Achtergrondfoto © Tim Reckmann (CC BY-NC 2.0) Rote Hand via Covid-19-vaccine-astrazeneca.pdf

In AstraZeneca’s Rote-Hand-Brief (RHB) – een informatiebrief die in Duitsland door farmaceutische bedrijven wordt gebruikt om beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg in te lichten over nieuw vastgestelde risico’s van geneesmiddelen, om partijen geneesmiddelen met gebreken terug te roepen of om andere belangrijke informatie mee te delen – staat dat hun vectorvaccin Vaxzevria auto-immuunziekten kan uitlokken. Dit leidt tot een vermindering van de bloedplaatjes, die in de eerste plaats verantwoordelijk zijn voor de werking van wondgenezing. Levensbedreigende bloedstolsels en trombose kunnen het gevolg zijn.

Trombocytopenie is de naam van deze auto-immuunziekte waarbij het aantal bloedplaatjes (trombocyten) massaal vermindert. De reden hiervoor is dat antilichamen tegen de zogenaamde bloedplaatjesfactor 4 (PF4) worden gevormd. PF4 wordt geproduceerd wanneer de bloedplaatjes beginnen samen te klonteren om schade aan bijvoorbeeld een bloedvat of de huid af te sluiten. Als dit mechanisme niet goed werkt, ontstaan er gevaarlijke bloedingen of klonteren de bloedplaatjes samen en ontstaat er trombose.

Wordt auto-immuunziekte ook door andere Covid-19 vaccinaties veroorzaakt?

Niemand weet nog hoe wijdverbreid deze auto-immuunziekte en de neiging tot trombose is onder de gevaccineerden, legt Peter F. Mayer uit op zijn blog. Aangezien in dit geval het immuunsysteem de bloedplaatjes aanvalt, wordt deze vorm van de ziekte “immuun-trombocytopenie” (ITP) genoemd. Het lijkt zeer waarschijnlijk dat ook andere Covid-19 vaccins deze ITP kunnen uitlokken, meldt Mayer.

Sucharit Bhakdi legt in deze video uit hoe dit mechanisme werkt.

Mayer dringt aan op een algemeen onderzoek van bijzondere infectiewaarden bij gevaccineerden, waaruit een conclusie over deze ziekte kan worden getrokken. Er moet worden opgehelderd hoe wijdverbreid deze bijwerking is, om zo nodig de vaccinaties te verbieden die deze ITP teweegbrengen. Ook bestaat de vrees dat “er op langere termijn ziekten naar voren zullen blijven komen die in de klinische proeven niet konden worden opgespoord vanwege de korte duur van het onderzoek”. Metingen van infectieniveaus in de VS zouden hierop wijzen.

  Nieuwe Big Data-studie van 145 landen toont aan dat COVID-vaccins de zaken verergeren (gevallen en sterfgevallen)

Dodelijke bijwerkingen bij 100% van de gevaccineerden?

Het Duitse Paul Ehrlich Instituut schat de incidentie van deze bijwerking op 1-10 procent. Op zichzelf zou dat al verontrustend genoeg zijn, maar Mayer legt in zijn blog verder uit dat antilichamen tegen PF4 zelden zijn gemeten, dus het is heel goed mogelijk dat het probleem “aanwezig is bij 100% van de gevaccineerden”. Hij voegt er ook aan toe dat het meldingspercentage van bijwerkingen laag is, namelijk slechts 6 procent.

Frontnieuws heeft veelvuldig melding gemaakt van gevaarlijke bijwerkingen. Nu beginnen de vaccinproducenten voor het eerst het gevaar van hun experimentele Frankenstein vaccinaties toe te geven. Men zou twee keer moeten nadenken voordat men een van deze duidelijk vaak fatale gen-injecties neemt.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Bizar fenomeen: Ongevaccineerden worden Ziek als ze in de buurt zijn van de COVID Gevaccineerden

Vorig artikelStudie bevestigt: Pfizer-vaccin veroorzaakt neurodegeneratieve ziekten
Volgend artikelHollywood – Netflix is een hersenspoelingsproject om pedofilie te legaliseren
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in