© Tim Reckmann (CC BY 2.0)

Wanneer mensen denken aan bijwerkingen van vaccinatie, gaan ze ervan uit dat vaccinatieletsel altijd fysiologisch van aard is en een fysieke manifestatie van symptomen vertegenwoordigt. Het is echter mogelijk dat vaccintoxinen ontstekingen in het cardiovasculaire systeem kunnen veroorzaken, de bloed-hersenbarrière kunnen binnendringen en psychiatrische aandoeningen kunnen veroorzaken. Deze ontsteking kan auto-immuunaanvallen, bloedstolselvorming, vernauwing van bloedvaten en een lagere zuurstoftoevoer naar de hersenen inhouden. Elk van deze onderliggende problemen kan leiden tot psychiatrische problemen bij het individu, schrijft Lance D Johnson.

VAERS registreert duizenden psychiatrische problemen na COVID-19 vaccinatie

Sinds de introductie van de COVID-19 vaccins heeft het Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) meer dan 9.400 gevallen van angst, 1.600 gevallen van depressie, 975 gevallen van prikkelbaarheid, 1.100 gevallen van hallucinaties en 1.500 paniekaanvallen gedocumenteerd. Meer dan 60 procent van alle bij VAERS gemelde angstgevallen zijn gerelateerd aan de COVID-19 vaccins. Deze gevallen kunnen het topje van de ijsberg zijn omdat artsen niet getraind zijn om psychiatrische problemen na vaccinatie te herkennen.

Slapeloosheid en zelfs zelfmoordneigingen worden ook gemeld na vaccinatie. Er zijn echter geen officiële onderzoeken om psychiatrische ziekten na vaccinatie op te sporen. De FDA en CDC weigeren de inflammatoire rol van het spike-eiwit van het vaccin te bestuderen en hoe het de bloedvaten kan beschadigen en uiteindelijk de hersenen van zuurstof kan beroven. Door het gebrek aan robuust wetenschappelijk onderzoek naar vaccinschade is er geen sluitend bewijs dat de COVID-19 vaccins de verschillende psychiatrische symptomen veroorzaken die bij VAERS zijn gemeld. Toch krijgen deze problemen steeds meer aandacht.

  Niet alleen bloedstolsels - Europees Geneesmiddelenbureau "beoordeelt meldingen" AstraZeneca prik in verband met zeldzame immuunaandoening

60-jarige arts lijdt aan cerebella ataxie, destabiliserende paniekaanvallen na COVID-vaccinatie

Het geval van Dr. Patrick William Slater kan inzicht geven in de mechanismen achter het COVID-19 vaccin in relatie tot psychiatrische aandoeningen. De 60-jarige arts was gezond en actief voorafgaand aan Operatie Warp Speed. Hij had een succesvolle fulltime praktijk in Austin, Texas, en in zijn vrije tijd wandelde en viste hij. Maar die dagen zijn voorbij, dankzij het COVID-19 vaccin. In oktober 2021 werd bij Dr. Slater cerebellaire ataxie vastgesteld. Na het nemen van het COVID-19 vaccin verloor Dr. Slater de controle over zijn bewegingen en kreeg hij spontane paniekaanvallen. Na het vaccin kon hij niet meer zelfstandig eten, zelfstandig naar het toilet gaan of zijn eigen bewegingen controleren. Dr. Slater zei dat de paniekaanvallen elke nacht kwamen. Ze waren zo hevig dat hij er doodsangsten van uitstond. Bij verschillende gelegenheden overwoog hij zichzelf van het leven te beroven.

Neurologen en psychiaters deden zijn symptomen af als algemene angst en weigerden een verband te leggen met de vaccins. Dr. Slater is er echter sterk van overtuigd dat zijn verlies van controle over zijn motoriek en zijn nieuw ontdekte psychiatrische symptomen ontstonden nadat hij de eerste twee doses COVID-19 vaccin en een daaropvolgende boostervaccin had genomen. Dr. Slater zei: “Ik had geen enkele twijfel” over de oorzaak van de paniekaanvallen en het verlies van zijn motorische controle.

Dr. Slater is niet de enige. Sommige psychiaters zijn zich bewust van wat er aan de hand is met de mRNA-vaccins. Een psychiater genaamd Dr. Amanda McDonald zag persoonlijk veel van haar gevaccineerde patiënten terugvallen in een onstabiele, geesteszieke en paniekerige toestand. Volgens Dr. McDonald vertoonden haar patiënten in 2021 plotseling symptomen van slapeloosheid, depressie en angst “zonder enige vorm van rijm of reden”. Het enige wat deze patiënten gemeen hadden, was een recent COVID-19 vaccin of booster.

  Duitsland voert medische apartheid in

Op dat moment “kon ik niet achterhalen waarom,” zei McDonald. “Mijn patiënten blijven meestal stabiel. Maar na Operatie Warp Speed hadden haar patiënten last van atypische paniekaanvallen, vlagen van depressie en vreemde hallucinaties. Het kostte McDonald meer dan een jaar om zelfs maar te overwegen dat de COVID-prikken de boosdoener konden zijn. Ze kende haar patiënten echter al lang voor de lockdowns en de uitrol van de vaccins. Toen de COVID waanzin toesloeg, zag ze wijdverspreide “manifestaties” bij haar patiënten die niet normaal waren.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

VACCINBESCHADIGDEN DOSSIER

Bizarre psychiatrische gevallen onder de COVID gevaccineerdenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelBent u voorbereid op de catastrofale Aardeveranderingen die op komst zijn?
Volgend artikelZijn we aan het aftellen naar een totale nucleaire oorlog?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

 1. Belgische media kranten melden dat er een flinke toename is van snotvallingen (loopneus in het Nederlands) en verkoudheden en stellen de vraag of er weer een flinke griepgolf gaat komen of dat “corona” weer de kop op gaat steken.
  Dat de ge injecteerden nu een veel zwakker immuunsysteem hebben, “dank zij”‘ de gentherapie, komt natuurlijk niet bij hun op.
  Ze hebben allemaal oogkleppen op zo groot als flinke pizza borden.

  • Matt november 17, 2023 Bij 23:02

   Pizzaborden?
   Een deurenfabriek zul je bedoelen.
   Ze luisteren braaf naar de msm.Veel wat oudere mensen zijn heel erg gezagsgetrouw.
   Is nog van vroeger uit:De dokter,pastoor en schoolmeester die zullen het wel weten.
   En angst he? Daar is men zo druk mee bezig.
   Ik heb de beelden gezien! zei mijn stiefmoeder nadat ze een aantal mensen op de rij in het ziekenhuis aan de beademing zag liggen.
   Toen wisten ze ook nog niet dat aan de beademing leggen fataal was.
   Voortschrijdend inzicht noemen we dat.
   Maar met zoveel oversterfte toch naar de prikstraat gaan?
   Lemmingen,die verdienen het niet om verder te leven.
   Zombies,als je het denkvermogen overlaat aan anderen en zelf niets onderneemt.
   Ik weet dat het hard klinkt.
   Ik hoor op het werk zoveel reacties van:ik moest wel,anders kon ik niet op vakantie.
   Da’s erg hoor!!Er zijn ook gezinnen in Nederland die helemaal niet op vakantie kunnen.
   Wat nou hard?Waar zijn mijn medelanders die WEL karakter hebben en wilskracht?
   1 ding vond ik wel prettig:die 1,5 meter.
   Nou cojona voorbij en die ouwe dametjes staan weer heel kort op me in de supermarkt bv.Totaal niet fijn.Toon respect en houd een beetje afstand van elkaar.
   Ondertussen zat ik wel te gniffelen wat nou als ik tegen hen zeg van hei,moet je horen,ik ben ONgevaccineerd.Lache !
   Rara waarom wordt er nu naar ONgevaccineerde sperma-donoren gezocht?

   • he he niet alle dametjes van deze leeftijd zijn in heel die hetze meegegaan hoor nog steeds denk ik voor mezelf en niet wat de propaganda beveelt te doen hoor dus niet iedereen overdezelfde kam gooien dat dus gezegd hebbende begin wat te hoesten of kuchen als deze zombies te dicht bij jou komen te staan zie je direct die paniek in hun oogjes en kunnen ze geen kant uit dan alleen maar jou wat ruimte te geven en voor mezelf vond ik het leukste niet de pijlen te volgen die ze op de grond hadden geschilderd maar averechts te gaan lopen waar ze dan uit schrik een halve meter opzij sprongen als ik er voorbij wandelde met dat masker onder mijn kin ha ha en ja het is eigenlijk zeer en zeer erg hoe mensen zich laten manipuleren. Ook de haat in die priemende oogjes zal ik nooit vergeten dus nu kunnen ze allemaal voor mij de pot op ze doen maar wat de zogenaamde elite hun voorschrijft en niet meer zoals in het begin dat ik iedereen waarschuwde voor deze vaccinstjes niet te nemen al had ik er toendertijd geen ideee van waar dat vandaan was gekomen meer een intuitie denk ik. Enfin hier nog een belgische strijdbare oudere dus je bent niet alleen

   • Zijnde leraren dokters en religie beter dan toen denkt u. Sorry maar voor mij zijn ze nu helemaal de weg kwijt. Ook de meeste POLITICI. UITZONDERINGEN DAARGELATEN. 🇱🇺 FVD 🇱🇺

   • This system is changing ones words…discusting arrogant. I said a running nose in Dutch is a RUNNING NEUS… SYSTEM would you mind not change my writtng.. you are very arrogant

 2. Dutch Mountain:
  Die 1,5 meter wel prettig?
  Ik kwam in het begin van die regel per ongeluk wat te kort bij zo een corona-idioot, die schold me zo uit dat ik me in moest houden, het enige wat ik zei was dat ie voorzichtiger moest zij met schelden anders zou hij zich wel es kunnen beschijten. Man man man…1,5 meter onzin.

 3. Allemaal zeer herkenbaar deze verhalen….
  Het “systeem van het Beest” wat nu wordt opgezet, waarvan de contouren zich steeds duidelijker gaan aftekenen, zinspeelt wederom gewoon op “gewenning” bij de mensen die “slapen”…. Zij kijken… en zien nog steeds niet, zij horen…. en luisteren nog steeds niet…
  De ambulances die exponentieel vaker uitrukken, de toenemende oversterfte, toename van
  mentaal en fysiek ingestorte personen, blijvende lichamelijke en geestelijke aandoeningen, etc, etc, etc…. Men is er al aan ‘gewend”… De coronaprik is en blijft voor hen ONBESPREEKBAAR als mogelijke oorzaak. Dus: het is eigenlijk een soort religie voor hen waar sterk in geloofd wordt. En… dit soort mensen, daar wordt de overheid blij van. Ik als christen bewonder absoluut hun GROTE “geloof”….. Niet hun intelligentie….

 4. Wat me van gans het covid sars gebeuren het meest bijblijft is een koppel, al sinds geboorte, beiden een afwijking in het hart, dus kunnen al gans hun leven elk moment naar hospitaal moeten worden gebracht…. Wel die mensen hun manier van denken over niet gevaccineerden : stel je voor dat we plots binnen moeten en der ligt zo een niet gevaccineerde egoist in MIJN bed… wat bij nader inzien het meest egoistische is wat ik in een halve eeuw op de planeet evolueren, heb gehoord. Die zijn gans hun leven geboren slachtoffer, and boy, ze buiten het ten volle uit. Zulke misbaksels der natuur, daarvoor zie ik het nut van abortus tot bij geboorte ergens wel. Stel je voor HUN bedden zijn nooit nodig of bezet. Wat is wijsheid ?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in