De onlangs voorgestelde amendementen op de Internationale Gezondheidsregeling (Engels: International Health Regulations, IHR) zouden de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) dictatoriale controle geven over “volksgezondheid”, waaronder voortaan ook vrije meningsuiting valt die wordt beschouwd als “desinformatie” of “desinformatie”.

Als deze amendementen geratificeerd worden, zouden alle lidstaten van de Verenigde Naties, inclusief de Verenigde Staten, gedwongen worden om vaccinpaspoorten aan te nemen. Wanneer de volgende pandemie uitbreekt, met andere woorden, zal de WHO alleen degenen die voldoen aan de meest recente vaccinmandaten toestaan te reizen, te werken, te eten en te leven, schrijft Ethan Huf.

De directeur-generaal van de WHO zou ook de bevoegdheid krijgen om op elk moment een internationale noodsituatie voor de volksgezondheid uit te roepen, net zoals Donald Trump deed op 11 maart 2020, in reactie op het coronavirus, waardoor het land in een totalitaire politiestaat terechtkwam.

Als de WHO haar zin krijgt, worden dit wereldwijde noodverklaringen voor de volksgezondheid die onvermijdelijk leiden tot meer lockdowns, maskermandaten, prikmandaten, reisbeperkingen en wat de machthebbers nog meer geschikt achten als definitieve oplossingen voor de volgende “ziekte”-schrik.

Het plan van de WHO is om een pandemieverdrag in te roepen, waardoor zij in feite de aangelegenheden van de hele wereld kan beheersen. En dit wordt allemaal gesmeed op een moment dat de media iedereen afleidt met het “lablek” schandaal en de zogenaamde “Lockdown Files.”

“Is het toeval? Of leiden ze ons af zodat er minder weerstand is?” vraagt The Exposé. “Of hopen ze dat de wereldbevolking de WHO zal smeken het over te nemen omdat onze regeringen ons in de steek hebben gelaten?”

WHO: Landen met alom boostervaccinaties verlengen pandemie

“Wie zijn zij? Slechts 13% van het budget van de WHO komt van lidstaten. De overige 87% is afkomstig van voornamelijk particuliere instellingen en individuen.”

Amendementen van 2005 IHR in combinatie met het Pandemieverdrag betekent het einde van de vrijheid van gezondheid.

De WHO werkt op dit moment aan twee overeenkomsten die haar bevoegdheden in het geval van een afgekondigde gezondheidscrisis of pandemie enorm zullen uitbreiden: de IHR-wijzigingen en het Pandemieverdrag, die op elkaar lijken maar een andere reikwijdte hebben.

De voorgestelde wijzigingen van de IHR van 2005 houden onder meer in dat de adviserende activiteiten van de WHO verplicht worden gesteld, ook als er slechts sprake is van een potentiële noodsituatie en niet van een echte. Deze amendementen staan de WHO ook toe om medische behandelingen op te leggen, waardoor de nationale soevereiniteit in veel gevallen wordt overschreden.

“Voor de goedkeuring van de amendementen is slechts een eenvoudige meerderheid nodig,” merkt The Exposé op over hoe gemakkelijk deze dreiging werkelijkheid kan worden. “Er is GEEN ondertekening door de leiders van een land en GEEN stemming in de Senaat of het Parlement nodig.”

Het Pandemieverdrag brengt vergelijkbare bedreigingen met zich mee, maar creëert er nog meer. Dit zou de WHO in staat stellen het goedkeuringsproces voor medicijnen willekeurig te versnellen en elk nieuw noodmedicijn of vaccin in sneltreinvaart op de markt te brengen.

Het Pandemieverdrag ondersteunt en bevordert ook het gain of function onderzoek, waarvan wordt aangenomen dat het heeft geleid tot het ontstaan en ontketenen van de covid-griep.

“Goedkeuring van WHO CA+ vereist een 2/3 stemming door de Wereldgezondheidsvergadering en kan in werking treden na ondertekening door de leider van de natie,” leggen de rapporten uit.

FvD: "Wereldgezondheidsorganisatie is bezig met de Grote Reset" (Video, Nederlands transcript)

Een conceptueel nulontwerp van het Pandemieverdrag werd al in december besproken en op 1 februari 2023 met de lidstaten gedeeld. Van 27 februari tot en met 3 maart hebben “relevante belanghebbenden” en WHO-lidstaten zich erover gebogen en het volgende wat moet gebeuren is een voortgangsverslag dat zal worden gepresenteerd op de 76e Wereldgezondheidsvergadering in 2023.

Als alles volgens plan verloopt, zal een definitief ontwerp van het Pandemieverdrag worden voorgelegd aan de 77e Wereldgezondheidsvergadering in 2024. Ook de amendementen van de IHR zullen in 2024 aan de Wereldgezondheidsvergadering worden voorgelegd.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Geliefden deprogrammeren, de COVID-cultus doorbrekenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelSamenzweringstheorieën worden samenzweringsfeiten
Volgend artikelRussische hypersonische raketten verwoesten geheim VS/NAVO commandobunker in Kiev – Tientallen Amerikaanse topambtenaren verdampt
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

10 REACTIES

 1. Het is oorlog. Pleur maar op met je papieren tijgers. Het wordt leven of dood en als dit allemaal waarheid wordt, ga ik me daar naar gedragen. Het is mooi geweest. Ik zoek het niet op, ik ga niet vechten, ik gebruik geen geweld, maar ik luister nergens meer naar en ik doe nergens meer aan mee. Vechten gaat niet werken aangezien deze vijand OVERAL is. Alleen als we allemaal opstaan kunnen we winnen. EN IK GA LIEVER DOOD DAN IN DE HEL TE MOETEN LEVEN. Dus kom maar, vermoord me maar. Ik ben klaar voor het einde, alles is straks beter dan deze hel.

  • hear hear en als het ‘nodig’ is nemen we er wat mee (ter verdediging van)

   niemand heeft wat over een ander te zeggen op deze aardkloot, niemand!

   het enige wat ze doen is het bv via druk op of erger proberen af te dwingen met hun systeem waar alles in zit, terwijl dat systeem er voor ons moet zijn!

   dus komen ze? verdedig u met uw leven, het is zij of ons op zo’n moment.

 2. WHO is een terroristische organisatie. Het is mensen veelal ontgaan maar zij zijn de drijvende kracht achter ‘Medische Hubs’ in voornamelijk in Nederland..De traditionele huisarts bestaat bijna niet meer. Zit of misleid of gegijzeld in zijn eigen praktijk de tijd uit te zingen…U bent nu echt letterlijk een nummertje..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in