Een zittend parlementslid in het Europees Parlement heeft de spot gedreven met pogingen van linkse pro-transpersonen om hem te laten censureren wegens kritiek op “mannen die zich voordoen als vrouwen”.

Cristian Terhes, lid van de Fractie Europese Conservatieven en Hervormers in het Europees Parlement, heeft de spot gedreven met pogingen van linkse politici om hem te laten censureren nadat hij in het Europees Parlement kritiek had geuit op transgenderisme.

De Roemeense politicus uitte publiekelijk zijn kritiek op de ideologie tijdens een recent parlementair debat over de ratificatie van het Verdrag van Istanbul van 2011 tegen gendergerelateerd geweld, waarbij hij waarschuwde dat het plotselinge onvermogen van het orgaan om te definiëren wat het woord “vrouw” nu eigenlijk is, een belangrijk obstakel vormt voor de bescherming ervan als sekse.

“Blijkbaar kan dit Parlement de term niet meer definiëren”, zei hij tegen het parlement.

Terhes hekelde verder het idee dat een man zich in veel landen binnen het blok plotseling als vrouw kan identificeren, met als argument dat het concept zelf van het behandelen van mannen als het andere geslacht een echte bedreiging vormt voor de veiligheid van vrouwen.

“Erkennen, zelfs in de wet, dat een man die zich als vrouw kan ‘identificeren’, een vrouw is, is gewoon absurd en eigenlijk de grootste bedreiging voor vrouwen,” betoogde hij. “Deze genderideologie ondermijnt duidelijk de vrouwelijkheid en is een droom die uitkomt voor mannelijke viezeriken, die nu kunnen beweren dat ze zich als vrouw identificeren en hun straf mogen uitzitten in vrouwengevangenissen, waar ze in sommige gevallen sommigen zwanger achterlieten.”

  Breaking: De klantenlijst van Epstein is vrijgegeven

De kritiek heeft een aantal linkse Europarlementariërs in het parlement woedend gemaakt, waarvan er drie – na het debat – zo ver gingen om de voorzitter van het orgaan aan te schrijven met de eis dat Terhes wordt gestraft voor “haatzaaien”.

In een gesprek met Breitbart Europe bespotte Terhes de pogingen om hem te censureren en beloofde hij te blijven vechten voor de rechten van zijn vrouwelijke kiezers in Roemenië.

“Niet in staat om te argumenteren op basis van biologische feiten en redelijke argumenten, liepen de agressieve campagnevoerders van de genderideologie naar de Voorzitter van het Europees Parlement om haar te smeken mij het zwijgen op te leggen omdat ik een voor de hand liggende bewering deed: een man is geen vrouw, en vice versa,” vertelde hij Breitbart.

“Het is behoorlijk pathetisch dat radicale linkse Europarlementariërs naar de hoofdmeester moeten rennen om het open debat en de vrije meningsuiting te sluiten over een kwestie die al veel vrouwen, waaronder meisjes, heeft blootgesteld aan ernstig geweld en de angst dat ze in een vrouwentoilet zullen worden aangevallen of lastiggevallen door roofzuchtige mannen die zich voordoen als vrouwen,” vervolgde hij.

Hij zei verder dat hij de brief die de drie Europarlementariërs aan de voorzitter van het parlement stuurden niet eens te zien kreeg, en het document moest lezen toen er een artikel over werd gepubliceerd in POLITICO.

“Deze extreem linkse parlementsleden hadden niet eens de eer om mij een kopie van hun brief te sturen, dus moest ik het in de media lezen,” verklaarde hij, en zei dat een dergelijke weigering de “zwakte van hun argument” verraadt.

  Yuval Noah Harari: Trump geeft 'doodsteek' aan 'wereldorde'

Terhes leek niet afgeschrikt door de poging tot censuur en beloofde verder te blijven vechten voor de rechten van zijn vrouwelijke kiezers in Roemenië.

“Ik vertegenwoordig de Roemeense vrouwen en mannen, en ik ben verplicht om vrouwen en hun ruimtes te verdedigen tegen mannelijke seksuele roofdieren,” zei hij.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

HET PLAN: Tegen deze tijd in 2025 zullen de meeste resterende mensen insectenetende transgenders zijn die verbonden zijn met een transhumanistische supercomputerVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelStudie: Supplementeren met vitamine D helpt kanker te voorkomen, vooral als het frequenter wordt ingenomen
Volgend artikelSpeel het opnieuw uit uncle Sam… De ontkrachte Syrische chemische wapen-kaart in Oekraïne
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

 1. Geweldige kerel, die Cristian Tehres. Zulke Parlementariers hebben we nodig.

  Hij heeft wel eens op een FVD-demonstratie gesproken.

 2. Wat een vuile, smerige stink pot dat Europa , en niet alleen die linksen, de waarheid zeggen mag al lang niet meer, nu gaan ze hem nog bestraffen, niet te bevatten.

 3. “Transgender people who cannot accept themselves for what they are, are trying to force others to accept them for what they are not.”

 4. “Deze genderideologie ondermijnt duidelijk de vrouwelijkheid en is een droom die uitkomt voor mannelijke viezeriken, die nu kunnen beweren dat ze zich als vrouw identificeren en hun straf mogen uitzitten in vrouwengevangenissen, waar ze in sommige gevallen sommigen zwanger achterlieten.”

  Niets aan toe te voegen…!

 5. Sodom en Gomorra.
  Zal God deze stad sparen omdat er nog maar 2 goede mensen wonen.?
  God verzoekt de 2 goede mensen om de stad te verlaten na door God overtuigd te zijn dat de stad met inhoud verwoest moet worden, zij is niet vruchtbaar! .
  God verwoest de stad met al wat erin is.
  Dat verwacht ik binnenkort.

 6. Aan Christian Terhes en zijn andere collega’s bij het EU Parlement:
  Ik snap niet wat er zo ‘hekelend’ is aan Christian’s woorden. Hij zegt alleen de waarheid en de harde feiten omtrent deze ziekelijke verkniptheid van de mens. Hoe zit het met de rest van jullie, laffe schunnige wezels, in het EU Parlement, die zich botje na botje laten toewerpen door de hoerenmadam? Hebben jullie ook plannen om transgenderisme op jezelf uit te voeren? Een circus is het toch al, bij jullie, maar je verachtelijke smoelen zullen er helaas niet beter op worden.

  “Ik vertegenwoordig de Roemeense vrouwen en mannen, en ik ben verplicht om vrouwen en hun ruimtes te verdedigen tegen mannelijke seksuele roofdieren,” zei hij.
  En zo hoort het. Waar zijn de andere mannen die voor vrouwen opkomen?

   • De blauwdruk EU kan men ook op deze Nederlandse samenleving leggen, zie de ‘mogelijkheid’ pandemie wet, artsen die liegen en bedriegen💸, de voedselketen die miljarden winst boekt over de rug van de gezondheid van medemens, de schoolbesturen die kinderen laten brainwashen, docenten die dit uitvoeren.

 7. Hoe dom kun je zijn!!
  Zie hoe ALLES wordt gesexulariseerd.
  De afgelopen walgelijke vertoning van het z.g. songfestival is niets anders dan een perverse travestieten show. Dit is waar het volk naar kijkt en verder en verder wordt ontworteld van alles wat gezond is. Dit is de agenda hierachter. Alle waarden, normen overboord. Een sexloze generatie creëren. Flikker die tv uit het raam. Wees eigen en🖕het corps Rtt.

  • Wauw ongelofelijk he, dat het geen Nederlander is maar een Roemeen? Out of the box is dat al voor je als zelfingenomene.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in