Het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) onderzoekt meldingen dat het vaccin Covid-19 serum van AstraZeneca het syndroom van Guillain-Barré veroorzaakt terwijl het farmaceutisch bedrijf nog steeds verwikkeld is in een controverse over het verband tussen zijn ‘vaccin’ en bloedstolsels.

Tijdens een vergadering deze week onthulde het Risicobeoordelingscomité voor geneesmiddelenbewaking (PRAC) van het Europees Geneesmiddelenbureau dat het “verslagen beoordeelt” van de zeldzame aandoening van het immuunsysteem die is aangetroffen bij mensen na vaccinatie.

“Als onderdeel van de beoordeling van de periodieke samenvattende pandemische veiligheidsrapporten voor Vaxzevria, het Covid-19-vaccin van AstraZeneca, analyseert het PRAC gegevens die door de houder van de vergunning voor het in de handel brengen zijn verstrekt over gevallen van Guillain-Barre-syndroom (GBS) die na vaccinatie zijn gemeld”, verklaarde het PRAC.

“GBS werd tijdens de vergunningsprocedure voor het in de handel brengen geïdentificeerd als een mogelijk ongewenste bijwerking die specifieke veiligheidsmonitoring activiteiten vereist”, vervolgde het comité, dat eraan toevoegde dat het “nadere gedetailleerde gegevens” over de gevallen heeft opgevraagd en nieuwe informatie zal vrijgeven zodra deze beschikbaar komt.

Volgens de National Health Service (NHS) van het Verenigd Koninkrijk is het Guillain-Barre-syndroom een “zeer zeldzame en ernstige aandoening die de zenuwen aantast” en gevoelens van gevoelloosheid, zwakte en pijn kan veroorzaken bij degenen die eraan lijden.

Hoewel de NHS adviseert dat het syndroom van Guillain-Barre-syndroom behandelbaar is en dat “de meeste mensen uiteindelijk volledig zullen herstellen”, kan het ook levensbedreigend zijn en degenen die het hebben gehad met “langdurige problemen” opzadelen.

Naar aanleiding van honderden gevallen van bloedstolsels – en tientallen sterfgevallen – is het Covid-19 ‘vaccin. van AstraZeneca in veel landen al beperkt tot alleen oudere mensen.

  Bent u het doelwit van genocide?

In het Verenigd Koninkrijk zullen mensen onder de 40 jaar een alternatief vaccin aangeboden krijgen, op voorwaarde dat dit geen “vertraging” veroorzaakt in het vaccinatieprogramma, maar het Europees Geneesmiddelenbureau blijft erbij dat de voordelen van het vaccin groter zijn dan het risico voor een groot deel van de bevolking.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Wetenschappers vinden het exacte 2-stappenproces hoe AstraZeneca vaccin bloedstolsels veroorzaakt

Vorig artikelServië schenkt 25 euro aan burgers die zich met het experimentele COVID-19 ‘vaccin’ laten injecteren
Volgend artikelHet lockdown paradigma stort in elkaar
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

 1. Zeer bizar en misdadig dat dit plaatsvind en door de kudde wordt geaccepteerd Zo zie je maar hoe mensen bedonderd en gebruikt worden omdat ze de coronapas willen bemachtigen en dit met veel risico doen Ook de angst om dood te gaan aan corona is er als koek ingegaan Maar nogmaals je hoeft het niet te doen als je dat niet wil want ook al krijg je die corona pas dan nog moet je in het buitenland oppassen en je beschermen tegen besmetting Het is dus zeer triest dat mensen zichzelf slachtoffer maken van een experiment dat covid 19 heet

 2. Begin deze week berichtten de media over de dood van een 48-jarige arts uit de Amerikaanse staat Ohio. Het is ‘niet duidelijk’ waaraan dr. Thomas Lee Flanigan is overleden, schreven ze. De arts, die eerder in het leger diende, stond bekend om zijn humor en Facebook-memes. De nieuwsberichten gaan voornamelijk over zijn overlijdensbericht, dat hij overigens zelf heeft geschreven.

  Het blijkt dat de arts in februari zijn tweede dosis van het coronavaccin van Moderna heeft gekregen. Flanigan dreef op Facebook de spot met ‘vaccinatieweigeraars’. “Tweede dosis. De microchip werkt prima. Mijn geest wordt langzaam maar zeker overgenomen door de collectieve geest. Het gaat goed met ons. Verzet is zinloos,” schreef hij, als verwijzing naar de Borg, een gemeenschap van cyborgs in Star Trek.
  https://www.ninefornews.nl/arts-48-die-de-spot-dreef-met-vaccinatieweigeraars-sterft-na-tweede-coronaprik/

 3. Oesje, Vandenbroucke (onze niet-medische minister van Volksgezondheid), heeft gefaald in het verdedigen van Astrazeneca !
  Hij werd daar destijds toch door Bill Gates vanonder het stof vandaan gehaald. Willen we even wedden dat Vandenbroucke (als minister van Volksgezondheid) vervangen zal worden ???
  Hier is hoe alles verliep en hoe de “niet-door-ons-verkozen” Vivaldi regering uit de engelenbak viel. Niet schrikken maar De Croo en Jambon mogen nu mee naar de Bilderberg-Groep vergaderingen samen met Filip en Mathilde en Thomas Leysen (Bilderberg Stuurgroep). Zij zijn de landverraders die België onderwerpen aan het Globale Reset plan en onze economie ten gronde richten om van genocide nog maar te zwijgen.

  Het nieuws vanmorgen staat vol met de eenzame kruistocht die minister van volksgezondheid Vandenbroucke voert om het Astrazeneca Oxford Vaccin te verdedigen.

  Vadenbroucke weet ook dat als niet-verkozen minister, zijn tijd in de Belgische politiek beperkt is.
  Zijn kop kan snel tegen het kapblok klappen.

  Maar hij heeft ook een rol te vervullen en zal zijn “rentmeester” dienen.

  Binnen de chronologie van de Eerste Golf in het voorjaar van 2020, het oorlogskabinet Wilmès I, de ontwikkeling van de vaccins,
  de regeringsvorming in september 2020, past het perfect dat Vandenbroucke vanonder het stof gehaald is,
  met specifieke rol om het AstraZeneca vaccin te promoten. Het is uiteindelijk een Oxford adept..

  Vandenbroucke : link met Oxford university :
  In 1999 Vandenbroucke received a D.Phil. from the Faculty of Social Studies, Oxford University.
  His thesis “Social Justice and Individual Ethics in an Open Society: Equality, Responsibility,
  and Incentives” (Ethical Economy) was published in March 2001 by Springer publications.

  Maar belangrijker, Vandenbroucke werd als lid van de raad van bestuur van de denktank / lobbygroep “Friends of Europe” zwaar beïnvloed door Bill and Melinda Gates
  en diens Oxford Vaccin (AstraZeneca), omdat Bill en Melinda niet alleen zwaar in AstraZeneca geïnvesteerd hebben maar ook de grootste financiële donateurs van ‘Friends of Europe’ zijn.

  Het verhaal begint op 16/2/2017 in Brussel, toen “Friends of Europe” een ontmoeting heeft georganiseerd tussen Bill Gates en de toenmalige Eerste Minister Charles Michel,
  de toenmalige vice-premier Alexander de Croo, en Koning Filip en koningin Mathilde. (allemaal trouwe Bilderbergers !).

  bron:
  https://www.standaard.be/cnt/dmf20170216_02734125

  Bill Gates heeft Charles Michel beloond met het voorzitterschap van de Europese Raad in December 2019, net op tijd voor de Covid-pandemie begon.

  Je mag er ook zeker van zijn de Bill Gates ergens betrokken is bij de Belgische regeringsvorming van de zomer van 2020,
  die Alexander De Croo tot Premier en Frank Vandenbroucke tot minister van volksgezondheid heeft aangesteld.

  In ieder geval heeft iedereen van op die ontmoeting met Bill Gates in Brussel op 16/02/2017, gigantische promoties gekregen.

  Ik kan het me niet meer goed herinneren, maar ik geloof dat in de september 2020 toen alle formatie inspanningen niets opgeleverd hadden,
  de koning vanuit het niets met een geniaal idee op de proppen kwam, en De Croo en Magnette als formateur aanstelden.
  Ze kregen tot 28 september tijd voor een eerste verslag aan de koning uit te brengen en op 1 oktober was de regering al ingezworen.

  Dat ging opeens verdacht snel, 18 maanden zonder vooruitgang sinds de verkiezingen van mei 2019, was er opeens een regering binnen de week,
  en dat allemaal in het midden van een pandemie.

  Bill Gates zal wel even koning Filip getelefoneerd hebben om hem dat idee in het oor te fluisteren..

  Bill Gates en Filip zijn sinds 2018 zelfs buren. Beiden hebben een landgoed in de Kempen.
  Bill Gates heeft de Stoeterij Begijnhoeve in Retie voor zijn dochter gekocht. Met het koninklijk domein van de koning in Zutendaal.

  https://derijkstebelgen.be/nieuws/bill-gates-legt-65-miljoen-op-tafel-voor-luxe-stoeterij-in-retie

  https://www.youtube.com/watch?v=S-i5khVrTLY&t=544s

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in