Volgens een bericht van Breitbart heeft de Global Times, een van de propagandatijdschriften van het linkse Peking-Biden regime, te midden van een onderzoek van de WHO naar de oorsprong van het virus in China, een bericht gepubliceerd waarin wordt geïnsinueerd dat het Chinese virus afkomstig was van buitenlandse diepvriesproducten.

Zoals BLes.com meldt, is een team van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) op 14 januari in China aangekomen om de oorsprong van het Chinese virus te onderzoeken. Hun aandacht gaat vooral uit naar de dierenmarkt van Huanan, die door sommigen is genoemd als de oorsprong van het virus wegens onhygiënische praktijken bij de verkoop van “verse” wilde dieren voor menselijke consumptie.

In mei 2020 heeft de Chinese regering echter reeds toegegeven dat zij alle oorspronkelijke monsters van het virus had vernietigd en de vermeende bron van het virus had gedesinfecteerd. Het is dan ook vreemd dat de WHO zich op een dergelijke missie heeft gestort, of, om het nog scherper te stellen, het lijkt op een nieuwe politieke propagandastunt van het Chinese communistische regime met de hulp van de corrupte organisatie van de Verenigde Naties.

Constante tegenstrijdigheden wijzen op een patroon van leugens

Het Global Times-rapport vraagt zich af: “Is het mogelijk dat het Coronavirus is overgedragen van producten uit de koudeketen naar Wuhan, of meer specifiek, naar de dierenmarkt van Huanan waar de verkoop van diepvriesproducten zo overheersend was?” De vraag zelf spreekt zichzelf tegen.

Juist omdat op deze markt “verse” dieren worden verkocht, d.w.z. dieren die ter plaatse worden gedood en geslacht voor menselijke consumptie, heeft het geen zin te suggereren dat het virus werd overgebracht door bevroren producten. Evenmin is bewezen dat de verkoop van diepvriesproducten deel uitmaakte van de bedrijfsactiviteiten van de betrokken markt.

  Wuhan virologen werden vlak voor de pandemie ziek met COVID-19-achtige symptomen

Bovendien wordt volgens de website van de Amerikaanse CDC “het risico om COVID-19 op te lopen door het eten of hanteren van voedsel (met inbegrip van diepvriesproducten en groenten) en voedselverpakkingen als zeer laag beschouwd”.

Gao Fu, directeur van China’s Center for Disease Control and Prevention (CDC), zei in januari 2020: “De oorsprong van het nieuwe Coronavirus ligt bij wilde dieren die illegaal werden verkocht op een vismarkt in Wuhan”, en beweerde dat 31 van 33 geteste monsters van het virus naar de Huanan-markt leidden. Maar om de weg vrij te maken voor de nieuwe verklaring van het regime, moest Gao Fu zijn oorspronkelijke opmerkingen in mei 2020 “rectificeren”.

“Eerst gingen we ervan uit dat de dierenmarkt verantwoordelijk was voor de uitbraak van het virus, maar nu is de markt meer een slachtoffer. Het nieuwe Coronavirus bestond al veel eerder”, zei Fu.

Het hoogbeveiligde laboratorium van Wuhan blijft als sterkste verdachte over

Omdat de familie van de Coronavirussen niet in staat is mensen rechtstreeks te infecteren, blijft de sterkste theorie over de oorsprong ervan de activiteit in het hoogbeveiligde laboratorium van Wuhan (WIV), waarop gewezen werd door voormalig minister van Buitenlandse Zaken Mike Pompeo.

“De Amerikaanse regering heeft reden om aan te nemen dat verschillende wetenschappers binnen WIV in de herfst van 2019 ziek zijn geworden met symptomen die consistent zijn met zowel Covid-19 als gewone seizoensziekten, voorafgaand aan het eerste geïdentificeerde geval van de uitbraak”, zei Pompeo.

Pompeo riep WHO-onderzoekers op om “toegang te krijgen tot verslagen van het werk van het WIV aan vleermuizen en andere Coronavirussen voorafgaand aan de Covid-19 uitbraak”. Maar met een “vriend” (Joe Biden) in het Witte Huis zal het moeilijk zijn voor de regering van de VS om Peking onder druk te zetten voor echte antwoorden voor deze tragedie.

Zolang de Chinese Communistisch Partij geen volledige rekenschap aflegt van wat er in Wuhan is gebeurd, is het slechts een kwestie van tijd voordat China een nieuwe pandemie baart en het Chinese volk en de wereld daarmee opzadelt.

WHO gaat akkoord met het heropenen van de Chinese dierenmarkten

Vorig artikelSteeds meer vonnissen: Corona lockdown is ongrondwettelijk en ondoeltreffend 
Volgend artikelVerborgen studie? Covid-19 vaccin valt volgens immunoloog eigen lichaam aan bij nieuwe ziekte
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Als die spleetogen rekenschap moeten afleggen dan zijn ze in 1 klap failliet. Dan komen de schadeclaims van andere landen. Maar wij gaan gewoon door met kopen van die Chinese rotzooi en het binnen halen van die Chinezen in onze bedrijven. De enige mogelijkheid om dan nog van ze af te komen is een oorlog. En die gaat er echt ooit wel komen.

  2. Onzin.Het is opzettelijk uitgezet in Wuhan, met als doel verspreidingover de wereld.
    Door wie? Aanhangers van de NWO.

    De chinezen hebben totaal geen belang bij covid; integendeel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in