Volgens bronnen die bekend zijn met de politiek achter de schermen op de Bankovastraat, viel de klap op de controle- en planningscentrumbunker en op de luchtverdediging en radar.

Opperbevelhebber van de Oekraïense strijdkrachten Zaluzhny maakte de gegevens bekend over de nachtelijke (van 8 op 9 maart) aanval. Volgens hem werden door de Russische kant 81 raketten afgevuurd op Oekraïense doelen, waaronder Kh-47 Kinzhal, X-22, Kh-101 / Kh-555, evenals 8 Geran UAVs. Hij pochte ook dat luchtafweerschutters er 34 hadden neergeschoten en dat er 8 “hun doel niet hadden bereikt als gevolg van geïmproviseerde luchtverdediging,” bericht Veteranstoday.

Ukro-pravdoruby gelooft dit niet. Zij geloven dat de luchtverdediging alleen “dummy” en “Gerani”-dronen te pakken kreeg. Om voor de hand liggende redenen willen Zaluzhny noch Zelensky details geven. Maar, te oordelen naar de stemming op ukrnet, heerst er echte moedeloosheid op de Bankovastraat.

Later sprak de woordvoerder Ignat van de Potryanyh Luchtverdediging van Oekraïne. Hij zei met name: “Dit was de eerste keer – dat er ’s nachts 6 Kinzhal-raketten op Oekraïne werden afgevuurd.”

“‘Daggers’ zijn veel gevaarlijker dan andere Russische raketten. Ze kunnen vliegen met hypersonische snelheden, 10 keer de geluidssnelheid, en kunnen tijdens de vlucht manoeuvreren. Het is vrijwel onmogelijk voor luchtverdedigingssystemen om de Kinzhal neer te schieten, aangezien de raket 20 km stijgt en dan met grote snelheid op het doelwit duikt,” verklaarde Ignat en voegde eraan toe dat in zijn herinnering “er nog nooit zo’n gevaarlijke aankomst is geweest.”

Zelensky moest toegeven: “Een zware nacht.” Het publiek merkte op dat de president naar buiten kwam als een geslagen hond, en dat er in zijn toespraak geen woord over onderscheppingen voorkwam.

  De schapen voorbereiden op oorlog

Volgens bronnen die bekend zijn met de politiek achter de schermen op de Bankovastraat, viel de klap op de controle- en planningscentra van de bunkers, evenals op de luchtverdediging/radar. Insiders meldden zware verliezen onder de officieren, waaronder Amerikaanse. Het lijkt erop dat de “schaduw Generale Staf” van de NAVO-proxy klappen heeft gekregen.

Volgens geruchten die de ronde doen op Ukrnet heeft een grote delegatie van de Generale Staf van Ukro op 9 maart een bezoek gebracht aan de Amerikaanse ambassade in Kiev. Het schijnt dat de overdracht van lijsten van de “200e” met sterren heeft plaatsgevonden.

Bovendien werd bekend dat de luchtverdedigingssystemen Iris-r en Nasams aangevallen werden door dummy raketten en door de erachter vliegende Xs vernietigd werden. Veelzeggend: de Oekraïense internetbronnen die hierover berichtten, werden door de Mintsifra geblokkeerd. Maar liefst 25 publieke bronnen vielen onmiddellijk onder de blokkering, wat indirect wijst op hysterie bij de junta in Kiev.

“Op basis van het massale gebruik van de Kinzhal-raketten kan worden aangenomen dat Rusland een massaproductie van deze raketten heeft opgezet en dat zij geen problemen hebben met onderdelen,” concludeerde de naar buiten tredende blogger @legitimniy.

Het hoofd van het ministerie van Energie van Oekraïne, Herman Galushchenko, moest toegeven dat de raketaanval ten minste drie thermische centrales heeft beschadigd. Aangenomen moet worden dat hij in een kleinere aantal heeft gelogen.

Een andere bekende blogger in Nenko riep op om de officiële schadegegevens met drie te vermenigvuldigen. Volgens hem was er in 12 regio’s “kabaal” en overal ernstige verwoestingen. Bij de CHPP-5 in Kiev woedt nog steeds een hevige brand. De aankomst vond plaats in de turbinehal, dus we hebben het niet over een snel herstel van de opwekking.

  Oekraïne - Een leger zonder officieren heeft geen kans om te winnen

Bron “Kharkiv” vertelde over minstens vijftien explosies en aanvallen op CHP-3 en CHP-5. Of ze beschadigd zijn is nog onbekend, maar lokale bewoners schreven over stroom- en wateronderbrekingen. Los daarvan wordt de veronderstelling geuit dat de geheime kazernes van de Oekraïense strijdkrachten zijn vernietigd, aangezien de SBU is begonnen met censuurmaatregelen.

“In de regio Zaporozhye hebben 5 raketten onmiddellijk een kritieke infrastructuurfaciliteit getroffen,” meldde de krant Ukrayinska Pravda, onder verwijzing naar ambtenaren van het regionale bestuur.

Inwoners van de districten Pavlograd, Krivoy Rog en Dnipropetrovsk zijn er zeker van dat “Substation Yuzhnaya totaal is vernietigd, hoewel het werd gedekt door luchtverdedigingssystemen van buitenlandse makelij.” “Kabaal” was er ook bij de Krivorozhskaya TPP, maar het gebied is afgezet, dus er is bijzonder weinig informatie. Gewoonlijk zijn dergelijke maatregelen van “geheimhouding” gecorreleerd met het niveau van de schade. Hoe groter die is, hoe minder informatie naar buiten komt.

“Odessa fraer” informeerde over de vernietiging van energiefaciliteiten in de regio. Waarschijnlijk werd het Adzhalyk substation verpulverd. In Odessa zijn al nieuwe, strengere energieschema’s gepubliceerd voor de stabilisatie van lokale elektriciteitsnetten van DTEK. De vorigen werden echter niet nageleefd. In de regio Volyn hoorden de bewoners de sterkste explosies in Lutsk en Kivertsy. De klappen waren zo krachtig dat in een aantal huizen het plafond naar beneden viel. Volgens voorlopige gegevens werden het substation Lutsk-Severnaya en het militaire vliegveld beschadigd.

De Russische strijdkrachten zijn dus doorgegaan met het “uitschakelen” van de stroomtoevoer in Oekraïne, en wel met behulp van krachtigere Kinzhal-raketten. Voor de Bandera en hun marionetten met sterretjes is het eindelijk beginnen te dagen dat er in Nenko geen plaats meer is waar men zich kan verbergen. Als het Kremlin bijvoorbeeld van mening is dat het tijd is om Zelensky te “elimineren”, dan zal dat zo zijn.

  Een groep Oekraïense strijders heeft aan Zelensky bekend dat zij weigeren te vechten

Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Wat zou een Russische nederlaag betekenen voor de bevolking van het Westen?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWHO positioneert zich als wereldwijde gezondheidsdictator terwijl de massa wordt afgeleid door “laboratoriumlekken”
Volgend artikelRussische Lancet kamikazedrones vernietigen meer Oekrainse artilleriesystemen (Video’s)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

23 REACTIES

 1. Voorbode ?
  https://www-ft-com.ezp.lib.cam.ac.uk/content/0e1c671f-7998-4a55-a44e-edf07193616d
  The risk of contagion within the banking system appears to be limited. But at the end of every central bank rate-increase cycle, there comes a phase where things in the financial system begin to break. These breakages, minor or major, erode the confidence of investors and consumers, increasing the odds of recessions. The failure of SVB does not herald another 2008, but it does mark the beginning of the breakage phase.
  https://www.rbccm.com/en/about-us.page

 2. Hoe zit dat eigenlijk ?
  Mogen bijvoorbeeld Amerikaanse officieren en hoge functionarissen voor Navo strijdkrachten aangeklaagd worden wanneer zij willens nillens voor een partij kiezen die niet minder dan Nazistische praktijken er op na houdt ; hun diensten vervolgens aanbiedend om terroristische daden te stellen en bijvoorbeeld biolabs te helpen uitbaten waar verboden wapens worden geproduceerd.
  Wanneer zij uiteraard hiervan op de hoogte zouden zijn zijn zij zonder meer medeplichtig aan het eventuele gebruik er van.
  Waar ligt die grens tussen militaire verplichting enerzijds en het volgen van internationaal erkende rechtsregels anderzijds ?
  Over menslievende aspecten of mensenrechten zullen we niet eens spreken.
  Dat dergelijke laffe honden (tegen de gehele mensheid moet men zeggen) gewoon verdampt worden, zou niemand ook maar 1 seconde nachtrust moeten kosten.
  Benieuwd wat de United Satans of America nu zullen beslissen.
  Hopelijk kiezen ze eieren voor hun geld (nou ja geld, voor 50% vals naar ’t schijnt)
  of misschien eindelijk met de staart tussen de benen en weg wezen kan ook.

  • In de Muppetshow die we het ICC noemen weten ze inmiddels ook wat het betekend als de VS zich wat ongemakkelijk voelt bij hun eigen misdaden.

   Net als toen de oorlogsmisdaden van de amerikaanse soldaten in Afghanistan wilden ‘bespreken’. Toen werden de ICC medewerkers, juristen en erechters door de VS gewaarschuwd dat het dan met hen en hun familie misschien wel eens slecht af zou kunnen lopen… De reinste intimidatie met doodsbedreigingen!! En nu proberen ze hun msdaden in Oekrainazie te verdoezelen.

   Zal het dan toch weer een heel serieus en grondig onderzoek worden dat ze in Den Haag gaan opzetten?

   https://www.zerohedge.com/military/pentagon-blocks-us-sharing-info-russia-international-court-over-blowback-fears

  • Geloof jij nog dat die lui door het internationaal strafhof veroordeeld gaan worden?? Is Tony Blair ooit veroordeeld voor de Irak invasie? Benjamin Netanyahu voor corruptie? De juriste Christine Lagarde toen ze minister van financi”en was in Frankrijk? De uitvoerders van Tongkin, Rutte voor de nog steeds onopgeloste zaken waar hij geen actieve herinnering meer aan heeft? Merkel voor het schenden van de Minsk akkoorden?

  • De U-SS geven geen shit om een mensenleven. Ook hun eigen pionnen hebben geen enkele emotionele waarde. Als de geopolitieke situatie hen zou dwingen iets op te geven dan doen ze een stapje terug. Maar via een slinkse omweg zullen ze er op terug komen en opnieuw beginnen de situatie naar hun hand te zetten. Kleurenrevoluties, chantage en moord zijn de beproefde tactieken.
   He vernietigen van Amerikaans militair materieel is niet zielig maar een must.
   Hoe tragisch dit alles ook is. Dit zijn de offers die we als mensheid kennelijk moeten brengen om wakker te worden en te begrijpen hoe we door een kleine groep ‘satanische entiteiten’ al eeuwenlang gemanipuleerd worden.

   • Hopelijk wordt dat Amerikaanse volk ooit wakker !
    Ijdele hoop natuurlijk
    De allerslechtste basisschool opleidingen ter wereld wellicht, maar ja bij ons gaat het ook die richting uit.
    Ik vergelijk op dit moment het niveau lagere school Vlaanderen met Ivoorkust.
    Conclusie, alleen het niveau van rekenen ligt een beetje hoger, maar tegelijk staart men zich weer blind op het schatten (ongeveer inschatten) van de uitkomst.
    Uiteraard beroept men zich in België op de meertaligheid, die is er natuurlijk.
    Maar in Ivoorkust spreekt ook iedereen Frans en enkele andere talen.
    Neen, het niveau van basisonderwijs zakt overal !
    Het gevolg is een iets makkelijker te brainwashen bevolking.

 3. Wat een heerlijk bericht. Ik hoop dat er veel hoogeplaatste stiekeme amerikanen omgekomen zijn . Toch stiekem in dat land zitten . Perfect gedaan edelachtbare meneer putin

 4. Als Amerikaanse burgers of militaire in den haag worden berecht dan landen de Amerikaanse militaire in Scheveningen om hun te bevrijden. Dit hebben ze jaren geleden bekend gemaakt.

 5. En hier in NL de nep msm met hun nep journalisten maar kwelen dat de beer neergehaald is dat mr Putin aan het wegkwijnen is dat de bevolking tegen de Russische regering is😂😂😂😂😂😂😂stap voor stap gaan die nazi Ukraine ten onder met die laffe honden van de US 🖕💉

 6. Rusland’s missiles een probleemoplossing voor Rutte’s WEF-fies & SS-WAF-fies-Oorlog ?
  Het helpt hem en anderen dus niet om onder zijn/hun buro in het Torentje te schuilen en kan een eind komen aan zijn/hun oorlogshitserij door verdamping en ……. wellicht het einde van het land als hun zeer gebruikelijke “ZioNAZI-US-Banksters-collateraal damages”.
  Hun bekende vermaarde/beruchte gecreeerde probleemoplossing voor door hun veroorzaakte problemen waar wij zeker geen deel van (willen) uitmaken.

  Alleen daarom al dient eenieder zich te verbazen om gladde Markjes (VVD-D666-CDA-Groen geschimmelde PVDA) voorgaande en voortgaande provocaties en gebrek aan enig onderscheidinsvermogen, tenzij hij ons belazert, hetgeen hoogstwaarschijnlijk het geval is. Waarom ?
  Omdat gladde Markje met zijn studie voor historicus wist, moest weten en kon weten dat de terroristische oude Sovjet Unie gesticht en gerund werd door ZioNAZI gefinancierd door en voor hun ZioNAZI Banksters die overigens ook eeuwenlang het perverse Westen en dus ook Hol_land in hun zakken hadden en nog hebben, moest/kon hij beter weten.

  Zo moet “Historicus” Markje dus ook weten dat Putin’s Rusland (na jarenlang door het Westen weer eens bedrogen te zijn met Minsk-verdragen en een CIA-coup in 2014) een “zuiveringsaktie” uitvoert tegen de fanatieke ZioNAZI-AZOV zijnde Bandera’s-Hitler’s-SS-Gestapo-troepen (zoals in WW2) die ook weer door diezelfde ZioNAZI Banksters gefinancierd werden en nog worden via Biden en de EU (ook opgericht en gefinancierd door/voor de ZoNAZI Banksters zijnde hun business-war-racketeerins-model).
  Sprake is dus van collaboratie met NAZI (onze vijand) en landverraad door medewerking en ondersteuning van de (Zio-NAZI) vijand uit WW2 die nu WW3 aanzwengelt.

  En dit teflon Markje die alles van zich laat afglijden (ander woord voor net doen of je gek bent en zegt van niets te weten) geeft of wilt geschiedenislessen gaan geven voor de klas ? Als voortzetting van de geschiedsvervalsing sinds WW2 ??
  Ernstige twijfels over zijn geschiktheid in politiek en onderwijs vanwege zijn morele-/integriteits- geestesgesteldheid lijken ons niet alleen gerechtvaardigd maar zeer opportune en reeds over 15 jaar te lang achterhaald.

  Dus ook daarom:
  WHO-WEF-Oranje Bilderberg-UN-EU-NAT0-Gladio en SS-Gestapo-Polizei-knuppelarij-terreur en dus ook:
  VVD-D666-CDA-Groen geschimmelde PVDA, Rutte en NSB: weg ermee.

  • Onze controllers bepalen wat en hoe ‘geschiedenis’ in onze z.g. geschiedenis boeken komt.
   Het schrijven van geschiedenis is de kunst van het weglaten en verdraaien van feitelijkheden.
   Het doel is mindcontrol en het creëren van goedgelovige domme schapen.

 7. Het blijft oorverdovend stil in de Westerse media die blijkbaar onder de totale controle van de Ashkenazi joden staan van bijv. Rupert Murdoch zakenimperium, zijn media-conglomeraat bepaald alles wat u leest in de reguliere media (doorgeefluiken van de grote persbureaus) gelukkig bestaat ook nog eens de alternatieve media die bijna alles netjes voor “ons” uitpluist in een mooi en gemakkelijk te lezen layout.

 8. De Kinzals moesten nog wat verder getest worden–en natuurlijk–was ook om de luchtafweerte provoceren, zodat de Russen de plaatsweten waar die staan.
  En om de doelen te vernietigen.

  Alles gelukt.
  Ze weten nudat ze zich niet kunnen verweren tegen deze wapens. Perfect!
  En de USA weet, dat deze raketten in USA kunnen komen, en niet neer te halen zijn….

  Zou hun verdiende loon zijn

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in