

Conflict was onvermijdelijk

De lancering van de “speciale militaire operatie” was de enige optie die Rusland nog had om een einde te maken aan het jarenlange bloedvergieten in Oost-Oekraïne, benadrukte Poetin. Tegelijkertijd zou het beperken ervan tot de afgescheiden Donbass-republieken de “frontlijn” alleen maar in westelijke richting duwen, in plaats van de situatie te ontmantelen, merkte hij op.

Terwijl Kiev de oorlog tegen de afgescheiden regio’s van de Donbass voert, heeft het zich voorbereid op een breed offensief om ze opnieuw te veroveren, zei Poetin, eraan toevoegend dat “bijna 14.000 burgers, waaronder kinderen, gedood” zijn in het conflict. De Oekraïense autoriteiten hebben ook geprobeerd de Krim aan te vallen, die zich al in 2014 van het land heeft afgesplitst en zich via een referendum bij Rusland heeft aangesloten.

Aangemoedigd door de Verenigde Staten en andere Westerse landen bereidde Oekraïne zich doelbewust voor op een scenario van geweld, een bloedbad en een etnische zuivering in Donbass. Een massale aanval op Donbass en later op de Krim was slechts een kwestie van tijd. Onze strijdkrachten hebben deze plannen echter in duigen doen vallen,” zei Poetin.

Kiev actief op zoek naar massavernietigingswapens

De Oekraïense autoriteiten hebben openlijk hun doel kenbaar gemaakt om massavernietigingswapens te verkrijgen, namelijk kernbommen en middelen om die over te brengen, heeft de president van Rusland gezegd. Gezien de uiterst vijandige houding van Kiev zouden dergelijke systemen gebruikt zijn om Rusland aan te vallen zodra ze klaar waren.

Poetin ging ook in op de beschuldigingen van het Oekraïense biolab-netwerk, die door het Russische leger te midden van het offensief aan de orde zijn gesteld. De over het hele land verspreide faciliteiten zouden zich bezig hebben gehouden met de ontwikkeling van biologische wapens, met directe steun van Washington. De beschuldigingen, gesteund door documenten die door het Russische leger zijn gepubliceerd, zijn door de hoogste Amerikaanse functionarissen met wisselende ontkenningen ontvangen.

  Het moment van de vernietiging van de basis van de speciale strijdkrachten van de Oekraïense strijdkrachten in Khmelnytsky op video vastgelegd

“Er was een netwerk van tientallen laboratoria in Oekraïne, waar onder leiding en met financiële steun van het Pentagon militaire biologische programma’s werden uitgevoerd, waaronder experimenten met coronavirusstammen, miltvuur, cholera, Afrikaanse varkenspest en andere dodelijke ziekten,” zei Poetin, eraan toevoegend dat er nu “verwoede pogingen” worden ondernomen om de “sporen van deze geheime programma’s te verbergen.”

Oekraïne opgericht als “anti-Rusland”

De afgelopen jaren hebben de autoriteiten in Kiev, onder de nauwe leiding van hun Westerse handlangers, Oekraïne omgevormd tot “anti-Rusland”, suggereerde Poetin. Het enige doel van het zittende “regime” in Kiev is het conflict zo lang mogelijk voortslepen, met weinig aandacht voor het lot van de burgers of de verwoestingen die er het gevolg van zijn.

“Wij zien steeds weer dat het regime in Kiev, waarvoor zijn Westerse meesters zich tot taak hebben gesteld een agressief “anti-Rusland” te creëren, onverschillig staat tegenover het lot van het volk van Oekraïne zelf,” zei Poetin.

“Het is ook duidelijk dat de Westerse handlangers de autoriteiten in Kiev alleen maar pushen om het bloedvergieten voort te zetten. Zij krijgen steeds meer partijen wapentuig geleverd, zij worden voorzien van inlichtingen, zij krijgen ook andere hulp, waaronder militaire adviseurs en huurlingen.”

Kiev en het Westen geven blijk van “schokkend cynisme”

Zowel de Oekraïense autoriteiten als het collectieve Westen hebben “schokkend cynisme” tentoongespreid te midden van het conflict, zei Poetin, waarbij hij de aanval met een ballistische raket op het centrum van Donetsk die maandag plaatsvond als voorbeeld van zulk gedrag gaf. Bij de aanval kwamen ten minste 20 burgers om het leven.

“Zij schieten willekeurig op pleinen met de vurigheid van fanatici en de ergernis van de verdoemden. Zij gedragen zich zoals de nazi’s deden toen zij probeerden zoveel mogelijk onschuldige slachtoffers naar hun graf te slepen,” zei Poetin, eraan toevoegend dat Kiev geprobeerd had de schuld van de aanval door middel van “flagrante leugens” op Rusland te schuiven.

De houding van “de zogenaamde beschaafde wereld” tegenover de raketaanval bleek ook “schokkend te zijn in haar extreme cynisme”, ging de president verder.

“De Europese en Amerikaanse pers hebben deze tragedie in Donetsk niet eens opgemerkt, alsof er niets gebeurd is,” zei Poetin. “Net zoals zij de afgelopen acht jaar schijnheilig de andere kant op hebben gekeken toen moeders hun kinderen begroeven in Donbass, toen bejaarden werden vermoord. Dit is gewoon moreel verval, complete de-humanisering.”

Maar hier is de knock-out punch.

Afbrokkelende dominantie van het Westen achter de wereldwijde onrust

Uiteindelijk is de wens van het Westen om zijn wereldheerschappij te handhaven de wortel van de voortdurende Oekraïense beroering, en van de crises in de andere delen van de wereld, meent Poetin.

Vandaag moet de hele planeet de prijs betalen voor de ambities van het Westen, voor zijn pogingen om met alle middelen zijn afbrokkelende dominantie te handhaven,” zei hij.

Alleen bezorgd om hun “gevestigde belangen en superwinsten,” hebben de Westerse elites de wereld in de huidige situatie gebracht door “jaren van fouten en kortzichtige beslissingen.”

Zo worden de gevolgen van de anti-Russische sancties, opgelegd naar aanleiding van het conflict in Oekraïne, nu al gevoeld door het gewone volk in het Westen – terwijl de elites op bizarre wijze hebben geprobeerd Moskou daarvan de schuld te geven, merkte Poetin op.

“Ik wil dat de gewone westerse mensen mij ook horen. U wordt hardnekkig voorgehouden dat uw huidige moeilijkheden het gevolg zijn van de vijandige acties van Rusland en dat u uit eigen zak moet betalen voor de inspanningen om de vermeende Russische dreiging tegen te gaan. Dat alles is een leugen.”

  Uitgelekte documenten tonen de leugens van de Westerse regeringen

Dat laatste stukje is waar het op neerkomt, niet?

Natuurlijk zal geen enkele westerling dit horen, behalve u lieve lezers en anderen die de situatie al begrijpen.

Het is gewoon absoluut onvoorstelbaar om te zien hoe de hele media, als één geheel, op deze oorlog aansturen, en dat niemand ook maar enige verklaring geeft voor waarom het gebeurt, behalve dan:

 • Poetin is metafysisch slecht (en bij volmacht is het hele Russische ras dat ook).
 • Poetin is krankzinnig.
 • Poetin zit aan de steroïden en is door het lint gegaan.
 • Poetin probeert het Russische Rijk of de USSR weer op te bouwen door grondgebied te veroveren.

Op een gegeven moment zou je denken dat iemand, ergens in de media, hier een soort van tegenwicht zou bieden, of op zijn minst zou zeggen “luister toch eens naar wat Poetin zegt”.

In plaats daarvan wordt alles verboden. RT wordt in de meeste landen volledig geblokkeerd en van de sociale media geweerd. Geen enkele westerse krant zal de transcripties van de toespraken van Poetin publiceren, men neemt gewoon een of ander fragment of citaat dat buiten de context valt, en doet alsof het iets heel anders betekent.

De enige man die op tv de werkelijke waarheid mocht zeggen is de gepensioneerde Amerikaanse legerkolonel Douglas MacGregor. Hij komt regelmatig op Tucker en is zelfs in andere Fox News uitzendingen geweest.

Maar deze week heeft een of andere joodse journalist een fragment opgegraven – blijkbaar van een privé-evenement – waardoor hij waarschijnlijk niet meer op tv mag komen.

Kunt u zich voorstellen waar wij zouden zijn als Donald Trump hem minister van Buitenlandse Zaken zou hebben gemaakt?

Het siert Trump dat hij geprobeerd heeft hem ambassadeur in Duitsland te maken – maar dat werd geblokkeerd door het Republikeinse Congres.

De nieuwe Amerikaanse zielenslaaf

De zielen van het Amerikaanse volk zijn tot slaaf gemaakt door een ingewikkeld proces van psychologisch misbruik en conditionering in MK Ultra stijl.

Eerlijk gezegd denk ik niet dat dit “Stand with Ukraine” mogelijk zou zijn zonder de twee jaar van Covid-conditionering, gedurende welke periode de mensen gemanipuleerd werden om te geloven dat zij aan een dodelijk virus zouden sterven als zij niet hun mond hielden en alles deden wat de regering zei, hoe belachelijk, ontmenselijkend, of in strijd met vrijheid en waardigheid het ook was.

Nu hebben wij een Pavloviaanse conditioneringsreactie, waarbij het publiek geneigd is om de regering/media gewoon te gehoorzamen, totaal, hoe absurd de eisen ook zijn.

Mogen wij Ivan Pavlov wel noemen?

Misschien moeten we dit omdopen tot “Vrijheidsconditionering”?

Dat zou wel eens juister kunnen zijn dan wij weten.

U weet wat ik nu ga zeggen, nietwaar?

Juist?

Toen ik gecensureerd werd, kwam er vrijwel niemand op voor mijn recht om mijn gedachten te delen, met uitzondering van Tucker Carlson en enkele anderen. Toen, drie jaar later, werd de zittende president van de Verenigde Staten het zwijgen opgelegd.

Alle afwijkende informatie over het coronavirus werd het zwijgen opgelegd. Glenn Greenwald wees erop dat dit een grote verandering was, want men was van politieke censuur naar informatiecensuur gegaan. Dat is grotendeels onopgemerkt gebleven.

Weet u nog dat ze screenshots van gegevens van de website van het CDC verwijderden, en zeiden dat het “desinformatie” was?

  EU op zelfmoordmissie: Europees Parlement roept op tot volledige stopzetting van Russische energie

Welnu, nu hebt u een opmars naar een wereldoorlog, met de domst mogelijke onzin erachter.

De mensen mogen dit niet weten:

 • Buitenlandse Zaken met behulp van neonazistische groeperingen een staatsgreep heeft gepleegd om een door het volk gekozen regering in Oekraïne omver te werpen.
 • Poetin heeft al minstens sinds 2007 verklaard dat de NAVO aan de Russische grens een rode lijn was.
 • Poetin heeft maandenlang het hele Westen gesmeekt om tot rede te komen nadat Zelensky had gezegd dat hij NAVO-atoombommen in de Oekraïne zou plaatsen.
 • Poetin gaf een eenvoudige lijst van eisen inzake neutraliteit af, waardoor Zelensky aan de macht kon blijven als hij ermee instemde niet tot de NAVO/EU toe te treden – zes weken voor de invasie – en de media berichtten er niet over.
 • Op dit moment zegt Poetin nog steeds dat als Zelensky ermee instemt de Krim en de Donbass officieel af te staan, en een neutraliteitspact te ondertekenen, alle Russische strijdkrachten zich onmiddellijk uit Oekraïne zullen terugtrekken.
 • De huidige oorlogsstrategie van Poetin is erop gericht het aantal burgerdoden (en zelfs het aantal doden onder de Oekraïense militairen, via het aanbod van volledige amnestie) tot een minimum te beperken, en daarom was de oorlog niet in 72 uur voorbij, zoals Westerse militaire strategen (dezelfde die de overgave van Afghanistan planden) beweerden dat het had moeten zijn.
 • Er is geen enkele mogelijkheid dat Oekraïne een oorlog tegen Rusland kan winnen – dit is onzin – en door diplomatie te weigeren en de Oekraïners te bewapenen, terwijl ze hun valse hoop geven, proberen ze cynisch zoveel mogelijk dood en verderf te zaaien, ook al zou het uiteindelijke resultaat hetzelfde zijn geweest als Oekraïne zich op dag 1 had overgegeven, behalve dan met veel meer doden en vernielde infrastructuur.
 • Zelensky is letterlijk een misdadiger die tientallen miljoenen dollars betaald kreeg om als marionet te dienen voor het Westen en de plaatselijke oligarchen, en er is nog steeds geen bewijs dat hij überhaupt in Kiev is – de mensen wordt wijsgemaakt dat hij een held is omdat hij mensen zonder reden de dood in stuurt.
 • Het feit dat WOIII elk moment met opzet of per ongeluk kan gebeuren.
 • De gruweldaden die de Oekraïense neonazi-groepen de laatste 8 jaar begaan hebben.
 • Biologische “onderzoekslaboratoria” zijn niet te onderscheiden van biologische wapenlaboratoria, net zoals “defensieve atoombommen” hetzelfde zijn als “offensieve atoombommen”.

Dat zijn allemaal geheime feiten.

In plaats daarvan wordt de mishandelde en debiele boerenmassa gevoed met demente prietpraat over “kwaadaardige gek pleegt genocide zonder reden”.

Als het vrije woord niet de facto illegaal was in Amerika (en letterlijk illegaal in Europa), zou dit alles niet mogelijk zijn.

Op een bepaald niveau zullen de mensen alles geloven. Maar dat is een proces van conditionering.

Als alles gelijk is, en u presenteert gewoon de waarheid naast stomme leugens, dan zal op zijn minst een eenvoudige meerderheid de waarheid boven de leugens verkiezen. Dat zou vooral het geval zijn in dit geval, waar het in het onmiddellijke materiële voordeel van de mensen is om de waarheid te geloven. De leugens zullen uw economie volledig doen instorten, en er is een kans dat u gebombardeerd wordt.

Als ik vrijuit mocht spreken, zou ik dit allemaal heel langzaam en heel eenvoudig kunnen uitleggen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Globalisten willen ineenstorting: Rusland sancties om heel Europa failliet te laten gaan – Uitgehongerd, bevroren en werkloos voor de “Great Reset”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelVS is het hoofdkwartier voor een “nazi-doodscultus” van biowapens oorlogsmisdadigers
Volgend artikelGonzalo Lira – Wanhopige Zelinsky zal zijn toevlucht nemen tot een chemische valse vlag
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. Het punt waar iedere weldenkend mens tegenaan loopt is dat je geen afspraken kunt maken met sociopaten en psychopaten. Ook al leg je die afspraken vast met contracten.

  • Precies! De belangrijkste taak die wij hebben om tot een voor iedereen mooie wereld te komen is al die psycho-en sociopaten te ontmaskeren en hun de macht te ontnemen.
   Dat gaat niet eenvoudig worden en zal veel tijd nemen, als ik om mij heen zie en hoor hoeveel mensen in de leugens van deze gewetenloze monsters geloven.
   Vooral de hoog intelligente psychopaten op hoge posities hebben gedurende de menselijke ‘beschaving’ voor dood en verderf gezorgd, en dat doen ze nog steeds.
   Ik hoop vanuit het diepst van mijn ziel dat Poetin NIET tot kwaadaardige machthebbers behoort en inderdaad met een ‘opruimactie’ bezig is.

 2. Fijn dat je in een klein hoekje van de media nog bevestiging kunt vinden voor gewoon gezond verstand. Waar de macht vroeger vanaf de preekstoel werd opgelegd, komt die nu van het televisiescherm. En inmiddels van de internetcensuur. Nooit opgeven mensen.

 3. Gister viel het mijn man op dat de beelden van de oorlog in Oekraine in het NOS-journaal al dagenlang beelden weergeven van een (1) gebombardeerd gebouw maar steeds vanuit een andere hoek.

 4. Putin liegt in ieder opzicht : kijk naar zijn opgebouwd fortuin; kijk naar wat hij ontkende terwijl het al aan’t gebeuren was; kijk naar het passagiersvliegtuig dat uit de lucht geschoten is;kijk naar wat hij doet met zijn politieke tegenstanders;kijk wat hij doet met de persvrijheid; enz enz enz;;; ENZOVOORT !!!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in