Bijna alle COVID-19 patiënten die tijdens de eerste fase van de pandemie in het ziekenhuis stierven, werden gedood als een direct gevolg van het feit dat ze aan een beademingsapparaat werden gelegd, zo concludeert een verontrustend nieuw rapport, bericht Sean Adl-Tabatabai.

Uit een nieuwe analyse blijkt dat de meeste patiënten die vanwege een COVID-19-infectie aan de beademing moesten worden gelegd, ook een secundaire bacteriële longontsteking ontwikkelden. Deze longontsteking was verantwoordelijk voor een hoger sterftecijfer dan de COVID-19 infectie.

Dus terwijl COVID-19 deze patiënten in het ziekenhuis deed belanden, was het eigenlijk een secundaire infectie veroorzaakt door het gebruik van een mechanische beademingsmachine die hun dood veroorzaakte.

“Onze studie benadrukt het belang van het voorkomen, opsporen en agressief behandelen van secundaire bacteriële pneumonie bij kritisch zieke patiënten met ernstige pneumonie, waaronder die met COVID-19,” zegt Benjamin Singer, longarts aan de Northwestern University in Illinois.

Sciencealert.com meldt:

Het team bekeek de dossiers van 585 mensen die waren opgenomen op de intensive care afdeling (ICU) van het Northwestern Memorial Hospital, eveneens in Illinois. Ze hadden allemaal ernstige longontsteking en/of ademhalingsproblemen, en 190 hadden COVID-19.

De onderzoekers gebruikten een machine learning aanpak om de gegevens te doorzoeken en groepeerden de patiënten op basis van hun toestand en de tijd die zij op de intensive care doorbrachten.

De bevindingen weerleggen het idee dat een cytokinestorm na COVID-19 – een overweldigende ontstekingsreactie die orgaanfalen veroorzaakt – verantwoordelijk was voor een aanzienlijk aantal sterfgevallen. Er was geen bewijs van multi-orgaanfalen bij de onderzochte patiënten.

In plaats daarvan hadden COVID-19-patiënten meer kans om beademingsapparatuur-geassocieerde pneumonie (ventilator-associated pneumonia, VAP) te ontwikkelen en dit gedurende langere periodes. Gevallen waarin VAP niet reageerde op behandeling waren significant in termen van het totale sterftecijfer in de studie.

  Dr. Mike Yeadon: "De COVID-19 vaccin spike-eiwitten beschadigen placenta-eiwitten in gevaccineerde vrouwen"

“Degenen die van hun secundaire longontsteking werden genezen, bleven waarschijnlijk leven, terwijl degenen van wie de longontsteking niet werd opgelost, meer kans hadden om te sterven,” zegt Singer.

“Onze gegevens suggereerden dat de sterfte gerelateerd aan het virus zelf relatief laag is, maar dat andere dingen die tijdens het IC-verblijf gebeuren, zoals secundaire bacteriële longontsteking, dat compenseren.”

Deze resultaten suggereren dat de IC-uitkomsten zouden kunnen worden verbeterd als er betere strategieën zouden zijn om VAP-episodes te diagnosticeren en te behandelen – iets waar volgens de onderzoekers in de toekomst aandacht aan moet worden besteed.

Het is goed om in gedachten te houden dat als een patiënt een beademingsapparaat nodig heeft om COVID-19 complicaties te behandelen, dit niet betekent dat een COVID-19 infectie minder gevaarlijk is, noch dat dit het aantal COVID-19 sterfgevallen vermindert.

Zoals de auteurs in hun artikel schrijven: “De relatief lange verblijfsduur bij patiënten met COVID-19 is voornamelijk te wijten aan langdurig ademhalingsfalen, waardoor ze een hoger risico lopen op VAP.”

Maar de bevindingen wijzen op de noodzaak van verder onderzoek en om voorzichtig te zijn met aannames over de doodsoorzaak in COVID-19 gevallen. Een gedetailleerde moleculaire analyse van dezelfde studie moet meer aan het licht brengen over wat het verschil maakt tussen wel of niet herstellen van VAP.

Het is ook een ander voorbeeld van hoe machinaal lerende kunstmatige intelligentie enorme hoeveelheden gegevens kan verwerken en patronen kan ontdekken die wij mensen niet kunnen ontdekken – of het nu gaat om het analyseren van eiwitten of het verbeteren van de wiskunde.

  Netanyahu vertelt trots hoe hij zijn eigen Israëli's als laboratoriumratten heeft gebruikt

“De toepassing van machinaal leren en kunstmatige intelligentie op klinische gegevens kan worden gebruikt om betere manieren te ontwikkelen voor de behandeling van ziekten zoals COVID-19 en om IC-artsen te helpen bij het beheer van deze patiënten,” zegt Catherine Gao, ook longarts aan Northwestern.

Het onderzoek is gepubliceerd in het Journal of Clinical Investigation.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Fabrikant beademingsapparatuur eist: Niet langer de ongevaccineerden behandelenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelSpeel het opnieuw uit uncle Sam… De ontkrachte Syrische chemische wapen-kaart in Oekraïne
Volgend artikelWe leven nu onder een totalitaire democratie – Eis om het eens te zijn met de staat of anders…
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

48 REACTIES

 1. Mensen met ouderwetse longontsteking kregen covid protocol en geen antibiotica. Mensen met bloedprop bij hun longaders kregen covid protocol en geen bliedverdunners. Als de medische zorg gewoon de ouderwetse standaard protocollen had gevolgd waren er minder doden gevallen
  Blijkbaar zijn zelfs hoogopgeleide medici niet in staat om weerstand te bieden tegen een psyop situatie.
  https://www.vertalen.nu/betekenis/en/psyop

  • ivermectine was gewoon het wondermiddel werd verboden ze hebben ze expres aan de beademing gelegd.. bewust mensen gedood.. ik heb dit al eens vaker gelezen maar nu is het bevestigd..

   • Ivermectine een wondermiddel? Word nou eens wakker, COVID is VERZONNEN! Tegen sprookjes helpen geen medicijnen!!

    • Precies! Virussen zijn NIET besmettelijk. Er is nog nooit een levend virus geïsoleerd. Lees de boeken “Waar wordt je nu echt ziek van” Besmettelijke virussen zijn een sprookje en een gigantisch verdienmodel.

     • Definitie virus.

      Een stukje afgestorven DNA of celmateriaal.

      snot Dunne schijt zweet en is 100% Niet besmettelijk.

      Ik had verstopping in het grote riool op mijn terrein en zicht de site verrantwoordelijk voor dr pompen.
      Daarop stond duidelijk.

      Vanwege de bezorgdheid van onze klAnten delen wij u mede dat in het riool geen levende Corona of covid 19 meer is omdat het na uitschijding (schijten) niet meer levensvatbaar is.

      Alle gerenommeerde bedrijven wisten dit en werken er aan mee en ALLE opperboppers zijn
      “muurtjes bouwers”.

     • Een stukje afgestorven DNA of celmateriaal.

      snot Dunne schijt zweet en is 100% Niet besmettelijk.

      Ik had verstopping in het grote riool op mijn terrein en zicht de site verrantwoordelijk voor dr pompen.
      Daarop stond duidelijk.

      Vanwege de bezorgdheid van onze klAnten delen wij u mede dat in het riool geen levende Corona of covid 19 meer is omdat het na uitschijding (schijten) niet meer levensvatbaar is.

      Alle gerenommeerde bedrijven wisten dit en werken er aan mee en ALLE opperboppers zijn
      “muurtjes bouwers”.

      Jannus Rex BlaauwBolt

     • Ik zou weleens een poll willen zien (ook op Frontnieuws), hoeveel en hoe vaak mensen de afgelopen 5 jaren zware griep hebben gehad.

      Ik al vijf jaar niet. Niet eens een dag.
      En dan ook nog eens roken en drinken.

      Volgens mij telt dit voor heel veel mensen op de wereld.
      Meer richting wereldse groepsimmuniteit.
      En toen kwam er weer een ‘gemaakte hooggehouden’ pandemie om de hoek.

      Nog zoveel vragen.
      Zoals bejaarden die zogenaamd verhoging hadden.
      Gemeten vanuit warme/snikhete kamers?

 2. Ja hoor. Machinasl leren. En AI!!??
  Helpt echt.
  Was er niet veel geroep om aznlevering van ventilators!?
  Mensen ad beademing werden gesedeerd.
  Stierven aan morfine en dormicum vergiftiging.
  Kun je dat ook machinaal en met AI voorkomen?!
  Is dit een excuusonderzoek?
  Om te ontkomen aan vervolging. ?

  • Frans mei 14, 2023 at 10:18
   Zoiets dacht ik ook meteen. Of juist om de AI verder door te zetten onder applaus van de stupide schapenburgerij. Klein lijkje uit de kast laten komen. “We worden beschermd!!! Hoera hoera!!!”

 3. Ja hoor. Machinasl leren. En AI!!??
  Helpt echt.
  Was er niet veel geroep om aznlevering van ventilators!?
  Mensen ad beademing werden gesedeerd.
  Stierven aan morfine en dormicum vergiftiging.
  Kun je dat ook machinaal en met AI voorkomen?!
  Is dit een excuusonderzoek?
  Om te ontkomen aan vervolging. ?
  Fijn dat het bekend is gewoorden en of men heeft bekend.

   • Remdesevir is een heel gevaarlijk medicijn aanbevolen door Fauci. Het kan plotseling orgaan falen optreden en is al jaren bekend. Dit werd gegeven aan patiënten aan de beademing die er ook nog eens aan werden gekoppeld volledig bij bewustzijn met een iets wat lage zuurstof saturatie…Deze zgn Covid patiënten zijn gewoon vermoord. (Info van een UMC medewerker IC) van iemand met spijt die deed wat werd opgedragen….

    • Niet alleen aanbevolen door Fauci, ook ontwikkeld door hem. Heeft er patent op.
     Eerst Midozalam geven (ademhalingsspieren verslappen), en dan Remdesivir. Alles gedaan wat we konden doen, patiënt helaas overleden. Ja jammer, ook verdienmodel is weg. Sorry, ik word sarcastisch.

     Overigs uit diverse uithoeken van de wereld kwamen in het begin berichten van verpleegkundigen die aangaven dat wat ze moesten doen niet klopte. In Amerika gaf iemand aan dat mensen werden vermoord.
     Ze werd van afdeling naar afdeling overgeplaatst als ze het daar vertelde.
     Uit Engeland kwamen foto’s van een leeg ziekenhuis, terwijl het “overbezet”zou zijn.
     Uit Slovenië kwam bericht over de verschillende batches.
     Heel veel info is er bekend geworden, maar niet door de media opgepakt.
     Vanavond hoorde ik dat “het in Italië weer heel erg zou zijn, testen, mondkapjes etc”. En dat iemand in de buurt was geweest van een coronazieke en het nu zelf had, ondanks de prikken. Test wees het uit.
     Bijna onvoorstelbaar dat er nog mensen zijn die dat geloven.
     Misschien moeten we een nieuw sprookjesboek schrijven, materiaal is genoeg voorhanden.

 4. Het waren geen covidpatiënten want COVID bestaat niet, bestond niet en gaat nooit bestaan. Vanaf dag 1 was het duidelijk dat mensen die aan beademing werden gelegd, botweg VERMOORD woerden. Iedereen met een beetje gezond verstand en vermogen om begrijpend te kunnen lezen had dit kunnen weten. Maar ja, 99% in dit land is liever dom, lui en moe dan dat ze zich een beetje verdiepen in wat er om hen heen speelt… Daarom is Trump ook degene die in Amerika heel, heel veel bloed aan zijn handen heeft met het pushen van al die beademingsapparatuur. Hij is een van de hoofdschuldigen van alle doden daar. En hier hebben we uiteraard gommers, kuipers, rutte, clownschoen etc etc die schuldig zijn aan moord en zelfs regelrechte genocide.

  • allemaal te vinden op het net rond 2014 is het al begonnen ventilatoren makkelijk bedienbaar voor een eventuele pandemie. Met o.a. een verdienmodel voor Koninklijke Philips met senior adviseur Jared Kushner/Obama

  • Vrijheid is ver te zoeken mei 14, 2023 at 10:27
   Klopt. Trump is een typische narcist, en zeer stupide en egocentrisch. Vreet alles waarvan hij denkt dat hij de kots goed kan verkopen voor zelfverering. Vergeet ook niet dat hij een crypto-zio is, die met al zijn overgewicht achter AIPAC staat. Trap er toch niet meer in schaapies… Pappa Trump gaat je echt niet redden.

  • Net wat ik wilde tikken. Bedankt!

   Heb dit en meer ook bevestigd gekregen van een verpleegster die laaiend is over alle wanpraktijken in het zkh waar ze werkt

  • Nooit gedaan, ik wist dat het show was…Was meer een tiktok dansjes periode dan verpleging. En de slimmerds onder personeel in ziekenhuizen waren niet gevaccineerd….Ja in het systeem…(op papier)…

  • Die idioten heb ik ook met verbijstering gezien. Was ook al een mooi geslaagd sociaal experiment.

   Wanneer gaan we de artsen etc. eens laten weten hoe trots we op ze zijn die hun beroep on dictaturen als Frankrijk moesten beëindigen.
   Dat ik nooit mer in kroeg of restaurant hier kom (waar ik als 2e wo jood werd geweerd) kan ik prima mee leven, maar deze helden hebben veel op moeten geven

 5. Heel veel artsen waarschuwden, dat beademings-apparatuur alleen heel kortstondig in noodgevallen mag.
  Door lang beademen, werden mensen bewust gedood.

  “covid-19” was geen bestaande ziekte, en “het virus” was een kunstmatig en mislukt experiment.
  Mensen hadden / hebben heel andere redenen van ziek zijn / worden.

  En ivermectine en HCQ zijn al tijden, goede middelen, ook tegen alle influenza-achtige verschijnen.

  • Lees de boeken “Waar wordt je nu echt ziek van” Besmettelijke virussen bestaan niet, dus we hebben helemaal geen medicijnen tegen virussen nodig. Het sprookje besmettelijke virussen is een verdienmodel.

 6. Outbreak Management Team, overleg is vertrouwelijk. De leden hebben een geheimhoudingsverklaring getekend en spreken op persoonlijke titel. De notulen worden gemaakt door een beleidsmedewerker van de LCI.

  Diederik Gommers heeft in de “corona” tijd een nieuw patent op beademingsapparatuur bewerktstelligd el loopt daardoor als een gek binnen.

 7. Schokkende conclusie medisch vakblad: 88% corona patiënten aan beademingsapparaten sterft

  Verpleegster in New York spreekt over ‘horror toestanden’ met aan beademing gelegde patiënten – Verschillend gebruik van beademingsapparatuur speelt mogelijk een rol.

  https://www.xandernieuws.net/algemeen/schokkende-conclusie-medisch-vakblad-88-corona-patienten-aan-ventilatoren-sterft/

  Artsen in Italië, Duitsland en India zeggen dat meeste Covid-19 doden niet door virus, maar door longbacterie zijn overleden

  Pathologen: ‘Beademingsapparatuur en IC opnames zijn nooit nodig geweest’ – Italiaanse ministerie Volksgezondheid veranderde omstreden WHO protocollen, met als gevolg dat veel corona patiënten weer snel herstelden: 14.000 patiënten op één dag uit ziekenhuis ontslagen.

  https://www.xandernieuws.net/algemeen/artsen-in-italie-duitsland-en-india-zeggen-dat-meeste-covid-19-doden-niet-door-virus-maar-door-longbacterie-zijn-overleden/

  • Gelijk mijn buurvrouw en buurman, beiden werden opgenomen met covid, de buurvrouw had longembolie pv covid, dat wist ze al voor ze opgenomen werd door de huisarts.
   Maar toch dochterlief stuurde ze beiden naar het ziekenhuis. Maar vader werd naar een ander ziekenhuis overgebracht??? Beiden twee weken in coma gebracht en aan de beademing gedaan. Zij stierf natuurlijk want longembolie moet anders behandeld worden. Hij overleefde. Hij was jood zij niet….

   • Greet mei 14, 2023 at 11:47

    Dan ga je je toch afvragen dat er een stel ondeskundige artsen aan het werk waren geweest, echter de medische wereld volgden precies de protocollen van de WHO op, de vraag is kunnen ze daarmee leven al deze doden die ze op hun geweten hebben, ja dat kunnen de meesten blijkbaar.

   • Heeft niks met jood te maken…In WW2 zijn veel ontwetende ashkenazi joden geofferd door hun elite Satanistische Ashkenazi mede khazaren aan Moloch via de door hun gefinancierde nazi’s. In Israël zelf zijn er ook veel dood en met militaire precisi platgespoten door hun IDF.

 8. De Covid-19 patienten zijn als zodanig gediagnosticeerd nav een ‘virus’ dat niet bestaat en met testen die niet geschikt zijn voor het testen op pathogenen.

 9. Anderhalf jaar geleden moest ik worden opgehaald door de ambulance wegens ademhalingsproblemen om naar het ziekenhuis te gaan. Ik was ontzettend moe. Ik sliep de hele tijd en bij een inspanning moest ik een half uur (en meer) verplicht liggen om op een beetje op adem te komen. Mijn longen werkten maar voor 10%. Als ik naar de wc wilde moest ik dat plannen en voorbereiden. Om daarna helemaal buiten adem te zijn. Ik kon heel weining lucht in mijn longen krijgen. Ik vermoedde ik een longonsteking had (mogelijk veroorzaakt door mijn toentertijd zeer slechte weerstand), maar in het ziekenhuis werd mij verteld dat ik corona had.

  Er werd mij gevraagd om toestemming te geven voor een behandel methode en daarna ging ik aan het infuus. Ook kreeg ik beademing via de neus (met een slangetje waarmee extra lucht in je neus word geblazen). Dit vond ik vervelend. Na een dag of vijf vroeg ik of de neusbeademing eraf mocht en dat was mocht.

  Uiteindelijk moest ik twee weken in het ziekenhuis blijven en daarna mocht ik naar huis. Daarna duurde het twee maanden (en meer) voordat mijn longen weer een beetje normaal werken. Veel last van kortademigheid gehad.

  • Lulverhaal. Bij ontstekingen mag je, net als na bepaalde kankerbehandelingen, NOOIT aan de beademing worden gelegd!!!!!

 10. De ene zijn dood, de andere zijn brood. Ik heb van veel mensen in de VS gehoord dat de ziekenhuizen in NYC rond de 35,000 dollar per apparaat kregen. Dus hoe meer mensen aan een apparaat, hoe meer poen er binnen rolde. Kan zijn dat hier hetzelfde gebeurde – een vriend zijn vriendin kreeg het etiketje covid opgeplakt toen ze naar het ziekenhuis moest voor een heel zware griep, maar niet ‘positief op de covid’ testte. (Wat dat testen ook moge zijn.) Eind 2014 kreeg ik die enorm zware griep te pakken (die wel bijna twee maanden terug bleef komen, ook volgens dorpsgenoten), belde de luisarts voor antibiotica, maar die zei ga maar gewoon dood. Of overleef het op eigen houtje. Ik stond al geregistreerd dat ik zijn griepprik voor een tientje niet wilde kopen bij ze vanwege de troep die er in zat, zoals teveel kwikzilver en nog meer enge dingen. (Werkt die griepspuit echt dan, volgens jou wel? Jeetje, wat een domoor was ik. Maar waarom kreeg ik dan toch elk jaar weer zwaar de griep, ondanks die griepspuit?)

  • Heb je dan toch gemerkt dat die griepspuit werkt. Anders had je geen griep gekregen 🙂 🙂 🙂 Hoorde ik ook veel van de mensen om me heen die zich jaarlijks lieten inspuiten. Ze begrepen het niet, ingespoten en toch griep gekregen.
   Wat een andere inzichten hebben we allemaal de afgelopen jaren toch gekregen. Nou ja allemaal…..

 11. Wat ik vreemd vond was dat er in 5 jaar vòòr de uitbraak van Covid-19 gemiddeld 6400 griepdoden waren in ons land, in de 2 jaar tijdens de pandemie waren dat er ineens ‘maar’ 400 griepdoden, 6000 griepdoden zijn toen voor ‘het gemak’ op conto van Covid-19 geschreven, gelukkig heb ik me door Rutte en De jonge met hun ‘maatregelen’ niet gek laten maken en me niet laten vaccineren, ik ben 70 jaar, ik rook en heb nergens, behalve dan voor wappie uitgemaakt te worden, last van gehad en geniet jammer genoeg voor hen nog steeds van mijn welverdiende pensioen.

  • Roken is wel een dingetje dezer dagen…Alle peuken smaken ineens het zelfde…Sommige gaan snel uit, en soms zie je er gewoon vonken vanaf komen…Ruiken en smaken anders ook. En de gehele tabaksindustrie is in handen van?…Juist…De Elitaire globalisten..

 12. de druk op die ventilators was te hoog ze bliezen de mensen hun longen op en zeiden dat het covid was
  en ventilators zijn allen nodig voor mensen die te zwak zijn om zelf te ademen maar tijdens covid was een laag zuurstof gehalte in het bloed al een reden om een ventilator te gebruiken

 13. Quote:
  Liberté sur tout! mei 15, 2023 at 08:08
  Lulverhaal. Bij ontstekingen mag je, net als na bepaalde kankerbehandelingen, NOOIT aan de beademing worden gelegd!!!!!
  End Quote.

  Was je er soms persoonlijk bij dat je beweert dat ik een lulverhaal opschrijf? Wat een diep triest niveau van je. Wat ik heb opgeschreven zijn pure feiten en mijn pure persoonlijke ervaringen. Laat je aannames en zogenaamde feiten achterwege en breng anderen niet op een dwaalspoor. Plaats aub geen onzin meer met je eigen lulverhaal.

 14. Quote:
  de druk op die ventilators was te hoog ze bliezen de mensen hun longen op en zeiden dat het covid was
  en ventilators zijn allen nodig voor mensen die te zwak zijn om zelf te ademen maar tijdens covid was een laag zuurstof gehalte in het bloed al een reden om een ventilator te gebruiken.
  End Quote.

  Dat ervaarde ik ook. Er werd flink wat lucht in mijn neus geblazen. Ik kon de luchtstroom goed horen. Mijn neus ging er pijn van doen. Ik had uiteindelijlk gevraagd om de luchtstroom te verminderen en daarna vroeg ik of het luchtslangetje eruit mocht. Ik had absoluut niet het gevoel gehad alsof mijn longen werden opgeblazen. Ik had dan ook geen mondbeademing maar alleen een luchtslang in mijn neus. Ik lag ook niet op de IC. Ik lag in een aparte kamer. Misschien kregen de mensen die op de IC lagen wel mondbeademing en een te hoge luchtdruk.

 15. En is nou net het tegengestelde wat je zou moeten doen als je onvoldoende research doet waar het probleem ligt en is veela extreme stress die men ervaart en je geen uitweg ziet in een bedreigende maatschappij zoals we die nu ondervinden wereldwijd is als ze aan je geld komen zonder enige reden (ACCOUNTS FROZEN!) Banks Did The Unthinkable…!!! Well, we saw how inclusive all the woke people were for unvaccinated didn’t we? So, I’m not surprised at all about lies about inclusivity. We live in the age of blatant hypocrisy. https://youtu.be/D5SVa4HZz6s 5 nov 2022

  Erasmus MC sjoemelde onder Ernst Kuipers met Tegen alle transparantieregels in, tegen de wet: dat zijn de contracten die het Erasmus MC sloot met grote leveranciers https://www.ftm.nl/artikelen/erasmus-mc-sjoemelde-met-transparantieregels-ernst-kuipers het werkt niet Philips snijdt 6.000 jobs extra weg De Nederlandse medtechspecialist is door de problemen met zijn slaapapneutoestellen over 2022 fors in het rood gedoken. CEO Roy Jakobs voorspelt een moeilijke start van 2023. https://www.tijd.be/ondernemen/technologie/philips-snijdt-6-000-jobs-extra-weg/10443621.html

  My wife have this to on a vacation after a firm discussion overseas and is extremely sensitive for stress. After many visits by different doctors the concluded that the pressure was causing the issues and write a book about it to control your breath. Breathing and Emotions: The way to get more air
  The reason I took this section out of my book Create Your Own World By Natural Healing is that the main reason for corona is that there is too little oxygen in the blood. When stress takes to long and becomes chronic, we must actively take control to avoid psychical pain or illness.
  Controlling the breath is the key to our psychical and mental health.
  Stress and emotional stimuli that shorten the breath ensure the emotional pain from thinking at the past.
  You release your past by breathing out.

  Early yogis recognized that the rate of breath had a correlation with our health and how long we live.
  They believed that in order to live longer, everyone one has to breathe slowly to get confidence and making the right new cells to defeat emotional diseases in the body.
  A journey to consciousness
  https://www.amazon.co.uk/Breathing-Emotions-way-get-more-ebook/dp/B091FT7676/ref=sr_1_7?dchild=1&keywords=Dirker&qid=1623788501&s=books&sr=1-7

 16. Who defines truth…. Dr. John Campbell In an age of deceit; speaking the truth becomes a revolutionary act” — George Orwell.

  These are scary times in which we’re living and I’m not talking about because of the “virus”. You could tell the Canadian doctor speaking was nervous. It takes an enormous amount of courage to speak the truth, because you’re literally putting your life on the line! https://youtu.be/TQry8hZQu0I

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in