Ministry of Defense of Ukraine / Wikimedia (CC BY-SA 2.0 DEED)

De militaire paraatheid van Duitsland is ingestort. Het Duitse ministerie van Defensie heeft publiekelijk verklaard dat het een oorlog slechts één week kan volhouden door tekorten aan voorraden en soldaten, meldt AsiaTimes.com. Nog verbazingwekkender is dat een Duitse wetgever zegt dat dit te optimistisch is. De werkelijke duur van wat Duitsland in een oorlog kan volhouden is slechts twee dagen, schrijft Mike Adams.

Als de oorlog op maandag wordt aangekondigd, met andere woorden, is Duitsland woensdag uitgeput en gedwongen zich over te geven.

“NAVO-landen komen zonder munitie te zitten nu Duitsland nog ‘2 dagen’ voorraad heeft,kopte Express.co.UK:

Duitsland staat onder druk om zijn defensieverplichtingen tegenover de NAVO na te komen en Oekraïne te voorzien van de nodige wapens om terug te vechten tegen Rusland. Volgens plaatselijke berichten heeft het Duitse leger nog maar voor “twee dagen” munitie om indien nodig actieve gevechten te voeren.

Terwijl Rusland naar verluidt 20.000 artilleriegranaten per dag afvuurt – wat betekent dat het in staat is om ongeveer 20.000 granaten per dag te produceren – hebben NAVO-landen zoals Duitsland vrijwel geen mogelijkheden om veel van wat dan ook te produceren dat nodig is om een oorlog gaande te houden.

In het geval van Duitsland is dat te wijten aan hun afhankelijkheid van katoen linters uit China – een onderdeel van artilleriemunitie. Blijkbaar betrekt Duitsland dit materiaal uitsluitend uit China, en China blijkt negen maanden achter te lopen met het verschepen van katoen linters.

Capol.in legt uit waarom katoen linters belangrijk zijn in een oorlog:

Gebleekte katoen linters worden door onze wapenfabrieken gebruikt voor de productie van drijfgassen voor geweermunitie en diverse raketten. Een van de basis explosieven voor de productie van stuwstoffen is Nitrocellulose (NC). De basisgrondstof voor de productie van Nitrocellulose (NC) is gebleekte katoen linters (BCL), die na bewerking uit ruwe katoen linters worden vervaardigd.

Door te doen alsof er geen katoen linters zijn, creëert China kunstmatige tekorten in de toeleveringsketen die vijanden van Rusland treffen

Waarom zijn katoen linters op dit moment extreem moeilijk verkrijgbaar in China? Omdat China de covid-19 lockdowns gebruikt als een dekmantel om zich te concentreren op zijn eigen militaire paraatheid, en een weg volgt die China uiteindelijk naar een oorlog met het Westen zal leiden. Ondertussen is het Westen grotendeels afhankelijk van China voor zijn oorlogsonderdelen, dankzij outsourcing en kortzichtigheid bij de “woke” leiders van de NAVO-landen. Zoals AsiaTimes.com meldt:

  Megalopolis versus Rusland: Totaler Krieg

Het wijdverbreide munitietekort heeft bijna alle oorlogsprofessionals (planners, operators, analisten) verrast. De oorlog in Oekraïne slokt de beschikbare munitievoorraden in hoog tempo op.

Wat, plannen Europese militaire planners niet meer?

Is de bedoeling van plannen niet dat je vooruit plant? De ineenstorting van praktische intelligentie onder “woke” Europese landen is werkelijk verbazingwekkend. Ze kunnen niet eens meer munitie produceren… iets wat China al duizenden jaren doet, lang voordat de huidige naties van West-Europa zelfs maar bestonden.

Om de verlegenheid nog groter te maken: “Duitse soldaten missen allerlei voorraden, waaronder in sommige gevallen wintersokken, broeken en ballistische jassen,” aldus AsiaTimes.

Maakt u een grapje? Geen broeken voor Duitse soldaten? Moeten ze halfnaakt tegen de Russen vechten? “Aanvallen! Val aan in je ondergoed!”

Ongetwijfeld lacht Poetin zich rot om dit alles.

Amerikaanse leger staat op het punt zonder munitie te raken en is afhankelijk van Aziatische landen voor productie

De VS hebben ondertussen ook een tekort aan munitie en militaire wapens, om de eenvoudige reden dat ze de meeste bestaande wapens naar Oekraïne hebben gestuurd. Via AsiaTimes:

Het tekort aan slimme wapens is ontstaan doordat de VS hun kritieke oorlogsvoorraden hebben gebruikt om Oekraïne te bevoorraden, iets wat het Pentagon nooit had gepland. Daardoor zijn nu beroemde wapens als Stinger draagbare raketten en Javelin antitankraketten bijna niet meer voorradig.

In de categorie “niet al te slimme” wapens hebben de VS een tekort aan conventionele munitie, met name 155mm artilleriegranaten, die niet alleen de ruggengraat vormen van de artilleriecapaciteit van Oekraïne (aangezien oudere Oekraïense artilleriebuizen van Russische makelij verslijten), maar ook van de Noord-Atlantische Verdragsorganisatie.

Amerika’s 155mm artilleriegranaten blijken te worden geproduceerd in Zuid-Korea, niet in de VS. En Polen koopt tanks van Hyundai Rotem, nadat het zijn tanks uit het Sovjettijdperk naar Oekraïne heeft gestuurd, waarvan de meeste al door Rusland zijn vernietigd.

  Rusland maakt de dood bekend van 20 "Amerikaanse huurlingen" bij luchtaanval in Charkov

Dit alles roept de voor de hand liggende vraag op: waarom provoceert het Westen de Derde Wereldoorlog met Rusland als de westerse landen niet genoeg oorlogswapens kunnen maken om de Derde Wereldoorlog daadwerkelijk te voeren?

Poetin bereidt nucleaire YARS ICBM’s voor die gericht zijn op de VS en het VK

Terwijl dit allemaal gebeurt, worden de westerse media waanzinnig van Poetins publieke inzet van YARS-raketsystemen met kernkoppen die de Verenigde Staten kunnen treffen. Hoewel het hyperventileren van de linkse media hierover overdreven lijkt – aangezien Poetin al lang ICBM’s klaar heeft staan om op westerse landen af te vuren – brengt het iets aan het licht dat van cruciaal belang is om te begrijpen: De raketten van Rusland zijn twee decennia geavanceerder dan die van de VS.

Veel Amerikaanse ICBM’s werken bijvoorbeeld nog met technologie uit de jaren tachtig. Zij volgen “domme” vliegroutes die volledig voorspelbaar zijn en kunnen worden onderschept door de geavanceerde Russische luchtafweersystemen. Rusland daarentegen heeft zowel hypersonische raketten met nucleaire capaciteit als geavanceerde MIRV-eenheden (terugkeerkoppen) die complexe manoeuvres en hypersonische glijbanen kunnen uitvoeren. Deze kunnen niet worden onderschept door enige bekende technologie van het Westen. En dit betekent dat als Rusland dergelijke kernwapens op de VS en het VK lanceert, er letterlijk niets kan worden gedaan om ze tegen te houden.

Het Westen wordt nu gekenmerkt door domme raketten en domme leiders. Het zal überhaupt niet moeilijk zijn voor Poetin of China om de westerse landen te verslaan, mochten zij besluiten die koers te varen. Hilarisch genoeg is Europa bezig zichzelf te vernietigen door zijn eigen energiebronnen af te snijden en zijn eigen grootschalige deïndustrialisatie te forceren. Poetin moet zich afvragen: “Waarom Europa bombarderen als de wokies zelf veel ergere verwoestingen aanrichten?”

  Poetin persconferentie maakt nucleaire oorlog duidelijk: Als Oekraïne toetreedt tot NAVO of iemand probeert de Krim met geweld in te nemen

Meer details over dit alles en andere kritieke verhalen vindt u in de podcast Situation Update van vandaag:

– Ron Paul waarschuwt voor sociale onrust en geweld na economische ineenstorting
– Brandom Smith legt uit waarom links de economische ineenstorting niet zal overleven
– Duitsland ziet explosieve toename van onverwachte sterfgevallen na het stimuleren van covid #vaccins
– Duitsland komt munitie tekort doordat kritieke onderdelen uit China vertraging oplopen
– Wetgever onthult dat Duitsland slechts TWEE DAGEN oorlog kan voeren
– Rusland kan Duitsland veroveren met nauwelijks een gevecht
– Poetin stelt YARS ICBM-wapens op, gericht op VS en VK
– Britse Royal Marines geven toe undercoveroperaties uit te voeren in Oekraïne
– Polen bouwt een groot landleger, maar zal pas in 2035 klaar zijn.
– Nieuwe burgemeester van LA verklaart dakloosheid tot noodsituatie, maar doet niets aan de OORZAAK ervan
– Interview met Tom Hughes van Hope For Our Times


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Westerse militaire analisten, inclusief CIA, verdwaasd en verbijsterdVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe Duitse bondskanselier Scholz geeft Rusland de schuld van zijn eigen fouten
Volgend artikelCEO Sigurdson: COVID-19 vaccin uitrol leidde tot grootste genocide in de geschiedenis van de mensheid
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

  1. Ik zou zeggen, als je al plannen in die richting had:het is nu het perfecte moment om heel West-Europa in te nemen ( ik heb het nou even niet over migranten). Grijp je kans!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in