Foto Credit: 𝕏 screenshot

De directeur-generaal van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), Tedros Adhanom Ghebreyesus, beklaagde zich onlangs bij zijn globalistische collega’s omdat ze de informatieoorlog aan het verliezen zijn, bericht Kelen McBreen.

Het hoofd van de WHO zei dat hun doel om “veiligheid en rechtvaardigheid” te bereiken voor mensen over de hele wereld “niet gemakkelijk” is door “nepnieuws, leugens en samenzweringstheorieën.”

Tedros beweerde verder dat het concept dat de WHO de soevereiniteit van landen zou overnemen door het opleggen van lockdowns of vaccinmandaten “nepnieuws, leugens en samenzweringstheorieën” en “volledig onjuist” is.

“De overeenkomst geeft de WHO dergelijke bevoegdheden niet,” voegde hij eraan toe.

De directeur-generaal van de WHO zei verder dat ze “niet kunnen toestaan dat deze historische overeenkomst wordt gesaboteerd door degenen die leugens verspreiden” en riep de WHO-landen op om te helpen de “leugens” te weerleggen.

Infowars-oprichter Alex Jones, een van de mensen die de WHO-agenda heeft laten ontsporen, schreef op 𝕏 zondag: “Alles wat de VN ons heeft verteld tijdens hun Covid machtsgreep was een leugen. Nu zijn ze boos omdat iedereen hen haat. Het hoofd van de WHO zou een proces in Neurenberg-stijl moeten krijgen voor misdaden tegen de mensheid. Ze hameren op de verspreiding van een nieuw virus om meer paniek te zaaien en het nieuwe VN-verdrag inzake pandemieën erdoor te krijgen. We zitten in een race tegen de klok. Alleen samen kunnen we de volgende aanval stoppen.”

GOP presidentskandidaat Donald Trump heeft onlangs ook de WHO aan de kaak gesteld en Amerikanen verteld dat het “niets meer is dan een corrupte globalistische zwendel, betaald door de Verenigde Staten, maar eigendom van en gecontroleerd door China.”

In mei 2022 gaf Alex Jones een fantastisch overzicht van hoe de VN en de WHO worden gebruikt om de Grote Reset van de Nieuwe Wereldorde op de mensheid los te laten:


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

WHO en WEF vragen zich af: Waarom vertrouwen mensen ons niet?Volg Frontnieuws op Telegram

  Gevaccineerd bloed vertoont 'stapeling', kenmerkend voor bloedkanker

Lees meer over:

Vorig artikelEU wil ‘gendertaal’ in alledaagse spraak te verbieden
Volgend artikelVerzekeraars slaan alarm over enorme toename van plotseling overlijden op middelbare leeftijd
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

18 REACTIES

 1. “De onderdrukking van de vrijheid zelf heeft de kenmerken van een religie aangenomen: ronduit satanisme.” – Vladimir Poetin

  https://youtu.be/06DOanwjHQI

  “NWO/Talmoedisme is pure Business Mind. Niet in evenwicht gehouden door spiritualiteit of traditionele moraliteit. Het aanbidt alleen de Mammon. Dank God voor Vladimir Poetin!”

 2. Beste mede reaguurders ,
  Na het lezen en bekijken van de hartverscheurende oproep van de heer Tedros Adhanom Ghebreyesus , die mij ten diepste geraakt heeft , ben ik tot de conclusie gekomen dat we tot inkeer moeten komen .
  Laten we de zegening die de WHO , VN , WEF en andere organisatie die , belangeloos , onbaatzuchtig en slechts het welzijn der mensheid voor ogen hebbende, over ons willen uitstrooien aanvaarden.
  Kijk naar het eerlijke gezicht van deze man en zijn menslievende carrière. Zeg nou zelf , zou deze man kunnen liegen ?
  Evenals ander weldoeners der mensheid , ik zou bijna willen zeggen nieuwe heiligen , zoals Klaus Schwab , Bill Gates en hun discipelen zoals onze eigen Mark Rutte om slechts een paar te noemen.
  Zien we niet de pijn en het lijden wat we deze mensen , in wiens schaduw we niet waardig zijn te staan , aandoen?
  Daarom beste medereaguurders , laten we ons verzet staken en dwaalwegen verlaten ! Laten we ons niet langer laten misleiden door mis- en desinformatie. Sterker nog , laten we ons helemaal niet laten leiden door enige informatie , doch slechts doen wat ons opgedragen word , niks meer bezitten en eindelijk gelukkig zijn!
  Laten we als teken van ons nieuwe verbond met WHo , VN ,WEF en andere organisaties voor ons aller heil de Prik en alle andere nog volgende zonder nadenken nemen.

  (voor Angry en eventueel anderen , dit is sarcastisch bedoeld)

  • ” Káák, káák nen twiédákkere ” , met ’n Gents spreekwoord !
   ” Kijkt, kijkt, een tweedekker ! ”
   of
   ” Tút túút zád den trán, en de stòcie reed vûrt ! ”
   ” Tutuut toette de trein en ’t station vertrok ! ”

   en ze blijven onwrikbaar op hùn punt !;
   ” Met alle Chinezen, maar niét met den dézen ! “

  • I.d.d. Nehemia, da’s nu hun grote uitdaging ….
   Hoelang gaan ze de naïeve gehypnotiseerd-gemanipuleerde sukkelaars
   en sukkelaressen nòg in toom houden, kunnen zout in hun ogen blijven
   strooien ….?!

 3. Die gast aanhoren, is als stront in m’n oren zouden accepteren !
  Zum kotsen ! Al-1 al die walgelijke slijmende vooize lieglijmstem ….

  “Dispereert niet, ontsiet uwe vyanden niet,
  daer en is ter werelt niet dat ons can hinderen. ”
  Jan Pieterszoon COEN

  “EENDRAG MAAK MAG” Jan van RIEBEECK

  “* Vero Nihil Verius *” ~”* Nemo Me Impune Lacessit *”

 4. Nogmaals, laat aub Tedros terminaal kanker krijgen. Schwab ook. En een aanslag op Gates die hij ternauwernood overleeft, maar geen armen en benen meer heeft, en verzorgd gaat worden in een speciale kliniek waar het enige middel zijn eigen gifprik is, en waar daglicht nooit schijnen zal

  Amen!

  Ik bid er elke dag voor!

 5. Dit komt ervan als je zelf misinformatie doorgeeft, die niet strookt met de werkelijkheid, er zijn wel degelijk mensen die gedegen kunnen nadenken, wat jullie niet graag hebben. Jullie verachten de mensen die jullie tegenspreken, maar wetende dat ook voor jullie de waarheid hard aankomt, en zodoende ongewenst. Ikzelf zal nooit naar jullie luisteren, daar Mijn HEER mij de macht heeft gegeven om JULLIE bedrog dat jullie over de wereld proberen uit te spreiden, te weerstaan, de groeten aan lucifer en zijn heiligdom, met de nadruk op DOM, de rooms katholieke kerk, gemeenschap.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in