Na de islamitische executie op vrijdag in Parijs, waar een leraar op open straat werd onthoofd nadat hij de leerlingen over de vrijheid van meningsuiting had onderwezen met de welbekende Mohammed-cartoons als voorbeeld, stromen de eerbetuigingen aan de moslimmoordenaar binnen in social media. Het Zweedse nieuwsportaal Samhällsnytt heeft een aantal van de commentaren samengesteld.

Het was op vrijdag om 17.30 uur dat de 18-jarige Abdulak Anzorov, een moslimmigrant geboren in Moskou met een Tsjetsjeense achtergrond, in naam van zijn moslimgod Allah de leraar Samuel Paty van zijn leven beroofde in de buitenwijk van Conflans-Saint-Honorine buiten Parijs in Frankrijk.

18-jarige Tsjetsjeen achter onthoofding in Parijs – Leraar had de moslimscholieren uit de klas gehaald voordat hij de karikaturen liet zien

Abdulak is in 2008 met zijn familie naar Frankrijk geëmigreerd en heeft dit jaar een verblijfsvergunning voor tien jaar gekregen. Men vermoedt dat de moordenaar via een moskee in het land werd aangemoedigd om de onthoofding te plegen. De moskee zou informatie hebben gedeeld die erop wees dat de leraar de karikaturen van Mohammed had vertoond die het satirische tijdschrift Charlie Hebdo eerder had gepubliceerd.

De onthoofding van de terrorist wordt door veel moslims geprezen

In tegenstelling tot de pogingen van president Macron om het land te kalmeren met woorden dat Frankrijk verenigd is en dat de moslimaanslag “Frankrijk niet kan verdelen”, zijn er genoeg commentaren die laten zien hoe moslims de terrorist als een “held” prijzen en gelijktijdig critici op de islam waarschuwen dat er meer bloed zal worden vergoten als men de spot drijft met hun profeet Mohammed of de koran.

  Het Franse leger staat klaar om het veroverde grondgebied van moslims terug te veroveren

Onderaan staan zijn een aantal commentaren die op de Arabische televisiezender Al Jazeera’s Facebook-pagina worden gepost. Soortgelijke commentaren zijn ook te lezen op bijvoorbeeld het Arabische kanaal van France 24.

De hulde in de commentaarvelden bevestigen de resultaten van de in Frankrijk gehouden enquêtes, waaruit blijkt dat het land diep verdeeld en gesegregeerd is, waar fundamentalistische en pro-gewelddadige ideeën wijdverbreid zijn onder een groeiend deel van de bevolking. Onder andere de Franse socioloog Olivier Galland waarschuwde voor een toenemende radicalisering in Europa en vooral onder jongere moslims.

Na de terroristische aanslagen in Parijs in 2015 heeft Galland een enquête gehouden onder 7000 moslims in vier verschillende regio’s van Frankrijk. Daaruit bleek dat 20 procent van de moslims gelooft dat religieus geweld gerechtvaardigd is. Op sommige scholen had meer dan 40 procent van de moslimstudenten die op het onderzoek reageerden een radicale visie op hun geloof.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leraar onthoofd door moslim in Parijs – schokkende beelden verspreiden zich op Twitter

Vorig artikelScènes uit de Franse buitenwijken: waar moslims leren doden
Volgend artikelJoe Biden wordt geconfronteerd met zijn corruptieschandaal – weigert vragen te beantwoorden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. Ha ha ha …waarschuwing…??? Mag hopen dat Frankrijk NU precies hetzelfde gaat doen als de Russen destijds medio 80er jaren in Israel toen er enkele Russiche diplomaten waren gegijzeld. Met “zgn wegkijken / oogje dichtknijpend” en in samenwerking met de Israelische Mossad , hebben de Russen toen familieleden opgespoord van de gijzelnemers , 1 ervan ontvoerd en in stukjes gesneden en naar de gijzelnemers opgestuurd . Binnen 24 uur waren de gegijzelden VRIJ . DAT is de taal die mossels begrijpen en waar ze als de dood voor zijn.

  • Bijna goed.De KGB ontvoerde 4 top leiders van deHezbollah, castreerde eentje, en stuurde zijn zaakje op naar het opperhoofd van Hezbollah. (was van een familielid) met boodschap, dat de rest zou volgen….
   Binnen een dag waren de Russen vrij.

   Zo hoort het; tit voor tat.

   Frankrijk:de hele familie van die Tjetjeen : uitwijzen binnen 24 uur, evenalsdemedeplichtigen–ook met familie. Zoals degene die de man aanwees.
   Dan: binnen een dag 2 moskeetjes slopen,compleet met minaretten.

   Want precies zoals ik eerder zei: de hele moslim gemeente vond het prachtig.
   Zachte heelmeesters–stinkende wonden. Hard aanpakken!

   • @Pierre HM van de Kletersteeg oktober 18, 2020 at 17:52 Idd….zo hoort het. En EIGENLIJK , IS OOK MIJN PERSONLIJKE ERVARING met mossels…..Zelf moet men NET een tikkeltje “gekker / radicaler” reageren als zij..dan en alleen dan , respecteren ze je.
    Ah…, zat ik er niet ver naast…In ieder geval , er stond me iets bij van destijds van die zaak met Russen.

 2. Men moet de islam niets verwijten… wie heeft daarvoor hier de “rode loper” uitgerold. Het zijn de verraders en collaborateurs die eerst dienen aangepakt te worden. Als men zoals “Biedermann und die Brandstifter”, de pyromanen binnen haalt, dan moet men nadien niet klagen, dat het kot in brand staat.
  Als men dan de islam benadert met de broek op de enkels.. dan moet men evenmin verrast zijn, dat men gepakt wordt, met of zonder vaseline !!! En de filosofie van de islam is in feite heel eenvoudig, en kan verwoordt worden met één korte zin : “De hand die men niet kan afhakken, die kust men….”. Men moet dan ook laten zien, zoals bij een hond, wie de baas is !!!

 3. Leuke commentaren!
  Men moet keihard optreden tegen deze verachtelijke en achterlijke klootzakken!

  Eerst hun kloten eraf = niet meer voortplanten als konijnen of verkrachten van minderjarigen, dan uitwijzen naar de meest onherbergzame streken!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in