Benen van vrouw barsten uit in bloedblaren na AstraZeneca-injectie – vreesde dat haar ledematen geamputeerd moesten worden

6
Foto's via Twitter

Een Schotse vrouw kreeg na de AstraZeneca-vaccinatie met bloed gevulde blaren op haar benen die begonnen samen te klonteren. Sarah Beuckmann uit Glasgow kreeg medio maart griepsymptomen nadat ze haar eerste dosis had ingenomen.

De 34-jarige vrouw voelde na een week tintelingen in haar benen. Ze kreeg ook uitslag rond haar enkels. Ze belde haar huisarts om een afspraak te maken, maar nog dezelfde dag verschenen er blaren op haar beide benen.

Ze werd naar het ziekenhuis gebracht en was bang dat haar benen geamputeerd zouden moeten worden. Beuckmann lag 16 dagen in het ziekenhuis. Ze kreeg ook blaren op haar handen, gezicht, armen en billen. Ze zit in een rolstoel omdat ze nauwelijks kan lopen door de blaren op haar voetzolen.

Haar dokter raadde haar aan de tweede dosis van het vaccin “niet te nemen”. Na het uitvoeren van een biopsie concludeerden de artsen dat het vaccin de reactie had veroorzaakt, schrijft Dailyrecord.co.uk.

Beuckmann kreeg steroïden om haar immuunsysteem te kalmeren en de reactie tegen te gaan. Ze kreeg ook veel morfine gedurende de eerste negen dagen.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Schotse vrouw kampt met “kwellende” uitslag over het hele lichaam na AstraZeneca-injectie

  De waarheid over 'doorbraakinfecties' - de Amerikaanse Ministerie van Defensie studie die ze niet willen dat je ziet
Vorig artikelFranse generaals ondertekenen waarschuwingsbrief over dreigende rassenoorlog: “En de doden, waarvoor u verantwoordelijk zult zijn, zullen in duizenden geteld worden”
Volgend artikelStampt Aziatische man op het hoofd – keer op keer
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

  1. Ik heb vanaf het begin van de coronavirus gewaarschuwd dat er in geheel de wereld geen enkele vaccins tegen corona is, te verkrijgen.!!! Maar onze lijders, Hebben dollar tekens in hun hoofden en zijn Ziende Blind en Horende Doof. Zij hebben elk 5,6 Miljoen dollars ontvangen om zo veel mogelijke vaccins te gebruiken, die niet getest zijn.!!! In opdracht van de Nieuwe Wereld Orde.!!! NWO.!!! Ik weet meer dan alle de mensen bij elkander.!!! Ik wil niet alles aan de grote klok hangen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in