Hier is Gunther Fehlinger en de (suïcidale) kaart van het Westen van een wereld zonder Rusland

Gunther Fehlinger, voorzitter van de niet-gouvernementele organisatie (NGO) van de Oostenrijkse NAVO, heeft vandaag publiekelijk het “plan” van het Westen voor Rusland onthuld: Opgedeeld in 41 nieuwe, autonome landen! Er zou geen “Rusland” meer zijn. De reactie van Rusland was simpel: als er geen Rusland meer is, dan is er ook geen Europa en geen VS meer. Wereldoorlog 3 is officieel onderweg, schrijft Hal Turner.

De openbaring van deze kaart is het letterlijke bewijs dat het Westen daadwerkelijk van plan is Rusland uit de weg te ruimen. Door zelfs maar een dergelijke kaart te vervaardigen, heeft het Westen zijn bedoeling getoond. Rusland wordt nu geconfronteerd met een daadwerkelijke existentiële bedreiging. Hun bestaan staat op het spel.

Denk eens aan de tijd en moeite die nodig waren om de bevolking en etnische groepen in elk van deze gebieden te onderzoeken, waar ze zich bevinden, en hoe de feitelijke lijnen te trekken langs de geografie van de demografie, om deze visie van nieuwe, autonome landen te creëren. Het onderzoek en de planning alleen al duurde… JAREN.

Nu de kaart daadwerkelijk uit is, en de hele wereld kan zien dat het Westen letterlijk al JAREN van plan is om Rusland volledig te doen verdwijnen, kunnen we allemaal zien dat de situatie met Oekraïne opzettelijk door het Westen is gecreëerd om een impuls te geven aan hun snode plannen.

Met het vrijgeven van deze kaart lijkt het voor veel waarnemers dat oorlog nu een uitgemaakte zaak is.

Wat veel mensen, waaronder ikzelf, echt willen weten is: wiens idee was dit?

  Een leuke dag

Wie heeft besloten dat dit moest gebeuren? Want die persoon, of die personen, moeten rechtstreeks worden aangesproken.

Dit plan is suïcidaal. Wie het bedacht heeft en wie het promoot, is een duidelijk gevaar voor het leven van miljoenen mensen.

Mensen hebben recht op zelfverdediging tegen dit monsterlijke en dodelijke plan. Die zelfverdediging moet misschien worden toegepast op de mensen die dit promoten en op de mensen die het hebben bedacht.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

De crisis in Oekraïne gaat niet over Oekraïne. Het gaat over DuitslandVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDemocraten dienen wetsvoorstel in om pedofielen te beschermen tegen elke vorm van discriminatie
Volgend artikelLGBT-beweging debuteert nieuwe vlag voor pedorechten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

56 REACTIES

 1. Nog iemand plek voor 4 in een schuilkelder? Wát een domme imbecielen zijn het toch allemaal he in regeringen, navo etc. Nou Poetin, gaat maar los, mijn zegen heb je!

  • Ik denk dat Poetin een kopietje heeft gehad van de Deagal forecast. Dan weet hij waar hij zijn ‘pijlen’ op moet richten. Moet dan wel voor 2025, dus niet te lang wachten.

   • Het feit dat de Deagel forecast gepubliceerd is in 2017, geeft aan dat alles wat er gebeurt in de wereld lang van te voren gepland is.
    Absurde bevolkingsreducties van 60%/70% voor de USA, GB, Dld, en zelfs 25% voor de rest v Europa duiden op een totale genocide waar zelfs Stalin en Mao niet van konden dromen.

 2. wie dit willen is wel duidelijk, het waarom ook.
  de vraag is: hoe willen ze dit voor elkaar krijgen? zonder extreem veel geweld zal het niet lukken

  • aanvulling: het zal ze sowieso niet lukken, maar de wereld zal in puin liggen.
   er is nog hoop dat het plan er achter gestopt word, maar dat zal nog wel even duren

   • idd, ze trekken ons mee in het verval, ze breken alles af, wij als volk mogen ons verdedigen tegen dat kwaad wat ook in Nederland zit, het zullen helaas nog onrustige tijden worden.

    als mensen nu nog niet wakker worden dn weet ik het ook niet meer, helaas word dit niet getoond op bv de NPO of in de kranten met het werkelijke gehele verhaal open en bloot verteld.

    hoe kunnen NL ambtenaren en EU lui dit nog accepteren! hoe kunnen ze daarachter staan, dat soort lieden zou je meteen een koppie kleiner moeten maken, dat soort verstierd het voor de normale mens die rust, vrede, respect en in een eerlijk en open maatschappij willen leven.

    • En daar moet je ook beginnen. Ambtenaren op laag niveau belagen, die hier aan meewerken. Ik zeg niet vermoorden, alleen in de oren fluiisteren dat we weten wie ze zijn. 99,9 % van deze mensen stappen weg van hun bureaucratische geplande wereldbeschouwing. Let wel, deze zelfde mensen zijn wel bezig om uw wereldbeschouwing om zeep te helpen.

    • Waarom staat Den HAAG dan achter een imbiciel Rutte regering en welke debiel heeft de opdeling bedacht om Rusland het grootste land ter wereld op te delen in kleine staatjes die het onderdeel moeten gaan vormen van een achterlijke debiel die teveel gestudeerd heefd dat zijn hersenen verschrompeld zijn in een zinloze acherlijke,mens die vroeger werd verbrand wegens hekserij,de meelopende kerk ketteraars die nog slechter waren dan de verbrande slachtoffers die de waarheid spraken dat God deze/waanzin niet zo had bedoeld……. Conclusie fantaseer niet zoveel op deze site waar alles negatief wordt afgeschilderd dat de wereld vergaan zal omdat de mens dat ook wil door opruiende nep en fake nieuws te verspreiden De regulaire pers kan zoiets niet voorbij laten gaan omdat alle geheimen eens uitlekken echter het SCHAPENVOLK,,,,,,,,blijft de boze wolf aanzien als een lieve makke hond en wordt zo een gemakkelijke prooi Ook wat hierboven vermeld wordt slaat nergens op…….RUSLAND zat nog in Parijs erbij toen de G7 bende beslist had dat de wereldbevolking terug moest naar 4 miljard en niet meer mocht groeien naar 10 miljard Dus Poetin speelt dit spel gewoon mee!!!!!!!!!!!!!

    • tanistische bende als de mensen dit doorzien ,geen geld meer voor pensioen ,gezondheid ,energy ,gaat de hel los ,dus tanistische bende als de mensen dit doorzien ,geen geld meer voor pensioen ,gezondheid ,energy ,gaat de hel los ,dus

     al de kassen zijn leeg ,het geld is opgesoupeerd of in zakken gestoken van deze satanistische bende ,als mensen dit doorzien geen geld meer voor pensioenen ,gezondheid zelf voeding breek de hel los ,dus nu proberen ze dit probleem door een ander te laten oplossen

 3. Wat een arrogante achterlijke imbecielen. Wij wisten het, nu tonen ze het. Het mondiale Zuiden en Oosten zullen zorgen dat het Westen wordt vermorzeld. En terecht. WEF puppets, Neo liberalen, etc. moet worden opgeruimd en rap

 4. De enige kernmacht met gezond verstand al effe opdelen in 41 stukken??????
  Mijn hemel…een complete levensbedreigend voor al het leven op aarde!

  Ik plak er geen psychische stoornis op, dan zou ik de bedenkers hiervan nog enige clementie geven. Kwaadaardigheid ten top, zonder enige vorm van knettergek.

  • hear hear, echter ze gaan gewoon door, ze stoppen pas als we ze onder de grond stoppen, daarna kunnen ze alleen nog als dode op Biden oid stemmen via hun corrupte systemen.

 5. Hij lijkt er nogal zelf ingenomen mee te zijn, deze Gunther Fehlinger. Wat bezielt zulke lui? Zullen we oostenrijk eens vernietigen en opdelen in 4 nieuwe landen? Fascistië, Maul Halten am See, Nieder Sieg Heil en Maf Klappersburg. Sie machen ein großen Fehler, ‘herr’ Fehlinger.

 6. In Joegoslavië gebeurde het ook, een vluchteling vertelde dat kleine landen als Nederland het steunen dat zo’n land in kleine stukken uit elkaar valt om zelf groter te zijn. Oostenrijk werd na WO2 altijd op alle niveaus met fascisme in verband gebracht behalve toen het echt kwam, ook politiek.

  • Ze willen zich niet isoleren. Bijvoorbeeld Jörg Haider kreeg overdreven reacties van de EU en de Joden omdat hij de positieve kant, economisch, van de nazi’s had genoemd. Hij werd geïsoleerd door de EU, om dezelfde reden dat ze Zelensky steunen. Haider werd vanwege contacten in het Midden-Oosten met o.a. Khadaffi op de voet gevolgd door de Mossad. Al gaf hij misschien een paar vergoelijkende opmerkingen, wees hij de vergelijking tussen nationaalsocialisten en zijn Vrijheidspartij af. Hij verongelukte bij een auto-ongeluk.

   • Politiek was vroeger voor mij een ver van mijn bed show, interesseerde me niet. Haider was door de MSM info indertijd voor mij een persoon met verkeerde ideeën. Maar wat is de wereld “veranderd” of liever gezegd: wat is mijn beeld over de wereld veranderd. Goedwillende mensen die alleen maar andere ideeën hebben worden daarom vermoord. Al eeuwen lang. Waarheid mag niet verteld worden.
    En het merendeel van de mensheid kan alleen maar afwachten of mensen met gezond verstand de overhand krijgen op een “kleine groep” volledig gestoorde zogenaamde politici met aanhangers.
    Ik twijfel er niet aan of Rusland is precies op de hoogte van wat er speelt. Wat de gevolgen zullen zijn, zullen we met z’n allen lijdzaam moeten afwachten. Misschien dat er nog mensen die leidend kunnen zijn om het nog de goede richting uit te sturen. Velen zijn daarmee op de achtergrond bezig. We kennen het verhaal van “de 100e aap”. Voor wie dat niet weet samengevat: hoe meer bewustzijn over iets, hoe groter de kans dat dat iets verandert.
    Daaraan kan iedereen meewerken door niet te denken aan wat je niet wilt, maar te denken aan wat je wel zou willen.

    @ Bas april 28, 2023 at 10:03
    Fascistië, Maul Halten am See, Nieder Sieg Heil en Maf Klappersburg. Sie machen ein großen Fehler, ‘herr’ Fehlinger.
    Mooi gevonden. Laat me lachen en doet me denken aan vakanties in Tuinesië, Balkonië Rundhausen e.d. waar het overigens goed toeven is…

  • Lange tijd de rechterhand van Jörg Haider was een joods-Oostenrijkse man die voor de Israëlische geheime dienst werkte.
   Werd, omdat dit achteraf een beetje dubieus leek, bij de EU (de Mossad) besloten voortaan direct de leider aan te stellen?

 7. Oostenrik is de wortel van het nazisme nog steed de “moderne” Oostenrijkse nazi’s pretenderen politiek rechts te zijn, feitelijk zijn het communisten die via deze politieke stroming weer de macht proberen te krijgen bijv. een sprekend voorbeeld is Klaus Schwab een zoon van een volbloed nazi, natuurlijk heeft hij in het geniep dezefde nazi ideologie overgenomen, maar verborgen 90% van de mensen zou het worst zijn onder welke politiele ideologie zij leven.

  *

  Rösel en medeauteur Christian Ochsner (van het academisch instituut CERGE-EI in Praag) gebruikten de geallieerde bezetting van Oostenrijk na de Tweede Wereldoorlog als een veldexperiment. Ze richtten zich op de deelstaat Opper-Oostenrijk, die na de bevrijding in 1945 werd verdeeld tussen de Verenigde Staten en de Sovjet-Unie. Het gebied ten noorden van de Donau kwam onder Sovjetgezag, ten zuiden van de rivier kregen de Amerikanen het voor het zeggen. De bezettingszones bleven tien jaar in stand.

  De massale vlucht van nazi’s en hun gezinnen veranderde de samenstelling van de bevolking. Meer nazi’s ten zuiden van de Donau, minder ten noorden van de scheidslijn. De onderzoekers zagen deze beweging bevestigd door de achternamen van geregistreerde nazi’s in telefoonboeken te tellen. Ze ontdekten dat de namen van tegenwoordige extreem-rechtse politici vaak overeenkomen met die van nazi’s die na de bevrijding vanuit de Russische naar de Amerikaanse zone waren getrokken.

 8. Een goed staaltje van de “verdeel en heers” strategie, terwijl de NAVO zich uitbreidt met elk land(je) dat bij deze parasietenclub moet komen. Dus je weet wie er achter deze machtsbeluste strategie zitten. In afwachting op details over het hoe en wat van de opdeling, de rationale, en door wie, en wanneer was het bekokstoofd. Zeer bedreigende onthulling .

 9. Z i j gaan eens bepalen hoe de wereld moet georganiseerd worden. Zij gaan eens beslissen over volkeren en naties. Je moet hun hautaine koppen zien. Is er een andere plaats voor zulke psychopaten dan de psychiatrie?

  • Jawel!
   Een greppel mag van mij,boomtak is ook een goede plek en daarnaast
   Kan ik het kerkhof,begraafplaats en crematorium ook aanbevelen.
   Maakt niet zoveel uit,grote bak met ongebluste kalk mag ook hoor.
   Tegenwoordig kun je met mij alle kanten uit,zelfds de goede.
   Het duurt nog wel even voordat er genoeg druk is opgebouwd…

 10. De bedenkers en uitvoerders van dit plan ‘uit zelfverdediging om dit te stoppen’

  Deze schrijver lijkt van het padje ..
  de bedenkers zijn in
  middels 140 jaar oud en leven nu waarschijnlijk in de hel’ NWO
  Bedenkers; de beurscrash ‘30 , oorlog 2, opgerichte non-gouvernement organisaties, de covid hoax, gender sex hoax en deze oorlog 3
  De uitvoerders zijn overal om je heen .
  Deze zijn van de club ‘ regenboog club die geen zelfverdediging nodig heeft.

  De overigen hebben zelfverdediging nodig.

 11. Net als nederland heeft rusland ook deelgebieden of provincies, dus zo lang hoeft het niet te duren om dit kaartje te maken. Misschien zouden de russen ook zo’n kaartje moeten maken voor de USA, blijft het tenminste leuk.

  • Is al bekend; na de komende oorlog met China en Rusland en de korte invasie van deze landen in de USA, én de a.s. burgeroorlog, zouden de USA uiteen vallen in 4 of 5 aparte gebieden; grofweg oost, west, zuid, noord. Daarna zouden Mexico en Canada één unie vormen met de voormalige US.
   Alaska gaat blijvend terug naar Rusland?
   Hawaii naar China?

 12. p.s. voor de liefhebbers, lees vooral de reacties op het originele artikel van Hal Turner. Daar staat het wederom in heldere taal wie er achter zitten. Bijv deze:

  “The Russ kicked the Khazarians out of their territory approx. 1200 years ago. The Khazarians have been bent on taking out Russia ever since. The revolutions in Russia and Communism are brainchilds of the Khazarian Mafia (KM). We think we know these people who call themselves “Jew” but they are name stealers. They are the force behind the NWO. They have controlled finance and created wars. This map is an in-your-face example of their goal of destroying their nemesis. Do you think Putin and Russians aren’t aware of this? Think again. The KM are controlling Brandon’s administration as well as EU countries. Russia will more than likely prevail.”

  • Beste Immortal,
   Helemaal correct.
   Het is zo verrekte jammer dat de massa nog steeds geen verschil ziet tussen Joden en joden.
   laten we de mensen nog eens wijzen op de documentaire; ” Europe, the last battle”.
   Het is een documentaire van diverse delen met een totaal van vele uren aan informatie die uiteindelijk laten zien hoe het voor de wereld allemaal begon en waar we nu inzitten, en nog belangrijker, waar het naartoe moet gaan.
   Dit zou verplichte kost moeten zijn op alle scholen.
   Maar ja, ook dat onderwijs zit er in vast.

   • Europe, the last Battle zou inderdaad verplichte kost moeten zijn op alle scholen.
    Maar daar worden onze kinderen in de war geschopt over hun geslacht en leren ze dat ze maar beter krekels, maden en sprinkhanen moeten eten.

  • Immortal april 28, 2023 at 11:21

   Juist Immortal, oud zeer van het georganiseerde Kabbalistische Jodendom, elke Goyim en Jood die zich niet aanpast gaat eraan hoe dan ook in de verdoven “heilige” visie van deze gevaarlijke idioten die nooit zullen ophouden voordat ze de beschikking krijgen van de waardevolle zeldzame grondstoffen van de Russische Federatie.

   • Adriaan, Tigron en Thom, inderdaad. Zou kost moeten zijn op de scholen. Adriaan, kort maar krachtig de kern van de zaak verwoord! Putin had bovendien de bevolking van de Oekraine gewaarschuwd er vandoor te gaan. Kennelijk wist hij al wat die smeerlappen van de NAVO en het EU parlement zouden goedkeuren. En Zelensky is inderdaad alle goyim en echte Joden die niet meedoen met de Ziomaffia aan het uitroeien. En ondertussen zuigen Ursula van de Lijken en haar eunuch knapenkoor het bloed uit de EU voor de stakeholders die de ballen van Poppa Joe likken.

  • Immortal,
   Dit weet ik al meer dan 30 jaar. En Putin weet dit al meer dan 40 jaar. De cabal wil Rusland al meer dan 1000 jaar vernietigen. Rusland is hun grootste vijand, omdat ze door Rusland rond 1000 na Christus uit Khazaria zijn geflikkerd. En onthoud.. praat niet over Joden hier bij FN, maar voortaan over de cabal (Zionisten). De echte Joden hebben hier helemaal niks mee te maken. Ik erger me altijd aan die domme mensen hier, die alles over een kam scheren. Die hebben in mijn ogen helemaal geen zin om onderzoek te doen, en alleen maar hier zijn om mee te lullen om maar een mening te hebben.

   • Efka mei 1, 2023 at 01:41
    Mijn mening word niet alleen bijgesteld maar de benamingen waren toen niet zo blijven hangen.
    Een docu die ik jaren terug al eens had gezien,ging over joodse mensen kabal dus nu genoemd.en die werden Rusland uitgejaagd.Door de middeleeuwen heen zijn ze overal en nergens geweest en er overal weer uitgetrapt.
    Heel verhaal maar mensen willen humaan zijn en overal werden ze door kabal bedonderd en erger.
    Doordat ze namen stelen,lijken het wel een soort shape-shifters.

 13. Dan zijn de landen Nederland, Duitsland, Polen en Italië gevaarlijke landen geworden. Want deze zullen 1 van de eerste weggevaagd worden. De EU zou anders toch al opgeofferd worden door Amerika, om zich zelf te kunnen overleven.

  De EU en Amerika kunnen nu ook verwachten dat China de handels betrekkingen verbreken. Daar China 90% van alle halffabricaten levert aan deze gebieden. De petrodollar zal nog sneller aan kracht verdampen, als het nu al is. Daarmee sleurt het ook de euro mee de afgrond in.

 14. Wat Rusland ook doet, de VS/NAVO bemoeien zich ermee. Soms vreedzaam. Soms legaal. Meestal door middel van omkoping en geweld.

  Vroeg of laat zullen de Russen beseffen dat de VS/NAVO gewoon niet zullen stoppen; niet vreedzaam naast elkaar WILLEN bestaan.

  Wanneer dat besef indaalt, blijft er voor Rusland maar één keuze over: ofwel de Verenigde Staten en de NAVO volledig vernietigen, ofwel ervoor capituleren.

  De smerige sukkels die de Amerikaanse regering overgenomen hebben, denken dat Rusland zal capituleren. Ik denk dat Rusland op de startknop zal drukken.

 15. Zoals martin armstrong placht te zeggen, amerikanen hebben een reden nodig om seniele biden op de troon te houden. Ze weten dt niemand op die ouwe lul zal stemmem tenzij ze midden in een oorlog zitten, want er is nog nooit van president gewisseld tijdens een oorlog. Deze kaart laten zien is ver van amerika,dan denkt putin o de cia heeft dit zeker niet georkestreerd en dt is zeker niet de bedoeling om ons te provoceren. Tja…..echt weer een cia iets om te laten lekken, dat noemen ze olie op het vuur proberen te gooien, allemaal wanhopige zielige pogingen rusland langer in oorlog te houden dan nodig. Alles om die seniele ouwe lul op de troon te houden als wefhoer voor de neocons. Het zijn gewoon zieke walgelijke gedrochte, mens en beest zijn ze l voorbij gesneld. Het zijn demonen.

 16. Rusland heeft voor mij nu groen licht om door te stomen richting Brussel, Washington en vergeet Den Haag niet.
  Aangezien de Europese bevolking niet in staat is die paar psychopaten zelf achter de knoppen vandaan te trekken.

  • Poetin beseft dat het westen zichzelf ten gronde richt, misschien helpt hij ons wel een handje. Zoals in de geschiedenis altijd is voorgevallen gaat elke ‘beschaving’ een keer ten onder. Soms lijkt het wel alsof we met z’n allen in een auto zitten die met plankgas op een betonnen muur afstevent. Het zijn niet de burgers die achter het stuur zitten. Als je als individu de wereld over reist dan weet je dat mensen je waar dan ook warm ontvangen. Stap uit die auto met die psychopaat die zijn voet op het gaspedaal heeft. Door wat je denkt en wat je doet. Je kunt de wereld niet veranderen maar soms kunnen acties belangrijk zijn. Zoals geen BUD-light meer kopen. Of niet toestaan dat je kind op school moet leren dat transgender zijn een ‘normaal’ verschijnsel is, want dat is het niet.

 17. De opdeling van Oostenrijk na de 1e wereldoorlog had best wat rigoreuzer gemogen.

  En vierendelen van individuen kan ook nog een optie zijn.

 18. Overigens lijkt het realistischer dat de VS zichzelf gaat opdelen in de nabije toekomst.

  Een deel of delen zullen doorgaan volgens het concept uit 1776. De overige delen zullen vervallen in armoede, geweld en leegloop.

 19. Wij herinneren ons de woorden uit het verleden van Zbigniew Brzezinski, voormalig nationaal veiligheidsadviseur van de 39e president Jimmy Carter: “De nieuwe wereldorde onder Amerikaanse hegemonie wordt gecreëerd tegen Rusland, ten koste van Rusland en op de puinhopen van Rusland. Oekraïne is voor ons een voorpost van het Westen tegen het herstel van de Sovjet-Unie.”

 20. Graag maak ik er pelmeni van, maar ik moet nog samenwerken met al die landen, including de VS. Je weet dat wij Russen samenwerken met de Amerikanen met de Chinezen met India en nog veel meer landen in de “International Space Station” en in de “ruimtevaart”? En we spelen ook samen de HAARP.

 21. Eergisteren sprak ik meet een 94 jarige Duitser en die zei als Poetin geen atoombom had dan was het allang vermoord!? Ik zei toen;;;;;;;;;; als STAUFENBERG ZIJN WERK VOOR DE OORLOG GOED HAD GEDAAN DAN WAS DE WO2 OORLOG (ALLANG AFGELOPEN)/BEGONNEN Daardoor gaat de ,,,oorlog,,,, nu nog steeds door omdat nakomelingen van die nazies verder willen gaan!!!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in