Robert Kennedy Jr. ziet wat veel mensen zien. De bedrijfsgiganten en elites willen de wereld en onze individuele vrijheden overnemen.

Robert Kennedy Jr., zoon van Robert Kennedy Sr. (de voormalige procureur-generaal voor zijn broer, John F. Kennedy), heeft al eerder gewaarschuwd voor het bundelen van de krachten van de farmaceutische industrie en en de techgiganten.

Hij heeft gewaarschuwd voor de bioveiligheidsagenda (geïmplanteerde microchips) van Bill Gates, de opkomst van de autoritaire bewakingsstaat en de door Big Pharma gesponsorde staatsgreep tegen de vrije democratie tijdens een protestbijeenkomst in Duitsland afgelopen augustus.

“Dit is een farmaceutisch gedreven, bioveiligheidsagenda die het menselijk ras tot slaaf zal maken en ons in een dystopische nachtmerrie zal storten, waar apocalyptische krachten van onwetendheid en hebzucht ons leven zullen leiden, en onze kinderen zullen ruïneren”.

Backup:

Open brief van bisschop Viganò aan President Trump – “Een globale elite die de hele mensheid wil onderwerpen en dwingende maatregelen wil opleggen”

Mensen van de GREAT RESET: Hoe de toekomst er uit zou kunnen zien in 2021 - als de heersende elites hun zin krijgen

5 REACTIES

  1. Dit is al heeeeel lang bezig, maar och ik ben gek. En de activisten die met een bloemetje zwaaien wat echt niet helpt, en dan nog de nog ergere vredesactivisten die echt denken dat ze goed doen, haha, doe je ogen toch open…. jullie worden al jaren gebruikt…in de fysiotherapie/ artsen politiek,. Het gezwets alles is niet echt…ook je leven niet…t leven na de dood gelul… De bijbel en andere geloofsverhalen zijn door mensen geschreven, ook dit wordt gebruikt door de globalistische duivels. Maar ja ik ben 15 jaar lang geterroriseerd door de instantie,s. Dus ik snap dan ook wel waarom ik dit wel zie en de meeste mensen niet. George Orwell there we go…..is al zo lang aan de gang,. De mens heeft een ziel en dieren niet!!???? Wauw….. Ik stem voor een aarde met alleen dieren planten en andere vormen van leven,mineralen enz. Zonder mensen…..het kwaad der alles

    • “Ik stem voor een aarde met alleen dieren planten en andere vormen van leven,mineralen enz. Zonder mensen…..het kwaad der alles”

      Ik kan me daar wel in vinden. Ik vraag me ook al jaren af wat er fout ging bij de ontwikkeling van de mens op Aarde. Je zou denken dat de Aarde dit niet in gedachten had.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here