World Alternative Media (WAM) CEO Josh Sigurdson wil gerechtigheid voor de jonge mensen die stierven na de uitrol van het coronavirus (COVID-19) vaccin.

Sigurdson haalde een Natural News artikel aan met de titel Millennial deaths up another 36 percent in August, says Ed Dowd. Het getal dat beschrijft hoeveel van de 25- tot 44-jarigen sterven, komt bovenop de stijging van 84 procent tijdens de laatste vier maanden van 2021. Sigurdson verbond dit met de toename van 163 procent van het aantal sterfgevallen op jaarbasis volgens Lincoln National, een van de grootste levensverzekeraars ter wereld, schrijft Belle Carter.

“Wat we zien is de grootste genocide in de geschiedenis van de mensheid,” zei Sigurdson tijdens een recente aflevering van zijn WAM-podcast. “Mensen worden nu wijsgemaakt dat we weer naar normaal gaan. Maar het maakt je niet terug naar normaal. Het bewijst het punt van het establishment in hun lakmoesproef tegen de mensheid, zodat ze de volgende fase van tirannie kunnen ontrollen – voor de Grote Reset.”

Sigurdson legde verder uit hoe de wereldwijde elites van de pandemie een aanval op de jongere generatie maken. “We zien hoe kinderen massaal sterven,” zei hij, waarbij hij het onderzoek in Taiwan aanhaalde, waaruit bleek dat 29 procent van de gevaccineerde kinderen hartgerelateerde aandoeningen had ontwikkeld, evenals het onderzoek in Duitsland, waar 64 procent van de gevaccineerde deelnemers pre- bloedstolselformaties had.

Een onderzoek in Italië bevestigde de resultaten van de onderzoeken in Taiwan en Duitsland, voegde Sigurdson eraan toe.

Hij liet zijn toehoorders ook weten dat het overgrote deel van de in Canada bestelde vaccins voor het jaar 2024 zou worden gebruikt. “Wat hebben ze voor ons in petto? De mensen moeten zich voorbereiden op wat komen gaat en de volgende stap in hun spel begrijpen, zodat de kwaadwillende globalisten ons niet zwak en onvoorbereid kunnen grijpen.”

Sigurdson: COVID-19 is een hoax

Elders in zijn podcast las Sigurdson in de uitzending een recent artikel voor van de Gateway Pundit getiteld HERE WE GO: Los Angeles Mask Mandate Set to Return as Covid Cases Rise.

Geërgerd hekelde de presentator de regering van Los Angeles en gezondheidsfunctionarissen voor het afdwingen van het dragen van de gezichtsbedekking, ondanks studies die aantonen hoe ineffectief deze is in het “stoppen van de verspreiding van het virus”.

  10 problemen met vaccins - en 10 oplossingen

“Ze vragen om amnestie en blijven deze dingen doen. Er zijn geen COVID-gevallen. Het is een hoax, het is altijd een hoax geweest. Er is nooit enig bewijs geweest van enige isolatie van het zogenaamde SARS-CoV-2,” zei hij.

Volgens hem was de enige keer dat SARS-CoV-2 door de regering werd genoemd, in feite door het Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA) in een brief aan hoofdadviseur voor gezondheid van het Witte Huis Anthony Fauci in 2018, waarin zij het virus “een door vaccinatie veroorzaakte ziekte” noemden.

Sigurdson sprak zijn teleurstelling uit over de volwassenen die het COVID-19 narratief nog steeds geloven. Hij was ook woedend op de ouders die hun kinderen dwongen om de experimentele COVID-19 injecties te nemen. Hij zag zelfs een zesjarige die door zijn ouders werd gedwongen de injectie te nemen toen hij in een apotheek in Parijs, Frankrijk was.

“Dus wat doen we aan deze mensen die kinderen een dodelijke injectie hebben gegeven? Het is krankzinnig. We zien een toename van 4000 procent in kanker. We zien een toename van 4.000 plus procent in hartaanvallen en een toename van 163 procent in sterfgevallen van jaar tot jaar. Het is gewetenloos om gewoon door te gaan,” zei hij.

Kijk hoe Josh Sigurdson onthult hoe de COVID-19 vaccins millennials wereldwijd vermoorden.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De Britse regering en corrupte wetenschappelijke adviseurs moeten terechtstaan voor “Misdaden tegen de Mensheid en Massamoord”Volg Frontnieuws op Telegram

  Fabrikant beademingsapparatuur eist: Niet langer de ongevaccineerden behandelen

Lees meer over:

Vorig artikelTerwijl Poetin kernraketten opstelt, heeft Duitsland geen munitie meer en kan het maar TWEE dagen oorlog voeren
Volgend artikelVeiligheid van CoronaVax in Nederland: Verdere update van het onderzoek van Theo Schetters naar openbare gegevens uit NL
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. In het bericht werd aangegeven dat al vaccines werden besteld voor 2024. Wel, er worden 500 vaccines geproduceerd om tot en met 2030 “pandemieën” te creëren. Reeds openbaar gemaakt door WHO whistle blowers!

  • Levi: wat jij schrijft komt overeen met wat ik zeg – dat de GMO-gifspuit rond 2030 ingespoten moet zijn, om voldoende GMO’s te hebben die de zonsverduistering gaan overleven. Rond 2030 staat op de planning dat de zon geblokkeerd moet worden door de eoa verduistering rond de aarde. De vraag is waarom. Ook daar is een antwoord op: omdat het luchtruim systematisch vernield wordt, inclusief de ionosfeer. Zonder de energie in die plasmalagen is de levenskracht van de mens weg. De GMO-vaxspuit vernielt het controle centrum in de hersenen (pijnappelklier etc) waardoor mensen ontkoppeld worden aan de levenskracht die de aarde omhult, en welke de mens tevens beschermt tegen de felle radiatie van de zon en andere stralingen. Waarom worden de beschermende lagen vernield? Lees meer op zonderreden.substack.com, Geoengineering and consent.

 2. Gelukkig wijst hij ook naar de ouders die hun kinderen dwingen. En hij wijst ook naar de domme kuddedieren die nog steeds om de gifspuit smeken. Wel, laat ze lekker gaan; er is tegenwoordig zat info om een verstandig besluit te nemen – wie de gifspuit nu nog neemt moet het zelf weten en de eventuele consequenties zelf dragen. Maar ik wil met rust gelaten worden. Dat laatste is wat we moeten eisen: dat mensen met rust gelaten worden als ze die gifspuit willen afslaan. Hun goed recht.

  • Beste Immortal,

   Voor hen die weten,hoeft niets verklaard te worden.
   Voor hen die willen weten, verklaren zichzelf.
   Voor hen die niet weten, is geen enkele verklaring afdoende.
   Voor hen die niet willen weten, verklaren je voor gek.

 3. Hij ziet en benoemd het correct. Het cojonavirus Sars-Covid-2 en de nepziekte Covid-19 bestaat niet. De cojona cijfers komen tot stand middels hergedifinieerde luchtweginfecties en vals positieven.
  Dat wil dus zeggen dat het deugknuddevee zich een hoop gif heeft laten inspuiten voor het niets.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in