De mainstream media heeft een gecoördineerde aanval op Salvini ingeleid vanwege redelijke vragen over de oorsprong van het Chinese Coronavirus, bericht rairfoundation.com.

De voormalige Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini eist antwoorden over de oorsprong van het Chinese Coronavirus, met name in relatie tot een nieuw leven ingeblazen Italiaanse wetenschappelijke documentaire uit 2015. In wat een gecoördineerde aanval lijkt, hebben de mainstream media zich venijnig gericht tegen Salvini omdat hij redelijke vragen stelt, wat suggereert dat hij iets op het spoor is dat ze liever begraven.

In 2015 zond de Italiaanse staatszender RAI Leonardo een wetenschappelijk programma uit waarin werd onthuld dat Chinese wetenschappers “voor studiedoeleinden” een long-“supervirus” van vleermuizen en muizen hadden gecreëerd dat in staat is mensen aan te vallen. Salvini en andere partijleiders willen weten of er een verband bestaat tussen het onderzoek in de documentaire uit 2015 en het Chinese Coronavirus dat in Italië een ravage heeft aangericht.

In de wetenschappelijke documentaire slaagden Chinese onderzoekers in een laboratorium in Peking erin een oppervlakte-eiwit van een Coronavirus dat bij vleermuizen wordt aangetroffen te enten op een virus dat SARS (Severe Acute Respiratory Syndrome) veroorzaakt bij muizen. Er zij op gewezen dat SARS een “114 dagen durende epidemie” was die “29 landen overspoelde, naar verluidt 8.098 mensen trof [en] 774 patiënten dood achterliet…” De Chinese militair chirurg Jiang Yanyong onthulde de doofpotaffaire van zijn regering over de uitbraak die in 2002-2003 ontstond in de provincie Guangdong in China.

Volgens de documentaire veronderstelden de onderzoekers dat de hybride (een “chimera-virus”) geschikt was om mensen te treffen, een hypothese die later door laboratoriumresultaten werd bevestigd.

  Migranten komen naar Italië om te bevallen: "Alles is hier gratis"

Bovendien bleek dit specifieke Coronavirus zich te hechten aan onze ademhalingscellen, waardoor het syndroom in gang wordt gezet en het organisme dus mensen kan besmetten “rechtstreeks vanuit vleermuizen zonder via een tussensoort te gaan, zoals de muis“.

Via RAIRFoundationUSA Rumble-account

De aflevering die werd uitgezonden op Leonardo lijkt perfect te passen bij COVID-19. De ingrediënten zijn er allemaal: vleermuizen, SARS, acute longontsteking, het virus dat mensen rechtstreeks aanvalt en infecteert. De toevalligheden waren genoeg om vragen te rechtvaardigen van Lega partijleider, Matteo Salvini, die van de Italiaanse regering om duidelijkheid heeft gevraagd.

Salvini, samen met Giorgia Meloni en de Fratelli d’Itali partij, hebben premier Giuseppe Conte formeel verzocht te onderzoeken of de RAI documentaire het bewijs is dat het SARS-CoV-2 virus dat in Wuhan is ontstaan, in een laboratorium is gecreëerd en aan de controle van Chinese wetenschappers is ontsnapt of door de Chinese regering als een bio-terroristisch wapen is gebruikt.

De establishment-media hebben snel en bruut gereageerd op redelijke vragen over de oorsprong van het Chinese Coronavirus. Wanneer de media op zo’n manier reageren, is het aan weldenkende burgers om nog harder op de waarheid te hameren. Waar rook is, is meestal vuur.

Video transcript:

Chinese wetenschappers maken een long-“supervirus” van vleermuizen en muizen. Het was alleen voor studiedoeleinden, maar er zijn zoveel protesten. Is het het risico waard?

Het is een experiment, natuurlijk, maar het baart veel wetenschappers zorgen. Een groep Chinese onderzoekers entte een eiwit afkomstig van vleermuizen op het SARS-virus, die acute longontsteking op muizen overbracht, en er kwam een supervirus uit dat mensen zou kunnen besmetten.

  Rusland: Covid-19 kan mannen steriel maken

Het bleef gesloten in een lab, natuurlijk. Het wordt alleen voor studiedoeleinden gebruikt, maar is het het risico waard om zo’n grote bedreiging te creëren alleen maar om het te kunnen onderzoeken?

Het debat over de risico’s van onderzoek is zo oud als de wetenschap zelf. Centraal staat de mythe van Icarus, die viel nadat hij te dicht bij de zon vloog met wasvleugels die door zijn vader, Daedalus, waren gemaakt.

Dat brengt ons op een experiment in China, waar een groep onderzoekers erin geslaagd is een chimera te ontwikkelen, een organisme dat is gemodificeerd door het oppervlakkige eiwit van een coronavirus dat voorkomt bij vleermuizen, de vrij gewone hoefijzersoort, te enten op het virus dat SARS veroorzaakt, de acute longontsteking, zij het in een niet-dodelijke vorm bij muizen.

Men vermoedde dat het eiwit de hybride in staat kon stellen mensen te besmetten, en het experiment bevestigde dit. Het is precies deze molecule, SHC O 14 genaamd, die het Coronavirus in staat stelt zich aan onze ademhalingscellen te hechten en het syndroom te ontketenen.

Volgens de onderzoekers zou het organisme van het origineel, en nog meer het gemanipuleerde organisme, de mens rechtstreeks via vleermuizen kunnen besmetten zonder dat een tussensoort zoals een muis wordt gepasseerd.

En inderdaad, deze mogelijkheid heeft tot veel controverse geleid.

Nog maar een jaar geleden heeft de Amerikaanse regering de financiering van onderzoek naar de meest besmettelijke virussen opgeschort.

Maar het moratorium heeft geen einde gemaakt aan het werk van de Chinezen aan SARS, dat al in een vergevorderd stadium was en niet als zo gevaarlijk werd beschouwd.

  Schotse vrouw kampt met "kwellende" uitslag over het hele lichaam na AstraZeneca-injectie

Volgens een deel van de wetenschappelijke wereld is de kans dat het virus op onze soort overslaat immers irrelevant in vergelijking met de voordelen, een gedachtegang die door vele andere deskundigen wordt verworpen.

Ten eerste omdat de verhouding tussen risico en voordeel moeilijk te beoordelen is. En ten tweede is het, vanwege de huidige soort, verstandiger om geen organismen in omloop te brengen die kunnen ontsnappen of aan de controle van de laboratoria kunnen worden onttrokken.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Je weigert je te laten vaccineren, maar ben je klaar om een uitgestotene te zijn?Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDuits regime heeft de bezettingscijfers van IC-bedden vervalst om lockdowns te rechtvaardigen
Volgend artikelCapillair leak syndrome bloedziekte – Een andere bijwerking van AstraZeneca’s COVID-19 vaccin
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. Ik volg helemaal niets van al het voetbal, maar er schijnt weer een voetballer spontaan hart problemen gekregen te hebben.
  Ik heb het dus niet gezien.
  Nou wordt er ook beweerd dat dat komt omdat die voetballer met een gif spuit is ingespoten.
  En voorheen geen enkele hartklachten had of ooit gehad heeft.
  Toeval?????
  Hoewel er voor die tijd ook soms zomaar een voetballer het aan ze hart kreeg zonder daar ooit een probleem mee gehad te hebben.

 2. “Salvini eist antwoorden – bewijst een Italiaanse documentaire uit 2015 dat het Coronavirus in een Chinees lab is gecreëerd”

  Zó blijven de Amerikanen lekker buiten schot, en kunnen de psychopaten van Deep State en het Pentagon de oorlog tegen China en Rusland voorbereiden, nou laat het dan maar gebeuren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in