Steeds meer vonnissen: Corona lockdown is ongrondwettelijk en ondoeltreffend 

2
© Catherine Thackstone (CC BY-NC-ND 2.0)

Steeds meer rechtbanken over de hele wereld verklaren dat het sluiten van de samenleving, de zogeheten lockdown, illegaal is en in strijd met de grondwet van het land. Steeds meer landen melden dat het Covid19-vaccin geen infectie voorkomt maar in plaats daarvan de dood veroorzaakt; de “ongewenste bijwerkingen”.

Een Duitse rechtbank in Thüringen heeft geoordeeld dat de door de regering opgelegde Covid-19 lockdowns ongrondwettelijk zijn. Thüringen, een deelstaat in Midden-Duitsland, voerde in het voorjaar van 2020 een lockdown uit, wat volgens de rechtbank een “catastrofaal verkeerde politieke beslissing was met dramatische gevolgen voor bijna alle delen van het leven van mensen”. Hier en hier.

De Duitse districtsrechtbank heeft verklaard dat de strenge lockdown die de regering afgelopen voorjaar in de centrale deelstaat Thüringen heeft opgelegd, ongrondwettelijk is, en de rechtbank heeft een persoon vrijgesproken die ervan werd beschuldigd in de praktijk een illegale wet te hebben overtreden.

De zaak ging over een man die ervan werd beschuldigd de strenge regels van de lockdown te hebben overtreden door met zijn vrienden een verjaardag te vieren.

Het kantongerecht in de stad Weimar sprak niet alleen de verdachte vrij, maar verklaarde ook dat de autoriteiten zelf de Duitse grondwet hadden geschonden.

De lockdown van Thüringen in het voorjaar van 2020 was een “catastrofaal verkeerde politieke beslissing met dramatische gevolgen voor bijna alle aspecten van het leven van de mensen”, aldus de rechtbank in de toelichting bij haar beslissing.

Het was een foutieve verordening die een man had overtreden door een feest te organiseren waaraan zijn zeven vrienden deelnamen.

  Covid Vaccin Nonsens

De rechter voegde eraan toe dat de regionale regering zelf de “onschendbare gewaarborgde menselijke waardigheid”, die in de eerste plaats wordt gewaarborgd door artikel 1 van de Duitse grondwet, had geschonden door dergelijke beperkingen op te leggen.

Volgens de rechtbank ontbrak het de regering aan voldoende wettelijke basis om de beperkingen op te leggen, aangezien er geen “epidemische situatie van nationaal belang” was en het gezondheidszorgsysteem niet het risico liep in te storten, aangezien het Robert Koch Institute meldde dat de Covid-19 reproductiesnelheid was onder 1 gedaald.

Hiermee verwierp het hof ook het begrip pandemie van de WHO, dat door de gezondheidsautoriteiten, de media en politici over de hele wereld volstrekt onjuist wordt gebruikt.

De in Thüringen ingevoerde uitschakeling van de samenleving vertegenwoordigde “de meest uitgebreide en verreikende beperkingen van de grondrechten in de geschiedenis van de Bondsrepubliek”, aldus de rechtbank, dat de maatregelen een “onevenredige aanval op de grondslagen van onze samenleving” noemde.

Een Zuid-Afrikaanse rechtbank heeft geoordeeld dat de lockdown irrationeel en ongrondwettelijk is.

Het Hooggerechtshof in de hoofdstad Pretoria oordeelde dat de voorschriften geen verband hielden met het vertragen van de besmettingsgraad of het beperken van de verspreiding.

De voorschriften… houden in een groot aantal gevallen geen rationeel verband met de doelstellingen om de besmettingsgraad te verlagen of de verspreiding ervan te beperken, aldus het schriftelijke vonnis.

Het Hooggerechtshof in Pretoria verklaart de lockdown-voorschriften van niveau 3 en 4 ongrondwettelijk en ongeldig.

In het najaar van 2020 oordeelde een federale rechter in de VS dat de Coronavirus-beperkingen in Pennsylvania ongrondwettelijk waren. Hier, hier en hier.

De pandemie-beperkingen van gouverneur Tom Wolf van Pennsylvania, die mensen verplichten thuis te blijven, grenzen stellen aan de grootte van bijeenkomsten en “niet-levensondersteunende” bedrijven opdragen te sluiten, zijn ongrondwettelijk, oordeelde de rechter.

Ook lockdowns in Californië en Michigan zijn door rechtbanken ongrondwettig verklaard.

  De helft van de Amerikaanse staten geeft prioriteit aan zwarten en Hispanics  boven blanken voor Covid-19 vaccin

Onwettige Pandemiewet

Tegen de hier beschreven achtergrond is de Nederlandse Pandemiewet irrationeel, niet effectief tegen de verspreiding van infecties, schaadt de volksgezondheid, drukt de Nederlandse economie en wordt deze als ongrondwettelijk beschouwd in strijd met de Nederlandse grondwet.

Wat is dan de reden voor deze sluitingen als het niet om besmetting en ziekte gaat?

Waarom samenlevingen, menselijke relaties, samenwerkingsverbanden ondermijnen en bedrijven en landen failliet doen gaan? Waarom de hele wereld schrik aanjagen met iets dat in de praktijk niet erg besmettelijk of gevaarlijk is?

Al die ongeverifieerde cijfers en quasi-wetenschappelijke of misschien beter gezegd pseudo-statistieken. Al die hysterische berichten van de mainstream media. Waarom?

Als excuus om een globale herstart te verrichten, Build Back Better, oftewel The Great Reset.

Het doel is om de Coronacrisis te misbruiken om de distopische agenda van een kleine elitaire kabal erdoor te drukken. Waarbij u geen privé-eigendom meer zal bezitten, en uw enige toevlucht zal zijn om in een staat van permanente afhankelijkheid te leven van een klein aantal rijke elites die alles bezitten.

De Great Reset gaat momenteel viraal op het net – waarom en wat is het

Vorig artikelHet farmaceutische bedrijf Pfizer en zijn lange criminele geschiedenis
Volgend artikelDe volgende WHO leugen: het Covid-19 virus kwam van buitenlands bevroren voedsel
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Alsof zij zich daar ook maar iets van zullen aantrekken. Zolang het hun doelen, zoals met urgenda, dient, dan is een uitspraak van een rechtbank belangrijk. Zo niet, dan word een uitspraak gewoon genegeerd.
    We dronken een glas, deden een plas, en alles bleef zoals het was.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in