Tekst van de toespraak van Robert F Kennedy: “Jullie gaan onze kinderen niet vergiftigen en we gaan onze democratie terug eisen”

2

In de Verenigde Staten beweren kranten dat ik hier kwam om te praten met 5.000 nazi’s. En morgen zullen ze precies dat bevestigen: dat ik met 83 nazi’s heb gesproken…

Als ik in het publiek kijk, zie ik het tegenovergestelde van nazi’s. Mensen die een andere regering willen, mensen die leiders willen die niet tegen hen liegen. We willen niet dat leiders willekeurig regels en voorschriften opleggen om de gehoorzaamheid van de bevolking te orkestreren. We willen politici die zich bekommeren om de gezondheid van onze kinderen en niet om de winsten van de farmaceutische lobby en hun eigen winsten – dat is het tegenovergestelde van nazisme.

Ik zie mensen uit alle landen, met alle huidskleuren, ik zie mensen die om de mensheid geven, die hier zijn vanwege de gezondheid van hun kinderen en vanwege vrijheid en democratie.

Regeringen houden van pandemieën – en ze houden van hen om dezelfde redenen waarom ze van oorlog houden, omdat het hen in staat stelt om controlemechanismen te installeren die we anders nooit zouden accepteren. Dit zijn instellingen, mechanismen die onze ondergeschiktheid eisen.

Ik zal je iets vertellen. Het is een mysterie voor mij, bij al deze grote, belangrijke mensen zoals Bill Gates, Anthony Fauci, ze zijn al tientallen jaren bezig met het beramen en nadenken over deze pandemie, het zo plannen dat we allemaal veilig zouden zijn als de pandemie eindelijk zou uitbreken. En toch, nu het hier is, lijken ze niet te weten waar ze het over hebben. Ze komen met getallen, verzinnen een pandemie zodat we bang moeten worden. Ze komen met deze getallen die we in de krant lezen, tv kijken – en als we deze getallen zien worden we gewoon bang.

  Toxiciteit van mRNA-vaccins: Een boek voor het leven, geef het door

Ze hebben niet eens een betrouwbare PCR-test. Waar ze goed in zijn, is het creëren van angst. Vijfenzeventig jaar geleden, getuigde Herman Göring op het Proces van Neurenberg en hem werd gevraagd, hoe heb je het Duitse volk zo ver kunnen laten gaan met dit alles. Hij zei simpel dat dit niets te maken heeft met nazisme. Dat kan in het socialisme, het communisme, democratie en monarchie. Dit is in de menselijke natuur. We moeten de mensen alleen maar bang maken en dan zullen ze ons volgen.

50 jaar geleden kwam mijn oom J.F. Kennedy naar Berlijn. Berlijn was de frontlinie tegen het totalitarisme. En vandaag is het weer zo: Berlijn is de frontlinie tegen het totalitarisme. En daarom zeg ik vandaag weer trots: “Ich bin ein Berliner!”

En ik wil nog één ding zeggen: ze hebben de menselijke gezondheid niet goed beschermd. Maar ze hebben wel “goed werk” geleverd om 5G naar onze gemeenschappen te brengen. En ze hebben het begin van een digitale munt gecreëerd – die het begin van slavernij is.  Als ze je bankrekening controleren, controleren ze je gedrag. We zien allemaal tv-commercials die zeggen dat 5G naar uw gemeenschappen komt. Het wordt iets groots voor jullie allemaal. Het gaat je leven veranderen. Het gaat al jullie levens zoveel beter maken. En het is erg overtuigend, moet ik zeggen. Als ik naar die advertenties kijk, denk ik dat het geweldig is, ik kan nauwelijks wachten tot het hier is. Omdat ik dan in staat ben om een videospel te downloaden in zes seconden in plaats van 16 seconden. En is dat waarom ze miljarden dollars uitgeven aan 5G? Nee, de reden is het verzamelen van gegevens en controle. Het is voor Bill Gates, Jeffrey, Zuckerberg en alle andere miljardairs.

  Bill Gates: Ik stopte Trump van onderzoek naar vaccins

Met zijn satellieten kan Bill Gates elke vierkante meter van de wereld in de gaten houden. En ze gebruiken het om ons te bespioneren met gezichtsherkenning. Allemaal slimme apparaten. Dit is niet voor ons, het is alleen voor het monitoren en het verzamelen van gegevens. Het is enkel het begin. Hij zal je ook kunnen volgen op al je slimme apparaten via biometrische gezichtsherkenning, via je GPS. Denk je dat Alexis voor jou werkt? Nee, ze werkt niet voor jou. Ze werkt voor Bill Gates. Ze bespioneren je.

De pandemie komt hen goed uit, zodat ze ons kunnen dicteren wat ze wil. Ze gebruiken de pandemie om ons te monitoren, te controleren. Ze gebruiken dit om de rijkdom van de bevolking over te dragen aan een handvol elites en ons te verarmen.

Het enige wat tussen onze kinderen en hen staat, zijn deze mensen die naar Berlijn zijn gekomen. En wij vertellen hen vandaag: jullie gaan onze vrijheid niet afnemen, jullie gaan onze kinderen niet vergiftigen en we gaan onze democratie terug eisen.

Is Bill Gates een massamoordenaar? Ernstige beschuldigingen van Robert F. Kennedy

Vorig artikelGelegaliseerde moord: De zwarte Amerikaan die blanke man op video vermoordde, krijgt proeftijd
Volgend artikelMerkel over de asieltsunami-crisis in 2015: “Ik zou hetzelfde opnieuw gedaan hebben”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in