© Marco Verch Professional / Flickr (CC BY 2.0)

Artsen getuigen dat het steeds moeilijker wordt om de massavaccinatie uit te voeren. Na verschillende berichten over sterfgevallen als gevolg van het vaccin van AstraZeneca zijn velen niet bereid het risico te nemen.

“Helaas is er een niet zo gering aantal mensen dat zich zeer onaangenaam gedraagt tegenover het personeel in de gezondheidszorg dat soms bijna bedreigingen ontvangt”, zegt Roger Larsson, hoofdarts in de regio Dalarna, tegen Sveriges Radio.

SvD schrijft dat het Zweedse Bureau voor de Volksgezondheid heeft geconcludeerd dat er sterke aanwijzingen zijn voor een verband tussen het AstraZeneca-vaccin en een stollingsstoornis die tot de dood kan leiden. Tot dusver zijn echter geen sterfgevallen gemeld in de leeftijdsgroep boven de 65 jaar als gevolg van het vaccin van AstraZeneca, reden waarom het vaccinatieprogramma voor senioren wordt voortgezet.

“Patiënten zeggen: ‘We weten dat jullie nog een ander vaccin in huis hebben en ik eis het te krijgen voor ik vertrek'”, vertelt Larsson aan de krant.

In het Sahlgrenska-ziekenhuis in Gotenburg weigeren zoveel mensen het vaccin te nemen dat er dagelijks spuiten moeten worden weggegooid, zegt consulent-arts Maria Taranger.

Patiënten keren bij de deur om

“In mijn praktijk hadden we die dag gepland voor 150 patiënten ouder dan 65 met diabetes die zouden worden gevaccineerd. Twintig hebben van tevoren afgezegd en zeven hebben zich bij de deur omgedraaid. Eentje zei ‘ik wil niet dood’ en keerde meteen om”, vertelt Taranger aan GP.

Taranger heeft ook op social media over de situatie geschreven en beschreven hoe patiënten zich omdraaien en vertrekken zodra ze ontdekken dat het vaccin van AstraZeneca op hen ligt te wachten.

  Tribunaal angst: De Covid-vaccins pushende praathoofden krabbelen nu terug om hun sporen uit te wissen uit angst voor toekomstige vervolging voor samenzwering om dodelijke vaccins te pushen

“Gisteren, om 15.50 uur, ontmoette ik drie verpleegsters in de gang met 10 spuiten. Patiënten waren niet komen opdagen, sommigen draaide zich om bij de deur toen het Astra was, ze hadden rondgebeld op zoek naar patiënten. De laatste hoop voor het weggooien was om naar de eerste hulp afdeling te gaan en aan de patiënten daar aanbieden”, schrijft Taranger op Twitter.

In een interview met Aftonbladet is staatsepidemieloog Anders Tegnell er stellig van overtuigd dat het vaccin van AstraZeneca “een zeer goede bescherming biedt tegen ernstige ziekte en dood”. In SvD beschrijft hij het als “een geweldig vaccin voor ouderen”.

Steeds meer mensen zijn het echter niet eens met de overtuiging van de staatsepidemieloog. De regio Dalarna heeft besloten een overredingscampagne op touw te zetten om ouderen ertoe over te halen zich met het schandalige vaccin te laten injecteren.

In onder meer de buurlanden Noorwegen en Denemarken zijn andere beoordelingen gemaakt en wordt het vaccin van AstraZeneca niet verstrekt.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Zweden als bewijs: lockdowns beschermen niemand

Vorig artikelDuitse burgers: “Steken jullie je Corona-gedenkkaarsen maar zelf aan!”
Volgend artikelAfrikaan duwt vrouw van trap in Parijse metro – loopt weg alsof er niets gebeurd is
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Wie moet je nu nog geloven dat ze het goed met ons voor hebben De een roept dit en de ander Maar een ding is zeker de angst en de dwang van de overheden zet mensen aan tot gewillig hun bevel op te volgen om te vaccineren Echter voor de schadelijke gevolgen van toediening,,,,, daar neemt niemand de verantwoordelijkheid voor!
    Het is dan aan de persoon individueel de keuze of die zich laat vaccineren als hij/zij alle bijwerkingen in de bijsluiters gelezen heeft Een debiele coronapas uitgave duidt erop dat de de overheden de weigeraars degradeert tot derde rang burgers en waarschijnlijk hen een ,,,joden ster,,,, wil opspelden zoals in de jaren 30 40 van de vorige eeuw

  2. Er is nu zoveel bewijs dat het n genocide prik is….
    Het zou raar zijn als mensen er nog in trappen.
    Vaccinatie gebeurd 1 x en thats it.
    Iedere 3 mnd laten prikken dat doe je met de prikpil en dáár ga je niet dood aan…..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in