De Turkse militieleden die door Erdogan naar de betwiste regio tussen christelijke Armeniërs en islamitische Azeri’s zijn gestuurd, onthoofden hun Armeense gevangenen en tonen de afgesneden hoofden als trofeeën (foto).

Overigens zijn de milities dezelfde als degenen die in Syrië al hetzelfde hadden gedaan, meldt Mitteleuropa.

De milities zetten in feite de genocide voort die in 1915 begon, maar de EU en de NAVO keren zich de rug toe.

In naam van Allah: Honderden Turkse vrouwen vermoord

  De sultan in Ankara verplaatst tanks naar de Griekse grens
Vorig artikelGroot-Brittannië lanceert munt ter ere van de “diversiteit”
Volgend artikelHoe Duits belastinggeld laks wordt verdeeld: 4.682 euro per maand voor een gezin van vijf personen uit Afghanistan
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Is er al een serieus onderzocht waarom de christenen zo vervolgd worden?
    Misschien hebben zij wel gelijk.
    Ik kijk ook heel anders naar de meeste christenen en kerken na de Bijbel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in