Scènes uit de Franse buitenwijken: waar moslims leren doden

5

De scènes op deze foto zijn niet afkomstig van een vleesmarkt of een slagerij in Algerije. Nee, ze zijn afkomstig uit de beruchte buitenwijken (banlieues) van de grote Franse steden, waar moslimmigranten uit Noord-Afrika en het Midden-Oosten al tientallen jaren het bevel voeren en hun parallelle structuren zo hebben opgezet dat de staatsmacht officieel heeft gecapituleerd.

Men kan zien hoe de moslims midden op een binnenplaats van een geprefabriceerde woonwijk op wrede wijze tientallen dieren afslachten om het vlees voor te bereiden voor het offerfeest. Plassen bloed bedekken de binnenplaats. De dieren worden zelfs op balkons opgehangen om ze leeg te laten bloeden.

Dus als, na de onthoofding van een leraar door een jonge Tsjetsjeen in een voorstad van Parijs, menig waarnemer zich afvraagt waar deze mensen hun vakbekwaamheid van het doden leren, hoeft hij alleen maar te kijken naar de gewoonten en praktijken in deze voorsteden, meldt Mitteleuropa.

75 procent van de jonge moslims ziet religie boven politiek

Het “recht op blasfemie” (godslastering) dat president Emmanuel Macron in Frankrijk beschermd wil zien, zorgt voor onrust onder veel Franse moslims. Dit is het resultaat van een onderzoek van het opinie-onderzoeksinstituut Ifop, in opdracht van de satirische krant “Charlie Hebdo”. 40 procent van de ondervraagde moslims zegt dat ze hun geloof boven de waarden van de republiek plaatsen, zoals de vrijheid van meningsuiting en gewetensvrijheid. Onder moslims onder de 25 jaar is maar liefst 74 procent van mening dat hun religie boven de Republiek ligt, meldt de FAZ.

Waar de islam zich ook vestigt, het eindigt altijd slecht

  Terreur 'specialiste' rechtvaardigt nieuwe Charlie Hebdo aanval
Vorig artikel18-jarige Tsjetsjeen achter onthoofding in Parijs – Leraar had de moslimscholieren uit de klas gehaald voordat hij de karikaturen liet zien
Volgend artikelMoslims prijzen onthoofding als heldendaad: “Een waarschuwing aan alle critici van de islam”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. Op straat de slachtoefening met doorgesneden kelen van dieren, in de kelders van de gebouwen blanke meisjes die elders vermist zijn en kapot worden verkracht, terwijl de politie weet dat ze ergens daar zitten. Maar die gaat de wijken niet meer binnen.
  Je kunt stellen dat Frankrijk de controle kwijt is over het eigen leefgebied maar pers en regering zullen dit ontkennen.
  De beste optie is restanten mosterdgas te accumuleren.

  When all else fails….

  Islam heeft gewoon zichzelf vastgezogen aan Europa, en enkel door veel, heel veel bloed zal dat los komen. Zoals een teek loswrikken maar dan terwijl deze een scheurende bloedende wond achterlaat

  We zitten nu in de fase waarin geen vreedzame oplossingen meer bestaan. Enkel oplossingen.

 2. ’40 procent van de ondervraagde moslims zegt dat ze hun geloof boven de waarden van de republiek plaatsen, zoals de vrijheid van meningsuiting en gewetensvrijheid.’

  Nog een andere 40 procent van de ondervraagde moslims pleegden taqiyya terwijl het er bij de resterende 20 procent om zou spannen waar ze zich zouden gaan aansluiten op het moment dat de pleuris uitbreekt …

 3. For years we refused to allow these people to integrate with us and was very careful as to who we let in….why did we change that!? We should of left them in the middle east and cut them off from the rest of the world. Most Countries have laws against practicing of the Koran! Why are we allowing this! Go in with tasers and arrest everyone one of them for cruelty to animals! We all have those laws. My understanding of their meat is it has to be tortured before they eat it!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in