Screenshot video

De permanente vertegenwoordiger van de Russische Federatie bij de VN, Vasily Nebenzya, heeft de leden van de Veiligheidsraad gevraagd zich voor te bereiden op het feit dat “zeer binnenkort het enige onderwerp voor internationale bijeenkomsten over Oekraïne de onvoorwaardelijke overgave van het regime in Kiev zal zijn.”

Tijdens de vergadering van de VN-Veiligheidsraad gisteren zei Vasily Nebenzya, de permanente vertegenwoordiger van Rusland bij de Verenigde Naties:

“Dit is hoe het de geschiedenis zal ingaan – als een onmenselijk en haatdragend regime van terroristen en nazi’s die de belangen van hun volk hebben verraden en opgeofferd voor Westers geld en voor Zelensky en zijn naaste omgeving.

Onder deze omstandigheden veroorzaken de pogingen van het hoofd van het Kievse regime om zijn formule te promoten en topontmoetingen te organiseren ter ondersteuning van het Kievse regime alleen maar verwarring.

Zeer binnenkort zal het enige onderwerp voor internationale bijeenkomsten over Oekraïne de onvoorwaardelijke capitulatie van het regime in Kiev zijn.

Ik adviseer jullie allemaal om je hier van tevoren op voor te bereiden.”

Via Bernard & Algora.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

John Kerry: Mensen zouden zich “beter voelen” over de oorlog in Oekraïne als Rusland zich “meer zou inspannen om de uitstoot te verminderen”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  Harder nadenken over valse vlaggen en andere fabels
Vorig artikelOnverklaarbare anomalie bij Antarctica beweegt naar het noorden en veroorzaakt 25 meter hoge golven (Video’s)
Volgend artikelOekraïne vermoeidheid: Kiev en het Westen zijn de oorlog en elkaar beu
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

20 REACTIES

 1. Westerse troepen zijn al een realiteit aan de Russische grenzen

  Buitenlandse huurlingen achter inval in Belgorod.

  Er is momenteel een grote discussie over de mogelijkheid dat westerse troepen naar Oekraïne worden gestuurd. Recente uitspraken van de Franse president Emmanuel Macron hebben de argwaan doen toenemen over een mogelijk plan van het Collectieve Westen om rechtstreeks in te grijpen in vijandelijkheden – wat in de praktijk een besluit zou kunnen zijn met catastrofale gevolgen, leidend tot een direct conflict tussen kernmachten.

  Weinig mensen lijken zich echter bewust van het feit dat de confrontatie tussen Russische en westerse soldaten al lange tijd een realiteit is in het conflictgebied, vooral aan de grenzen, waar het geweld elke dag toeneemt. Op 6 april begonnen er video’s op het internet te circuleren waarin het moment werd vastgelegd waarop Oekraïense troepen werden afgeslagen door Russische strijdkrachten in Belgorod. In de video’s is het mogelijk om Amerikaanse soldaten rond Belgorod te zien circuleren. Blijkbaar werd een van deze soldaten, vermoedelijk de leider van de operationele eenheid, neergeschoten door Russische troepen, wat onrust en destabilisatie veroorzaakte bij de “Oekraïense” aanval.

  Bron: https://www.vtforeignpolicy.com/2024/04/western-troops-already-a-reality-on-russian-borders/

  • AJ,
   Ik kan niet anders dan het Westen zien die niet kunnen en willen accepteren dat de wereld aan het veranderen is, Rusland en de BRICS en andere landen,volkeren wensen een andere weg, soms moet je daar dus echt voor vechten en dat zien we wereldwijd gebeuren, het is vreselijk maar het Westen wil die nieuwe weg niet accepteren dus gaan er nog meer doden vallen, we are on the roads to madness nummer van queensryche, we zien het wel, ga ik nu effe een bakkie koffie maken, geniet van jouw weekeinde en het mooie weer en het VRIJE WOORD hier met elkaar!!!

 2. Off topic: bij toeval was ik vandaag in de gelegenheid te bladeren in Pieter Kloks pro-Trollongren-blaadje Volkskrant en een artikel viel mij op: drie leden van Soros-frontorganisatie Extinction Rebellion (2018) beklaagden zich in een open brief over het harde politieoptreden tijdens de protestmanifestatie afgelopen zaterdag 06.04 op de A12 in Den Haag.
  Ze uitten met name hun ongenoegen over de onbehoorlijke behandeling die het Zweedse klimaatbengeltje Thunberg moest ondergaan en ook voor de openbare orde verantwoordelijke burgemeester van 15-minutenstad & smart city Den Haag Jan van Zanen moest het ontgelden.
  Dit verhaal staat uiteraard in schril contrast met de behandeling die de vreedzame anticorona-demonstranten de nodige zondagen tijdens het ‘koffie drinken’ hebben moeten ondergaan op het Amsterdamse Museumplein en waarbij doorgesnoven ME’ers & romeo’s met graagte de wapenstok + koevoet hanteerden. En ook de hondenbrigade schepte een sardonisch plezier door argeloze demonstranten onvrijwillige te laten kennismaken met de bijtgrage honden

   • Ik zag ook de beelden van de arrestatie van dat vreselijk wicht van Thunberg.
    Het kan iedereen die deze beelden ook gezien heeft, onmogelijk ontgaan zijn dat de uitdrukking op haar gezicht ( hangend tussen twee verbaliserende politieagenten) een uitdrukking was van voldoening, vreugde en lust.
    Dit trutje geniet van dit soort aandacht, ze lééft van deze aandacht en ze geilt erop om op deze manier elke keer weer voorpagina na voorpagina te halen en volop in de cameralenzen te komen.

    Terwijl ik mezelf elke keer weer afvraag: “Is dit het nieuws van vandaag?”
    Als dit voorpagina nieuws is, kan iedereen rustig gaan slapen, toch?
    Of staat de wereld op de rand van een derde wereldoorlog en zullen we het daar maar niet over hebben? Ik heb nog nooit in mijn leven zoveel activiteit in het luchtruim meegemaakt hier in de buurt van Volkel.
    Het lijkt er sterk op dat de luchtmacht zich ergens op aan het voorbereiden is.
    Maar laten we vooral onze aandacht richten op het summum van onnozelheid: Greta Thumberg. Ik kan kotsen als ik die mongool zie.

    • In de aanloop naar de VN-klimaatconferentie in New York in september 2019 (een maand voor de covid-19-generale repetitie Event 201 in dezelfde stad) mocht klimaattrutje & WEF’er Greta – how dare you! – Thunberg aan boord van een catamaran van een telg van de Rothschild-dynastie een ongetwijfeld comfortabele reis naar New York maken.

   • Politie is er alleen om bekeuringen te innen, het is een verlengstuk van de belastingdienst, niets meer en niets minder. We gaan eraan door die stomme kutregels en de kutambtenaren die ze blijven verzinnen!!!

 3. Duidelijke taal, duidelijke voorwaarden, zachte heelmeesters maken stinkende wonden, het kwaad moet met wortel en tak uitgeroeid worden!!

 4. Klare taal die bij ons in het westen vreemd overkomt omdat wij in het westen maar 1 narratief kennen.
  Het is hetzelfde als zeggen dat de NAVO een terroristische organisatie is wat juridisch ook zo is.
  De NAVO is opgericht als een organisatie ter verdediging van Europa maar alle oorogen waar de NAVO bij betrokken was waren oorlogen buiten Europa.
  NAVO heeft meegedaan in Irak,Afghanistan,Libie enz,allemaal oorlogen die niets met Europa van doen hadden en dus is het narratief van deze organisatie vals.
  Ook de oorlog in Oekraine heeft niets met Europa te maken,Oekraine is geen EU land en ook geen lid van de NAVO,de oorlog in Oekraine is begonnen als een burgeroorlog tussen West Oekraine en de DPR,omdat de mensenrechten van de etnisch Russische bevolking geschonden werd heeft Putin ingegrepen.
  In eerste instantie werden er afspraken gemaakt (de Minsk akkoorden) hierin werd afgesproken dat Oekraine een Multiculturele samenleving is met meerdere etnische bevolkingsgroepen maar al heel snel na de Coupe van 2014 werden de rechten van de etnische Russen geschonden en nadat Putin tot 3x toe naar de VN is gestapt voor bescherming van deze mensen vond hij het genoeg en heeft militair ingegrepen.
  Omdat Oekraine altijd deel heeft uitgemaakt van Rusland en de Sovjet Unie heeft Rusland alle recht om haar bevolking te beschermen,de EU daarentegen heeft helemaal niets te maken met de oorlog die is ontstaan tussen die 2 partijen maar vinden dat zij het recht hebben om als politieagent op te treden.
  Militair Juridisch gezien staat Rusland in zijn recht en de EU of de VS niet en daarom beweren ze nu dat de Baltische staten en of Polen de volgende zijn die Putin wilt inlijven maar daar is geen bewijs van.
  Europa probeert zich in te dekken maar heeft geen poot om op te staan.

  Kort samengevat : In Oekraine is in 2014 een democratisch gekozen president met geweld afgezet,of de CIA hier achterzat of niet doet er niet toe.
  Europa had deze coupe nooit mogen erkennen en de rest van de wereld ook niet.
  Oekraine heeft zijn soldaten naar de Donbass gestuurd en heeft 14000 burgers gedood tussen 2014-2022
  Oekraine heeft geen vrije verkiezingen en is nog steeds geen democratisch land.
  Het logo van de Oekrainse strijdkrachten was de dubbele siegrunne ofwel SS maar die heeft men snel vervangen door de 3 puntsvork die we kennen van hun vlag.De Oekraine bedreigt nu niet alleen de burgers in de Donbass maar pleegt ook aanslagen in Rusland en dus heeft Rusland nu echt de oorlog verklaard en heeft nu dus aangegeven alleen genoegen te nemen met een onvoorwaardelijke overgave van het Kiev regiem en zal dat ook gaan bewerkstelligen.
  De grote vraag is nu wat Amerika en Europa gaan doen!?

  • Duidelijk stuk en helemaal waar. Dat Rutte nu baas wordt van de NAVO geeft mij het gevoel dat het westen een nederlaag van de Oekraine niet gaat accepteren. Het zal in mijn ogen een soort van status quo worden waarin het westen zal proberen om een westers gezinde regering in Rusland te installeren. De westerse hebzucht kent nl geen grenzen. Komt er op korte termijn een derde wereldoorlog? Nee dat denk ik niet, wel is het verstandig om met de verkiezingen in Europa een rechtse nationalist te kiezen. De globalisten namelijk hebben het met de gewone mensen niet goed voor, dus stem PVV of FVD.

   • Het argument wat ik vergeet is dat de Amerikanen Putin allang psychologisch hebben beoordeeld en waarschijnlijk tot de conclusie zijn gekomen dat Putin over het gebruik van kernwapens niet bluft, dat is waarschijnlijk en met grote zekerheid de reden dat het westen niet aanvalt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in