Duits regime heeft de bezettingscijfers van IC-bedden vervalst om lockdowns te rechtvaardigen

5

Over de hele wereld zijn de officiële verslagen over de pandemie gestaafd met vervalste gegevens. Ook in Duitsland. De Duitse federale Rekenkamer zegt dat de cijfers over de bezetting van IC-bedden zijn gemanipuleerd. De ziekenhuizen verklaarden dat zij vol waren, terwijl de realiteit was dat de bezettingsgraad minder dan 75% van hun capaciteit bedroeg.

Net als in veel andere landen zijn de redenen voor fraude niet gezondheid, maar economisch: hoe meer IC-bezetting, hoe hoger de subsidies. Ziekenhuizen dreven het aantal patiënten dat werd opgenomen op de intensive care op om meer geld te krijgen.

In Duitsland ontvingen ziekenhuizen geld voor het uitstellen of opschorten van geplande opnames van patiënten om ruimte vrij te maken voor Coronavirus-gevallen. De subsidies bedroegen alleen al in 2020 meer dan 10 miljard euro. Voor de behandeling van zieken ontvingen ziekenhuizen 1,3 miljard meer dan het jaar ervoor, ondanks het feit dat de beddenbezetting bijna 8 procent lager was.

In een jaar tijd is er tot begin maart zo’n 686 miljoen euro uitgegeven. De Rekenkamer bekritiseert de betalingen waarmee de overheid ziekenhuizen de extra intensive care-bedden vergoedde. Het ministerie van Volksgezondheid heeft nog niet vastgesteld hoeveel bedden voor intensive care daadwerkelijk zijn gecreëerd of hoeveel extra bedden zijn aangeschaft.

Accountants vermoeden dat verschillende ziekenhuizen hebben gemeld dat er minder gratis intensive care-bedden waren dan er daadwerkelijk waren voor het ontvangen van financiële steun van de federale overheid.

Het is ook geen verrassing: Duitsland heeft de wet in november vorig jaar gewijzigd, zodat ziekenhuizen meer geld kunnen vragen wanneer de bezetting van de bedden op de intensive care meer dan 75 procent bedroeg.

  Recordaantal pasgeborenen sterft - deskundigen zien geen verband met vaccins

De Rekenkamer vermoedt dat sommige ziekenhuizen minder publieke intensive care-plaatsen meldden dan ze daadwerkelijk hadden. Op haar beurt heeft de regering een beroep gedaan op de bezetting van bedden op intensive care-afdelingen om de avondklok en andere gezondheidsbeperkingen te rechtvaardigen.

Minister van Volksgezondheid Jens Spahn erkent de “te hoge betalingen” aan ziekenhuizen. Spahn stelt dat als gevolg van de pandemie het aantal plaatsen op IC’s onvoldoende is en dat deze verdubbeld moesten worden. Maar er is geen bewijs dat ze daadwerkelijk zijn verdubbeld.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

57-jarige man bespot “anti-vaxxers” – DOOD zeven dagen na Johnson & Johnson injectieVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelVS: School markeerde ongevaccineerde leerlingen met viltstift op het schoolfeest
Volgend artikelSalvini eist antwoorden – bewijst een Italiaanse documentaire uit 2015 dat het Coronavirus in een Chinees lab is gecreëerd
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. Dat kan wel kloppen want ze vingen patiënten uit andere landen op. Ook uit Nederland en toen hadden ze nog heel veel capaciteit over. Maar de verhalen over het waarom zijn bekend. Hoever kan je gaan met een samenleving plat leggen tot er opstand komt.

 2. Dit is een onderdeel van de vernietiging van de economie. Dit geld zal toch op een of andere manier moeten worden opgehoest.
  Overigens toont het weer eens aan dat politiek een volkomen irreële wereld is van leugen en bedrog. De gewone wereld is voor hen een gebruiksvoorwerp waar de resultaten van hun handelen gevoeld worden en veel leed veroorzaakt (bijzaak dus).

 3. Dag geld komt uit de lucht/ecb/rente wat de nederlander moet gaan beseffen is dat wij het via arbeid betalen zodra je dat niet doet gebeurt er helemaal niets.

  Je aangifte is een ‘gift aan’ de belastingdienst niets meer of minder.

  De bd is een commercieel bedrijf zoals alle ‘overheids’ instellingen

  Wie een goed informatief beeld wilt krijgen over eea doet er goed aan zich te verdiepen in het common law verhaal

 4. Hebben een hoop mensen nog steeds niet door dat ze belauerd worden, dat ze hun opgeboude pensioengeld verkwanseld wordt, door onze fijne regering en dat ze bezig zijn de hele ecnomie te vernietigen, voor the great reset! Een communistische wereld regering! Wordt eens wakker mensen! Het is geen 5 voor 12, maar 5 over 12!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in