© EpicTop10.com / Flickr (CC BY 2.0)

Een nieuwe studie van in het ziekenhuis opgenomen Covid-19 patiënten heeft opnieuw een toename van infecties na vaccinatie gevonden – wat de auteurs “een overvloed van in het ziekenhuis opgenomen patiënten binnen zeven dagen na vaccinatie” noemen.

Het COVID-19 Clinical Information Network (CO-CIN) van het ISARIC4C consortium volgde 52.280 Covid-19 patiënten die tussen 8 december en 10 april in het ziekenhuis werden opgenomen. Daarvan hadden er 3.842 ten minste hun eerste dosis vaccin gekregen, oftewel 7,3% of één op 14, schrijft auteur Will Jones op Lockdownsceptics.org.

De onderzoekers stelden vast dat de gemiddelde tijd tussen de eerste vaccinatie en het optreden van de symptomen negen dagen bedroeg. Aangezien de gemiddelde tijd tussen de infectie en het begin van de symptomen vijf dagen bedraagt, suggereert dit dat het merendeel van de patiënten de ziekte opliep in de dagen na de vaccinatie.

De bovenstaande grafiek laat zien hoeveel van de gevaccineerde Covid-19 patiënten op elke dag na de vaccinatie de eerste symptomen kregen. Let op de enorme piek op de dag van vaccinatie en de drie dagen daarna. Hoewel de auteurs het niet met zoveel woorden zeggen, zijn het duidelijk de vaccins die hier de symptomen veroorzaken. Waarom zou anders de frequentie van de symptomen met 400% toenemen van de dag vóór de vaccinatie tot de dag van de vaccinatie en in de daaropvolgende dagen?

De auteurs geven een paar mogelijke verklaringen. Zij suggereren dat oudere en kwetsbare mensen die zich hadden afgeschermd, besmet kunnen zijn geraakt door de blootstelling in verband met de vaccinatie. Of zij beschermden zich niet langer en waren niet meer voorzichtig toen zij eenmaal gevaccineerd waren, omdat zij ten onrechte dachten dat zij immuun waren.

  Pfizer klokkenluidster onthult: Er zit grafeenoxide in het vaccin van Pfizer en het kan mensen verbinden met het internet of ze doden" (Nederlands transcript)

De auteurs opperen ook de mogelijkheid dat recente asymptomatische of milde Covid-19 door vaccinatie zou kunnen worden getriggerd tot “symptomen die lijken op Covid-19 symptomen, waaronder koorts”.

De co-leider van de studie, Dr. Calum Semple, hoogleraar kindergeneeskunde en uitbraakgeneeskunde aan de Universiteit van Liverpool, was stellig in zijn mening en zei dat de toename suggereert dat “mensen hun waakzaamheid laten verslappen omdat ze gevaccineerd zijn. Er zijn aanwijzingen dat mensen er helaas van uitgaan dat ze na vaccinatie snel beschermd zijn en dat is niet het geval”. Een dergelijke gedragsverandering werd ook verweten door Michael Day, die dit in maart in de BMJ schreef.

Dr. Clare Craig schreef een grondige repliek in hetzelfde tijdschrift, waarbij zij wees op ONS-gegevens waaruit bleek dat de gevaccineerden hun sociale contacten niet hadden uitgebreid, en vroeg hoe dit soortgelijke pieken in verzorgingstehuizen zou verklaren. Zij suggereerde dat andere verklaringen waarschijnlijker waren, zoals een daling van de witte bloedcellen in de dagen na de vaccinatie, zoals waargenomen in de Pfizer studie, die de immuniteit tijdelijk zou kunnen onderdrukken.

De toename van symptomatische infecties met Covid-19 vanaf de eerste dag kan niet worden verklaard door een verandering in gedrag, en zoals de auteurs suggereren lijkt het er sterk op dat het vaccin op de een of andere manier een oude of bestaande Covid-19 infectie opnieuw activeert.

Het goede nieuws van de studie is dat de gevaccineerden geen groot deel uitmaakten van degenen die in december en januari met Covid-19 in het ziekenhuis werden opgenomen, hoewel zij eind februari en maart (toen alle 65-plussers waren gevaccineerd) een aanzienlijk deel uitmaakten van een veel kleiner totaal.

  De verslaving van de media aan Covid-19 "angstporno" bestendigt een steeds erger wordende cyclus van maatschappelijke schade over de hele wereld

De auteurs merken op dat de eerste dosis van het vaccin het sterftecijfer onder de ziekenhuispatiënten met een hoog risico niet lijkt te verminderen, en zeggen dat “het sterftecijfer hoog lijkt te blijven voor mensen in hoogrisicovaccinatiegroepen die in het ziekenhuis worden opgenomen met symptomatische SARS-CoV-2-infectie (Covid-19) ondanks vaccinatie 21 dagen of meer daarvoor”. Het is niet duidelijk of dit een tijdelijk effect is als gevolg van bijwerkingen van het vaccin, dan wel een permanent hiaat in de bescherming die het vaccin biedt.

Hoe lang kunnen regeringen en wetenschappers nog het bewijs negeren dat het aantal infecties na het vaccin toeneemt, zoals blijkt uit onderzoek na onderzoek? Wanneer zullen zij ophouden mensen de schuld te geven van het feit dat zij zichzelf infecteren en zich ertoe verbinden dit grondig te onderzoeken?

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Het onderzoek naar het Israëlische vaccinbeleid en de uitkomst is meer dan vernietigend

Vorig artikel15-jarige jongen sterft aan een hartaanval twee dagen nadat hij was ingeënt met Pfizer/Biontech
Volgend artikelNog een groep Franse militairen publiceert open brief met kritiek op de schijndemocratie – politici zijn marionetten van globalistische elites
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. Vermits ik een groot aantal familieleden en kennissen heb die in de ziekenhuissector en woonzorgcentra werken wil ik met jullie de volgende informatie delen.

  Circa 60 % van de patienten op intensieve zorgen lijden aan vacinatie-letsel. Het betreft vooral ouderen met onderliggende ziektes.
  Wat ook opvalt is dat er een stijgend aantal patienten van middelbare en jonge leeftijd begint te verschijnen. Deze gevallen zijn zeer ernstig en wijzen op een over-reactie van het imuunsysteem.
  Deze “jongere” patienten werden nog niet gevaccineerd maar kwamen wel in contact met personen die in de eerste fase al wel (2x) gevaccineerd werden.
  Dit doet vermoeden dat gevaccineerde personen gemuteerde (sterkere) versies van het covid-19 virus aanmaken en deze overdragen aan gezonde, niet-gevaccineerde personen. (Er is zelfs sprake van huisdieren die ziek worden na contact met gevaccineerde personen).
  De media noemt dit onterecht de ‘derde’ golf, maar ze vergeten er bij te zeggen dat die door de reeds gevaccineerde personen wordt veroorzaakt.
  Je moet je dus als niet-gevaccineerde gaan beschermen tegen reeds gevaccineerde personen.

  Er zijn ook zwangere verzorgkundigen die een misval kregen nadat ze besmet werden door reeds gevaccineerde bejaarden in een woonzorgcentrum.
  Oorzaak: loslaten van de placenta aan de baarmoederwand.

  Het wordt hoog tijd dat de virologen eens gaan vertellen hoeveel van de patienten op intensieve reeds gevaccineerd werden. (vaccinatiechade)
  Deze worden momenteel nog meegeteld met de Covid-gevallen, wat al een principiële fout is. Ze willen er duidelijk de schrik blijvend mee opvoeren.
  Nog schandaliger is dat de ziekenhuizen een extra dagvergoeding en eenmalige vergoeding bij overlijden krijgen voor Covid patienten.
  Deze krijgen ze niet voor vaccinatie-schade.
  Begrijpe wie begrijpen kan ! en wat de gevolgen hiervan voor de registratie zijn.

  In een door mij gekend woonzorgcentrum, waar reeds beide vaccinaties met Pfizer werden uitgevoerd, is het overlijdenspercentage van de bejaarden met 57% gestegen t.o.v. het gemiddelde van de laatste 3 jaar.
  En dit allemaal in de dagen t.e.m. 2 weken volgend op vaccinatie. Dit over een periode van 4 maanden.

  Hou jullie sterk en laat je niet vangen door onze corrupte regering, media, virologen en politiekers ……

  En wat de spreuk van de vaccinatiecentra betreft : “Hier herwin je je vrijheid” …..
  geloof er niks van :
  als wij onze vrijheid zelf niet TERUGPAKKEN (liefst vreedzaam) dan komt er niks van in huis.

 2. Afgaande op de informatie in de publicatie kom ik op twee belangrijke punten.

  De eerste is vooral het beeld dat mensen binnen N dagen na inenting (ik spreek opzettelijk van inenting aangezien MRNA een gen-therapie is en geen vaccin), moeten worden opgenomen op het IC vanwege neven-effecten van de inenting.

  De tweede, veel belangrijker, dat medische professionals, wetend dat inenting risicovol is voor de risicogroep(en), mensen uit die risicogroep gewoon inenten met als serieus risico op letsel of erger, overlijden?

  Als dat laatste het geval is is er sprake van toebrengen van lichamelijk letsel, doodslag, met voorbedachte rade. Immers, iemand die overlijd door, ‘hand van God’/natuurlijk overlijden, onverlet of er sprake is van bestaande of onderliggende (precaire) conditie, ‘valt ten prooi’ aan de gang van de natuur.

  Geef je zo iemand een injectie, gebruik makend van oneigenlijke mentale/fysieke/sociale druk, beweegt iemand, met name de mentaal minder weerbaren, zwakkeren, tot het nemen van die inenting, dat nog steeds als status EXPERIMENTEEL is, zonder ook maar enige garantie op werking, ook al is dat wel de voorstelling van zaken die door die of gene wordt gebezigd, dan is er gewoon sprake van mishandeling, de dood tot gevolg hebbend, doodslag.

  Je kan als medisch professional, met de kennis van nu, niet meer hard maken dat a. de inenting werkt, b. er gevoegelijk van uitgaan dat iemand in de risicogroep, onaanvaardbaar risico kan lopen wanneer je die inent, c. er vanuit gaan dat iemand uit de risico groep onaanvaardbaar risico op letsel en overlijden loopt door inenting.

  Ik ben zeer benieuwd of advocaten dit antwoord lezen en hier hun licht eens goed over laten schijnen. Uiteraard nodig ik een ieder uit mijn reactie aan een advocaat voor te leggen.

  • Ze bestaan ook wel, maar veel zijn het er niet.

   “Je kan als medisch professional, met de kennis van nu, niet meer hard maken dat a. de inenting werkt, b. er gevoegelijk van uitgaan dat iemand in de risicogroep, onaanvaardbaar risico kan lopen wanneer je die inent, c. er vanuit gaan dat iemand uit de risico groep onaanvaardbaar risico op letsel en overlijden loopt door inenting.”

   Dokter Ramdas uit Lelystad is geen fan van het coronavaccin. Sterker nog, bij de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd is er melding tegen hem gedaan omdat hij zijn patiënten niet zelf een inenting geeft met het vaccin. Zijn assistente doet dat, en dan ook alleen nadat de patiënten een verklaring hebben getekend.
   https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/05/ik-heb-een-eed-afgelegd-huisarts-in-lelystad-wil-patienten-coronavaccin-niet-toedienen/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in