Westerse media beschuldigen nu Russische troepen van voorbereidingen op het gebruik van chemische massavernietigingswapens in Oekraïne en pleiten zo voor een grotere militaire interventie van de NAVO.

De chemische wapen-kaart is een compleet fiasco. Het feit dat de westerse media deze kaart spelen, toont aan dat zij ook volledig mislukt zijn, en dat hun rol even duister is als de massale drugshandel, schrijft Finian Cunningham.

Opzettelijke provocatie door westerse mogendheden is het parool. Groot-Brittannië leverde deze week langeafstandsraketten, evenals artilleriegranaten met verarmd uranium, en drone-aanvallen op het Kremlin maken deel uit van een reeks om een eindeloze escalatie uit te lokken. Rusland beschuldigen van plannen om chemische massavernietigingswapens te gebruiken, net als eerdere beweringen dat Rusland bereid is kernwapens te gebruiken, maakt allemaal deel uit van de georkestreerde provocatie.

De degradatie van de westerse medianormen is zo erg geworden dat ze wegkomen met het verkopen van dergelijke onzin aan de consumenten van deze “informatie”.

Ten eerste heeft Rusland helemaal geen chemische wapens. Als ondertekenaar van het internationale verdrag dat bekend staat als het Verdrag inzake chemische wapens (1997), heeft de Russische Federatie al haar arsenalen op verifieerbare wijze vernietigd, overeenkomstig haar verplichtingen als ondertekenaar. De volledige ontmanteling van deze wapens door Rusland in 2017 werd geverifieerd door de Organisatie voor het Verbod op Chemische Wapens (OPCW).

De Verenigde Staten zijn de enige grootmacht die het CW-verdrag niet volledig heeft uitgevoerd door voorraden van deze wapens aan te houden.

Niet alleen zijn de speculaties over het mogelijke gebruik van chemische wapens door Russische troepen in Oekraïne ongegrond, maar de westerse media gebruiken ook de slinkse leugen die eerder tegen Syrië werd gebruikt. Ongelooflijk, voor iedereen die de feiten kent, dat dergelijke laster nog steeds wordt aangevoerd om de schuld bij de verkeerde mensen te leggen, terwijl de echte dader in Syrië door het Westen gesteunde militanten waren en hun door de CIA en MI6 gesponsorde mediatroepen, de zogenaamde Witte Helmen.

  Terwijl Rusland zich voorbereidt om tactische kernwapens te gebruiken, beseffen miljoenen van u niet eens dat u zult sterven in een derde wereldoorlog

Westerse media blijven beweren dat de Syrische regeringstroepen van Bashar al Assad chemische wapens hebben gebruikt tegen burgers tijdens de tien jaar durende burgeroorlog in het Arabische land. Rusland steunde het Syrische leger om de door de NAVO gesteunde radicale extremisten te verslaan.

Nu moraliseren de westerse media dat de Verenigde Staten en andere westerse mogendheden geen strafmaatregelen hebben genomen tegen Syrië vanwege het gebruik van chemische wapens, wat volgens hen een precedent schept voor het gebruik van deze wapens door Rusland in het conflict in Oekraïne.

Euronews citeert Hamish de Bretton-Gordon, een voormalig Brits militair inlichtingenofficier, die zegt: “De internationale gemeenschap moet opnieuw bevestigen dat het gebruik van chemische of biologische wapens in geen enkele vorm aanvaardbaar is… Ik weet zeker dat de NAVO en het Westen zouden optreden als zij [Rusland] chemische wapens zouden gebruiken in Oekraïne. Maar dat gezegd hebbende, stonden ze erbij toen Assad dergelijke wapens gebruikte in Syrië en dat zou Poetin kunnen aanmoedigen.”

Dit is een schandalige leugen die door de westerse media wordt verspreid. Onafhankelijk onderzoek heeft aangetoond dat de aanvallen met chemische wapens in Syrië in werkelijkheid werden uitgevoerd door huurlingen die door de NAVO werden gesteund in valse operaties om een westerse militaire interventie uit te lokken. Een van die valse vlaggen in de stad Douma in april 2018 slaagde in zijn snode doelstellingen. Na het incident – destijds plichtmatig versterkt door westerse media om het westerse publiek te gaslighten – bombardeerde de Amerikaanse president Donald Trump Syrië “uit wraak” samen met Britse en Franse bondgenoten.

Later bleek echter dat Syrië, Rusland en Iran gelijk kregen in hun aanvankelijke beweringen dat de chemische wapens-incidenten in Syrië valse-vlag stunts waren. Het bleek namelijk dat personeel van de VN-waakhond, de OPCW, een doofpotoperatie uitvoerde om de regering van Assad te beschuldigen, terwijl de echte dader de door het Westen gesteunde jihadisten waren, zoals gemeld door Aaron Maté en andere onafhankelijke journalisten.

  Bereid u NU voor op een nucleaire oorlog

De beschuldigingen aan het adres van de Syrische regering hielden geen stand. Na zijn toetreding tot het CWC-verdrag heeft Syrië nog geen jaar later in 2014 al zijn voorraden chemische wapens vernietigd, zoals geverifieerd door VN-inspecteurs.

Hoe konden Syrische regeringstroepen dan chemische wapens gebruiken bij latere vermeende incidenten? Bovendien was er uit militair oogpunt geen tactisch voordeel om dergelijke munitie te gebruiken, zelfs niet als er nog geheime voorraden zouden zijn.

Ook Rusland bezit geen chemische wapens en heeft er ook geen tactische behoefte aan. In het huidige conflict in Oekraïne heeft Rusland militair gezien de overhand bij het veiligstellen van het Donbass-gebied dat aan Oekraïne grenst, en zijn troepen hebben de strategisch belangrijke stad Bakhmut (Artyomovsk) na maanden van intense strijd zo goed als onder controle. Russische drones hebben zich effectief gericht op Oekraïense troepen die dekking zoeken in burgerwoningen en -gebouwen.

De echte analogie is dat de door de NAVO gesteunde troepen van het Kievse regime op een vergelijkbare manier op achterstand staan als de door de NAVO gesteunde huurlingen in Syrië. Net zoals de Syrische jihadisten probeerden, is de stimulans voor het Kievse regime om chemische wapens in te zetten in een wanhopige poging om een directe militaire interventie van de VS en de NAVO uit te lokken.

Het veelgeprezen tegenoffensief van de Oekraïense strijdkrachten is immers uitgebleven, ondanks de maandenlange opsmuk in de westerse media. De Kievse marionettenpresident Vladimir Zelensky heeft deze week opnieuw een tegenoffensief afgewezen, tenzij er meer westerse wapens worden geleverd.

Zeker is dat de Oekraïense neonazi’s in de bataljons Azov en Aidar gestoord genoeg zijn om chemische wapens in te zetten zoals de snoeiharde tegenhangers die de NAVO eerder in Syrië inzette. De Oekraïense nazi-aanbidders vuren al maanden met door de VS en Groot-Brittannië geleverde granaten op de civiele kerncentrale in Zaporozhye in dezelfde krankzinnige gok om opzettelijk een catastrofe te veroorzaken.

  Zelensky's Vredestop is slechts een echokamer

Het scenario met chemische wapens in Oekraïne is een betreurenswaardige propaganda list, geholpen en bijgestaan door westerse media die de onzin aanhalen door de ontkrachte leugen over Syrië te verspreiden.

Deze media hebben zich overgegeven aan de ergste russofobie door de Russische president Vladimir Poetin en de Russen in het algemeen te demoniseren als “waanzinnige wilden”. Helaas is het westerse publiek geconditioneerd om het ergste te verwachten in Oekraïne, inclusief de inzet van nucleaire en chemische wapens door Rusland, ondanks de categorische ontkenningen van Moskou.

De beschamende ironie is dat degenen die tot het ergste gedrag en de meest wanhopige, verachtelijke maatregelen in staat zijn, de westerse regimes en hun neonazistische surrogaten in Oekraïne zijn. De imperiale machten willen de oorlog in Oekraïne tegen Rusland laten escaleren. Oorlog is het toevluchtsoord voor hun historisch falende wereldwijde dominantie.

De westerse media zijn de nieuwe opium van het volk, bedoeld om te bedwelmen en te verwarren, gewetenloos ook, in een tijd van immens gevaar waarin de verkeerde, rampzalige beslissingen worden toegestaan.

De mensen moeten hiervan cold turkey afkicken en zich ontdoen van het leugenachtige web van de westerse media. Voordat de wereld over de afgrond wordt gegooid.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Nederlandse journaliste: “Wij zijn hier, in Donbass, om de door propaganda misleidde westerlingen wakker te schudden”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelEU-parlementslid laakt “pathetische” pogingen om kritiek op “mannen die zich voordoen als vrouwen” te censureren
Volgend artikelOfficieel rapport: Beademingsapparatuur doodde bijna ALLE COVID-patiënten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. Heel belangrijk artikel.

  De V.S. leverde aan Saddam Hussein chemische wapens, voor in de uitgelokte oorlog tegen Iran.
  De resten daar van, belandden in Syrie, en die werden later door [ ploeg AlQaq-Kaag ] VN “opgeruimd”.
  Pres. Assad gebruikte geen chemische wapens tegen zijn eigen bevolking; OPCW kan geen geval aantonen.

  Nu wordt weer de valse kaart van chemische wapens gespeeld.[ en altijd gebracht door EX- … beambten ]
  tegen de andere kant.
  Maar afgelopen tijd paste regiem Kiev ze al op kleine schaal toe, met drones.

 2. kunnen er niet een paar bommen op drukkerijen gegooid worden dat zal zeker wel helpen zij weten waar die kranten worden gedrukt meteen plat gooien

  • Wil je de terreur aanpakken dan zouden hoernalisten en hun nest de plek zijn om te beginnen…valse informatie met politieke indoctrinatie veroorzaakt oorlog en onrecht.

   De mens die leeft en werkt in vrijheid zonder overheids dwang en propaganda leugens is de mens die mens kan zijn. De rest zijn volgers, uitbuiters of voorwerpen.

   • Je hebt mensen en fietsbellen.
    Mensen die werken en voldoen.
    Fietsbellen doen het alleen als je op het knopje drukt

 3. Het westen is zo in en in geestelijk ziek in hun hoofd. De haat en nijd tegen die andersdenkende is zo intens en zo verdraait waar alle logica en redelijkheid aan ontbreekt. Dat het voor iemand die normaal gezond nadenkt niet te bevatten is, dat zulke doorgedraaide incompetente wezens (dit zijn geen mensen, maar demonen) nog macht hebben over het gepeupel en bejubeld worden door net zo gestoorde volgelingen.

  Die net zo bedorven zijn en niets helemaal niets iets een ander gunnen, alles moet vernietigd worden van die andersdenkende inclusief het fundament waar alles op gebaseerd is in ons leven op deze aarde in hun zienswijze. Zij verheerlijken de dood van die andere, als bloedoffers voor hun aanbeden GOD BAÄL. Hoe meer slachtoffers hoe beter zij zich gaan voelen. Zij vergrijpen zich massaal aan kinderen van hoe jonger hoe hoger het offer is voor hun GOD.

  De gehypnotiseerde massa blijft achter ze aan hollen door strikt te gehoorzamen en vereren zelfs deze alles vernietigde demonen, niets is te dol om die andere af te slachten met alle mogelijke manieren en dat durven ze democratie en vrijheid te noemen. We leven inmiddels in een demonische samenleving waar alles precies andersom is, wat er verteld wordt in de media.

  De bedorven penetratie in de westerse samenleving is al zo diep geïntrigeerd tot in het fundament, dat het alleen nog verschrikkelijker voor de normaal gezonde zelf nadenkende zal worden in de komende tijd. Met al die geïnjecteerde die al zijn boosters hebben gehaald, is het al te laat. Want zij zijn al aangesloten op het A.I. netwerk en zullen steeds meer extern bestuurd worden. Daar ook de massa moslim volksverhuizing richting de EU steeds grotere vormen aannemen. Zodat het leger van de demonen alleen maar groter wordt hier in de EU/NAVO aangestuurd door de Amerikaanse neocons die de macht over het grootkapitaal in de wereld hebben.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in