Capillair leak syndrome bloedziekte – Een andere bijwerking van AstraZeneca’s COVID-19 vaccin

4

Het veiligheidscomité van het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) heeft een nieuwe bloedziekte toegevoegd aan de potentiële bijwerkingen van het vaccin van AstraZeneca dat in Europa als Comirnaty herdoopt is – het Capillair Lek Syndroom.

Het EMA heeft het syndroom toegevoegd aan de lijst van mogelijke bijwerkingen van de COVID-19 injectie van AstraZeneca, terwijl de regelgevende instantie ook meldingen van hartontsteking bij ontvangers van het vaccin onderzoekt.

Capillair leak syndrome is een aandoening die wordt gekenmerkt door herhaaldelijke opflakkeringen van massale lekkage van plasma uit bloedvaten naar naburige lichaamsholten en spieren. Dit resulteert in een scherpe daling van de bloeddruk, wat kan leiden tot pijn, misselijkheid en vermoeidheid of, in het ergste geval, orgaanfalen, beroertes en de dood.

Het bureau zegt dat het veiligheidscomité een grondige evaluatie heeft uitgevoerd van zes gemelde gevallen van de aandoening bij ontvangers van het AstraZeneca COVID-19 vaccin, waarvan tot eind mei meer dan 78 miljoen doses in de EU en het VK waren toegediend.

“De meeste gevallen deden zich voor bij vrouwen en binnen vier dagen na de vaccinatie”, aldus het EMA.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

COVID-19 RNA-gebaseerde vaccins en het risico van een biowapen – Dr. med. J. Bart ClassenVolg Frontnieuws op Telegram

  Nieuwe studie & vertrouwelijke Pfizer-documenten bevestigen dat mRNA 'Vaccin Shedding' heeft plaatsgevonden met schokkend gevaarlijke gevolgen
Vorig artikelSalvini eist antwoorden – bewijst een Italiaanse documentaire uit 2015 dat het Coronavirus in een Chinees lab is gecreëerd
Volgend artikelDe COVID-19 pandemie en de corruptie van echte wetenschap
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. In hoever is het aantal vermelde lezers betrouwbaar boven een artikel?
  Toevallig stond dat getal op 0 toen ik dit artikel opende.
  Ik zit er na te kijken en zo’n 10 sec. later staat daar ineens 117 lezers vermeld.
  Dat doen ze dan snel.
  117 lezers die in een fractie van een seconde en bijna tegelijk dit artikel bekijken.

  • Ik zou er niet blij mee zijn als ik zo een push notificaties krijg te zien.
   Maar we zijn niet allemaal hetzelfde, gelukkig.
   Ik heb de link bekeken en gelezen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in