Het ‘vaccin’ is de pandemie: in meerdere landen stijgt het aantal sterfgevallen NA het begin van de COVID-vaccins

5

In totaal melden 26 landen een enorme toename van het aantal gevallen, gewonden en sterfgevallen van Covid-19 nu de “vaccins” op grote schaal worden gebruikt.

De eilanden Antigua en Barbuda in het Caribisch gebied, die op 17 februari begonnen met het vaccineren van mensen, meldden beide een sterke stijging van het aantal sterfgevallen als gevolg van het Coronavirus – het hoogste aantal sinds het begin van de pandemie. Het duurde twee maanden voordat het aantal ziektegevallen weer terug was op het niveau van voor de vaccinatie, schrijft Ethan Huff op naturalnews.com.

In Brazilië, waar men op 16 januari is begonnen met het toedienen van griepvaccins tegen de Covid-griep, is het aantal sterfgevallen dat wordt toegeschreven aan het nieuwe virus sterk gestegen. Vier maanden later is het aantal sterfgevallen nog steeds veel hoger dan voor de verspreiding van de injecties.

In Paraguay is een soortgelijke stijging te zien. Het vaccinatieprogramma is op 21 februari begonnen en het aantal sterfgevallen is exponentieel blijven stijgen. Hoe meer vaccins er worden toegediend, hoe meer sterfgevallen er worden gemeld.

In Qatar, dat op 28 januari is begonnen met inentingen, wordt een overeenkomstige stijging van het aantal sterfgevallen als gevolg van inentingen gemeld. Het is nu meer dan drie maanden geleden dat de injecties begonnen en het aantal sterfgevallen is nog niet terug op het niveau van voor de vaccinatie.

De lijst gaat maar door: de Malediven, Mongolië, Estland, Gibralter, India, en jawel, de Verenigde Staten, melden allemaal soortgelijke gegevens. Overal waar Covid-19 vaccins worden toegediend, zullen dood en ziekte welig tieren.

  Voormalig Britse Hooggerechtshofrechter: "Negeer despotische wetten!"

De pro-vaccin sekte zegt dat correlatie niet gelijk is aan oorzakelijk verband

Ondanks een duidelijke en onmiskenbare trend van horror achter de vaccinatie-blitz, blijft de pro-vaccin cult volhouden dat niets van dit alles bewijst dat de injecties verantwoordelijk waren. Het is allemaal gewoon toeval dat juist na de massale injecties de ziekte- en sterftecijfers de pan uit rijzen.

“Ja, de gegevens zijn associatief, maar om de gegevens ALLEEN MAAR op deze gronden te werpen is niet hoe de wetenschappelijke methode werkt”, tweette een persoon. “Dat is, in plaats daarvan, cognitieve dissonantie”.

Veel eerstelijns intensive care-artsen melden dat ook zij een grote toename van ziekte en sterfte constateren onder degenen die onlangs zijn ingeënt tegen de griepziektekiemen.

De eerstehulpdiensten worden nu overspoeld met ingeënte mensen, en de Centers for Disease Control and Prevention (CDC) wijt alles aan het “virus” en noemen deze gebeurtenissen “doorbraak”-infecties.

Dit clowneske standpunt is iets wat we inmiddels gewend zijn van het CDC, een particuliere onderneming, die onder geen beding zal toegeven dat een injectie letsel of schade veroorzaakt.

Het zijn de vaccins, en niet een of andere “variant”, die de “derde golf” van genocide inluidt. En toch blijft de regering de schuld geven aan het “virus”, alsmede aan degenen die weigeren zich ermee te laten inspuiten.

Naar verwachting zal het aantal na-injectie doden zeer binnenkort dramatisch stijgen tot in de tienduizenden. Vanaf daar is de sky de limit voor wat betreft de potentiële miljoenen mensen die uiteindelijk het leven verliezen door deze experimentele injecties.

Deze derde golf van door vaccins veroorzaakte sterfgevallen zal meer dan waarschijnlijk eerst binnendruppelen, en uiteindelijk uitgroeien tot een echte pandemie die ook buiten social media en op tv merkbaar zal zijn.

  Deense partijen willen de Zweden niet binnenlaten: "Kunnen blijven waar ze zijn"

“Deze injecties rukken in feite je eigen immuunsysteem weg, zodat zelfs een gewone verkoudheid je gemakkelijker doodt”, schreef een van Naturalnews’ commentatoren over hoe de mRNA-component van de injecties de geïnjecteerden verandert in wandelende spike-eiwitfabrieken.

“Dr. Tenpenny noemde een team van artsen in Californië dat een test deed met 55 verschillende menselijke orgaancellen, variërend van de hersenen, het hart, de lever, de nieren, enz. en controleerde wat de prik deed”, schreef een ander. “Het viel 28 van de 55 normale menselijke orgaancellen aan die iedereen in zijn lichaam heeft”.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dr. Sherri Tenpenny: “Dit is een perfect ontworpen moordmachine”

Vorig artikelW.H.O en Wereldleiders hebben serieuze vragen te beantwoorden in de komende rechtszaken voor “Misdaden tegen de Mensheid” door het plegen van COVID Fraude
Volgend artikelNieuwe brief aan Macron: “De burgeroorlog komt eraan, en dat weet u heel goed”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. Er zitten ook voordelen aan vast. Zo kan je het ook zien.
  Wij zijn in 1x van al die zeikerds af die maar lopen te zeuren en te zeiken over maskertjes, afstand houden en gif prikken.
  Jammer dan voor al die goedgelovige mensen die er in getuind zijn.
  Hadden ze er maar zelf er over nagedacht en hun eigen afweging gemaakt in hun beslissing i.p.v. zomaar iets klakkeloos aan te nemen omdat iemand in een witte jas je iets komt vertellen.
  Iemand die ze bankrekening belangrijker vind dan de eed die deze arts ooit afgelegd heb.

 2. Als je toch weet, dat je na je gif prik, nog steeds ergens ziek van worden, je nog steeds andere kan aansteken met iets en je je verder nog steeds aan alle maatregelen moet houden zo als maskers om niet ziek te worden.
  Dan zou er toch bij ieder redelijk normaal mens een belletje moeten gaan rinkelen dat er iets niet helemaal klopt.

  • Bedankt voor de vele lovende complimenten, daar zijn we erg blij mee.
   Dat horen we hier toch niet zo vaak.
   Dat zouden er meer moeten schrijven als reactie, daar kunnen wij voorlopig wel mee vooruit.
   Laten we hopen dat we je een beetje op weg hebben kunnen helpen in je beslissingen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in