Leraar onthoofd door moslim in Parijs – schokkende beelden verspreiden zich op Twitter

15
19811

Vrijdag heeft een moslim een Fransman in het noorden van Parijs aangevallen. Gewapend met een mes en met een bomvest aan heeft hij zijn slachtoffer onthoofd terwijl hij “Allahu Akbar” scandeerde. Op Twitter worden foto’s verspreid van een afgehakt hoofd. WAARSCHUWING VOOR SCHOKKENDE BEELDEN.

De moslimaanval vond plaats in Conflans-Saint-Honorine, waar het onthoofde slachtoffer om 17.30 uur naast de school werd gevonden. Het motief zou Mohammed-karikaturen zijn.

Toen de politie ter plaatse aankwam, vond ze de dader die naar de aangrenzende Eragny-sur-Oise vluchtte, waar hij vervolgens weigerde op te geven, wat resulteerde in dat hij doodgeschoten werd.

De onthoofde man zou een geschiedenisleraar zijn en de dader de vader van een leerling. Het slachtoffer zou onlangs les over vrije meningsuiting hebben gegeven en karikaturen van de profeet Mohammed hebben getoond. Franse anti-terreur aanklagers zijn bij de zaak betrokken.

Afgesneden hoofd circuleert op Twitter

Op social media in Frankrijk worden foto’s verspreid van wat men zegt dat het hoofd van de leraar is. Het is onduidelijk of die informatie juist is.

Frankrijk staat op het punt van burgeroorlog – Macron blijft ontkennen

Frankrijk: werknemers krijgen halsband voor afstandscontrole

15 REACTIES

  • En Wat jammer en betreurenswaardig dat zo een zielig beperkt in verstand iemand en weinig begrijpend van de wereld als JIJ bestaat,die zijn zielige ergernis niet kwijt kan dan als een mokkend aapje achter de zijlijn.en kan reageren met Zijn/haar domheid.houd je domheid bij je en besmet anderen niet met je domheid.zielig fihuur dat je er bestaat!

 1. Karton heeft helemaal gelijk; je kunt salafisten en wahabieten maar beter doodschieten, om zeker te zijn van hun verscheiden, kun je maar beter 10x schieten zoals franse politie – commando’s. – gedaan hebben. U bent zielig Pieter, u begrijpt er nog steeds NIETS van …..

  • Bij zulke “mensen” als pieter, daar kan je alleen maar bij hopen dat ze zelf of hun familie een keer het slachtoffer wordt van gruwelijk moslim geweld.
   Kijken of ze dan nog zo reageren.
   Ik denk het niet eerlijk gezegd, sommige moeten het eerst zelf ervaren voordat het kwartje valt.

 2. Er zitten hier de laatste paar dagen reageerders die de hele tijd niks anders doen dan mensen voor dom en zielig uit te maken. Onder diverse namen.
  Ik ben al aan de beurt geweest, grengo, karton en wie weet nog meer.
  Ik heb zo’n vermoeden dat 1 en dezelfde persoon is.
  De taal die gebruikt wordt komt namelijk behoorlijk overeen.

 3. Hier wordt gesproken over een spectaculaire moord ik vind dit ronduit een schokkende en walgelijke moord waar niets spectaculair aan is.

 4. If Europe continues to accept fascist Muslims, it will soon enter the renaissance. This time, ignorance and savagery will prevail over Europe. I am a forced Muslim Persian and I know these cannibalistic and bloodthirsty fascists well. With love for humanity from occupied Iran.

 5. Wat verwacht je als je een profeet van een geloof ten schande zet en op een school door een leraar ook nog wel, hebben ze dan ook niks geleerd van dat scene destijds met charlie hebdo.
  Waarom worden er geen cartoons gemaakt over jezus of andere profeten waarom altijd die van de moslims, dat soort vragen moeten er gesteld worden. Mijn mening is boontje komt op zijn loontje.

  • San, wat ben jij een idioot. Mocht je je wereld beter kennen, dan zou je weten dat er honderdduizenden satirische en/of voor christenen beledigende cartoons circuleren over Jezus. Of standup comedians die de Paus of de Kerk belachelijk maken. Maar daarom moorden wij nog niet.
   Overigens is islam geen geloof, maar een politieke ideologie. Een regressieve, premoderne, gewelddadige, fascistische, homofobe, mysogiene, antisemitische, onverdraagzame, pedofiele, polygame veroveringsideologie. De koran is geen theologisch boek, maar een wetboek. Islam erkent immers de scheiding geloof/staat niet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here